Beursbox Nieuwsbrief Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel
Date: April 14th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 14 april 2021
 
 

AEX 713,28 Dow 33.340 USD 1,187 Btc 49.398 Goud 1,737.9

 
 

Crypto uitdaging

De crypto munten, en dan met name bitcoin, zijn weer aan het stijgen. Bitcoin vanochtend boven de 50.000 euro! Dat was vorige week dus inderdaad een mooie kans om dus met korting in te stappen! Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hadden dat goed gezien! Ze gaan op weg hun portefeuille met crypto's te vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Crypto is een hot commodity

Bitcoin naar $100.000 of hoger?

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn. We hebben daarom een rapport met cryptocursus uitgebracht. In dat rapport vier crypto's waarvan we verwachten dat die 40% in waarde stijgen en een uitleg hoe je crypto's kan verhandelen! Kijk hier

 
 

Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel (Jack Hoogland)

14/04 7:00

Een spotgoedkoop aandeel van een grote grondstoffenproducent. Zet nu vol in op kritieke grondstoffen, nodig voor zonnepanelen, windmolens, batterijen en elektrische auto's.

Heeft vorig jaar al drie nieuwe nikkelmijnen gebouwd, waarvan er inmiddels twee in productie zijn. En gebruikt haar ijzersterke financiële positie voor nieuwe overnames van interessante projecten.

Het mooie is dat je dit aandeel koopt voor slechts 9 keer de voor komend jaar verwachte winst én dat het ruim 4,5% dividend oplevert.

Zelfs als grondstofprijzen niet verder zouden stijgen, heeft dit aandeel 230% koerspotentieel. Mét stijgende grondstofprijzen gaat het richting 1000% koerspotentieel!

Daarnaast een prachtaandeel van een zéér innovatief, wereldwijd actief bedrijf dat onder meer elektronische systemen levert voor gewone én elektrische auto's.

Is met haar innovatieve, prijswinnende e-systeem perfect gepositioneerd om van de wereldwijde transitie naar elektrisch rijden te profiteren.

Analisten verwachten voor de komende jaren gemiddeld 44% jaarlijkse winstgroei.

Dit groeiaandeel koop je voor slechts 9,6 keer de voor komend jaar verwachte winst. Belachelijk goedkoop!

Een aandeel van een zó snel groeiend bedrijf hoort minstens 25 keer de jaarwinst te noteren.

Koers moet binnen een jaar met 150% omhoog om het aandeel als een béétje normaal gewaardeerd te kunnen beschouwen!

En als klap op de vuurpijl ontdekten we...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/04 7:18

  • ABNAMRO is weer eens geld van mij kwijt. Het gaat om een overboeking van 20.000 euro die "zoek" is. Het is een zakelijke overboeking van mijn op te heffen goldmoney rekening terug naar de tegenrekening bij ABNAMRO. Gelukkig dat ik slechts een eerste transactie van 20.000 euro deed. Ik heb nu namelijk al wel zilver gekocht bij Goud999. Zo hou ik namelijk wel mijn edelmetalen voorraad op peil. Zodra het geld weer terecht is, kan ik de volgende transactie doen... die ze dan weer zoek kunnen laten raken. Het geld is waarschijnlijk vanwege witwasonderzoek 'apart' gehouden. Ik moet dan over vier weken weer een verklaring afgeven waar het geld vandaan komt. Dat overkomt me steeds omdat er een bedrijf in Azië is dat ongeveer dezelfde naam heeft als mijn bedrijf. Dat bedrijf heeft illegaal gehandeld met Noord Korea. Nu zijn alle bedrijven met ongeveer dezelfde naam verdacht en blijven dat zolang ze bestaan. Men maakt geen dossier op, want dat mag niet meer en zo hou ik deze ellende al jaren. Gek genoeg overkomt het me alleen bij ABNAMRO. Andere banken heb ik deze problemen niet bij. 
  • Over ABNAMRO gesproken... Als je daar meer dan 150.000 euro op je bankrekeningen hebt moet je rente GAAN BETALEN! Is er een betere reden te bedenken om over te stappen naar N26? Ik doe dat ook meer en meer.
  • U moet nog even wachten op uw AliExpress pakjes. De Ever Given, het schip dat het Suez kanaal blokkeerde, is in beslag genomen door Egypte. Dit is gedaan om de eigenaren te dwingen de rekening te betalen.
  • In Duitsland krijgen consumenten die bij Volkswagen geld leenden om een sjoemeldiesel van Volkswagen te kopen nu ook de financieringskosten terug. Het komt neer op 2000 euro per klant. Volkswagen weigerde deze klanten tegemoet te komen. De rechter vond dat niet eerlijk naar deze klanten toe omdat anderen wel vergoedingen kregen.
  • Volgens het RIVM heeft het openen van de terrassen geen zin. Dan zijn parken en terrassen vol... Ja, en? Dan kunnen bedrijven weer omzet maken en kunnen we ons leven weer oppakken. Sinds wanneer laten we ons ringeloren door een instituut als het RIVM? Welke waanzin gaan we hier eigenlijk in mee? Wil je niet naar een terras, dan doe je het niet. Dus medewerkers RIVM zullen we daar niet tegenkomen. Prima toch?
  • In Duitsland wil de Federale regering meer zeggenschap over de bondsstaten. Zo wil de nationale regering voor heel het land kunnen besluiten over lockdowns. In feite een staatsgreep onder het mom van gezondheidszorg. Waar kennen we dat van... RIVM?

Vastgoed webinar vanavond 20:00 uur!
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Nog NOOIT iets met daytrading gedaan? (Tom Lassing)

14/04 7:31

Als daytrading echt helemaal nieuw voor je is, dan nodig ik je van harte uit voor een gratis webinar dat mijn collega's Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte gaan geven.

Ze gaan écht helemaal op nul beginnen met uitleggen wat daytrading is en hoe dit voor vooral startende beleggers een fantastische manier kan worden om de eerste beleggingen te doen!

Juist nu steeds meer analisten zich zorgen maken over de beurs is het verstandig om over te stappen op daytrading.

Immers zit je dan maar zelden in de beurs... Maar ik vertel al te veel.

Op vrijdagmiddag 16 april kan je het webinar gratis volgen.

Het is écht alleen voor beleggers die nog geen enkele ervaring met daytrading hebben!

Lees hier verder
 
 
 

Belasting onderzoek EuroPacific Bank (Tom Lassing)

14/04 7:40

Afgelopen november werd er in verschillende landen tegelijk een groot onderzoek gedaan naar klanten van EuroPacific Bank. Dat is de goudrekeningbank van Peter Schiff.

Vrij snel daarna werd de relatie met de Perth Mint verbroken en moest EuroPacific haar klanten vragen akkoord te gaan met een verhuizing - op hun kosten - van de metalen naar een andere kluis.

Een honderdtal schatrijke Australiërs is onder de loep genomen en blijkbaar is daar wat boven water komen drijven waardoor de relatie met de Perth Mint zo verslechterde dat ze EuroPacific Bank direct de deur wezen.

Het is onrustig in de goudrekeningen business.

De autoriteiten willen geen concurrentie voor hun fiat munten en hoe is dat beter aan te pakken dan groot onderzoek te doen naar belastingontduikingen. Zelfs al vinden ze die niet, dan nog kan je de verdenking laten bestaan.

De Perth Mint werd onder druk gezet, net zoals recent Goldmoney onder druk werd gezet. Het patroon is duidelijk.

Toch is een goudrekening een goede zaak. Je moet alleen als klant niet slim denken te zijn door je vermogen te verzwijgen. Dan maak je wit geld grijs. Dat is nooit een goed idee.

Heb je zwart geld, dan moet je uiteraard je goud niet op een rekening zetten. Immers ontstaat dan een elektronisch spoor.

Ik stap nu over op Goud999
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Heeft Corona u ook miljonair gemaakt? (Lodewijk Hof)

14/04 7:48

De pracht tijden zijn er voor de rijken en ultra rijken. Het aantal miljardairs is op record hoogte. Zelfs, of juist, na een van de moeilijkste jaren uit de wereldwijde  naoorlogse geschiedenis. Het aantal miljardairs is met 30% toegenomen. Laat dit even op u inwerken.

U heeft gelijk. Dankzij destructief monetair en politiek beleid is een miljard niet meer wat het is geweest. Maar het is toch nog steeds een hoop geld.

Tegelijkertijd hebben we records op de beurzen. Hetgeen mij niet verbaasd. Centrale banken printen vrijwel onbeperkt geld.  De meeste aandelen prijzen zijn ieder contact met de reële economie kwijt geraakt.

Dit feestje gaat, vroeg of laat, tot een einde komen. Hetgeen veel mensen zal doen schrikken. Het zal het moment zijn dat veel vermogens geruïneerd worden. Maar tot die tijd zal men blijven zeggen dat u meer en meer aandelen moet kopen. Eventueel met geleend geld.

In de VS roept de media dat de economie sterker dan ooit is. Dat de regering Biden ervoor zorgt dat een nieuwe revolutie zal plaatsvinden. Wel erg ambitieus voor een regering die pas een paar maanden zit. Het aantal mensen dat een werkloosheid uitkering aanvraagt is niet significant aan het dalen. Volgens mij is het nog altijd zo dat, als de economie goed gaat er minder mensen een uitkering aanvragen.

Maar er is iets met de werkloosheid data aan de hand. De mensen die niet meer meetellen zijn uit de database omdat ze gestopt zijn met zoeken. Niet omdat ze een baan hebben. Ze hebben het opgegeven. Geen signaal van economische voorspoed. Tegelijk hebben 4 miljoen bedrijven hun deuren permanent gesloten.

Recent had ik een discussie met iemand over de horeca sluiting. Argument was dat die horeca lui maar geld gespaard moesten hebben en de panden zijn toch van de brouwerijen. Waarbij vergeten is dat horeca verantwoordelijk is voor zogenaamde entry level jobs.

Tegelijkertijd worden meer en meer mensen miljonair. Onder meer dankzij oververhitting op de huizenmarkt, de bubbel op de beurs. Als deze bubbels imploderen zullen de jongens van de mannen gescheiden worden. Dan zien we wie er miljonair blijft. Dat is de echte kunst. Wilt u dat ook? Met coupon Tom krijgt u 30% korting.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd