Beursbox Nieuwsbrief Kankermedicijn aandeel bespreking

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kankermedicijn aandeel bespreking
Date: June 10th 2022
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 10 juni 2022
 
 

AEX 699,58 Dow 32.272 USD 1,062 Btc 28.372 Goud 1,844.63 

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! In feite een gratis boek, want je hoeft alleen de verzendkosten te betalen! Leuk ook om weg te geven! Let op, de boeken zijn bijna op, reageer dus snel!

Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/06 7:00

  • Gisteren gingen de Amerikaanse beurzen flink omlaag. IK had voorbeurs wat kooporders heel scherp ingelegd, maar bij sommige aandelen was ik achteraf nog veel te duur uit.

  • In de VS moeten er een half miljoen oplaadstations komen voor elektrische auto's. Er wordt 7,5 miljard voor beschikbaar gesteld om die ontwikkeling te ondersteunen.

  • Kreeg u ook een vragenlijst naar aanleiding van een klanttevredenheidsonderzoek van de belastingdienst? Gooi het maar weg. Er gaat niets mee gedaan worden. De belastingdienst probeert hiermee haar eigen falen te maskeren.

  • De ECB wil inderdaad de rente in juli gaan verhogen van -0,5% naar -0,25%. Dit gaat om de rente die de ECB de banken in rekening brengt.

  • Het ziekteverzuim in Nederland kwam in het eerste kwartaal op een record niveau. Blijkbaar blijven we erg makkelijk thuis. Niet zo gek nu we ons veel bewuster zijn van het feit dat je anderen met je hoesten en proesten kan aansteken.

  • In de zelfverklaarde republiek Donbas zijn drie vreemdelingenlegioen soldaten van Oekraïne ter dood veroordeeld. Zouden ze het ook uitvoeren, dan zal dat de strijd in Oekraïne enorm verharden. Immers, overgave is dan geen optie meer. Beiden kanten gaan dan stoppen met soldaten gevangen nemen. Beter zou zijn als de strijdende partijen de aanklachten en de soldaten naar Den Haag over zouden brengen. Den Haag is echter door de Amerikanen al min of meer om zeep geholpen omdat de VS zelf ook al weigert dit hof te erkennen. President Bush Jr. was zelfs bereid Nederland binnen te vallen als het Hof er ooit een Amerikaanse soldaat zou aanklagen. Nu zie je, dat soort zaken kan op een later moment ook weer tegen werken.

  • Vandaag komt in de VS een nieuw inflatie rapport uit. De verwachting is dat de inflatie jaar op jaar op 8,3% uit zal komen.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Nu nog voor een absolute spotprijs! (Jack Hoogland)

10/06 7:18

Dinsdag vertelde ik u al over het unieke vanadium-aandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten.

Bedrijf dat één van ’s werelds grootste, meest winstgevende vanadium-mijnen in bezit heeft.

Hoe belangrijk vanadium is voor windenergie, is goed te zien in onderstaand citaat uit een studie van TU Delft, waarin het wordt bestempeld als een critical element.

Ook zien we in het citaat dat vanadium van hoge economische importantie is én dat er niet genoeg aanbod is.

Dinsdag liet ik u al zien dat ieder jaar opnieuw te weinig vanadium wordt geproduceerd om aan de snel stijgende vraag te voldoen.

Waardoor het tekort aan vanadium zich jaar na jaar opstapelt.

Nu landen wereldwijd hun investeringen in windenergie versnellen, wordt dat tekort nóg groter!

Het jaarlijkse tekort zal de prijs van vanadium enorm hard doen stijgen, waardoor de winst van dit bedrijf door het dak zal gaan.

Bedrijf is nu al winstgevend, groeit als kool en je koopt het aandeel voor nog geen 7 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Je koopt dit unieke aandeel (nu nog) voor een absolute spotprijs.

Koerspotentieel is minimaal 800 procent!
Bestel hier het  nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Kankermedicijn aandeel bespreking (Tom Lassing)

10/06 7:55

Gisteren heb ik de ontwikkelaar van een kankermedicijn in de video besproken.

Is het interessant of verstandig om als particuliere belegger in dergelijke bedrijven te beleggen?

Ik heb mijn mening daarover in de video weergegeven.

Ik denk dat het verstandig is die video eens te bekijken.

Dat soort aandelen zijn namelijk vaak onderdeel van een slim en doordachte mediacampagne en dan zie je als belegger mogelijk over het hoofd dat de ontwikkeling van zo'n medicijn enorm veel tijd in beslag neemt. Zelfs als het een succes wordt, duurt het allemaal heel veel jaren en er kan veel gebeuren gedurende die tijd.

Is er genoeg geld? Kan het medicijn ook in massaproductie gebracht worden? Is het patent er op zonder discussie. of zijn er rechtszaken over delen van de ontwikkeling.

Allemaal zaken die het kunnen vertragen of kunnen doen mislukken.

Je vindt de video hier
 
 
 

Was er 6 januari 2021 sprake van een couppoging? (Tom Lassing)

10/06 8:16

De meningen zijn sterk verdeeld. Mijn insteek is dat de meeste mensen die het Capitool bestormden dat grotendeels niet bewust deden of zich niet bewust waren dat ze in feite deel uitmaakten van een grotere couppoging.

Hun actie was uiteindelijk wel deel van die grotere couppoging.

Maar waar bestond die grotere actie dan uit?

Je kan dat in mijn ogen niet los zien van de aanhoudende weigering van de vorige president om zijn verlies te erkennen.

Dat maakt deel uit en is feitelijk de hoeksteen van de poging om de verkiezingen ongeldig te verklaren.

De Republikeinen wilden op 6 januari 2021 Pence uit de weg hebben zodat ze een ander als voorzitter voor de vergadering konden aanstellen. Pence moest dus op zijn best afgevoerd worden, of anders letterlijk maar opgehangen worden. Ze hadden de galg buiten al voor hem opgesteld.

Het mislukte omdat de wel georganiseerde demonstranten Pence niet te pakken kregen EN deze vervolgens weigerde zich door de geheime dienst af te laten voeren naar een plek ver weg.

Dat is mede de reden dat uiteindelijk alle geheime dienst agenten rondom de president na het aantreden van Biden zijn vervangen. Die agenten maakten bewust of onbewust ook deel uit van de couppoging.

De Amerikaanse regering moet nu haast maken met de aanklacht tegen de vorige president en zijn voornaamste medestanders. Het duurt allemaal veel te lang en als je deze poging de democratie te ontmantelen door de vingers ziet, dan kan je een volgende keer ook niet meer ingrijpen.

De Andere Waarheid
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Proton Capital Markets Limited (Tom Lassing)

10/06 8:45

Van de site van de AFM: De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 26 april 2022 een last onder dwangsom opgelegd aan Proton Capital Markets Limited (Proton). De maatregel is opgelegd omdat Proton beleggingsdiensten verleent in Nederland zonder dat zij beschikt over de daartoe benodigde vergunning. Dat is een overtreding van de Wet op het financieel toezicht (Wft). 

Overtreding vergunningplicht beleggingsdiensten

Nederlandse consumenten houden een beleggingsrekening aan bij Proton, waarop Proton voor rekening van deze consumenten zonder hun tussenkomst transacties uitvoert of laat uitvoeren in financiële instrumenten. Klanten benaderen Proton niet op eigen initiatief. Proton verleent daarmee beleggingsdiensten aan in Nederland gevestigde klanten. Hiervoor is een vergunning in Nederland vereist, namelijk voor het beheren van individuele vermogens. 

- Wat er hier dus gebeurde, is dat het bedrijf zelf contact op nam met beleggers. In feite zoals in vroeger tijden boiler rooms dat deden. Is Proton in feite zo'n boilerroom? Ja... in feite dan wel. Immers mag je niet zomaar bellen en moeten ze voor hun diensten een lokale vergunning hebben. Proton heeft de boete van 50.000 euro nog niet overgemaakt en ik denk ook niet dat dit ooit gaat gebeuren. Grote kans dat het bedrijf al lang verdwenen is en nu onder een nieuwe naam precies dezelfde producten weer op precies dezelfde illegale manier aan de man brengt.

Er trappen nog altijd beleggers in. Dus het wordt dit soort bedrijven ook wel makkelijk gemaakt door consumenten die te gretig zijn.

Op hun site staat nu de mededeling dat de site niet bedoeld is voor inwoners van de EU...

Maar dat weet je niet als je door hen gebeld wordt.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb nét een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd