Beursbox Nieuwsbrief Minder koopkracht

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Minder koopkracht
Date: June 23rd 2022
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 23 juni 2022
 
 

AEX 641,87 Dow 30.483 USD 1,057 Btc 19.253 Goud 1,834.88

 
 

Crypto's kopen!

Wil je nu crypto's kopen, dan kan je dat heel makkelijk doen bij BTC-Direct.

Gebruik je deze kortingcode, 8GDD-GEE5-783G op hun site dan ben je nog goedkoper uit ook!


Kijk hier voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 18 van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/06 7:00

  • Helaas zagen we gisteren in de VS niet een voortzetting van de positieve beurs van dinsdag. Op zich ben ik daarover niet verbaasd. Ik zie ook in de TA geen omslag. Het was dinsdag dus een mooie dag in een neerwaartse beurs.

  • In de VS spelen ze met het idee een 40 jarige vaste rente hypotheek uit te gaan geven. Dit zou de voorspelbaarheid van je huisvestingkosten vergroten. Het probleem is dat in de VS mensen gemiddeld iedere 8 jaar verhuizen. Een 40 jaar durende hypotheek is dan dus toch niet echt een oplossing. De hypotheek geldt immers op het huis.

  • Ik heb gisteren mijn positie in een kolenmijn bedrijf verdubbeld. Het aandeel verloor ruim 4% aan waarde en voor mij een moment om het koopje dan nu toch op te pakken. Ik heb nu een derde van de beoogde positie in mijn bezit. Ik ga de komende weken meer aandelen kopen. Het is een extreem bedrijf. De boekwaarde is bijvoorbeeld een veelvoud van de beurswaarde. Beleggers hebben het bedrijf zo ver teruggeschopt omdat steenkool zo oninteressant was geworden. De energie situatie in Europa maakt dat steenkool heel anders bekeken moet worden.

  • Nederland heeft een Chinees bedrijf uit onze elektriciteitsinfrastructuur gehouden. Een mooi voorbeeld van hoe het westen China nu al als de vijand ziet. De derde wereldoorlog is al lang gaande. We vechten alleen nog niet met soldaten.

  • Steeds meer zestigplussers 'vergeten' de volgende boosterprik. Daarom gaat de Nederlandse overheid ze nog maar weer een brief sturen.

  • Het is écht te gek voor woorden, maar de pensioenen in de metaal zijn sinds 2008 voor het eerst verhoogd. Met een verdubbeling van de kosten in 12 jaar is dat pensioen in feite dus de afgelopen jaren gehalveerd in koopkracht!

  • Duitsland gaat het spoornetwerk aanpakken. Treinstellen zijn te oud en ook de rails zelf mogen op sommige plekken wel even opnieuw gelegd worden. Het kost veel geld, maar meer mensen met de trein scheelt ook veel energieverbruik. Alles moet in 2030 gerealiseerd zijn... Ze geloven in Duitsland nog in sprookjes. 

  • Ik zou het veel geprezen aandeel Exxon Mobil (XOM) nu niet kopen. Kijk hier waarom niet.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Daytrading (Tom Lassing)

23/06 7:21

Het grote voordeel van daytrading is dat er 

1. Relatief weinig kapitaal voor nodig is

2. Je als belegger extreem kort marktrisico hebt

3. Je zowel bij stijgende als dalende beurzen actief kan zijn.


Kortom, dat is voor kleine beleggers heel interessant, maar ook grote(re) beleggers kunnen er prima terecht.

Maar, het vergt wel discipline. En er is een leer curve.

Allemaal niet schokkend, maar wel belangrijk.

Op 12 juli geeft Aloys Mattijssen een webinar dat je gewoon vanuit huis kunt volgen op de computer, tablet of zelfs smartphone.

Op 15 juli geeft hij in Best een (uitgebreidere) uitleg over het systeem. Voor beide (of één) bijeenkomst kan je je hier opgeven

Meer informatie vindt je hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Ook in Finomark nu automatisch handelen (Tom Lassing)

23/06 7:45

Het grote pluspunt bij Neo Finance is dat je je transacties kan automatiseren. Je geeft één keer aan wat voor leningen je wilt financieren en daarna doet het systeem de rest.

Eens per maand even nazien en daar blijft het bij.

Finomark is het nieuwe broertje van Neo Finance. Leningen aan ondernemers en bedrijven.

Het is nog een klein platform. Ik denk dat ze momenteel één lening per week financieren. Het is allemaal dus nog in ontwikkeling. Gelukkig is nu ook de automatisch handelen optie beschikbaar gekomen. Je kan dus één keer goed nadenken over welke risico's je wilt nemen en daarna doet het systeem de rest.

Ik ben blij dat het er is.

Ga ik het nu ook gebruiken?

Neen... nog niet.

Puur omdat er nog weinig leningen zijn en ik meer inzicht wil hebben in de risico's van dit soort zakelijke leningen.

Ik wacht dus nog even. De hoeveelheid leningen en de doorloop er van is nog zo laag, dat één keer per week inloggen nog voldoende is om overal in mee te kunnen doen.

Maar ik ben blij dat de mogelijkheid er al is. Dat biedt ook naar de toekomst toe ruimte. Kijk hier voor meer informatie 


Overigens is het plan nu om op 19 juli een webinar over Finomarkt te houden. We overleggen nog of er iemand van het bedrijf bij kan zijn. Nadeel is dan wel dat we (deels) in het Engels moeten communiceren. Later meer daar over.

 
 

Minder koopkracht (Tom Lassing)

23/06 7:58

Steeds meer mensen realiseren zich dat hun koopkracht ernstig achteruit loopt. Je hebt dan misschien wel meer geld dan een paar jaar geleden, maar wat koop je daar nog voor? Ik tankte deze week en was letterlijk het dubbele kwijt ten opzichte van dezelfde volle tank twee jaar geleden. Een bedrag waarvoor ik ooit bijna toestemming aan mijn vrouw moest vragen om het zo maar uit te geven. Nu sta ik het gewoon weg te tanken.

Geld is dus door inflatie minder waard en daarom is het belangrijk zo min mogelijk van dat geld te hebben.

Dat klinkt raar, want waarom wil je minder geld hebben?

Nu, omdat ik het kapitaal bijvoorbeeld liever in goud en zilver heb, dan in euro's. Ook heb ik liever aandelen (van structureel winstgevende bedrijven) dan euro's.

Ook heb ik zelfs liever langdurig houdbaar voedsel dan euro's.

De invloed van inflatie op mijn vermogen is dan heel klein. Heb ik dus euro's nodig, dan moet ik ze nu verdienen, of ik moet mijn andere bezit op dat moment inwisselen tegen de euro's die ik dan nodig heb.

Mijn visie op goud
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Wie betaalt bepaald (Tom Lassing)

23/06 8:10

Helaas blijkt bij wetenschappelijk onderzoek keer op keer dat de financierder van het onderzoek de uitslag van dat onderzoek kan bepalen. Daarmee is niet gezegd dat het wetenschappelijk onderzoek niet wetenschappelijk is.

De regels worden alleen een beetje verbogen wen je hoopt dat niemand je gefrutsel gaat opmerken.

Zo haal je bijvoorbeeld een deel van de onderzochte personen uit je onderzoek zodat de uitkomst nét even anders wordt.

Of je zorgt er voor dat de blinde test toch niet zo heel blind is of blijft, zodat je de zaak naar wens an aanpassen...

Niet netjes, niet wetenschappelijk, maar helaas wel de praktijk.

- Er is nu forse kritiek op de onderzoeken die Pfizer liet doen op haar eigen vaccin. De slager keurt het eigen vlees als het ware.

Ik neem even de Engelstalige tekst over van wat zaken die daarover gepubliceerd werden:


The trial recruited 4,526 children aged six months to four years old. 3,000 of these children did not make it to the end of the trial. Why was there this drop off?


There were six children aged two to four who had severe covid in the vaccine group but only one in the placebo group. So on that basis, the likelihood that this vaccine is actually causing severe covid is higher than the likelihood that it isn’t.


The only child who was hospitalized in the trial for a fever and a seizure was vaccinated.


In the three week period, after the first vaccine dose, thirty-four of the vaccinated children got covid and only thirteen in the placebo group which worked out as a 30% increased chance of catching covid in that three week period if you were vaccinated.


They ignored that data and then there was an eight week gap between the second dose and the third dose where again, children were getting plenty of covid in the vaccine arm. They ignored that data.


There was then several weeks after the third dose which they also ignored, which meant that in the end they had ignored 97% of the covid that occurred during the trial and they compared three children in the vaccine arm who had covid with seven in the placebo arm and they said that this showed the vaccine was effective.


The children who would have been placebo, the control group, were followed up for an average of six weeks and then unblinded and given the vaccine. That’s your safety control gone forever.


Emergency Use Authorization is meant for a situation where there’s a risk of serious injury or death. Children under five are not at risk of serious injury or death from covid.


https://rumble.com/v18s66i-bombshell-dr.-clare-craig-exposes-how-pfizer-twisted-their-clinical-trial-d.htmlSponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd