Beursbox Nieuwsbrief De beste belegging van dit decennium

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De beste belegging van dit decennium
Date: June 24th 2022
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 24 juni 2022
 
 

AEX 635,93 Dow 30.677 USD 1,053 Btc 19.860 Goud 1,823.32 

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! In feite een gratis boek, want je hoeft alleen de verzendkosten te betalen! Leuk ook om weg te geven! Let op, de boeken zijn bijna op, reageer dus snel!

Voor meer info, klik hier
 

Dagelijkse winsten

Ga je daytraden, dan weet je letterlijk iedere dag wat je daadwerkelijk gerealiseerde resultaten zijn. Het staat ook écht op je rekening. Kijk hier voor meer informatie


Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/06 7:00

  • In mei zijn er 17% minder nieuwe Tesla's geregistreerd in de EU. Dat moet Tesla toch wel voelen zou je denken.

  • Vanwege de hoge energieprijzen in de VS willen vier Democratische senatoren de uitvoer van olie uit de VS weer verbieden. Dat zou voor de wereld een slechte zaak zijn, want de wereld heeft ook te maken met een tekort aan olie. Immers, Russische olie is voor veel landen in de ban. Blijkbaar betalen buitenlandse vragers meer voor de olie dan Amerikanen er voor willen neertellen. Vrije markt heet dat toch? Het is voor veel Amerikanen toch een eng concept.

  • In de VS is er eindelijk een heel kleine aanpassing op de vuurwapenwet doorgevoerd. De leeftijdsgrens gaat van 18 naar 21. De andere aanpassingen zijn heel klein en zeer vrijblijvend.

  • Twee van mijn aangeklaagde huurders kwamen los van elkaar niet op de rechtszitting. De rechter heeft daarom besloten de zittingen te verdagen naar 14 juli... Wat een prachtige manier om huurders te leren hoe dit systeem dus werkt! Die komen volgende keer weer niet en vertellen al hun vrienden hoe je gratis kan blijven wonen!

  • Een andere huurder heeft de rechtszaak niet afgewacht en is opgekrast. Die woning kan ik nu dus renoveren en dan opnieuw in de markt zetten. Ik heb bij de helft van mijn woningen nu te maken met wanbetalende huurders.

  • Coinbase moet nu eindelijk ook maatregelen tegen witwassen gaan invoeren. Daarmee is weer een stap genomen richting het binnen de regels brengen van de cryptomarkt. Het is tevens een signaal dat die markt wel serieus genomen wordt.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

De beste belegging van dit decennium (Jack Hoogland)

24/06 7:25

Wereldwijd zijn er 440 kernreactors actief, die ongeveer 10% van ’s werelds elektriciteit produceren. 

China heeft op dit moment 54 actieve, elektriciteit producerende kernreactors. 

Daarnaast heeft China 19 nieuwe kernreactors in aanbouw. Die dit jaar en de komende jaren in bedrijf zullen gaan.

Daar bovenop heeft China 33 kernreactors die al definitief zijn goedgekeurd, en nu op de tekentafel liggen.

Daarnaast heeft China 90 kernreactors die het stempel 'firmly proposed hebben. Waarvoor binnenkort goedkeuring wordt verwacht.


Dáár bovenop komen nog 78 kernreactors, waarvoor de plannen nog pril zijn. Waarvoor goedkeuring in een later stadium wordt verwacht.

Als je alles bij elkaar optelt, dan stijgt het aantal kernreactors in China van de huidige 54 naar 220 in de komende vijftien jaar.

Da’s een stijging van ruim 300 procent!

Ook al zou China het enige land ter wereld zijn dat...
Klik hier om verder te lezen

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

Mijn visie op goud

Kijk hier om te bezien hoe ik over goud als spaargeld denk.


Lees meer
 
 
 

Geschikte aandelen selecteren (Tom Lassing)

24/06 8:00

Gisteren heb ik een video gemaakt waarin ik aangeef hoe ik kijk naar aandelen.

Je kan die video hier bekijken

In die video geef ik ook aan dat ik zelf ook kijk naar de sterkste twee trends die ik zie.

Hoe vind ik die?

Dat is iets lastiger. Dat geef ik toe.

Dat vergt namelijk van je dat je daar een keuze in maakt.

Aandelen kan je selecteren op ratio's. Trends in de economie zijn moeilijker te herkennen.

Je wilt namelijk niet de trend van gisteren. Die was sterk, maar je wilt de trend van morgen nu al innemen.

Dat vergt dus een visie.

Dat kan je eigen visie zijn, maar het kan ook de visie zijn van beleggers die je waardeert.

Ik kies zelf bijvoorbeeld voor uranium als trend. Kijk je naar de laatste tien jaar, dan is dat de slechtste sector die je kan vinden. Dat is dus niet hoopgevend, maar mag op zich ook geen reden zijn het daarom nu wel te kiezen.

Ik kijk zelf naar de toekomst en zie dat de wereld energie nodig heeft en uranium biedt de wereld een oplossing EN het is al duidelijk aan de hoeveelheid kerncentrales in aanbouw dat de wereld die keuze al gemaakt heeft. We zien dat alleen nog niet terug in de koersen van uranium aandelen.

Daarom maakt die trend deel uit van mijn keuze.

Aan jou om een tweede trend te zoeken die misschien wel net zo sterk is... of liever... wordt.

Naar het Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Mijn huurster kan niet rekenen (Tom Lassing)

24/06 8:21

Eén van de wanbetalende huursters heeft op mijn rechtszaak aankondiging een tegenvoorstel gedaan. Ze wil me nu 150 dollar per week gaan betalen.

Haar huur is 850 dollar per maand. Dat is voor een prachtige vrijstaande woning op 500 vierkante meter grond. Ga dus niet zeggen dat ik belachelijk hoge huren vraag, want dat is pertinent niet zo.

Maar 4 x 150 euro is voor mij uiteraard niet akkoord. Het zou anders zijn als ze haar huur EN een extra 150 dollar per week zou betalen. Er staat na de ontvangst van de subsidie immers nog altijd 2.875 dollar achterstallige huur open.

Ik heb haar gevraagd of het dus de huur EN 150 dollar per week zou worden, maar neen, dat was haar bedoeling niet.

Had ik haar zo maar akkoord gegeven met de gedachte dat het een extra 150 euro boven de huur was, dan was ze naar de rechter gegaan met mijn akkoord op de door haar voorgestelde huurverlaging.

Mijn huurders kunnen blijkbaar niet rekenen, maar slim en sluw zijn ze wel.

Uiteraard zet ik de rechtszaak voort. Een nieuwe huurder gaat minstens 1.100 dollar betalen en dan nog zit ik ver onder de marktprijs. Ik kocht de woning enkele jaren geleden voor 36.000 dollar. Ik verbouwde er wel al flink aan. Er woont nu een gezin met kleine kinderen, maar de echtgenoot is blijkbaar uit beeld, of niet meer in staat financieel bij te dragen.

Verhuizen naar een kleiner huis is lastig, want de huren zijn overal zo omhoog dat haar huur in mijn huis de goedkoopste is die er te krijgen is. Kleiner wonen is dus duurder wonen. Ik begrijp haar dilemma dus wel, maar ik heb ondertussen 55.000 dollar openstaande achterstallige huren en mijn rekeningen lopen ook door.

Hier staat de foto van de woning zoals ik deze in 2018 kocht. https://www.detroitvastgoed.nl/eerste-huis.html

het was de eerste woning die ik in Detroit kocht.

Detroit Vastgoed
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Was er sprake van een couppoging op 6 januari 2021 (Tom Lassing)

24/06 8:45

Ja. 

Uit alle bewijzen blijkt dat de regering Trump echt van alles probeerde om aan de macht te blijven, ondanks het verlies van de verkiezingen.

Ze gingen daar heel ver in. Waaronder het organiseren van de rel rondom het Capitool. Het was geen toevel, het was georganiseerd.


Belangrijker echter waren de pogingen om Mike Pence zo ver te krijgen dat hij volkomen illegaal zelfs illegaal uitgebrachte kiesman stemmen zou meetallen en de legale kiesman stemmen zou negeren. Valsheid in geschrifte en regelrechte fraude werd er voor gepleegd.

In het geval Mike niet mee zou werken was er zelfs het plan hem tijdens de rellen af te voeren, zodat de Republikeinen een ander op zijn plek konden zetten om alsnog die valse stemmen mee te tellen.


Ook probeerde de vorige president zijn Ministerie van Justitie voor hem te laten werken door mee te gaan in de leugen van de gestolen verkiezingen. Guiliani gaf al toe dat ze iemand zochten die het niet erg vond wat de actie met zijn persoonlijke reputatie zou doen. Ze vonden die man, maar de ambtenaren dreigden toen massaal op te stappen. 


Het erge is dat deze misdrijven na anderhalf jaar nog altijd niet tot straffen hebben geleid. Hoe hou je je rechtsstaat intact als je niet in staat bent op een couppoging snel via de rechter op te lossen?

Alle schuldigen zitten nog in functie voor zover ze niet uit functie zijn gehaald omdat hun poging mislukte.

Hoe mooi de zittingen van de 6 januari commissie ook zijn, het is geen rechtszaak, er volgen geen straffen uit. Als in November de Republikeinen een meerderheid verkrijgen in de senaat en in het congres, dan is het over en uit met de onderzoeken. Kan komen ze weg met de mislukte poging en kunnen ze zich opmaken om het nog een keer te proberen.

 

Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb nét een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd