Beursbox Nieuwsbrief Hét kenmerk van superaandeel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hét kenmerk van superaandeel
Date: May 14th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 14 mei 2021
 
 

AEX 694,22 Dow 34.068 USD 1,209 Btc 40.985 Goud 1,828.05

 
 

x 10 Crypto Challenge

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte gaan hun crypto portefeuille x10 brengen, en dat willen ze realiseren binnen één jaar! Kunt u het zich indenken? 10.000 euro inzetten en over een jaar weglopen met 100.000 euro!

Kan dit?

Als we naar vorig jaar kijken, dan zonder meer.

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Anderhalf uur per dag traden (Tom Lassing)

14/05 7:00

Dat is wat mogelijk is met de Daytrading software van Aloys Mattijssen. Die 1,5 uur kan overdag, maar ook in de avond zijn en geen probleem om een dag over te slaan. Je zit immers na je trades weer glad en dus zonder posities.


Mijn zoon houdt het op een half uur traden per dag.

Het ging de laatste tijd goed. Gisteren had hij echter een wel heel opmerkelijke dag. Het eerste kwartier ging alles mis. Hij verloor zwaar. Hij herpakt zich, zet nieuwe trades in, en een kwartier later stond hij weer op winst. In totaal 1,29 euro...

Hij is toen gestopt...

Jaah... Dat was het beste geweest. Immers het wil niet iedere dag lukken en de schrik zat er even goed bij hem in.

Maar een jongen van 22 geeft niet graag op.

Hij deed dus even alles wat je niet moet doen... Doorgaan en risico verhogen.


Ik had een weddenschap met hem. Hij zou een extra 100 euro van mij krijgen als hij een bepaald doel zou halen. Hij zou een etentje voor twee moeten weggeven als hij een bepaalde som zou verspelen. Hij ging zo lekker de goede kant op... Zo veel mooie dagen in één dag verspeeld...

Ik heb een etentje voor twee gewonnen. Jammer.


De laatste weken deed hij het juist heel leuk.

Discipline is dus voor een 22 jarige nog wel een dingetje...


Vanmiddag geeft Aloys een webinar en je kan dat gratis volgen! Daytraden biedt prachtige kansen in welke beurs dan ook, maar je moet je wel aan strakke regels blijven houden.

Geef je even op via deze link
 
 
 

Hét kenmerk van superaandeel (Jack Hoogland)

14/05 7:17

Ik wil u nog even iets laten zien over het fantastische zilveraandeel waarover ik u dinsdag nog vertelde.

Ik vertelde u al dat dit bedrijf naast een zéér veelbelovend zilverproject ook een fantastisch goud/koperproject heeft. Met 1,8 miljoen ounces goud en ruim 800 miljoen pond koper aan bewezen reserves.

Op het plaatje hieronder ziet u de conclusie van een 252 pagina's tellend technisch rapport.

Als de directie zou besluiten om op basis van haar huidige goud- en koperreserves een nieuwe mijn te bouwen, dan zou de investering in slechts 2,3 jaar worden terugverdiend.

Zoals het plaatje echter laat zien, is in het rapport uitgegaan van een goudprijs van $1250 per ounce en een koperprijs van $2,50 per pond.

Op basis van de huidige goud- en koperprijs zou de investering waarschijnlijk in minder dan een jaar worden terugverdiend.

Voor mij is dit hét kenmerk van een zéér veelbelovend goud- of zilveraandeel!

De directie gaat echter eerst investeren in verdere exploratie, zodat hun bewezen reserves fors stijgen. En gaat pas daarna een mijn bouwen.

Waardoor ze over een paar jaar een veel grotere, jaarlijks veel meer goud en koper producerende mijn kunnen bouwen die véél hogere winsten oplevert.

Alléén op basis van het unieke zilverproject zou ik dit aandeel al met beide handen aankopen. Want alleen op basis daarvan is het koerspotentieel al ongekend hoog.

Neem je het goud/koper project erbij, dan weet je dat het koerspotentieel pas écht astronomisch hoog is!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/05 7:43

  • Gisteren zagen we een aanvankelijke daling in de VS die uiteindelijk voor de indices alsnog een herstel werd. De Dow Jones bewoog meer dan 400 punten. Er is dus (nog) geen sprake van een all out crash.
  • Bitcoin is terug rond de 41.000 euro per stuk. Er is heel wat verloren sinds de hoogste koers van 53.981 euro in april.
  • McDonalds gaat het laagste loon dat ze uitkeren verhogen tot een range van 11 - tot 17 dollar per uur. Afhankelijk van leeftijd en functie. Ook Amazon ($17) en Chipotle ($15) verhogen de laagste lonen. De discussie over het minimum loon wordt dus gewonnen door de Democraten, als het niet via wetgeving kan, dan maar door sociale druk op de bedrijven. Een mogelijke extra reden is het feit dat er geen werknemers meer te krijgen zijn voor de lage lonen banen. Nog nooit waren er in de VS zo veel openstaande vacatures. Het probleem is mede dat de banen niet erg interessant zijn en weinig toekomst bieden.
  • Elon Musk heeft gisteren de hint gegeven dat hij mogelijk Tesla laat switchen naar een andere crypto, zoals misschien wel Dogecoin. Die laatste schoot daarop weer omhoog.
  • De oliepijpleiding in het oosten van de VS wordt weer opgestart. Het zal wel even kunnen duren voor alles weer zoals normaal is.
  • John Deere is een populair merk van grote machines. Het gekke is dat ze ondanks hun populariteit enorme moeite hebben om personeel te vinden. Het startloon is een voor Iowa ongekende $19 per uur. Als je als klant een grote machine bestelt, kan het wel zes maanden duren voor ze kunnen leveren. Redenen waarom ze niet genoeg mensen kunnen vinden... kwalificaties. Werklozen hebben geen goede opleiding. Maar ook is hun fabriek in een dunbevolkte staat (Iowa) gevestigd. Extra telt dat de combinatie van lokale werkloosheidsuitkeringen EN $300 van de federale staat inhoudt dat die $19 niet echt heel uitnodigend is. Mede door Corona is een deel van de bevolking fatalistisch geworden en ze willen gewoon weinig meer. Klagen en zeuren. Op Social Media elkaar afzeiken... Dat doen jonge schoolverlaters nog wel, maar werken?

Bestel ook je goud bij Goud999
 
 
 

YouTube complete onzin (Tom Lassing)

14/05 8:05

Ik ben de laatste dagen bewust gaan zoeken naar misinformatie op YouTube.

Het is niet moeilijk te vinden. De zoekwoorden "attack", "brutal", "Interceps" brachten me al direct bij wat kanalen die werkelijk complete onzin verkondigden over onder meer honderden Chinese vissersboten die de VS de laatste weken tot zinken gebracht zou hebben. Een Engels vliegdekschip zou eerder deze week bewust geramd zijn door een Russisch schip en nu zou Engeland 138 vliegtuigen naar de Zuid Chinese zee sturen om China aan te vallen... 

Allemaal complete onzin en met veel bombarie gebracht.

Het erge is, er zijn mensen die deze complete onzin serieus aan het nemen zijn. 

138 vliegtuigen is een aantal dat in Engeland wel rondgaat. Dat is namelijk het aantal F35 toestellen dat de Engelsen in eerste instantie in de VS besteld hebben. Het is dus een flinterdun stukje waarheid en dan 99,999% bull shit er omheen verzonnen. Ze proberen niet eens er een logisch verhaal van te maken. Met oude foto's wordt er een verhaal omheen voorgelezen. Russen rammen een Engels vliegdekschip en dan valt Engeland China aan? Hoe verzin je die onzin? 

Mensen die zich al laten foppen door deze kanalen zitten in een soort constante staat van oorlog tussen de oren en als ze eenmaal in die staat gebracht zijn, zijn ze rijp voor nog veel ergere onzin.

Wees dus alert op bewust gebrachte onzin.

Als je iets ziet waarvan je denkt 'het zou toch niet', probeer dan eerst onafhankelijke bevestiging te krijgen.

Ik krijg regelmatig berichten van lezers en bijna standaard is mijn vraag "heb je onafhankelijke bevestiging en zo ja, waar?".

Ik hoor daarna eigenlijk standaard nooit meer iets.

Wees je er bewust van dat er heel officieel uitziende kanalen bestaan die doelbewust enorme onzin de wereld in sturen.

Een flinterdun stukje waarheid wordt verpakt met een heleboel verzonnen shit en dan gaat het online. 

Ooit begon de belangrijkste 'platte aarde' website van nu als een website die de platte aarde met sarcasme belachelijk maakte. Ze maakten en verkochten t-shirts met teksten die de platte aarde belachelijk moesten maken omdat het complete onzin was. Wat ze merkten, is dat de humor niet werd ingezien door de bezoekers en kopers. De bezoekers namen het serieus en het punt was, deze bezoekers namen enorm veel t-shirts af. Het werd een cult. Kortom, ze zijn nu geen sarcastische site meer, maar ze zijn de belangrijkste bron van complete onzin geworden. De reden? Cash! Ze verdienen nu enorm veel meer! De klant is koning. De klant wil onzin, dan krijgt de klant onzin. Alles voor de omzet.

Zo is het nu ook met de onzin sites over clashes tussen Rusland, China, de VS en het VK. Het is ook zo met de onzin over de verkiezingen in de VS. Het beeld is duidelijk. Als je maar gewoon onzin blijft verkondigen, dan zijn er heel veel mensen die het maar wat graag willen gaan geloven.

Er wordt heel grof geld mee verdiend. Een videokanaal met 100.000 of meer volgers kan letterlijk duizenden dollar per maand opleveren. Heb je een miljoen volgers, dan is tienduizenden dollar per maand niet eens een uitdaging.

Als je je hele leven al leeft van leugens, dan is dit het moment in de geschiedenis om er op te cashen!

Hoe ver je daarin kan gaan, bewijst Lyn Wood, de advocaat van Trump. Die verklaarde vorige week dat hij in het Witte Huis was en Trump net gesproken had. Hij gaf deze week aan dat volgens hem Biden al overleden is... Als je dus alleen hem en zijn vriendjes volgt, dan ziet je wereld er heel anders uit... Lyn Wood zal nu ongetwijfeld via zijn social media kanalen door alle aandacht die hij krijgt tienduizenden dollar verdienen. Ik zie hem daarom voorlopig ook niet stoppen. Het is veel te lucratief.

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar is keihard liegen ook een meningsuiting?

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Daytrading ideaal voor beginnende belegger

Door te gaan daytraden leer je de markt kennen en kan je met een beheerst risico ook met een klein bedrag goed beleggen en serieuze rendementen maken.

Aloys toont het je in een webinar dat hij 11 en 14 mei gaat geven.

Kijk hier
 
 
 

Tekorten (Lodewijk Hof)

14/05 8:31

We moeten met aanzienlijke tekorten dealen, dus wat gaat er gebeuren als de economie aangetrokken is?

Inflatie en tekorten gaan hand in hand. Dat is wat we nu zien gebeuren. Met het systeem van onbeperkt geld printen is inflatie niet verbazingwekkend. Dat is onherroepelijk. Het is gewoon een kwestie van voorbereiden. Anticiperen. Maar de economie heeft ook te maken met aanzienlijke tekorten. Maar de enige reden dat de economie niet geïmplodeerd is, komt door overheidsingrijpen. Hetgeen een interessant draadje is. De overheid ruïneert de economie en probeert de gevolgen van haar daden te verhullen.

Een lijstje van wat tekorten die de economie ernstig zullen schaden:

    Computer chips,

    Tweedehands auto's en huur auto's,

    Gas,

    Plastic,

    Palm olie,

    Vrachtwagen chauffeurs en bijrijders,

    Huizen en vakantie woningen,

    Meubels,

    Kip,

    Varkensvlees,

    Chloor,

    Mais,

Dit is een behoorlijke lijst. Laat dit even op u inwerken. De gevolgen voor de wereld economie zijn aanzienlijk. Dan hebben we het nog niet over de gevolgen van de opstopping in het Suez kanaal.

Gelukkig is er een oplossing. Onbeperkt geld drukken we bij. Het gevolg is helder. Er is teveel geld voor te weinig producten. We kunnen stellen dat de industriële goederen qua impact niet het ergste is. Tot slot van rekening kunnen we dat later inhalen. Dan hebben we een inhaal vraag.

Maar de kip staat niet voor niets in het lijstje. Dit is een cruciaal stuk eerste levensbehoeften. De tekorten in deze levensbron zijn snel aan het toenemen. Hetgeen een signaal voor een toekomstige revolutie is.

We weten allemaal dat de Amerikanen verslaafd zijn aan de BBQ. Naar mijn onbescheiden mening een van de weinige bijdragen van de VS aan de culinaire wereld om blij mee te zijn. Maar kippenvleugels zijn een favoriet van bijna iedereen. In de VS praat men over weken zonder kippen vleugels. Denkt u hier eens over na.

Nou kunnen we zeggen dat het wel meevalt. Maar honderden miljoenen mensen voor weken zonder een favoriet voedingsmiddel stellen is geen goed voorteken.

Ik hoop oprecht dat alle bovenstaande tekorten snel opgelost worden. Maar met de prijs van een tweedehands auto die verdubbeld is ten opzichte van een jaar geleden heb ik er mijn twijfels over. Ik rees ook dat dit niet op korte termijn opgelost gaat worden. Daarom kunt u zich juist nu positioneren om hieraan te geld te verdienen. Dat is in alle gevallen beter dan een slachtoffer van deze ramp te zijn. Hier ziet u wat en waarom. Ook wat de onderliggende factoren zijn, waarom het iet gaat veranderen. Als u coupon Tom gebruikt krijgt u ook nog eens 30% korting.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd