Beursbox Nieuwsbrief Meer dan 13.000 investeerders

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Meer dan 13.000 investeerders
Date: April 15th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 15 april 2021
 
 

AEX 712,55 Dow 33.694 USD 1,197 Btc 52.794 Goud 1,742.91

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige en interessante manier om met een laag risico rendement te maken? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 26.000+ euro in verstrekte leningen uitstaan.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

4 crypto's die u rijk kunnen maken (Tom Lassing)

15/04 7:00

VIER WINNAARS VOOR MINSTENS 40 PROCENT WINST IN 2021

Het ideale startpakket voor de beginnende cryptobelegger

Het zal weinigen ontgaan zijn dat cryptomunten, cryptocurrencies hot zijn. Wel, die zullen alleen nog maar ´hotter´ worden. Niet alleen in de internationale gespecialiseerde crypto/blockchain media, maar over bitcoin hoor je nu zelfs op televisie en radio. Je leest er al over in de reguliere media, in kranten en op het internet. Je hoort er positieve zaken over, maar ook negatieve. Nog daargelaten dat het meeste wat voor het grote publiek bestemd is, helaas meestal fout is (en ook veel te laat komt). Feit blijft dat bitcoin, crypto, blockchain, digitale munten, coins en tokens de hoofdpagina, voorpagina´s halen. En met reden.

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/04 7:22

  • Gisteren de IPO van Coinbase. Het bedrijf werd kortstondig 100 miljard dollar waard en sloot op een waarde van 85 miljard dollar. De gekte is compleet. Opvallend is wel dat andere crypto aandelen gisteren gigantische koersklappen te verwerken kregen.
  • Bernie Madoff is in de gevangenis overleden. Deze grootste oplichter ooit wilde vanwege zijn slechte gezondheid een jaar geleden graag vrijgelaten worden, maar de rechter gaf toen aan dat hij voor zijn misdaden in de gevangenis zou sterven. Hij werd ooit door zijn twee zonen aangegeven. Die zonen hadden er niets mee van doen. Eén van de zonen heeft een jaar daarna zelfmoord gepleegd.
  • De regering Biden wil de Amerikaanse troepen uiterlijk 11 september 2021 uit Afghanistan weg hebben. Republikeinen zijn nu tegen. Het weghalen van de troepen was ook een belofte van Trump, maar hij zette niet door. Nu zijn republikeinen tegen omdat Biden voor het weghalen is.
  • Xpeng, de Chinese elektrische auto fabrikant overweegt om zelf chips te gaan produceren. Ze lopen nu vast op het feit dat de gewenste computerchips niet te verkrijgen zijn. Daarbij kunnen ze dan mogelijk via die weg ook een voorsprong op de concurrenten gaan verkrijgen. (Hetgeen mij nogal lastig lijkt, want waarom zou je als automaker beter zijn in het maken van chips dan chips makers?) Maar goed, je moet je stap verkopen en dit is een leuk argument om er heel veel geld tegen aan te gaan gooien.
  • Volgens Goldman Sachs is het metaal koper nu de nieuwe olie. Koper is een enorm belangrijk onderdeel in zowel elektrische auto's als windmolens. 
  • De FBI heeft met virussen besmette servers gehacked om ze via die weg te upgraden zodat deze servers niet langer konden dienen als verspreiders van het virus. Een heel ongewone stap.

x10 crypto challenge
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Achteraf beleggen (Tom Lassing)

15/04 7:39

Achteraf beleggen is makkelijk. Iedereen kan dat, want dan heb je de kennis over wat er gebeurde. Toch heb ik gisteren een video gemaakt waarbij ik naar het verleden keek.

De positie die ik bespreek heb ik nog in portefeuille en ik sta op verlies. Ik geef in de video precies aan wat ik deed en op welke koers.

Ik heb een aantal keuzes gemaakt en de meeste van die keuzes waren achteraf niet gelukkig.

Is dat een ramp, of is het een kwestie van enige pech hebben en komt het nog goed, of maakt het nog kans om goed te komen?

Ik laat het in de video zien.

Beleggen is achteraf heel makkelijk... dat is zonneklaar.

Leren van je fouten is ook een goede zaak en je strategie nog eens tegen het licht houden is ook helemaal niet slecht.

Binnenkort weten we hoe het na vandaag is gegaan.

Kijk hier naar de video
 
 
 

School beter, huizenprijzen omhoog (Tom Lassing)

15/04 7:58

Ik heb in een wijk in Detroit een paar huizen die nu ineens opvallend veel meer waard beginnen te worden. De reden is het feit dat de scholen in de wijk de laatste jaren structureel heel veel beter zijn geworden. Opvallend, want de wijk zelf is niet opvallend goed. Het is dan ook geen hoog aangeschreven wijk. Toch willen er nu steeds meer mensen wonen, want de scholen daar zijn nu de beste van Detroit geworden. Ik ben er nu dus naarstig op zoek naar huizen die ik vrijwel voor niets kan krijgen en dan kan renoveren. Heel veel alleenstaande moeders met kinderen willen nu namelijk in die wijk gaan wonen omdat hun kinderen zo veel beter af zijn op een goede school. Er is echter nu bijna niets meer te krijgen, terwijl er nog wel dichtgetimmerde panden aanwezig zijn.

Ik verwacht dat over twee maanden mijn huidige drie ploegen bouwvakkers klaar zijn met alle renovaties.

Als ik die mensen daarna aan het werk kan houden met het aankopen van te renoveren huizen die ik daarna kan verhuren, dan is iedereen blij.

Meer huisvesting in die wijk is goed voor de wijk, is goed voor de school en dat alles is goed voor de werkgelegenheid.

Ik overweeg om een deal met het stadsbestuur te sluiten waarbij ik van hen te renoveren huizen overneem waarbij ik dan de helft van die huizen moet verkopen en de andere helft mag verhuren. Ze hebben namelijk nog huizen, maar de stad wil niet zelf huizen gaan renoveren. Dat moet de markt doen, maar er is weinig animo voor, want bijna niemand kan aan vaklieden komen om het voor elkaar te krijgen. Ook ik heb twee jaar vertraging op bepaalde projecten door gebrek aan vaklui. Slechts de laatste maanden gaat het beter omdat we 'een paar mannetjes' uit Mexico hebben leren kennen.

Detroitvastgoed
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens. Vergelijk het qua kosten even goed met aanbieders dichter bij huis. Dit is niet voor iedereen de beste oplossing!

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Meer dan 13.000 investeerders (Tom Lassing)

15/04 8:15

Neo Finance heeft een nieuwe mijlpaal gehaald. Ze hebben nu meer dan 13.000 investeerders die geld in leningen hebben uitstaan.

Een mooi aantal en aan de andere kant... slechts 13.000...

Immers, voor een aanbieding die zo'n kwaliteit heeft, is het bijna ontluisterend dat we pas 13.000 personen deze aanbieding ontdekt hebben. Die 13.000 investeerders hebben ondertussen samen al meer dan 70 miljoen aan leningen verstrekt. Daar is al veel van afgelost, maar 70 miljoen is al wel een mooi getal. Afgelopen maand werd meer dan 2 miljoen aan leningen verstrekt.

Deze week is Neo Finance ook begonnen met het bieden van een 100% kapitaal garantie op nieuwe A+ leningen. Dit zijn de meest veilige leningen die ze bieden en vandaar dat ze hierop graag een 100% kapitaal garantie bieden. Het enige dat je op deze leningen dan nog kan verliezen is het gebrek aan rendement. Als namelijk zo'n lening verkeerd loopt, dan ben je 120 dagen rente kwijt. Neo Finance doet je een aanbod en je bepaalt zelf wat of je dan wilt.

Je kan je geld terugkrijgen, of je wacht tot de zaak eventueel via de rechter en deurwaarder is afgerond. Bij dat laatste neem je dan het risico dat je niet alles meer terugkrijgt. Gaat echter die lener wel betalen, dan krijg je wél ook de achterstallige rente terug. Ik begrijp dus wel waarom Neo Finance deze garantie nu biedt.

Interesse in het via crowdfunding verstrekken van leningen?  https://www.p2pfinance.nl

Kijk dan eerst op mijn site
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd