Beursbox Nieuwsbrief De Metaverse, wat is het?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De Metaverse, wat is het?
Date: December 27th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 27 december 2021
 
 

AEX 790,48 Dow 35.950 USD 1,132 Btc 45.012 Goud 1,809.58

 
 

Start nu met crowdfunding

Help onroerend goed ondernemers en krijg daarvoor een prachtige rente. Tot nu toe meer dan 100 projecten gerealiseerd en allemaal een succes.

Kijk hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Dijk van een koopsignaal! (Jack Hoogland)

27/12 7:00

Dinsdag liet ik u zien dat centrale bankiers klem zitten én dat dit sinds vorige week voor iédere belegger duidelijk is.

Blackrock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, gaf na de Fed-meeting dan ook aan positief te zijn over goud.

En op de tweet hieronder zien we dat Blackrock's voorbeeld al snel werd gevolgd door een andere grote vermogensbeheerder.

Tegelijk geeft de koersgrafiek van goud ons een dijk van een koopsignaal. Op onderstaande koersgrafiek zien we een dubbele bodem, gevolgd door een hogere top én een hogere bodem.

We zien dus een sinds eind september ontstane stijgende koerstrend.

In ons Goudaandelen Groei Rapport vindt u drie belachelijk goedkope aandelen van zéér winstgevende, snel groeiende goudproducenten. 

Waarmee je enorm hard gaat profiteren van de komende stijgingsfase.

Daarnaast stuurden we eerder deze maand al een extra goudtip én een extra zilvertip naar onze TopAandelen-abonnees.

Bij beide aandelen zien we een stijgende koerstrend, mede als gevolg van zéér positief nieuws over die bedrijven.

Daar bovenop stuurden we ze vrijdag opnieuw een extra goudtip.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al deze extra tips helemaal gratis bij het ingaan van uw abonnement. 

De komende dagen/weken volgen meer extra goud- en zilvertips!

Klik hier om ook TopAandelen-abonnee te worden

 
 

De Metaverse (Tom Lassing)

27/12 7:17

Steeds meer bedrijven hebben het er over, maar wat is het feitelijk?

Voor ik dat ga proberen uiteen te zetten eerst het feit dat het nog niet bestaat. Het is een concept dat moet worden uitgewerkt.

In wezen is het de plattegrondtekening van de volgende generatie Internet. We zitten momenteel in Internet 2.

Internet 1 bestond tot ongeveer 2000. Dat was de gratis versie.

Internet 2 is de versie waarop commercie mogelijk werd, en we online betalen en online omzet zagen ontstaan. Deze versie is heel open, van niemand en extreem onveilig.

Internet 3, de Metaverse, moet dus een paar antwoorden gaan geven. Het heel veilig gaan worden, maar vooral grote bedrijven als Facebook (Nu niet voor niets van naam veranderd en nu dus Meta) willen de wereld 'hun' versie van Internet 3 opdringen. Het wordt een soort bedrijfsnetwerk waar je alleen met een account van dat bedrijf op kan. Een aantal extreem grote bedrijven willen dus ieder voor zich een eigen Internet creëren.

Op dat eigen Internet kunnen ze veel meer bepalen hoe zaken geregeld moeten worden en dat maakt het technisch veiliger. Zie het een beetje zoals TV kijken aan het veranderen is. Je heb nog wel de ouderwetse TV, maar je hebt ook Netflix, Amazon Prime, Apple TV etc. Overal moet je voor betalen en niemand heeft "alles".

Er zijn ook nadelen aan het veel veiliger Metaverse. Immers wordt zo'n bedrijf die zoiets levert enorm machtig. Niet de overheid bepaalt dan wat je online op dat enorme netwerk mag, maar het bedrijf bepaalt het. Het bedrijf zal de inhoud van haar Metaverse bepalen. Een soort 1984 scenario kan dan ontstaan, waarbij niet een overheid, maar een bedrijf de almachtige entiteit (broer) in de samenleving is.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Financiële problemen Roger Stone (Tom Lassing)

27/12 7:33

Roger Stone kent u mogelijk als de man die de Joker speelt rondom de vorige president van de VS.

Hij was het die leugens bleef rondbrengen en die de zaak bedonderde. Hij werd veroordeeld voor zijn bedrog, maar kreeg gratie van de vorige president.

Die Roger Stone is nu in financiële problemen gekomen door oplopende juridische kosten EN... het feit dat de kanker behandeling van zijn vrouw niet gedekt wordt door hun medische verzekering.

Kijk, en dat is nu karma.

Hoe triest het vooral voor zijn vrouw is.

Roger Stone is namelijk vriendjes met de mensen die het Amerikaanse systeem van de medische verzekeringen graag nog verder om zeep hadden geholpen. Het liefst hadden de vriendjes van Roger Stone de medische verzekering van de bevolking nog heel veel verder uitgekleed. Het lukte niet om ObamaCare om zeep te helpen omdat de Democraten het tegenhielden EN ook rechters er niet mee akkoord gingen dat het systeem verder uitgekleed zou worden.

Roger Stone is nu zelf de Sjaak van dat vreselijke systeem dat al slecht was voor de Republikeinen het nog slechter wilden maken. Hij probeert nu NFT's van de vorige president te verkopen. Dat is de laatste hype en een complete BS.

Met het kopen van een NFT krijg je het eigendomsrecht op een elektronische afbeelding. In feite gewoon een digitaal plaatje, ofwel wel digitale foto. Jij krijgt het eigendom, maar anderen mogen de afbeelding gewoon gebruiken. Het is complete bull shit om dat te willen bezitten. Het is complete bull shit om dat te verkopen. Complete waanzin.

Blijkbaar zien anderen dat ook in, want een foto van een bedankje van Trump aan Stone wordt maar niet voor de gevraagde 20.000 dollar verkocht.

Die Roger Stone is in alle opzichten een oplichter gebleken. Dit verhaal rondom de NFT verkoop is weer niets anders.

 
 

Zonne energie op zee (Tom Lassing)

27/12 7:43

Het is nog niet zo in beeld, maar de meeste ruimte en grootste kansen liggen voor zonne-energie voor Nederland en België op de Noordzee.

Drijvende zonneparken kunnen een enorme hoeveelheid energie gaan opwekken en tegelijk ook als buffer voor hoge golfslag gaan dienen. De steeds hogere waterspiegel is vooral een probleem omdat daarmee ook golven steeds hoger worden. Enorme zonneparken op zee kunnen hier mogelijk dus ook een rol in kustbescherming gaan krijgen, zeker bij wind uit het noorden.

De belangrijkste reden voor zonne-energie op zee is de enorme ruimte die je daar kan vullen. Nergens last van schaduw en ook geen buren die het zo lelijk vinden.

Uiteraard zullen er mensen zijn die ook hier nadelen zullen bedenken, al was het maar dat schepen moeten omvaren, en vissen etc. ineens geconfronteerd worden met obstakels.

Dat laatste is ook een enorme kans, want het biedt ook bescherming. We zien niet voor niets altijd zeeleven bij obstakels. Daar groeit immers alg op etc. Dat alles is ook weer voedsel.

Het idee van grootschalige zonne-energie op zee is naar mijn idee uit te werken en commercieel haalbaar te maken.

Energiestart
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Belasting op vermogen (Tom Lassing)

27/12 7:57

Is belasting op vermogen een eerlijke belasting?

Heel veel mensen vinden van niet, omdat je over je vermogen mogelijk al belasting betaalde toen je het verdiende.

Maar... Niet iedereen verdiende het vermogen zelf. Zo is er bijvoorbeeld oud geld.

Als je geen belasting op vermogen heft, dan wordt oud geld alleen maar rijker en rijker. Immers kennen we ook niet echt een belasting op rendement. Koerswinsten op aandelen of andere beleggingen zijn in Nederland vrijwel onbelast.

De rijken worden dus rijker en rijker en kunnen dat vermogen via slimme belastingvrije wegen overdragen aan hun kinderen.

In mijn ogen is het dus zeker zo dat je een bepaalde vorm van vermogensbelasting zou mogen invoeren.

Maar dan wel met een flinke drempel.

Echter moeten we dan ook eens gaan kijken naar het vermogen van (buitenlandse) trusts.

Ben je namelijk écht vermogend, dan heb je, net als de koninklijke familie, de nodige buitenlandse trusts die je vermogen voor je beheren en die je jaarlijks een uitkering vertrekken.

Zo kan je wonen in de woning(en) van de trust en krijg je een leef vergoeding van die trust. Je kinderen krijgen dat ook en ondertussen betaalt die trust ook geen belastingen.

Als we dat soort opzetjes niet in het felle licht zetten en ook niet gaan belasten, dan kan je de vermogensbelasting beter ook maar niet oppakken. Je doet het of beide wel, of beide niet.

Voor de samenleving is het beter als de ultra rijken hun deel ook eindelijk eens gaan betalen. Al te lang weten ze serieuze belastingbetalingen te ontlopen. Hierdoor blijft de bevolking arm en de elite wordt steeds rijker. Dat moet veranderen.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd