Beursbox Nieuwsbrief FED gaat agressief opereren

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief FED gaat agressief opereren
Date: August 29th 2022
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 29 augustus 2022
 
 

AEX 705,08 Dow 32.283 USD 0,993 Btc 19.960 Goud 1,723.03

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op het bezitten van goud heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De huidige dip kan wel eens een prachtige kans zijn!

(Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/08 7:00

  • Ik zit in mijn laatste vakantieweek, dus hou er rekening mee dat ik de nieuwsbrief schrijf, de websites aanpas en dan weer weg ben. De afgelopen dagen heb ik de omgeving van Bergen op Zoom en de stad zelf bezocht en ben ik naar voormalig vliegveld Soesterberg en vervolgens naar mijn voormalige woonplaats Zeist geweest. 

  • Goldmoney heeft aangegeven dat het eigen aandelen gaat inkopen. Men wil een kleine 5% van de eigen aandelen gaan inkopen. Goldmoney zal vanaf 30 augustus 2022 tot een jaar later de aandelen in de open markt inkopen.

  • De FED heeft aangegeven dat het de markt pijn zal gaan doen om de inflatie onder controle te krijgen.

  • De reden waarom de FBI een inval deed in Mar-a-Lago is vrijgegeven. Turmp gaf aan dat hij dat wilde en een rechter was het daar mee eens. Be carefull what you wish for en nu is Trump vervolgens dus boos dat het is vrijgegeven, want het is behoorlijk schadelijk voor hem geworden. Het is duidelijk dat Trump de wet zwaar overtreden heeft door die geheime stukken mee te nemen.

  • Facebook heeft de Cambridge rechtszaak afgehandeld met een deal. Beide partijen hebben de rechter gevraagd de zaak te laten rusten. Facebook heeft Bloomberg, die met dit verhaal kwam, geen commentaar willen geven.

  • De huizenprijzen zijn in de afgelopen maanden 8,6% meer waard geworden in Nederland. Het afsluiten van een maatwerk hypotheek wordt steeds moeilijker omdat de toezichthouder de hypotheekverstrekkers op de vingers getikt heeft. Het is dus voor hun heel eng om maatwerk te leveren, want de toezichthouder pikt dat maar niet zo maar.

  • De grote Chinese tech fondsen kenden een zwaar kwartaal. Dit kwam voornamelijk door Covid maartregelen, maar ook doordat de Chinese overheid zich actief bemoeid met het te voeren beleid.

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Je hoeft geen kerngeleerde te zijn (Jack Hoogland)

29/08 7:21

Vorige week knalden uraniumaandelen plotseling ongekend hard omhoog.

Naast aankondigingen van China en India lijkt het erop dat vooral onderstaand nieuws uit Japan het startschot gaf voor een enorme rally.

Dat juist Japan nu zó hard inzet op kernenenergie, is voor beleggers hét signaal om massaal op uraniumaandelen te duiken. En terecht.

Alle seinen staan nu op groen voor zéér forse koersstijgingen in de komende maanden.

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.

En toevallig ontdekten we deze maand een  fantastisch uraniumaandeel.

Bedrijf met uraniummijn in ontwikkeling die in 2025 klaar is om in productie te gaan. 

Zal jaarlijks 3,5 miljoen pond produceren tegen een kostprijs van slechts $39 per pond.

Zal (als een van de weinigen) op basis van de huidige uraniumprijs al winstgevend zijn.

Bij huidige uraniumprijs noteert dit aandeel nog geen 6 keer de  verwachte winst.

Onze meest conservatieve schatting is echter dat uranium de komende jaren stijgt naar $150 per pond.

Bij die uraniumprijs zal de winst maar liefst tien keer zo hoog zijn.

Op basis daarvan is het koerspotentieel 3100 procent.
Bestel hier  het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”
!

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu binnenkort eventueel gaan doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Even geen stunts, toch weer verlies (Tom Lassing)

29/08 7:43

Na mijn slecht gevallen probeersels op donderdag, ben ik vrijdag roomser als de paus geweest in mijn daytrading. Ik had maar een half uurtje tijd omdat ik op tijd naar Bergen op Zoom wilde vertrekken.

Ik dat half uurtje heb ik vier transacties ingezet en toen die op 4 punten winst stonden, heb ik de stop loss naar een fractie boven de aankoopkoers gebracht. Ik maakte er uiteindelijk in vier keer samen 0,8 punt winst op. In geen van deze gevallen ging de koers genoeg de goede richting op om de beoogde 15 punten winst te maken.

Ik heb meerdere keren op basis van de software een voorzichtige positie ingezet. Ik zeg dan 'kopen' als de koers een extra 5 punten de juiste richting op gaat. Ik heb dat vijf keer gedaan en alle keren liep de koers zo ver terug dat ik de positie sloot voor deze geopend werd.

Bij één van die keren bleek dat achteraf gezien nét te vroeg. De koers liep daarna verder door, maar ik had de zaak al dichtgezet.

Vervolgens heb ik een positie volgens het boekje opgezet, maar ze ging zonder vier punten winst te halen alsnog verloren. Ik verloor daar 6,4 punten op.

Net nadat ik de positie ingezet had ging de koers heel even omlaag, om daarna flink te stijgen. Ik had de stop loss nét iets te zuining ingesteld.

Kortom, netjes alles volgens het boekje gedaan, maar toch geen winstgevende dag. Reken er op dat je dat OOK kan overkomen. Het hoort er bij.

https://www.beursopmaat.nl


 
 

FED gaat agressief opereren (Tom Lassing)

29/08 8:02

De Amerikaanse beurzen reageerden als door een wesp gestoken toen Powell, de FED baas, aangaf dat hij overwoog agressief te rente te verhogen om de inflatie te beteugelen.

In feite kan de FED weinig anders, alleen kan het eigenlijk niet.

De staatsschulden van de VS zijn zo groot dat de Amerikaanse overheid een fors hogere rente niet kan betalen. Het zou inhouden dat ze alle belastinginkomsten aan de bankiers moeten overmaken.

Dat kan uiteraard niet.

Als dus de rente fors om hoog gaat, dan moet er een oplossing gevonden worden voor die te hoge overheidsschuld.

Ik schreef al eerder dat ik het idee heb dat ze de overheid gaan uitsluiten van die hogere rente.

Ik zie anders niet in hoe de Amerikaanse overheid het probleem van de rentebetalingen moet oplossen.

Een idee kan dan zijn de banken te nationaliseren... De angst daarvoor zou bankiers wel eens zeer schappelijke gesprekspartners kunnen maken.

Hoe dan ook is een hogere rente niet leuk voor de beurs. Dat de Nasdaq 4% verloor is dan ook geen verrassing.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Pfizer klokkenluider (Tom Lassing)

29/08 8:23

Een klokkenluider vanuit Pfizer is er boos over dat de fabrikant van medicijnen en een goed verkocht Covid vaccine nu haar bij de overheid verkregen bescherming gebruikt om zich te verweren tegen de bewijzen die de klokkenluider zegt te kunnen geven over misstanden en potentiële fraude bij Pfizer.

De fabrikant heft bij overheden afgedwongen dat het gevrijwaard zou blijven van claims als de Covid vaccins toch ernstige bijwerkingen zouden hebben.

De klokkenluider is van mening dat Pfizer heel bewust deze deals heeft gesloten omdat ze zeer goed wisten dat de kans op bijwerkingen enorm groot was.

De onderzoeken van Pfizer waren volgens de klokkenluider ondermaats en soms bewust aangepast om maar snel vaccins te kunnen leveren. vaccins waar het bedrijf enorm veel geld mee wist te verdienen!

De klokkenluider heeft het over valse onderzoeksresultaten door Pfizer en twee contractpartners.

Volgens Pfizer biedt de deal die ze heeft met overheden haar voldoende bescherming tegen de beweringen van de klokkenluider en moet daarom de rechtszaak worden geseponeerd. Daarbij was de Amerikaanse overheid al op de hoogte van deze beweringen toen het contract werd gesloten. Pfizer is dus van mening dat de overheid de enige is die hier een rechtszaak zou kunnen beginnen en dat de overheid vervolgens geen poot heeft om op te staan omdat ze al van de klokkenluiders beweringen afwist.

De klokkenluider heeft 400 bewijzen aan de rechtbank geleverd.

Volgens Pfizer is ze uit op wraak op de onderneming omdat ze na het spuien van haar kritieken ontslagen is.

Pfizer heeft overigens wel ervaring met dit soort zaken. In 2009 betaalde het bedrijf 2,3 miljard dollar om van vergelijkbare rechtszaken af te komen. Het is dus niet zo dat de onderneming niet in staat zou zijn tot de gestelde fraudes.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd