Beursbox Nieuwsbrief Leer over Elliott Wave

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Leer over Elliott Wave
Date: May 13th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 13 mei 2021
 
 

AEX 694,76 Dow 33.523 USD 1,207 Btc 42.412 Goud 1,815.95

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige en interessante manier om met een laag risico een mooi rendement te maken? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 29.500+ euro in verstrekte leningen uitstaan. Ook interessant voor sparen voor (klein)kinderen.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/05 7:00

  • De inflatie is in de VS nu al officieel boven de 4% gekomen. Ik zeg officieel, want de cijfers worden al tientallen jaren zwaar gemanipuleerd. Om precies te zijn, de inflatie was 4,2% van april 2020 tot april 2021.
  • Gisteren wederom dalingen in de Amerikaanse indices. Koersen dalen over een breed vlak.
  • Elon Musk heeft zijn keutel ingetrokken... Tesla gaat NIET langer bitcoin als betalingsmiddel accepteren. De koers van bitcoin ging daarop meer dan 15% lager. Waarom accepteert Tesla bitcoin ineens niet meer? Elon Musk realiseert zich ineens dat bitcoin bijzonder energie onvriendelijk is en vindt nu dat hij het merk Tesla niet langer moet koppelen aan zo'n energie slurper.
  • In de VS is een enorme run ontstaan op benzine. Consumenten proberen het te hamsteren uit angst dat het snel op raakt.
  • Amazon heeft besloten om Chinese productverkopers van haar netwerk te weren. Die Chinezen zoeken nieuwe markten nu de concurrentie op Chinese platforms extreem groot is geworden.
  • Google Pay gaat nu ook internationale betalingen via Wise aanbieden! Ik gebruik Wise en N26 ook als betalingsmiddel. U moet u wel realiseren dat Wise geen bank is. Dat geeft enkele beperkingen, maar in combinatie met Google Pay zult u daar waarschijnlijk weinig last van hebben. Je kan Wise NIET gebruiken om Neo Finance overboekingen te doen. Dat kan wel met N26.
  • De Hackers die succesvol waren bij de Colonial Pipeline voelen zich zo zeker van hun zaak dat ze bekend gemaakt hebben dat ze drie nieuwe slachtoffers gemaakt hebben. De kans is aanwezig dat de hackers uit Rusland komen. De kans is klein dat Rusland in dat geval tegen de hackers zal optreden. De vraag is uiteraard was de VS gaat doen als ook écht blijkt dat het Russen zijn. Het is een oorlogsdaad, maar dan bijzonder onconservatief.

Daytrading webinar
 
 
 

Beursval markt van Taiwan (Tom Lassing)

13/05 7:19

Gisteren is de beurs van Taiwan met 9% onderuit gegaan.

De reden was dat een grote speler een margin call voor de kiezen kreeg en snel moest liquideren om de huid te redden.

Het enorme aanbod deed beleggers schrikken en heel snel was iedereen aan het verkopen en ging de beurs dus gevoelig onderuit.

Het maakt dan niet in welke aandelen je zit. In zo'n paniek markt gaat alles onderuit.

Waarom was die margin call het probleem?

De reden is zoals heel vaak eigenlijk heel simpel... Steeds meer marktpartijen zijn in de goede jaren steeds scherper aan de wind gaan beleggen en dus met een steeds grotere hefboom. De koersen bleven toch maar stijgen.

ALS het dan even tegenzit, dan gaat het ook snel, heel snel, heel erg mis.

Het is dan een kwestie van "alles eruit" en wel zo snel mogelijk.

Doe je dat niet als je met een hefboom werkt, dan kan je heel snel je totale vermogen verspelen.

De hefboom is immers leuk als die meezit, maar bijt je akelig snel als het misgaat.

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Leer over Elliott Wave (Tom Lassing)

13/05 7:35

Elliott Wave Analysis Can Help You See Countertrends. Pattern in Focus: the Zigzag.

This simple, corrective Elliott price pattern helps you anticipate reversals instead of getting run over by them

By Elliott Wave International

Often, as traders and investors we start off with an open mind about playing the field, so to speak. We watch the news, listen to friends and colleagues -- and we try to apply what's known as "fundamental" market analysis to make our trading decisions.

Soon, though, we start to realize that the "bullet-proof" logic of "fundamental" analysis is not Kevlar, but a piece of cardboard. We see markets fall after good news; rally after bad; and go sideways, defying both bulls and bears.

That's when we realize that trading is not as easy as it seems.

At that point, serious traders start to turn to technical market analysis. It doesn't look at the news, or events, or politics, or what the Fed Chairman had for breakfast. It doesn't even look at the name besides the ticker symbol. It looks at the price charts, at the market itself, to determine internal strength, momentum -- and, ultimately, the trend.

Lees verder
 
 
 

Enkele activisten maken het verschil (Tom Lassing)

13/05 7:47

Als het ergens maatschappelijk mis gaat, dan gaan we er van uit dat heel veel mensen deel uitmaken van dat wat het verkeerd liet gaan. Het voelt dan alsof alles mis is.

Denk aan de linkse terroristen van de jaren zeventig. Het leek wel alsof de maatschappij in brand stond. Toch waren het maar enkele honderden personen in heel Europa die daadwerkelijk de wapens oppakten. Heel veel mensen waren politiek links georiënteerd, maar hadden geen enkele connectie met de terroristen die zichzelf vrijheidsstrijders noemden.

We zagen enkele jaren geleden in Nederland de dierenactivisten die boerenbedrijven overvielen. Ook dat waren maar enkele tientallen activisten en een paar honderd meelopers en miljoenen mensen die een beter leven en een betere behandeling van dieren willen zien. 

De super radicale anti windmolen activisten... enkele tientallen... Maar hoeveel mensen zijn tegen windmolens?

In Drenthe waren het uiteindelijk maar twee mannen die de branden stichten en de doodsbedreigingen deden.


De Republikeinse partij in de VS heeft dat probleem nu ook. Ze kunnen niet zonder Trump denken ze. Maar uiteindelijk zijn er in heel de VS maar een paar duizend mensen zo ver dat ze de wapens willen pakken en afvalligen zoals Pence en Cheney willen ophangen of doodschieten. De meeste fans van Trump zijn gewoon mensen die de aanpak van Trump wel sympathiek vinden. Mensen die geen revolutie willen ontketenen. Mensen die de VS niet uit elkaar willen trekken of de democratie willen beëindigen. Je mag gewoon een voorkeur voor een politicus hebben zonder direct een terrorist te zijn.

Het voelt door die paar duizend geradicaliseerde fans alsof Trump heel machtig is, want hij kan die paar duizend geradicaliseerde fans helemaal opjagen en laten doen wat hij maar wil. En wat hij ze nu laat doen, is de Republikeinse partij onder zware druk zetten. Wie tegen Trump is, kan 'bezoek' verwachten waarbij je bij bijeenkomsten constant uitgejoeld gaat worden, of dreigbrieven krijgt.

Het lijkt dus alsof miljoenen de revolutie willen, terwijl het uiteindelijk maar enkele duizenden geradicaliseerde mensen betreft.

De kans is aanwezig dat bij de verkiezingen van 2022 de Republikeinse kiezers uiteindelijk Trump massaal laten vallen als een baksteen. Waarom zouden ze dat doen?

Heel simpel... Hij heeft ze alleen maar gezeik te melden. Nooit positief, altijd is hij slachtoffer en het gaat altijd over hem. Wat de regering Biden nu laat zien, het is WEL mogelijk iets te doen voor Jan Modaal. En reken er op dat bij de verkiezingen in 2022 de Democraten het feit gaan gebruiken dat er na het aantreden van Biden ineens wel weer een effectieve overheid was. Dat er wel werk werd gemaakt van infrastructuur en een hoger minimum loon.

Dat zien en voelen heel veel Amerikanen aan den lijve. Als de Democraten dát weten te brengen in 2022, dan gaat het voor de Republikeinen wel heel moeilijk worden. De huidige interne strijd binnen de Republikeinse partij speelt de democraten alleen maar extra in de kaart. De niet aflatende stroom aan leugens binnen de Republikeinse partij en het onderlinge geruzie vanwege die leugens gaat ze uiteindelijk opbreken.


Dat alles als Trump ergens tussen nu en 2022 niet tegen een juridisch probleem aan gaat lopen. Dat kan immers ook nog altijd, want er lopen nog genoeg zaken tegen hem. Ze duren alleen erg lang. Recent werd er in een zaak uit 2015 een tussenuitspraak gedaan. Met die snelheid komt die zaak ergens in 2040 voor de rechter. Als hij dan nog leeft...

 
 

Een offshore (goud)rekening?

Bij Goud999 kan je edelmetalen kopen en je dan ze laten opslaan in Zurich. Hun platform wordt nu uitgebreid zodat over enkele maanden het verhandelen van metalen nog weer veel makkelijker wordt. Je krijgt tot 1 september gratis opslag van edelmetaal als je de kortingcode "Beursbox" ingeeft!

Kijk hier voor meer info
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Nog nooit zoveel vacatures open (Tom Lassing)

13/05 7:57

Ik schreef gisteren al, ik en heel veel andere werkgevers constateren dat we wel werk hebben, maar in de VS geen werknemers met de juiste kwalificaties kunnen vinden.

Gisterenmiddag werd bekend dat er nog nooit zo veel vacatures in de VS open stonden.

Hoe is het mogelijk?

Vorig jaar, bij het begin van de Corona crisis, was het zo dat het landelijke beleid om iedere werkloze 600 dollar per week te geven verkeerd uitpakte in de staten waar het loon onder dat niveau lag. Iedereen met een laag betaalde baan had op dat moment liever de uitkering dan de baan. Zeker omdat er veel onzekerheid was over de dodelijkheid van Corona.

Nu is de werkloosheidsuitkering de helft en zou je verwachten dat niet veel mensen dan nog altijd liever de uitkering hebben.

Toch constateer ik dat in ieder geval in Detroit de gewenste en geschikte werknemers niet te vinden zijn. We gaan sneller door werknemers heen dan dat we sokken in de was gooien. In de sollicitatiebrief geven ze aan volledig gekwalificeerd te zijn, maar ze kunnen niets, ze willen niets of ze komen slechts opdagen wanneer het hun uitkomt, waarbij ze zich niets aantrekken van werktijden of gemaakte afspraken. De Corona tijd heeft ze vooral lui en onverschillig gemaakt.

Mijn manager werkt daardoor nu vooral met latino's, maar het probleem is dat die door de overheid behoorlijk opgejaagd worden. De geest van Trump is nog niet uit de grenspolitie burelen verdwenen. De latino's hebben enorme problemen als ze de grens over willen. Gaan ze dus naar hun eigen land, dan is het de vraag of ze terug de VS in mogen.

Die latino's 'stelen' in de gedachte van veel rechtse Amerikanen de banen van Amerikanen. De banen die de Amerikanen blijkbaar uiteindelijk zelf ook niet willen hebben...

Mijn vastgoed initiatief in de VS
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd