Beursbox Nieuwsbrief Mijn daytrading methode

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Mijn daytrading methode
Date: January 5th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 5 januari 2023
 
 

AEX 717,51 Dow 33.269 USD 1,06 Btc 15.942 Goud 1,852.59

 
 

Veiliger op Internet surfen?

Door deze VPN te gebruiken heb je weer een extra stap genomen op veiliger op Internet actief te zijn. Geef niet te veel info over jezelf weg! Neem deze service af!

Klik hier voor meer informatie.

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/01 7:00

  • Vandaag in het lunchwebinar ga ik bespreken of het verstandig is om de big tech aandelen te kopen nu ze tot soms wel meer dan 60% in waarde gedaald zijn. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  • China stelde twee jaar geleden een importverbod op Australische steenkool in. Dat besluit begint nu pijn te doen omdat de energiesituatie in de wereld nogal veranderd is. De verwachting is daarom dat China nu toch weer graag ook Australische steenkool wil gaan importeren.

  • Facebook en Instagram hebben in Ierland een forse boete gekregen (390 miljoen euro) wegens het schenden van de privacy regels.

  • De gasprijs is tot zelfs 68 euro gedaald. Dat is nog lang niet zo goedkoop als in begin 2021, maar het niveau ligt onder de 25% van de top in juni 2022. Wij betalen ondertussen als consumenten nog alsof het juni 2022 is.

  • Charlie Hebdo is weer in beeld. De spotprenten van Irqaanse leiders zijn voor die Iraanse leiders aanleiding om boos naar Frankrijk te reageren. Het is maar waar je je druk over maakt...

  • Zuid Korea is het duidelijk geworden dat ze niet in staat zijn om drones uit Noord Korea neer te halen. Rond kerst zijn vanuit Noord Korea vijf drones naar Zuid Korea gestuurd en geen van de drones werd geweerd. Eén straaljager van Zuid Korea is neergestort. Een enorme aanfluiting en teken van onvermogen van het Zuid Koeraanse leger.

  • Amazon gaat 18.000 werknemers ontslaan. Dat is flink meer dan men eerst voor ogen had.

  • Salesforce gaat 7000 werknemers ontslaan. Dat is 10% van hun werknemers totaal. Ook gaat Salesforse kantoorruimte afstoten.

  • Nog altijd is er geen voorzitter (speaker) in het Amerikaanse Congres gekozen. Een aanfluiting voor de Republikeinse partij. Al hun werk ligt nu stil. Ook een manier om de Amerikaanse politiek lam te leggen en de onrust in de VS toe te laten nemen. Een opmaat naar de volgende staatsgreep?

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Mijn daytrading methode (Tom Lassing)

05/01 7:21

Gisteren heb ik een video gemaakt waarin ik uiteenzet hoe ik tegenwoordig met daytrading om ga.

Ik heb een geheel eigen stijl ontwikkeld.

Binnen die stijl loop ik soms na een ingenomen positie bewust weg, om de neiging posities te vvroeg te sluiten tegen te gaan. Ik bescherm mezelf tegen die gang van zaken door eve niet te kijken naar hoe de positie verloopt.

Dat is minder risico als dat je denkt, want ik heb een 7,5 punten stop loss in de markt liggen. Die stop loss kan ik eventueel veranderen voor ik even uit beeld ga.

Gisteren was één van mijn betere dagen. Ik behaalde gisteren ruim 40 punten winst.

Normaal gesproken zit ik tussen 4 en 18 punten winst.

Even kijken? Hier is de video

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

(Als het downloaden niet lukt, mail me dan even op tom@PROTECTED)

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Voordelen elektrische auto vallen weg (Tom Lassing)

05/01 7:39

Met de enorm gestegen prijs voor elektriciteit is het opladen van de elektrische auto nu flink duurder geworden. Het ligt nu min of meer op het niveau van de benzine motor. 

Toch is elektrisch rijden in Nederland goedkoper dan rijden met een verbrandingsmotor omdat er nog altijd geen wegenbelasting hoeft te worden afgedragen.

Rijden op gas is nu veruit het goedkoopst, maar hier is dan het nadeel dat je wel een flinke afdracht wegenbelasting moet doen.

Wil je zuiniger aan gaan doen, dan is het beste om niet te reizen...

Of ga carpoolen. Zo kan je de kosten ook flink drukken.

 
 

Goud aanhouden (Tom Lassing)

05/01 7:48

Zoals u mogelijk weet, heb ik goud.

Fysiek goud, en het ligt in een veilige kluis in Zwitserland.

Een bewuste keuze, want goud in huis is wat mij betreft niet veilig genoeg.

Goud in een kluis in eigen land hou ik ook niet van. Mijn regering kan dan beslag leggen en dan heb ik nog niets. Ik heb het dus bewust in het buitenland en buiten de EU liggen.

Ik kan er zelf heen, ik kan het via Internet opnemen. Ik kan het me laten leveren in goud of in een valuta tegenwaarde.

Het goud (en zilver) ligt op mijn naam in de kluis. Zou dus de tussenpersoon er mee stoppen of failliet gaan, dan blijft het mijn goud. Ze kunnen er niet aan komen.

Waar koop ik mijn goud en zilver?

Dat doe ik bij deze aanbieder

Mijn visie op goud
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Bespreking aluminium en energie aandeel (Tom Lassing)

05/01 8:07

Gisteren besprak ik het aandeel van een bedrijf dat in mijn ogen heel goed bezig is. Ik heb de aandelen daarom zelf ook in mijn bezit.

Dit bedrijf combineert de aluminiumproductie met een eigen energie tak. Een slimme zet, want het maken van aluminium kost veel energie en als je zelf energie produceert, dan heb je niet de kosten zoals anderen die hebben die energie moeten inkopen.

Toch gaat de K/W van een huidige 6 naar bijna 20 volgend jaar.

De reden is dat ze aankomend jaar niet de extreme winst zullen maken zoals ze die in 2022 zullen maken. Toch is de PEG ratio 0,53. Dat is heel koopwaardig.

De verwachting over de komende vijf jaar is dus enorm hooggespannen.

Enfin, kijk de video als je interesse in dit aandeel hebt. Klik hier


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 450 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd