Beursbox Nieuwsbrief Kleine beleggers gaan best daytraden

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kleine beleggers gaan best daytraden
Date: March 11th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 11 maart 2021
 
 

AEX 678,03 Dow 32.434 USD 1,192 Btc 46.587 Goud 1,732.42

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder

Open hier een gratis account
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Kleine beleggers gaan best daytraden (Tom Lassing)

11/03 7:00

Het voordeel van daytraden is tweeledig.

1. Het is mogelijk met een geringe hoeveelheid beschikbaar kapitaal

2. Je zit heel kort in de markt en dat is qua risico heel erg positief


Kortom, ben je een belegger met minder dan 10.000 euro ter beschikking, kijk dan naar daytrading.

Komende week zijn er weer twee webinars!

Dinsdag 16 maart om 19:00 uur

Vrijdag 19 maart om 14:00 uur

Meer info
 
 
 

Warren Buffett gaat voor dividend (Tom Lassing)

11/03 7:15

Warren Buffett is er de man wel naar om als eerste op een kans te wijzen. Juist als niemand interesse heeft, is hij niet zelden de man die heel vroeg de weg wijst naar de volgende trend.

Zo is hij nu, midden in de hype waarin we nog altijd zitten, al aan het overstappen op dividend aandelen.

Hij heeft drie opmerkelijke aandelen gekocht. Aandelen die de laatste dagen voor de bekendmaking eigenlijk niets deden.

Warren koopt ook niet voor gisteren of vandaag. Warren koopt voor voorbij de huidige hype.

Daarmee geeft hij in feite al aan waar we onze winsten heen moeten brengen, liefst nét voor de hype uiteen spat.

Twee van de aandelen leveren een dividend van 4,9% op, De derde zit iets lager met een rendement van 4,5%.

De meester heeft hiermee de les gegeven. De vraag is natuurlijk hoeveel beleggers daadwerkelijk de les ook gaan leren.

Vergeet niet, in 1999 miste Buffett de Internet hype volledig en iedereen, waaronder ik, schreef hem af. Toen de zaak crashte was het Buffett die de diamantjes gewoon van de straat kon plukken tegen 10% van de waarde. Hij was vrijwel de enige die de cash had om dat te doen.

Uiteindelijk was hij de ultieme winnaar van de 1999 hype... Door die hype volledig te missen.

In de x 10 opzet gaan we nu ook een dergelijke degelijke Buffett portefeuille opnemen. We moeten immers ook voorbij de hype gaan denken.

Kijk hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Denemarken heeft visie (Tom Lassing)

11/03 7:39

In 2050 wil het land compleet los zijn van fossiele brandstoffen. Om dat voor elkaar te krijgen wil het 34 miljard investeren in één, of mogelijk zelfs twee energie eilanden die het in zee wil bouwen.

Het eerste eiland moet er in 2033 zijn en moet dan in eerste instantie 3 GW aan elektriciteit gaan opleveren. Later moet dan dan oplopen tot 10 GW. Dat is x3 zo veel als dat Denemarken zelf nodig heeft.

Het land wil de energie gaan omzetten naar bijvoorbeeld waterstof, zodat het ook elders en ook voor meer doeleinden gebruikt kan worden. Denk aan energie voor de aandrijving van schepen en brandstof voor vliegtuigen.

Verder wil Denemarken de energie uitvoeren naar landen met minder visie.

Gelukkig voor Denemarken zitten ze daar goed, want ze zijn andere landen heel ver vooruit. Denemarken is nu al goed voor 50% van alle windenergie die Europe nu produceert.

De 34 miljard euro voor het eiland (of de eilanden, dat is nog wat onzeker) gaat waarschijnlijk zonder veel problemen terugverdiend worden. Het enige punt is dat het even kan duren. De bedoeling is dat in 2026 begonnen gaat worden met de bouw van de kunstmatige eilanden. Pas in 2033 op zijn vroegst is er dan productie en na hoeveel jaar de maximale productie gehaald gaat worden is maar de vraag.

Het land zoekt 49% vreemd geld vanuit bedrijven en particulieren. Hoe dat vorm gegeven gaat worden is ook nog onduidelijk. 51% van het project blijft in staatshanden.

Heerlijk zo'n land met visie. Dát is wat zo mist in Nederland en België. Waarom kiezen we volgende week niet voor visie?


 
 

Gamestop ronde 3 (Tom Lassing)

11/03 8:02

Gisteren was het weer feest bij Gamestop. De koers steeg in bijna een rechte lijn naar 348,50 waarna een vrij val richting de 172 plaatsvond. Echt, de bodem ging er gewoon uit.

Daarna herstel tot 285 en vervolgens bleef de koers rond de 250 hangen.

Compleet gekkenwerk, maar NIET alleen maar door gekkies op Reddit.

Er speelt nu meer mee. Vooral in de optie handel speelt er nu heel veel mee. De opties van Gamestop zijn extreem duur door de extreme volatiliteit.

De belangen in die opties zijn nu dus ook groot.

We hebben dus de belangen van de shorters, we hebben de Reddit crowd en we hebben enorme optieposities waarbij de optiebeleggers ongetwijfeld ook in de aandelen bewegingen proberen te creëren om hun optiewinsten te maximeren.

Dit is met lucifers spelen op een vat raketbrandstof.

 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Hoe maak je jezelf verkiesbaar? (Tom Lassing)

11/03 8:17

Als we kijken naar de VS als voorbeeld, dan zien we dat de kandidaten voor politieke posities vooral onbereikbaar willen zijn voor kritische vragen.

Kijk naar Trump, die deed iedere kritische vraag af als fake news en begon gewoon weer zijn speaking points op te dreunen. Geen enkel antwoord gaf hij en serieuze visie voorbij BS had hij ook niet.

Biden deed het anders. Die bleef thuis in de kelder zitten. Je kon het doen met de schriftelijke visie, maar echt bereikbaar was hij ook zeker niet. Dat was hem ook aangeraden, want Trump deed het zo slecht bij kiezers buiten zijn kring dat alleen Trump zichzelf de das om kon doen. Biden zou bij onzichtbaarheid de winnaar wel worden en dat bleek zo te zijn.

Nu naar Nederland...

We zien hier nu dat de kandidaten kritische vragen vanuit journalisten enorm uit de weg gaan. Vooral kandidaten die met one liners en geen diepgang komen. Met nadruk Wilders, die gewoon weer een excuus heeft gevonden om alweer niet op te komen dagen bij een kritische journaliste. Hij weet dat hij daar gefrituurd gaat worden en hij kan daar dus niets winnen, alleen maar verliezen. Ook andere kandidaten hebben one-liners of one issue. Het is allemaal heel smal. De huidige premier heeft zelfs geen visie en is daar trots op. Daarom missen we de aansluiting met een land als Denemarken!

Een politicus als Wilders weet dat zijn zwakke verhaal doorgeprikt gaat worden en hij heeft dus net als vier jaar geleden afgezegd. Logisch, maar de kiezers die op hem stemmen, doen dat met een bepaald beeld bij hem. Een beeld dat hij dus heeft gecreëerd door uit te zenden, maar het is nooit kritisch met hem in een gesprek met een journalist doorgenomen. Is wat hij zegt wel logisch? Is het wel haalbaar, is het wel legaal? Het is nooit in een gesprek of discussie openbaar besproken zodat de kiezers ook échte antwoorden krijgen.

Kortom, net als in de VS stemmen mensen op een zorgvuldig gecreëerd image. In feite op een foto. Een politicus zo plat als die foto. Geen enkele diepgang en na de verkiezingen kan de politicus alles doen, want hij heeft concreet niets toegezegd.

Ach ja, de partijprogramma's zijn mooi en goed doordacht. Ze beloven ons de wereld zonder zich vast te leggen. Dat alles is vergeten op de dag na de verkiezingen. 

Als politici niet eens voor de verkiezingen serieus met kritische vragen om willen gaan, dan gaan ze dat zeker daarna niet doen. Vragen over bijvoorbeeld de wettelijkheid van standpunten... 

Ik ben zo bang dat wij in Nederland dezelfde fout gaan maken zoals die in de VS in 2016 gemaakt is en zo als die toen ook in het VK gemaakt is. De one-liner politici krijgen de stemmen, maar voorbij die one-liner gaapt er een donker gat van onbenul en complete incompetentie. Zelfs de politicus heeft niet gedacht voorbij de one-liner.

Veel kiezers willen nu wat anders en stemmen dan maar op clowns. Clowns die zich voor journalisten verbergen, want een goede journalist prikt zo door die one-liners en de onkunde heen.

Dát zou zo goed zijn. Jammer voor die politicus, maar goed voor het land.

Laat u stem niet verloren gaan en kies alsjeblieft niet voor haatzaaiende onbenullen die bang zijn voor kritische journalisten.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd