Beursbox Nieuwsbrief Mercury Redstone service verbredingen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Mercury Redstone service verbredingen
Date: May 12th 2022
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 12 mei 2022
 
 

AEX 682,7 Dow 31.834 USD 1,05 Btc 26.026 Goud 1,853.23

 
 

Crypto's kopen!

Wil je nu crypto's kopen, dan kan je dat heel makkelijk doen bij BTC-Direct.

Gebruik je deze kortingcode, 8GDD-GEE5-783G op hun site dan ben je nog goedkoper uit ook!


Kijk hier voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 18 van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/05 7:00

  • In de VS is Roe v. Wade door de politiek niet als wet vastgelegd. Het landelijk brede recht op abortus voor vrouwen is daarmee in de VS vrijwel zeker van de baan. Als je naar de VS vliegt, dan moet je je horloge niet 6 uur terugzetten, maar zet het gerust 150 jaar terug. Overigens is 80% van de bevolking voor handhaving van Roe v. Wade. Zo machtig zijn de Republikeinen, dat ze hier zonder politieke kleerscheuren tegen de wil van het volk in kunnen gaan.
  • Ik heb kippen en realiseerde me niet hoe duur eieren ondertussen al zijn geworden. Een doosje van tien eieren komt nu in de winkel op 3,20 euro. Nog even en die kippen leggen gouden eieren...
  • Aramco is nu het duurste beursgenoteerde bedrijf in de wereld. Apple is nu de nummer twee. Dit komt vooral door de koersdaling van het aandeel Apple. Hoogste koers was 180 en nu staat Apple rond de 146.
  • Flinke bewegingen voor crypto's de afgelopen 24 uur. Een winst van enkele procenten werd een verlies van 10%. Ether viel zelfs 13% in waarde terug. Dit alles mede door grootschalige koersmanipulatie bij een stable coin. Ook de toenemende inflatie helpt niet. Bij onrust nemen beleggers het snelst hun geld uit zoiets als crypto's.
  • Coinbase verloor 430 miljoen dollar in het eerste kwartaal en zag ook miljoenen klanten vertrekken.
  • Autofabrikanten in en rond Shanghai zagen hun productie in april met 75% teruglopen. Dit vooral door de lockdown in en rond de stad.
  • Volgens Noord Korea heeft zich een eerste Corona besmetting in het land voorgedaan. Er is direct een nationale lock down ingesteld.
  • Ik heb vorige week een interview gehouden met daytrading expert Aloys Mattijssen. Je kan het hier zien.

Naar het Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Daytrading als inkomen (Tom Lassing)

12/05 7:21

In een dalende aandelenbeurs is het voor vrijwel alle aandeelhouders onmogelijk om winst te maken. Immers heb je meer dan één aandeel en als de meerderheid van de aandelen in waarde daalt, dan grote kans dat jouw totale portefeuille dat ook doet.

Heel vervelend als je van je rendement moet leven... of wilt leven.

Geen winst houdt dan in interen op het vermogen.

Is daar dan een alternatief voor?

Ja, dat is er!

Je kan namelijk ook gaan daytraden. Dat hoeft niet met al je geld, maar het voordeel van daytrading is dat het niet uit maakt wat de beurs doet. Je stapt immers net zo makkelijk in een beweging omhoog als omlaag. Enkele minuten laten ben je weer uit de positie en als je het goed doet, dan blijft er gemiddeld een mooi rendement over.

Aloys Mattijssen doet dit al tientallen jaren en hij heeft zijn methode in software laten bouwen.

Hij komt binnenkort op ons kantoor in Best laten zien hoe dat werkt.

Kom je ook kijken? Kijk hier voor verdere informatie

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Mercury Redstone service verbredingen (Tom Lassing)

12/05 7:38

De crypto index service gaat volgende week niet alleen Kraken, maar ook Bitvavo aanbieden als partij waar je je crypto's kan laten verhandelen.

Dat heeft twee voordelen.

Het eerste voordeel is dat Bitvavo een Nederlandse partij is en de website dus ook in het Nederlands is opgezet.

Het tweede voordeel is dat je eventueel ook kan staken.

Dat laatste is in feite je crypto's beschikbaar stellen aan anderen. Die anderen kunnen dan bijvoorbeeld short op de crypto's gaan. In feite voorzie je de shorters dan van munitie om de koersen van crypto's omlaag te halen.

Daar krijg je een vergoeding voor.

In deze video meer daarover

Een rekening openen doe je hier Gebruik kortingcode "Beursbox" voor een extra korting!

 
 

Rente op de spaarrekening? (Tom Lassing)

12/05 8:15

Gek concept hè, rente op de spaarrekening. 

Dat vinden banken ook en daarom zijn ze nog niet van plan om dit weer te gaan invoeren nu de rente aantrekt.

Het is als de benzineprijs. Een verhoging wordt direct doorgevoerd, een verlaging over enkele dagen.

Een mooie manier om extra rendementen te maken. Bedrijven moeten winst maken, dus het is niet geheel onlogisch.

Toch is het slecht naar je klanten toe. Omdat ze het allemaal doen, kan je als klant niet met je voeten stemmen. Je kan dat wel, maar het heeft weinig zin.

De rente op spaarrekeningen zou voor spaarders weinig verschil maken.

JE zou een procent rente kunnen krijgen, terwijl de inflatie 10% is. Hoe dan ook blijf je dan fors op je koopkracht van je spaargeld inleveren.

Spaargeld is daarom geen goed idee.

Dat kost je nu 10% van de koopkracht op jaarbasis.

Wat dan wel?

NU, overweeg voor spaargeld dat je echt voorlopig niet nodig hebt om goud of zilver te kopen. Dat is veiliger dan spaargeld bij de bank.

Kijk hier
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

De oorlog in Oekraïne (Tom Lassing)

12/05 8:45

Putin heeft nu wel door dat hij het hier niet 'even' gaat winnen met puur brute kracht. De strategie is dus nu steeds meer om van grote afstand artillerie of raketten af te schieten en het Oekraïne onmogelijk te maken om weer 'gewoon' te leven.

Een uitputtingslag derhalve.

Dat kan Rusland winnen, omdat Rusland haar fossiele energie kan verkopen en dus genoeg geld houdt om dit lang vol te houden. Ondertussen is het Oekraíne vrijwel onmogelijk om de economie gaande te houden. De oorlog vindt immers plaats op Oekraïns grondgebied.

Oekraïne kan dit alleen proberen te voorkomen door een grote militaire overwinning op de Russen, waarbij ze niet alleen hun eigen grondgebied heroveren (al voor 50% gelukt) maar daarna eventueel ook een stevige buffer van tientallen kilometers diep in Rusland opzetten. Ze moeten immers iets te onderhandelen hebben en de Russische artillerie moet na de herovering van al het Oekraïense grondgebied en voortduring van de oorlog niet langer in staat zijn Oekraïne te beschieten.

Ik had zelf verwacht dat Oekraïne rond Cherson zou toeslaan en via die route de Krim onder druk zou zetten. Dat leek mij de makkelijkste weg richting de overwinning.

Dat deden ze niet. Ze gingen juist noord van Charkiv is de aanval en wisten de Russen daar flink terug te drijven. Zo ver zelfs dat ze nu de belangrijkste aanvoerroute van de noordelijke Russische troepen in gevaar brengen. Nog enkele tientallen kilometers en Rusland moet haar noordelijke troepen terug trekken om te voorkomen dat ze zonder voorraden komen te zitten en dan rijp voor de slacht worden. Er is de Oekraïners dus veel aangelegen deze slag nu door te zetten.

De verovering van heel de Donbas door de Russen is door de opmars van Oekraïne even uit beeld. De Russen moeten nu terug naar het noorden om hun aanvoerroute te beschermen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd