Beursbox Nieuwsbrief Aandelen overgewaardeerd?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Aandelen overgewaardeerd?
Date: November 4th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 4 november 2021
 
 

AEX 816,01 Dow 36.157 USD 1,157 Btc 53.898 Goud 1,774.38

 
 

Zonnepanelen aanbieding

Een interessante aanbieding EN...

Nu met een EXTRA 75 euro korting als u aangeeft via "Beursbox" te zijn gekomen!

Kijk voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/11 7:00

  • In steeds meer landen wordt vaccinatie verplicht gesteld voor werknemers. Ook Ford wil dat haar werknemers op 8 december gevaccineerd zijn. Op dit moment is 84% van de werknemers gevaccineerd. Het risico is nu dat het bedrijf een deel van haar werknemers gaat verliezen. Vaccinatie is de VS is echter belangrijker dan hier in Europa omdat de mensen echt heel veel dikker en ongezonder zijn en dus kwetsbaarder. 
  • ING zag de winst flink toenemen. Banken klagen steen en been en verhogen al hun tarieven, maar ondertussen steeg de netto winst van ING met grofweg 50%.
  • In Nederland merk je nu dat 'eindelijk' er tegengas komt tegen bepaalde maatregelen die niet uit te leggen zijn. Hoe kan je sportverenigingen vragen om vrijwillige bewakers bij de poort te zetten om leden die willen sporten tegen te houden? Sporten is juist gezond. Er zijn al Kamervragen gesteld over de wetenschappelijke onderbouwing van de corona pas. Die onderbouwing is er niet. Die komt er ook niet en de vraag is hoe lang volksvertegenwoordigers zich met een kluitje in het riet laten sturen. Er ontstaat een enorme economische schade door een maatregel die wetenschappelijk niet bewezen kan worden. Onbegrijpelijk.
  • Gaat de FED taperen? Ze zeggen nu dat ze daar eind deze maand mee willen beginnen. Hoeveel en wanneer precies blijft nog onduidelijk. Dit is wederom iedereen een worst voorhouden en de zaak weer drie weken vertragen.
  • De opgelegde Engelse vissersboot is weer vrijgegeven. Een Franse rechter vond dat de motivering voor de oplegging veel te zwak was.
  • Bij Albert Heijn hebben ze een nieuw concept bedacht. Je kan 12 euro betalen en dan korting krijgen op biologische producten en dubbele spaaracties. Beleggen bij de Appie dus.

Mijn visie op goud
 
 
 

In een crypto index beleggen (Tom Lassing)

04/11 7:15

Ik schreef er vorige week al over, ik heb een heel interessante aanbieder gevonden.

Een bedrijf die je kan laten beleggen in een index van maximaal 25 crypto's. Je geeft je er op en je opent extern een Kraken account.

Het is al mogelijk met een bedrag vanaf 2.500 euro!

Ze koppelen hun index aan jouw account en de index wordt automatisch op je account gevolgd. Ze kunnen verder niets op jouw account. Het blijft dus jouw rekening en je bent en blijft de enige die er verdere handelingen op kan doen. Je geeft ze echt alleen maar toestemming hun index te laten volgen.

Het voordeel is, met de index is er de keuze voor de top 25 van crypto's en je hoeft dus geen verstand van crypto's te hebben om wel de index daarvan te kunnen volgen. Je fietst dus in feite mee op de golven van de crypto wereld.

Veel makkelijker gaat het niet worden!

Geef je hier op voor deze service.

Ik zal hier de komende tijd vaker over gaan schrijven en ik ga ook zelf een account openen. Hou er wel rekening mee, index beleggen houdt in dat je die index volgt. Je moet dus alleen in een index beleggen als je denkt dat die reële kans heeft om te stijgen. Als jij dus van mening bent dat crypto's een goede kans maken te blijven stijgen, dan is deze opzet heel interessant, want je voorkomt daarmee dat je op de verkeerde wed. Je kiest immers in één keer voor een heel mandje aan de grootste 25 crypto's.

Kijk hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Gisteren een mooie dag voor uraniumaandelen (Tom Lassing)

04/11 7:35

Op één aandeel had ik gisteren ruim 2500 dollar winst. Dat schiet tenminste een beetje op. Het is wel één van mijn grotere posities want alleen al in dit aandeel heb ik nu nu een dikke 30.000 dollar zitten. Dat was niet zo heel lang geleden nog 20.000 dollar. Dat is het voordeel van een omhoog schietende koers.

Als het bij een grote positie ook gaat, dan gaat het!

Het belangrijkste is nu om niet te snel winst te nemen. Dat is lastig, want de koers gaat niet in één lijn omhoog. Sterker nog, het was eerst zoiets als drie omhoog, twee omlaag, en nu is het negen omhoog en vier omlaag...

Je wéét dat die omlaag golf een keer komt, maar ga je daar op proberen te timen, of blijf je zitten.

Ik ben van mening dat blijven zitten de betere optie is.

Met timen loop je de kans dat je de golf een keer mist en dan ook de klap omhoog weer mis loopt en nooit meer instapt.

Dus zitten blijven en niet te vaak naar de koers kijken... Zeker niet als die daalt!

x10beleggen
 
 
 

Mooie Beursdag (Tom Lassing)

04/11 7:59

Al jaren schrijf ik een maandelijkse nieuwsbrief waarin ik iedere maand tot maximaal drie aandelen presenteer. Aandelen waarvan ik verwacht dat de koers tenminste 15% gaat stijgen.

Soms neem ik die aandelen in met een stop loss erbij, soms ook bewust niet.

Afgelopen maand zagen de abonnees drie verkoopmutaties voorbij komen (Moeten ze zelf uitvoeren, het is een nieuwsbrief, geen beleggingsservice) Het waren twee winstnamen en één verlies.

De percentages waren: -7,74% vanuit de stop loss op een aandeel.

En er werd 43,41% en 25,9% winst gemaakt op twee aandelen.

Een goede maand dus.

Normaal gesproken zien we dit patroon meer in de portefeuille. Relatief kleine verliezen tegenover grotere winsten. Al met al weet deze portefeuille al jaren een degelijk resultaat neer te zetten.

Wat we wel zagen in maart 2020 was dat toen vrijwel de gehele portefeuille tegen de stop loss aanliep. Dat was jammer, maar de verliezen werden wel snel genomen. Als de daling dus niet in twee dagen al geheel gerealiseerd is, ben je wel snel uit de posities. Om te voorkomen dat alle winst verloren gaat, wil ik ook nog wel eens de stop loss verhogen. 

Helaas heb ik de ontwikkeling van de site voor deze service ooit uitbesteed en is degene die dat voor me deed met de noorderzon vertrokken.

Ik kan de site dus niet aanpassen op dit moment.

Heb je interesse in deze degelijke opzet, dan is een jaarabonnement mogelijk voor 495 euro. Je krijgt iedere eerste week van de maand een nieuwsbrief met maximaal drie nieuwe tips daar in. Het gaat daarbij om goed te verhandelen Amerikaanse aandelen.

Helaas op dit moment even geen site om je naar te verwijzen...

Mail me op tom @ lassing . nl als je interesse hebt.

 
 

Open een N26 bankrekening

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Aandelen overgewaardeerd? (Tom Lassing)

04/11 8:36

Volgens Jeremy Grantham, de investeerder die een 60 miljard dollar groot investeringsfonds aanvoert, zijn aandelen nu duurder dan in 1929 en 2000 net voor de crashes.

Hij raadt aan om in heel degelijke aandelen zoals United Health te beleggen.

Nu is het grappige dat ik net in United Health de winst heb genomen via mijn Mooie Beursdag nieuwsbrief. Het was een degelijke 25,9% winst die ik 29 oktober genomen heb.

Ik zag dus enige tijd geleden ook wat hij ziet, alleen pakte ik de winst alvast.

Dat wil niet zeggen dat ik dit aandeel niet terug op zal pakken, maar als je de winst snel in de schoot geworpen krijgt, dan moet je af en toe gewoon hebberig zijn.

Zijn aanbeveling om te switchen naar degelijke aandelen onderschrijf ik. Dat is dan ook deel van mijn TrendMethodische Aanpak, die ik in 1999 vastlegde.

Je kan die hier eens inzien. Die methode werkt!

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd