Beursbox Nieuwsbrief Veelzeggend persbericht

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Veelzeggend persbericht
Date: December 24th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 24 december 2021
 
 

AEX 792,30 Dow 35.950 USD 1,133 Btc 45.090 Goud 1,808.5

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! Kijk hier eens, want voor nog geen tientje is dit boek voor jou! Leuk ook om weg te geven!



Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/12 7:00

  • Vanaf deze plek wens ik je heel prettige feestdagen. Maak er toch iets moois van als je je netjes aan de regels houdt. (Je bent dan één van de weinigen.)
  • Het wordt te duur... Verschillende landen, waaronder de VS, stoppen met de economie plat leggen om Corona te bestrijden. Het is te duur geworden. Iedereen heeft de kans gehad zich te beschermen met het vaccin. Helaas is er veel te weinig gedaan aan preventie, zoals goed eten, goed bewegen. sterker nog, de maatregelen hebben juist dat tegengewerkt. Dat gaat nu veranderen. Dit is ook in Nederland naar mijn idee de laatste lockdown. Dit is financieel zo niet vol te houden.
  • Mijn huurders staan dit jaar 55.000 dollar rood. Dat is de totale som aan huur die niet is binnengekomen en waar ik als verhuurder wel recht op heb.
  • Greenchoice weert nieuwe online klanten. Het is volgens de energie aanbieder te riskant om nu nieuwe klanten aan te nemen. Wettelijk gezien mogen ze overigens geen klanten weigeren. Ze doen dat ook niet, Ze maken het je alleen vrijwel onmogelijk om je nu aan te melden.
  • Hoe is het toch mogelijk dat vrijwel alle aanbieders van doorlopend krediet in Nederland te veel rente hebben doorberekend aan de klanten? Dat één aanbieder een fout maakt, dat kan, maar allemaal? Kan er niemand in die sector rekenen? Of was het wederom een boefjes streek, zoals bij al die andere keren dat ze fout zaten? Ik vrees het laatste, het gaat namelijk om het feit dat ze een te hoge rente rekenden en zichzelf daarmee verrijkten. De vos verliest de haren...
  • Volgens Baidu zal het bedrijf pas over een jaar of zes haar "metaverse" kunnen lanceren. Wat is dan die metaverse? Daar kom ik binnenkort op terug.
  • Flinke winst voor bitcoin gisteren.
  • Flinke tegenvaller voor Tesla. De fabriek in aanbouw bij Berlijn heeft nog geen garantie dat er een wateraansluiting komt. De toestemming hiervoor is nog niet rond en milieugroepen zijn procedures tegen de aansluiting begonnen. De fabriek zal forse hoeveelheden water verbruiken.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Veelzeggend persbericht! (Jack Hoogland)

24/12 7:16

Vorige week vertelde ik u al uitgebreid over de zéér forse investeringen door China en India in nieuwe kerncentrales.

Daarnaast is het misschien een goed idee om ook even aandacht te besteden aan Rusland. 

Dat land heeft 37 kernreactors in bedrijf, en heeft er daarnaast drie in aanbouw. Zie plaatje hieronder.

Daar bovenop heeft Rusland onderstaande reactors in de planningsfase. Waarvan het dus vaststaat dat ze gebouwd gaan worden.

En dáár bovenop liggen nog 21 voorstellen voor nieuwe kernreactors op tafel, waarvoor het definitieve besluit nog moet worden genomen.

Naast China en India investeert ook Rusland zéér fors in kernenergie!

Gisteren kwam het Russische persbureau Tass echter met een opvallend persbericht, uitgegeven door het Ministerie van Natural Resources.

Hoewel Rusland de op vijf na grootste uraniumproducent ter wereld is, verwacht het ministerie dat Rusland vanaf 2030 een tekort aan uranium zal hebben.

Bestaande mijnen raken uitgeput, terwijl het aantal kerncentrales fors stijgt én terwijl nieuwe uraniummijnen economisch niet haalbaar zijn. 

Je hoeft geen superintellectueel te zijn om te raden wat de Russen de komende jaren gaan doen.

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Schandalinge shorters (Tom Lassing)

24/12 7:32

Anson Funds is een Canadese asset manegement firma die zich heeft gespecialiseerd in het shorten van aandelen.

Om hun gelijk te halen gaan ze heel erg ver en komen ze in diep grijs gebied.

Wat ze doen, is kleine aandelen kiezen en er short in gaan. Vervolgens komen ze met een series van negatieve berichten over het bedrijf, de managers etc.

Ze hebben, en dat moet je ze nageven, veel insider informatie. Hoe ze daar aan komen?

Ze hebben goede relaties met Canadese banken. Ze weten dus via hun contacten van de zwakheden van het bedrijf en dat knijpen ze uit en ze overdrijven het een beetje. Via hun contacten bij de banken krijgen ze ook informatie over eventuele onderhandelingen die mooi als gericht in de markt gebracht kunnen worden. Als er maar onrust ontstaat.

Op die manier kunnen ze zo'n klein bedrijf ten gronde richten. Zitten ze niet mee. Als ze zelf maar winst maken op het shorten van de aandelen.

Het erge is, het is niet keihard illegaal. Hoewel in diep grijs gebied weten ze vervolging steeds te voorkomen. Vaak door snel met positieve berichten te komen als hun bedrog uitgekomen lijkt te zijn. Het spel is dan over en ze zoeken een ander slachtoffer.

Lees hier meer over hun praktijken
 
 
 

Token of Expertise (Tom Lassing)

24/12 7:53

Eergisteren heeft Mark Leenards een online presentatie gegeven over crypto's en over de Token of Expertise. Een nieuw initiatief waarmee het kennisniveau van beleggers enorm omhoog gehaald kan worden.

Het moet echter niet alleen bij beleggers blijven. Op termijn kan dit systeem ook kennis op andere vlakken vergroten.

Via dit nog verder te ontwikkelen platform kan je als consument straks een eerlijke waardering krijgen van kennis en kunde niveau van experts die op dat platform actief zijn. Daarbij kan je dan ook je eigen kennis bewust vergroten.

Op websites vindt je nu vaak waarderingen en testimonials van klanten. Dat is mooi, maar welke garantie heb je dat het ook echt klanten waren die de testimonial schreven?

Via de Token of Expertise is die garantie er wel.

Dat is naar mijn idee het Unique Selling Point van heel de opzet.

Kijk hier naar de presentatie van Mark op het Beursbox.nl videokanaal.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

In welke bubbel zit je? (Tom Lassing)

24/12 8:12

Alles online is deel van een bubbel. Zodra je je eerste toestemmingen voor cookies hebt gegeven, zit je in een bepaald hoekje en met iedere actie die je doet, wordt jouw hoekje van Internet kleiner.

Dit is een heel kwalijke zaak en een grote bedreiging voor de samenleving. We zien het, we weten het en we doen niets...

Er gaan wereldwijd burgeroorlogen over ontstaan. 

Letterlijk.

Om een voorbeeld te noemen... Als je op facebook zit, dan krijg je of positieve berichten of negatieve berichten over de vaccins.

Heel je online wereld wordt gevuld met één van de twee.

Zodra je dus ooit eens geconfronteerd wordt met een afwijkend bericht, dan WEET je dat er geen reet van klopt. Jij krijgt immers honderden berichten die het tegendeel bewijzen. Die afwijkende mening moet dus wel fout zijn!

100% zeker.

De tegenstelling wordt dus alleen maar groter, want je geeft dat bericht een dikke dislike en vervolgens wordt je nog verder in je eigen hoekje van Internet geduwd.

Ik heb nu op twee apparaten ieder een eigen persoonlijkheid gecreëerd. Heel bewust laat ik die twee werelden geen kennis met elkaar maken. Andere vrienden, andere likes. Compleet andere werelden!

Ik vind het écht schokkend hoe ver we uit elkaar gedreven worden door de software van bedrijven als Meta en Google.

Die burgeroorlog is op deze manier slecht een kwestie van tijd. 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Daytrading los van beursentiment

Het grote voordeel van daytrading is dat je niet meer te maken hebt met het ongrijpbare beurssentiment. Je reageert slechts op korte bewegingen en bent slechts kort in de markt. Dat heeft veel voordelen. Kijk 10 dec om 13:30 uur naar het webinar  Kijk hier

Geef je snel op!
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd