Beursbox Nieuwsbrief Dit bedrijf gaat de wereld veroveren

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit bedrijf gaat de wereld veroveren
Date: May 30th 2022
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 30 mei 2022
 
 

AEX 702,28 Dow 33.212 USD 1,076 Btc 28.431 Goud 1,862.19

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op het bezitten van goud heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast.

(Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Dit bedrijf gaat de wereld veroveren! (Jack Hoogland)

30/05 7:00

De huidige voedselcrisis is deels ontstaan door de oorlog, maar ook door torenhoge kunstmestprijzen én door extreme droogte in diverse landen wereldwijd.

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees. 

En we ontdekten deze maand onder meer uniek aandeel van een bedrijf dat oplossingen biedt voor de nu ontstane voedselcrisis.

          Een fantastisch product dat landbouwers in staat stelt om minder (peperdure) kunstmest te gebruiken.


Daarnaast zaden van tarwe en  sojabonen die bestand zijn tegen de wereldwijd steeds vaker  voorkomende perioden van extreme droogte.

Het bedrijf zit nog in haar prille groeifase,  maar zal dit jaar al winstgevend zijn.


Eind april gaf China haar goedkeuring  voor de droogte-bestendige tarwe en sojabonen van dit bedrijf. 

Waardoor een enorme  nieuwe exportmarkt is geopend. 

Omzet stijgt dit jaar met 55% naar ruim $300 miljoen, terwijl voor komend jaar maar liefst 450% winststijging wordt verwacht.


Wij berekenden 750% koerspotentieel voor dit uitzonderlijke aandeel.

Dit bedrijf gaat de wereld veroveren!
          
Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/05 7:18

  • Energiebedrijven maken nu hoge winsten. Ze die winsten afnemen is een gedachte die bij veel politici speelt. Het lijkt op het ook een terechte ingreep, maar de laatste jaren waren relatief heel zwaar voor die energiebedrijven. Is het dan eerlijk ze nu, als het ze een keer echt meezit, de winst weer af te nemen?

  • De Nederlandse overheid gaat energie bedrijven 406 miljoen subsidie geven om ze over te halen om gas op te slaan in de opslag van Bergermeer. Energiebedrijven willen dat nu uit zichzelf niet doen, omdat ze bang zijn dat de gasprijs nu onrealistisch hoog is. Dan zouden ze nu heel duur gas opslaan en straks veel goedkoper in de markt moeten zetten. Dan denk ik... Waarom wordt de overheid dan niet zelf gasbedrijf? Voor 406 miljoen euro kan je een flinke gasvoorraad aankopen en opslaan. Als de bedrijven het niet willen EN je hebt 406 miljoen, dan is het toch bijna een inkopper om een eigen gasbedrijf te starten? Als overheid ben je zelf een betrouwbare klant.

  • In China worden in Shanghai de strenge Covid maatregelen iets versoepeld. Ik sta er nog altijd van te kijken hoe hier Covid totaal niet meer in beeld is en niet meer dan een koudje is geworden, terwijl in een land als China een miljoenenstad volledig plat wordt gelegd als er ook maar één persoon Covid heeft.

  • Elon Musk wil nu ook een 24/7 Tesla restaurant openen in Hollywood. Het lijkt wel alsof die man constant onder de invloed is van een hyperactief pilletje... Het moet een drive in theater worden waar je ook je auto dan oplaat terwijl je eet en van een film (met reclames) geniet.

  • Was het gisteren de laatste grand prix in Monaco? De kans is aanwezig. De onderhandelingen verlopen stroef en het circuit voldoet al lang niet meer aan de voorwaarden. De race is een saai achter elkaar aanrijden geworden. Inhalen is vrijwel onmogelijk.

Naar het Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu binnenkort eventueel gaan doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

5 crypto's rapport (Tom Lassing)

30/05 7:49

Waarom zijn crypto's belangrijk?

Dit is een interessante vraag, omdat de 'waarde' van de crypto's nog wel eens betwijfeld wordt. Ook ik bespreek die twijfel regelmatig.

Waarom zijn ze toch belangrijk? 

Naar mijn mening is het zo dat de muntjes kapitaal in de sector brengen. Kapitaal waarmee de ontwikkeling van de technieken achter de munten gefinancierd kunnen worden. Die technieken hebben namelijk toekomst.

Muntjes met een toekomst techniek er achter zijn dus extra interessant.

Zo kunnen we mogelijk over enkele jaren veilig over Internet surfen, zonder dat we onze privacy opofferen. Dát zou wel eens een voordeel van de crypto technologie kunnen worden.

Mogelijk gaan we ook 'echt' geld creëren. De euro en dollar zijn namelijk geen "echt" geld. Het zijn verzonnen munten die limietloos bijgedrukt kunnen worden. Wij moeten er voor werken, maar banken kunnen het creëren met slechts een handtekening van iemand die er zich aan wil committeren om er rente over te betalen.

Misschien gaan we over enkele jaren ons bezit wel vastleggen in een blockchain. Dit ter vervanging van de notaris of overheid.

Heel die technologie moet worden ontwikkelend en dat is duur. De crypto's zorgen er voor dat het geld er beschikbaar voor is. Van al die duizenden huidige muntjes blijven er maar een paar over. Namelijk de muntjes met een idee er achter.

We hebben vijf van die crypto's gevonden en ze in een rapport gezet. 

Je kan dit rapport door nu 129 euro over te maken naar PRO GAIN BV NL87 ABNA 0571 0431 35 en zet er je E-mail adres bij. Ik stuur het je dan zsm toe!  

Overigens zijn de vijf crypto's te koop bij de volgende exchanges: Bitvavo. Binance, KuCoin, Huobi en Bitrue.

Deze aanbieding geldt alleen deze week. Na komend weekend gaat het rapport van de markt verdwijnen.

 
 

Hoe aandelen selecteren in FinancialStockData (Tom Lassing)

30/05 8:06

Ik heb samen met Steve een video gemaakt waarin ik aangeef waar ik op wil selecteren en waar Steve vervolgens in het FinancialStockData.com systeem laat zien hoe dat in zijn werk gaat.

Mijn selectie komt overigens tot stand door min of meer volgens de TrendMethodische Aanpak te selecteren. Ik zeg 'min of meer' omdat ik er wel iets van afweek. Dat geef ik ook in de video even aan.

Kijk hier maar eens hoe je snel heel interessante aandelen kan vinden.

Neem nu een gratis 30 dagen de proef op de som! Ga naar www.financialstockdata.com en gebruik kortingcode 'Beursbox'.

Hoe dat werkt, vindt je hier.

Naar FinancialStockData.com
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Stand van zaken Oekraïne (Tom Lassing)

30/05 8:33

De laatste dagen gaat het iets beter voor de Russen in het uiterste oosten van wat nu nog 'vrij'-Oekraïne is. Ze hebben een stad en een paar kilometer terrein gewonnen. De Russen dreigen een deel van het Oekraïense leger te omsingelen.

Het overwicht van de Russen op dat punt is 8 tegen 1. Het is dus niet zo gek dat Oekraïne daar een enorme druk op haar posities voelt en af en toe iets terug moet vallen.

Oekraïne is op andere punten wel weer terrein van de Russen aan het afsnoepen. Daar horen we verbluffend weinig over in de westerse pers. Die willen alleen de sensatie brengen dat drie maanden in de oorlog Rusland een paar kilometer terreinwinst heeft geboekt.

Al weken geleden gaf ik aan dat wat mij betreft Oekraïne bij Cherson moest gaan aanvallen.

Nu de druk op Odessa weg is gevallen, is een hele tankbrigade van Oekraïne vrij gekomen en richting Cherson gestuurd.

Daar gaan ze nu dus aanvallen en proberen de Russen terug over de Dnepr te drijven. De Russen zijn op dat punt relatief zwak, omdat de eenheden daar al veel materiaal en mensen verloren hebben en niet zijn aangevuld omdat alles naar het offensief in Oost Oekraïne gestuurd werd. Rond Cherson zitten vooral Russische soldaten met een tijdelijk contract. Ze zijn beter dan dienstplichtigen, maar halen het niet bij echte beroepssoldaten. Deze tijdelijke krachten hebben het recht hun contract op te zeggen. Zolang Rusland niet echt een oorlog verklaard blijven ze dat recht houden. Hun motivatie is dus niet optimaal en de vraag is hoe hard ze willen vechten als ze serieus worden aangevallen door Oekraïne.

Het nadeel voor Oekraïne is dat de Russische luchtmacht wel machtig is boven Cherson. Ze hebben namelijk veel toestellen op de Krim.

Gisteren was er een clash tussen een oude Mig van Oekraïne en de moderne MIG van de Russen. De Russen verloren hun modernste toestel. Het probleem is alleen dat Rusland veel meer vliegtuigen heeft. Het gevecht van gisteren was één op één. Dat hoeft Rusland zo niet te doen. Ze kunnen makkelijk vijf tegen één realiseren. Wel zijn die vijf toestellen dan kwetsbaar voor anti vliegtuig raketten vanaf de grond. Dat houdt de Russen nog tegen.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd