Beursbox Nieuwsbrief Wat te doen als de crash komt

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat te doen als de crash komt
Date: January 24th 2022
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 24 januari 2022
 
 

AEX 763,7 Dow 34.265 USD 1,131 Btc 31.307 Goud 1,839.31

 
 

Start nu met crowdfunding

Help onroerend goed ondernemers en krijg daarvoor een prachtige rente. Tot nu toe meer dan 100 projecten gerealiseerd en tot op heden allemaal succesvol!

Kijk hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Financieer een crypto miner (Tom Lassing)

24/01 7:00

Een buurman van mij in Best heeft zijn schuur, waarvan hij van de gemeente geen huis mocht maken (Woningnood doet er blijkbaar niet toe), nu verhuurd aan een bitcoin miner.

Computers staan dag en nacht te stampen om bitcoins te genereren. De miner doet, mede door het mining verbod in China, goede zaken, maar het kan nog beter! 

Ik ben uitgenodigd door een Nederlands bedrijf die het hetzelfde doet, maar nu in De VS. Een groot voordeel, want energie is daar veel goedkoper (en de huisvesting ook).

Een gerenommeerd Amerikaans hostingbedrijf beheert de locatie waar de machines draaien. De machines zijn verzekerd en draaien voor tenminste 80% op groene stroom. 

Deze groene stroom wordt daar heel veel goedkoper geleverd dan hier.

Ze bieden de kans om mee te investeren en hiermee minimaal 12% rendement per jaar te maken. Alleen voor serieuze beleggers. Hoe werkt het? Donderdag 27 januari om 19 uur leggen ze het uit en kan u vragen stellen. 

Geef u hier op voor het webinar
 
 
 

Precies hetzelfde scenario! (Jack Hoogland)

24/01 7:17

Een maand geleden liet ik u al zien dat de goudprijs sinds 30 september in een stijgende trend zit.

Goud noteert nu 5% hoger, terwijl zilver zelfs bijna 14% hoger noteert dan eind september.

Het grappige is dat goud en zilver stegen, terwijl ook de dollar én de rente op staatsobligaties fors zijn gestegen. 

Daar bovenop zijn sinds begin januari ook de beursindices fors aan het dalen.

Precies hetzelfde scenario als we in 2018 zagen!

De koersgrafiek hieronder laat zien hoe hard goud in de twee jaar vanaf augustus 2018 steeg.

Omdat de situatie nu véél explosiever is dan in 2018, verwacht ik dat goud de komende twee jaar een stuk harder zal stijgen.

Stijgt goud procentueel (slechts) even hard, dan leidt dat al tot een goudprijs van...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/01 7:30

  • Mijn crypto index portefeuille heeft een dreun van 20% gekregen. Nu blijkt de strategie van de gemiddelde aankoopkoers interessant te worden. Je moet dan ook kopen in de dips
  • Aandelen Peleton zagen vrijdag een 11,7% herstel van de koers. Daarmee is het verlies over afgelopen week nog altijd 15,8%.
  • Het aandeel Netflix verloor vrijdag 21,8% aan waarde! Het bedrijf wil de abonnementskosten fors verhogen.
  • Het aandeel Paypal verloor al bijna 50% van haar waarde. Is het nu interessant? Kijk hier de video die ik maakte.
  • Afgelopen vrijdag gingen letterlijk AL MIJN AANDELEN in koers omlaag.
  • In de VS krijgen 30 miljoen gezinnen nu geen kinderbijslag meer. Deze regeling is verlopen en de Republikeinen en één Democraat hebben er voor gekozen dat de regeling voor al die mensen gestaakt moet worden.
  • Is dit de grote crash? Neen, nog niet. De grote indices zijn nog altijd geen 15% gedaald. Het voelt wel als een grote crash. Waarom dat zo is? Dat is omdat particulieren niet in de veiligste aandelen beleggen. "Onze" aandelen dalen daarom veel meer.
  • De winst van Philips is flink minder door de slaapapneu problemen. Een jaar geleden was de winst 999 miljoen euro. Nu komt het uit op 612 miljoen euro winst.
  • WeChat heeft het account van de Australische minister president gewist en vervangen door een pro China account. De relatie met China wordt slechter en slechter.
  • Volgens de WHO directeur lijkt Europa op weg naar het einde van de pandemie. In het echt is de pandemie al in 2021 verdwenen, als het al ooit echt een pandemie was... De vraag is hoe ze G-restricties nu gaan verklaren als er geen gevaar meer is... Ongetwijfeld door angst te blijven zaaien. Men wil de gekregen controle over de bevolking niet meer loslaten! 
  • De Turkse minister van Financiën verwacht een inflatie van tot wel 40% in Turkije.

Naar het Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Wat te doen als de crash komt (Tom Lassing)

24/01 7:51

De Amerikaanse beurzen hebben nu meer dan 10% vanaf de top verloren. "Ergens" tussen 10% en 15% aan daling wordt breed gezien als een correctie. Wordt het meer dan 15% aan daling, dan spreekt men in het algemeen over een beurscrash.

Die meer dan 15% daling is er niet vaak, maar het is ook weer niet zo dat het een enorme uitzondering is.

We zien het in zeg 5 jaar tijd toch wel één of twee keer gebeuren.

Een meer dan 30% correctie is veel zeldzamer. Zo ver is het nog lang niet.

Hoe erg is een 15% correctie?

U moet weten, die 15% correctie wordt gemeten over de index. Dus ook over heel defensieve aandelen. Uw aandelen, die over het algemeen veel offensiever zijn, daalden VEEL meer.

Vaak is zo'n 'tot 15% correctie' binnen enkele maanden weer over.

Er is heel lastig op in te spelen omdat er ook heel veel 5% tot 10% correcties zijn die geen 15% correctie worden. Wanneer stap je uit?

Wordt het meer dan 15% correctie, dan ontstaat er onrust die kan uitgroeien tot paniek. Achteraf wil je, als het paniek is geworden, uitgestapt zijn op uiterlijk die 15%.

Daarom is die 15% belangrijk. Houdt die steun het, of gaat de bodem er uit?

In september 2001 ging de bodem er uit. Een paar maanden later was ondanks dat het verlies weer ingelopen. Achteraf hebben veel mensen het herstel indertijd niet meegemaakt omdat ze in paniek verkochten en te veel tijd nodig hadden om weer vertrouwen in de beurs te krijgen.

Recenter... maart 2020 de Corona crisis. De S&P ging van 3.393 (17 feb) in een maand tijd naar 2.280. Een verlies van 32%. Deze klap was 17 augustus volledig goedgemaakt. De meeste beleggers stapten pas maanden dáárna weer vol in.

De vraag is dus niet wat je moet doen in de daling.

De vraag is wat je deed in de stijging vóór en ná de daling!

Heb je nu genoeg cash om NA de daling goedkoop in te kunnen kopen en doe je dat dan tijdig?

Dát is de clue.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Scheefwonen en het begijnenhof (Tom Lassing)

24/01 8:02

De huidige woningtekorten zijn een tijdelijke zaak. Immers groeit de bevolking nog amper, dus als we nu veel huizen bij bouwen, dan zitten we over 10 tot 15 jaar met een overschot aan huizen.

Waar nu dringend behoefte aan is, is aan mooi opgezette begijnenhofjes.

Wooneenheden waar ouderen beschermd en toch zelfstandig kunnen wonen. Wonen waarbij er nog ruimte is voor hobby's, elkaar ontmoeten, tuinieren. Wonen met faciliteiten nabij.

Hoeveel ouderen wonen nu in een veel te groot huis, maar ze kunnen niet weg, want alternatieven zijn er niet, of zijn zo schofterig duur dat het echt alleen voor de happy few bereikbaar is.

In mijn dorp luxe appartementen tot 930.000 euro voor een drie kamer appartementje. Waar gaat dit over?

Terug naar moderne begijnenhofjes, maar dan wel met de uitstraling van de ouderwetse begijnenhofjes, maar dan veel ruimer opgezet. Een plek waar ouderen graag naar toe verhuizen.

Ik denk dat er niet alleen behoefte aan is, maar dat het ook enorme bestaande huisvestingsproblemen kan oplossen, zonder dat er toekomstige huisvestingsproblemen door ontstaan.

Zouden we ooit een tekort aan ouderen hebben, dan zijn die begijnenhofjes ook als studentenhuisvesting in te zetten.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd