Beursbox Nieuwsbrief No Kevin No!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief No Kevin No!
Date: January 6th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 6 januari 2023
 
 

AEX 714,32 Dow 32.930 USD 1,051 Btc 16.053 Goud 1,838.33

 
 

Beursbox Insider Service

Beursbox kent nu ook een betaalde versie in twee smaken. Een service die een combinatie is van tekst en video en iedere maand ook concrete aandelentips. Geef je nu op!

Voor meer info, klik hier
 

Een degelijke broker

Of het nu voor aandelen, opties of daytraden is, bij FXFlat kan je altijd terecht. Scherpe tarieven en een goede service. Ook heel bewust actuele webinars waar je als belegger iets aan hebt!

Open nu een rekening!
 
 
 

Leren Daytraden (Jan Robert Schutte)

06/01 7:00

Wil jij het jaar 2023 goed beginnen en goed leren Day Traden? Kom dan naar ons Live Trading Seminar op 24 januari 2023 van 09:00 hrs tot 16:00 hrs in het VVV Stadion De Koel.

In samenwerking met FXFlat verzorgen wij een uniek en praktijkgericht Live Trading Seminar. Daarbij komt onder meer aan bod: Live Trading met MetaTrader 4 & M2W-TSSystem, psychologie en persoonlijke ontwikkeling met als resultaat een betere Day Trader te worden.

Deze geheel verzorgde dag, inclusief thee, koffie, water en lunch vergt een investering van €197,- (incl. BTW). 

Klik op deze link om je plaats te reserveren

Je hebt ook de mogelijkheid om het onderstaande VIP-Arrangement te nemen voor €497,- (incl. BTW) om het maximale uit je dag te halen. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!  

Speciaal VIP Arrangement:

    1 uur Prive Coaching met Experts van Money2Work en FXFlat van 16:00 hrs - 17:00 hrs

    Speciale VIP-Tafel in de zaal om de sessie goed te kunnen volgen

    Lunch Tafel met Experts van Money2Work en FXFlat

    2 boeken cadeau:

    Crypto Trading voor Ambitieuze Beginner

    Forex Trading voor Ambitieuze Beginners

Klik hier om je aan te melden voor het VIP Arrangement

Deelnemers aan het M2W Jaar Coachingsprogramma krijgen €197 korting! Dus die hebben gratis entree bij normaal ticket of betalen €300 euro voor VIP Arrangement. 

 
 

Het komt nu van twee kanten! (Jack Hoogland)

06/01 7:21

De reden waarom het voor spaarders en beleggers belangrijk is om goud te bezitten, wordt hieronder perfect verkondigd door voormalig Amerikaans president Herbert Hoover.


Omdat we dankzij politici en centrale bankiers een op schulden gebouwde economie hebben…

…is het nu zelfs belangrijker dan ooit om goud te bezitten.

Vooral dit jaar is er alle reden om te verwachten dat spaarders en beleggers massaal richting goud zullen vluchten.

Nu zien we echter nóg een belangrijke ontwikkeling. Die de goudprijs extra hard omhoog gaat jagen.

Landen vertrouwen elkaars munten (en de dollar) niet meer.


Waardoor centrale banken nu het meeste goud kopen sinds 1967 (toen ze óók hun vertrouwen in de dollar begonnen te verliezen).

Financial Times schrijft in bovenstaande tweet zelfs dat centrale banken zich op goud storten in een vlucht naar goud.

We zien nu dus een stijgende vraag naar goud door spaarders/beleggers wereldwijd én door centrale banken.

De stijgende vraag naar goud komt nu van twee kanten, waardoor...
Klik hier om verder te lezen

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

Goud en ziler

Zet je spaargeld om in fysiek goud en zilver! Ik heb dat zelf ook al gedaan en hou mijn goud en zilver nu via deze partij in Zwitserland aan. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/01 7:55

  • Ik kreeg vandaag een melding dat mijn Twitter account mogelijk gehacked was. Inderdaad stond er een raar bericht in mijn account. Ik heb mijn wachtwoord nu veranderd, maar het geeft te denken over de veiligheid bij Twitter. Overigens gebruik ik het account nu niet meer. Ik wacht even af wat er met Twitter gaat gebeuren.
  • Volgens de topvrouw van de US cybersecurity is het tech ecosysteem extreem onveilig aan het worden. Dat is gevaarlijk, want we zien nu al dat staten als Noord Korea en Rusland heel bewust hacks laten uitvoeren op belangrijke westerse diensten zoals ziekenhuizen, tech bedrijven en watervoorziening.- Crypto bedrijf Genesis gaat 30% van het personeel naar huis sturen. Eerder moest het bedrijf al 2,4 miljard afschrijven. In autustus werd al 20% van het personeel ontslagen. Klanten kunnen al maanden hun geld niet opnemen. Dit is mede gelinkt aan de val van FTX.
  • Volgens Mark Cuban zit er nog weer een nieuw crypto schandaal aan te komen. Hij denkt dat dit schandaal gaat komen vanuit de hoek van de wash trades. Hij ziet daar namelijk een omzet die hij niet kan verklaren. Helaas heeft hij geen bewijzen om zijn beweringen kracht bij te zetten.
  • Gisteren waren de aandelen van het bedrijf AMTD Digital de grote winnaars in de VS. De koersstijging was bijna 200% in één dag. Het bedrijf is nu ineens 5,6 miljard dollar waard. Onduidelijk is waarom deze extreme koersstijging plaatsvond. Het volume in de aandelen was extreem hoog, dus ik vermoed dat het een Reddit dingetje is.
  • Mercedes heeft aangegeven dat het wereldwijd een netwerk van laadpalen wil gaan installeren. Het wil Tesla naar de kroon gaan steken. 
  • De Britse conservatieven wil het stakingsrecht in het VK beperken.
  • Duitsland en Noorwegen gaan samenwerken op het gebied van groene energie, ondergrondse opslag van CO2, windparken en waterstof. Zo moet er ook een waterstof pijplijn tussen Noorwegen en Duitsland gaan komen.
  • De Griekse en Turkse kustwacht hebben op elkaar geschoten. Turkije erkent de grenzen tussen de landen niet en heeft dus bewust op een confrontatie aangestuurd.

Naar het video kanaal
 
 
 

Daytrading (Tom Lassing)

06/01 8:18

Ik weet niet wat er gisteren aan de hand was, maar de markt in zowel de DAX als de Nasdaq was heel anders dan normaal. De koersen sprongen regelmatig meer dan 10 punten per tick.

Ik zag één keer zelfs -21 in één tick, maar de positie werd op de volgende tick met 0,11 punten verlies gesloten. De sprongen per tick waren in mijn ogen echt extreem te noemen.

Wat is er aan de hand?

Ik ben drie keer door deze extreme bewegingen uitgestopt en met zo'n 20 punten verlies had ik er genoeg van.

Ik ben benieuwd of andere daytraders hetzelfde ondervonden hebben en hoe die daar naar kijken.

Naar mijn idee is hier door een grote speler bewust een spelletje gespeeld om traders een oor aan te naaien. Dit was in mijn ogen heel bewust ingezet om stop losses keer op keer direct te activeren.


 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

No Kevin No! (Tom Lassing)

06/01 8:48

Elf stemrondes zijn er al geweest en de beoogde speaker of the house die zo'n 200 Republikeinen naar voren willen schuiven heeft nog altijd niet genoeg stemmen.

Iedere stemronde wint de Democraat, maar je wordt pas speaker als je meer dan de helft van de stemmen hebt.

Als nu enkele Republikeinen niet aanwezig zijn, dan kan de Democraat wel winnen.

Of dat echt veel uitmaakt vrees ik van niet, want de Republikeinen kunnen hem dan vanwege hun meerderheid uiteindelijk op ieder moment wippen.

De speaker zal dus uit Republikeinse hoek moeten komen, maar de 20 meest radicale MAGA politici houden alles tegen.

Dat is erg voor het land, want het Congres ligt nu stil.

Maar... De vraag is of een gekozen speaker veel verschil gaat maken.

De Republikeinen gaan namelijk ook met een speaker alles tegenhouden.

Ze willen alleen maar onderzoeken naar Hunter Biden, de aan drugs verslaafde zoon van Biden en naar Fauci, die in hun ogen de Corona pandemie verkeerd aanpakte.

De Republikeinen hebben geen enkel ander initiatief bekend gemaakt. We moeten er zelfs rekening mee houden dat de VS in September wel eens volledig geblokkeerd kan worden omdat er dan weer over het budget gestemd moet worden. Onder Trump hadden ze er geen enkele moeite mee een belachelijk begrotingstekort op te bouwen, maar nu moet onder Biden ineens alles wel netjes kloppen. Het oude spelletje van de Republikeinen, die dit keer op keer uithalen.

Politiek gezien is de VS ook aan haar eindspel bezig. Ik schreef al eerder dat alle drie de grootmachten zichzelf om zeep aan het helpen zijn. Als ze in de VS op clowns stemmen, moet je er niet van staan te kijken dat je een circusact opgevoerd krijgt.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd