Beursbox Nieuwsbrief Mooie aandelen kiezen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Mooie aandelen kiezen
Date: June 9th 2022
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 9 juni 2022
 
 

AEX 710,99 Dow 32.910 USD 1,071 Btc 28.304 Goud 1,850.81

 
 

Crypto's kopen!

Wil je nu crypto's kopen, dan kan je dat heel makkelijk doen bij BTC-Direct.

Gebruik je deze kortingcode, 8GDD-GEE5-783G op hun site dan ben je nog goedkoper uit ook!


Kijk hier voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 18 van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/06 7:00

 • In de VS denken ze dat de hoge prijzen aan de pomp vanzelf de vraag gaan aanpassen omdat mensen hun gedrag gaan veranderen en minder auto gaan rijden. De vraag neemt dan af en de prijzen dalen. Dat klinkt leuk in een schoolboek, maar ik geloof er in de echte wereld niet zo veel van.\

 • Gisteren zat één van mijn kinderen gisteravond op een terras... met terrasverwarmer. Welke energie crisis? Dat soort verspilling geeft wel aan dat energie nog altijd veel te goedkoop is...

 • Apple heeft aangegeven dat ze haar systeem gebruikersvriendelijker wil maken door de gebruiker meer invloed te geven op hoe het apparaat gebruikt kan worden.

 • Gisteren een zware dag voor Altria Group. Het aandeel verloor ruim 8% aan waarde. De daling kwam nadat Morgan Stanley een negatief oordeel over het bedrijf gaf.

 • Het aandeel dat ik gisteren in deze video besprak, ging gisteravond maar liefst 14% in waarde omhoog. Die 267 kijkers hebben wel een enorme invloed op de beurs! ;-)

 • Het hoogspanningsnet van Brabant en Limburg is vol. Er moet nu snel wat gebeuren, want dit gaat de economie flink schaden. Er kunnen nu geen nieuwe bedrijven meer op het net aangesloten worden! Wat zijn oplossingen? Onder meer meer batterij capaciteit waarmee schommelingen opgevangen kunnen worden. Ik schreef daar gisteren al over!

 • Gaat de ECB de rente verhogen? De verwachting is dat ze alleen gaan aankondigen dat ze mogelijk in juli de rente gaan verhogen. Men wil namelijk het beetje kruit dat ze hebben niet te snel verschieten.

 • De VS, Japan, India en Australië hebben een verdrag gesloten waarbij ze hun marines laten samenwerken om de veiligheid in de regio te verhogen. Men wil ook het 'zwarte' zeevervoer aanpakken. Er vindt veel smokkel en illegale visvangst plaats en niet verrassend is dat China zich nu bedreigd voelt. De samenwerking is er vooral omdat het de Chinese overlast is die ze tot deze samenwerking bracht.

 • Recent heb ik de vierde video over FinancialStockData.com online gezet. Je vindt de video hier

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

BTW verlaging voor bouw woningen? (Tom Lassing)

09/06 7:21

Volgens de bouwlobby zou een verlaging van de BTW naar 9% de bouwsector enorm helpen en heel snel tienduizenden extra woningen opleveren.

In het kader van de woningnood oplossen zijn er veel dingen interessant om naar te kijken.

Die BTW verlaging is er één van.

Je kan er naar kijken zoals de lobby doet en dat is dat iedere verlaging van belastingen, lees kosten, gunstig is voor de sector.

De vraag is of dat écht zo is.

Wat we namelijk veel gezien hebben bij eerste experimenten in de woningsector is dat lagere kosten de woningprijzen omhoog jagen. De kosten blijven dus even hoog, alleen de winsten nemen toe, of verkopers in de markt houden er meer aan over.

Een soort van communicerende vaten. Uiteindelijk blijft de woning even duur, maar de winstmarge in de sector neemt toe.

Ik begrijp dus wel waarom de bouwlobby die BTW verlaging wil, maar ik geloof er niet in dat het woningen ook echt goedkoper maakt.

Misschien dat een algehele BTW verlaging, dus bijvoorbeeld de verlaging van 21% naar 18% veel meer goeds voor de economie doet en via die omweg de woningen OOK extra gebouwd kunnen worden. Zo'n algehele BTW verlaging vraagt niemand om, want er is geen lobby voor. Daar zouden we ook eens over na moeten denken als we weer eens horen van een bepaalde sector die een BTW verlaging voorstelt.

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Mooie aandelen kiezen (Tom Lassing)

09/06 7:54

Wat is nu een goed of mooi aandeel?

Het makkelijkste antwoord is uiteraard, een aandeel dat de komende tijd in waarde stijgt...

Hoewel dat te makkelijk lijkt, is het wel een interessante kijk op wat een mooi aandeel is. Recent schreef ik al dat mijn collega Jack Hoogland daar wel eens anders naar kijkt. Niet dat hij niet hoopt op een komende stijging, maar hij koopt vaak aandelen die juist niet het signaal geven dat ze in waarde gaan stijgen. Hij wil ze namelijk spotgoedkoop oppakken. Totaal onpopulaire aandelen zijn extreem goedkoop. Je koopt die juist omdat niemand ze ziet zitten.

Je hoop en verwachting is dan dat deze visie op de aandelen gaat veranderen, omdat andere beleggers nog niet inzien hoe mooi het bedrijf er achter is.

Het nadeel van die aanpak is dat je wel eens lang moet wachten voor dat nieuwe inzicht bij andere beleggers komt.


De meeste beleggers voelen zich meer thuis met aandelen die al even gestegen zijn en dat vooralsnog wel lijken te blijven doen. De trendbeleggers.

Als je dat goed ziet, dan spring je op een rijdende trein en je hebt 'nooit'... zeg nooit 'nooit', dalende koersen. Deze beleggers zijn vooral technische analyse beleggers en ze kijken dan ook op de grafiek, terwijl degenen die de koopjes zoeken vooral naar de fundamentele gegevens kijken.


Wie is het meest succesvol?


Nu, de rijkste en meest bekende belegger is Warren Buffett. Hij is pertinent iemand vanuit de stap van Jack. Warren Buffett koopt keer op keer verrassende aandelen. Zo kocht hij een spoorlijn bedrijf op het moment dat die sector nog het meest op een dooie pier leek. Iedereen en zijn schoonmoeder verklaarde hem voor gek. Hij verdiende er vele miljarden mee.

Zijn fundamentele analyse was juist heel goed geweest en hij kocht op de bodem van de markt.

Het succes van Warren Buffett is opmerkelijk en dat maakt dan ook dat die methode van beleggen misschien minder makkelijk is dan de methode van trendbeleggen. Misschien moet je meer kennis van de economie hebben om fundamenteel te kunnen beleggen. Aan de andere kant denk ik dat het vooral ook de analyse van gegevens is. Doe dat goed en je wint al veel. Daarom ben ik zo enthousiast over www.financialstockdata.com. Daarin kan je heel snel heel veel data vinden, maar ook vergelijken met andere bedrijven. Het geeft je een enorm inzicht 'achter' de cijfers van de bedrijven. Gebruik dat en je geeft jezelf ook een voorsprong op veel andere beleggers.

Gebruik kortingcode 'beursbox' en je krijgt 30 dagen gratis gebruik van heel het systeem.

FinancialStockData
 
 
 

Video kanaal Beursbox.nl (Tom Lassing)

09/06 8:29

Zoals u waarschijnlijk wel weet, ben ik een twee jaar geleden met ook een YouTube video kanaal begonnen. Ik wist nog weinig over editen en had ook geen geschikte apparatuur.

Ik ben gewoon begonnen met wat ik had.

Als je dan terugkijkt, dan zie je hoe veel beter het gaandeweg is geworden.

Ik deed een cursus video editing en ik kocht de nodige apparatuur. Ik heb nu zelfs een hele studio in mijn kantoor ingericht.

Ik vind de investering het waard, maar niet omdat deze zoveel geld oplevert. Als ik het voor het geld zou doen, dan zou ik namelijk al lang geleden al gestopt zijn.

Ik heb nu 2.666 abonnees op het kanaal. Toch worden de video's per stuk maar door een paar honderd personen bekeken. Ik ben en blijf dus wel een niche kanaal en zal zeker geen golven in de markt veroorzaken.

Dat kan anders, maar dan moet ik er veel reclamegeld voor uitgeven. Ik voel daar niet zo veel voor.

Rondom de geplaatste video's zet YouTube de nodige reclames. Ik weet, dat is niet leuk, maar ze doen het toch, of ik het nu leuk vind of niet. Het levert mij nu gemiddeld 125 euro per maand op. De investering van enkele duizenden euro's in apparatuur wordt dus stukje bij beetje terugverdiend.

Ondertussen heb ik al wel meer dan 750 video's gemaakt! In totaal is daar al meer dan 25.000 uur naar gekeken. Dit vanuit 289.918 weergaven!

In totaal heb ik nu, puur financieel gezien, de helft van de investering in geld terug verdiend. Iedere video kost me gemiddeld een uur, dus reken maar uit hoeveel uur ik al minstens aan video's maken bezig ben geweest. Die werktijd hebben we het maar niet over, want dan is het uurloon aan inkomsten uit te rekenen in centen per uur.

Heeft u al een abonnement op het videokanaal?

Kijk hier naar wat ik zoal geplaatst heb

Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Succesvolle marketing (Tom Lassing)

09/06 9:09

Als je wilt zien hoe je meer succes kan halen in je marketing, dan moet je vooral kijken naar hoe Fox News al haar nieuws brengt.

Er zijn enkele krachtigste manieren om veel succes te hebben.

Fox News gebruikt er daar één heel succesvol van. Ze zijn er veruit de beste in en in de VS dan ook heel erg groot.


Wat zijn dan die meest succesvolle marketing trucs?

1. Angst creëren

2. Hebzucht creëren

3. Slachtoffer spelen (Calimero effect) 


Fox News gaat altijd voor angst creëren en kiest regelmatig ook voor de slachtoffer rol.

Als je dat eenmaal weet, dan kijk je heel anders naar die zender. In alles creëren ze de angst. Als je daar even naar kijkt, dan heeft het weinig invloed op je. Als je er steeds naar kijkt, dan kruipt die angst onder je huid. Dat de VS het meest angstige land ter wereld is, is geen verrassing. Hoe zwaarder ze zichzelf bewapenen, des te banger worden ze, want Fox en andere zenders blijven de angst propaganderen.

Een onderzoek wees uit dat mensen zich echt veel beter gaan voelen als ze enkele weken geen Fox News kijken. Ze krijgen dan veel leukere onderwerpen te zien en ze voelen zich minder angstig en vervolgens gewoon ook beter.


Ook in Nederland zie je deze angst trucs gebruikt worden. Kijk eens naar een video van Jensen. Zelfs de belichting wordt gebruikt om angst te creëren. Bij Jensen wordt ook het geluid gebruikt. Alles om een donkere sfeer te creëren... De kijker/luisteraar moet in een angst staat gebracht worden, dan kan je ze makkelijker wijsmaken wat je ze maar wilt wijsmaken.

Op de één of andere manier trekt die angst kijkers. Het is als een soort drugs... De kijkers blijven er voor terugkomen. Ze willen gevoed worden met die angst. Blijkbaar is vrolijkheid moeilijker om mee te leven.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd