Beursbox Nieuwsbrief Bitcoin Mining

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Bitcoin Mining
Date: January 25th 2022
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 25 januari 2022
 
 

AEX 738,66 Dow 34.364 USD 1,131 Btc 31.756 Goud 1,842.39

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Mijn collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/01 5:48

  • Gisteren zagen we een klassieke intraday reversal. De Amerikaanse beurzen, die tot bijna 5% in de min stonden, sloten gisteren uiteindelijk de dag hoger.
  • Zekerheid in deze onzekere markt... Kijk hier naar mijn video
  • Deze week ga ik koken door te fermenteren promoten. Ik weet, dat heeft op het oog niet veel te maken met beleggen, maar gezond eten EN misschien wel een nieuwe hobby zijn ook belangrijk! Kijk hier
  • Ik gebruik fermenteren OOK in mijn compostering. Dan heet het Bokashi. Dat kan je hier vinden.
  • Waarom in de crypto markt zo in elkaar gezakt? De reden lijkt te liggen in een enorm aanbod op die markt en dat aanbod is mogelijk ingegeven door het feit dat Putin crypto's in Rusland wil verbieden. Rusland is een grote en belangrijke markt voor crypto's. Het is een grote markt omdat veel Russen de kracht van hun eigen munt niet zo vertrouwen. Overigens verloor bitcoin minder dan de kleinere coins.
  • Verzekeraars gaan schade naar aanleiding van vaccinatie uitsluiten. Dat klinkt als schandelijk, maar de overheid heeft zich voor dergelijke schade garant gesteld. Het is dus terecht dat verzekeraars dat uitsluiten.
  • IBM kwam gisteren met beter dan verwachte cijfers over het vierde kwartaal van 2021.  
  • Ford heeft de bestellijst voor haar Maverick pick up truck gesloten, nu de vraag veel groter is dan hun vermogen deze auto te kunnen leveren. De hybride auto is zeer populair omdat deze een prijs heeft van onder de 20.000 dollar.
  • Rio Tinto heeft wederom een deal met de overheid van Mongolië. Het is goed nieuws... tot de politici in Mongolië weer meer willen. Dit houdt namelijk niet op. De overheid van Mongolië heeft nu een schuld van 2,4 miljard dollar weg mogen strepen. Ze hebben het toch weer voor elkaar.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Bitcoin Mining (Douwe Westervaarder)

25/01 6:10

Bitcoin heeft, net als alle andere crypto's, de laatste week flinke tikken gehad. Maar ik twijfel er helemaal niet aan de bitcoin “here to stay” is. Het is met afstand de marktleider in de crypto-wereld. U kan nu meeprofiteren met vast hoog rendement. Dit is een eenmalige uitnodiging voor serieuze beleggers die minimaal € 10.000 willen beleggen. Meer weten? Geef je nu op voor het gratis webinar waarin verdere uitleg gegeven zal worden.

Klik hier
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Russische inval? (Tom Lassing)

25/01 6:22

Het is geen grap. Er staan tot wel 200.000 Russische soldaten aan de grens met Oekraïne. Putin is, politiek gezien, de warmte van het water aan het testen.

Hij wil weten tot waar hij kan gaan.

Komt het tot een volledige bezetting van Oekraïne? 

Niet waarschijnlijk.

Komt het binnenkort tot schermutselingen? 

Ja, dat vrees ik wel.


Putin wil heel graag een landverbinding met de Krim. De watervoorziening aan De Krim is namelijk afgesloten door Oekraïne en door nu een deel van Oekraïne te bezetten, kan Putin heel veel problemen op de Krim wegnemen.

Een land zonder water is immers niet te handhaven.

Water met een pijpleiding er naar toe brengen is vanaf de huidige grenzen zo kostbaar dat de economische waarde van De Krim teniet gedaan wordt.

Die landverbinding van Rusland met De Krim is dus een must.

Daar valt niet over te onderhandelen. Putin wil die landverbinding. Hij moet er alleen nog een mooi excuus voor verzinnen EN hij moet zorgen dat de derde wereldoorlog er niet door uitbreekt.

Dat is in feite wat hem nu tegen houdt, maar die landverbinding, die gaat er komen. Dat is niet bespreekbaar of onderhandelbaar voor Rusland.

Wat kan Oekraïne doen? 

Het enige wat Oekraïne kan doen, is het zo duur maken voor Rusland dat ze de aanval uitstellen en de Russen alleen nog wachten op een zwak moment van Oekraïne. Misschien een moment dat er een Russisch gezinde president in Oekraïne gekozen wordt, of het moment dat er een staatsgreep heeft plaatsgevonden. Beide opties zijn situaties die Rusland overigens ook zeker gaat proberen te creëren.


Militair gezien kan Oekraïne niet winnen. De economie kan simpelweg geen sterk genoeg leger dragen. Het land zal alleen een diepte defensie oorlog kunnen uithouden, waarbij het de Russen militair gezien hoe dan ook moet toestaan die landverbinding te realiseren. Ze kunnen hooguit het de Russen onmogelijk maken om heel diep in het land door te dringen. Mogelijk zou Oekraïne guerrilla oorlog in Rusland kunnen gaan voeren. Aanslagen op infrastructuur en op militairen die denken dat ze in Rusland veilig zijn. Daarbij moet Oekraïne Wit Rusland overigens ook als de vijand zien.

Het is geen mooi plaatje voor Oekraïne, want een Russische inval zal het land economisch heel zwaar raken en groot leed veroorzaken. Een machtige buur is als slapen naast een olifant. Oekraïne voelt dat nu als geen ander en alleen een NAVO lidmaatschap kan echt zekerheid bieden, maar dat NAVO lidmaatschap zit er voorlopig nog niet in.

 
 

Dure energie leidt tot acties (Tom Lassing)

25/01 6:35

Isolatie, aanschaf zuiniger CV, aanschaffen houtkachels, het zijn allemaal zaken die nu in een stroomversnelling zijn gekomen. De reden is de veel duurdere energieprijs die vooral bij verwarming van woningen tot extra kosten leidt.

Vergeet niet, verwarming van de woning is goed voor meer dan 70% van de energiekosten.

Isolatie is een goede zaak. Dat moet écht op orde zijn. Iedereen kan daar al mee bezig zijn... en moet daar al mee bezig zijn.

Een zuiniger CV heeft nog altijd mijn voorkeur ten opzichte van bijvoorbeeld een warmtepomp. Ik ben zeker bij bestaande bouw geen voorstander van de warmtepomp. Ik heb daarom zelf een paar jaar geleden bewust gekozen voor een goedkope, maar zuinige CV ketel. Ik wacht de ontwikkelingen van de techniek nog wel even een paar jaar af.

Mijn houtkachel wordt vandaag geleverd.

Nu is het grappige dat door de enorme vraag naar houtkachels het haardhout ook heel veel duurder is geworden. Moet je dus hout kopen, dan heb je pech. Voor jou in dat geval geen besparing. Daarbij moet je je afvragen als je hout moet kopen, of dat wel een slimme zet is. Er moet dan bos gekapt worden om jou van hout te voorzien.

Dat is in mijn geval niet zo.

Ik zit in de gelukkige omstandigheid dat ik niet alleen hout genoeg heb, maar dat de aanvoer van nieuw hout ook geen probleem is. Ik heb ook de ruimte het hout één, twee of drie jaar te kunnen laten drogen.

Voor mij is het dus een besparing EN ik heb eindelijk ook zelf meer mogelijkheden om mijn hout voorraad te gebruiken. Daarbij kan ik ook vooral veel resthout en snoeihout gebruiken. Ik maak nog wel eens wat van resthout en wat er dan over blijft, dat gaat de barbecue in. Alleen zijn er te weinig momenten dat ik die barbecue aanzet. Daarom liep het en loopt het met de houtvoorraad behoorlijk wat uit de hand.

Nu ik een deel van het huis ga verwarmen met de houtkachel, ga ik dus ook weer meer ruimte in de schuren creëren. Zelfs de paardenstal ligt nu ramvol met hout... Ik lijk wel een hoarder.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Fermenteren (Tom Lassing)

25/01 6:47

“Deze videocursus leerde me alles wat ik wilde weten over overheerlijke recepten middels fermentering – gewoon vanuit mijn huis!”

Wil jij een vliegende start maken met fermenteren? Zodat je in één keer alles leert over ingrediënten, technieken, materialen en recepten? Dan is onze online video cursus over fermenteren perfect voor jou!

Klik hier voor meer informatie


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook begonnen met het index beleggen in crypto's. Zou die markt weer aantrekken, dan zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd