Beursbox Nieuwsbrief Crypto's krijgen erkenning

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Crypto's krijgen erkenning
Date: January 11th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 11 januari 2023
 
 

AEX 733,03 Dow 33.704 USD 1,075 Btc 16.313 Goud 1,881.63

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu voor een betrouwbare en goedkope broker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trekt weer iets aan qua waarde. De afgelopen tijd heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van die markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/01 7:00

  • Vandaag ga ik in het live lunchwebinar meerdere aandelen bespreken. De bedrijven zijn actief in een enorm belangrijke sector die door beleggers vrijwel geheel uit het oog verloren is. Wil je weten welke sector dat is, klik dan op deze link en kijk om 12:30 uur live mee.

  • Ik nodig de Beursbox Insider abonnees via deze weg uit om even naar hun Patreon account te gaan. Mogelijk heb je de laatste berichten nog niet gezien! Nog geen Beursbox Insider abonnee? Klik hier.

  • First Quantum heeft gedreigd een mijn in Panama te sluiten vanwege problemen over de hoeveelheid belasting die ze moeten afdragen. De Panamese overheid wil een nieuw contract en heeft opdracht gegeven de activiteiten te staken. First Quantum heeft dat nog niet gedaan, maar zal bij een gedwongen staken van de werkzaamheden heel de mijn deactiveren.

  • Coinbase gaat bijna 1000 werknemers ontslaan. Dat is zo'n 20% van haar personeelsbestand. Het is nodig om de huidige malaise in de crypto wereld te overleven.

  • Zes van mijn huurders in Detroit hebben de januari huur (te betalen op de 4e van de maand) helaas nog niet overgemaakt. Ze krijgen alle zes een 7 dags waarschuwing en een 50 dollar boete vanwege te late betaling. Ik zit er nu boven op, want ook in 2022 zijn er in totaal tienduizenden dollar huur verloren gegaan vanwege wanbetaling.

  • De inflatie in Oekraïne is nu uitgekomen op 26,6%. Het kost nu veel meer om spullen binnen Oekraïne vervoerd te krijgen. Dat is de voornaamste aanjager van de kosten.

  • De Franse pensioenleeftijd gaat in 2030 alsnog naar 64 jaar. Dit is tot op heden 62 jaar. Of het écht gaat lukken is de vraag. Er is veel weerstand tegen.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Crypto's krijgen erkenning (Joost van Buuren)

11/01 7:22

Thomas Fattorusso, acting special agent-in-charge van de Internal Revenue Service-Criminal Investigation (IRS-CI)’s New York office: 


“We can’t be hostile to the technology. We have to embrace it”  en ´´Cryptocurrency is here to stay. As far as I’m concerned, it isn’t going anywhere anytime soon and it’s becoming more legitimate. As the years roll on, it becomes more sophisticated´´


Nou nou, dit mogen we op zak steken hoor, thanks Thomas!

Meer lezen? Klik hier

(Het certificaat van de website werkt mogelijk nog niet mee. Er is niets aan de hand, maar ik krijg het nog altijd niet goed werkend)

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Hier is maar één conclusie mogelijk (Jack Hoogland)

11/01 7:51

Vrijdag vertelde ik u al over het fantastische koperaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten.

Eén van de snelst groeiende koperproducenten ter wereld, wiens productiekosten tot de laagste ter wereld behoren.

Daarnaast ontdekten we een uniek uraniumaandeel.

Bedrijf dat is overgenomen door wat als het meest succesvolle managementteam ooit in de uraniumindustrie bekend staat.

(Realiseerden met hun vorige bedrijf 100.000% koersstijging)

Hebben twee uraniummijnen in aanbouw, en daarnaast twee projecten in vergevorderd stadium van exploratie.

Hebben in slechts zes jaar tijd een bewezen uraniumreserve van maar liefst 400 miljoen pond opgebouwd.

En gaan stug door met het ontdekken van nog veel meer uranium.

Twee in aanbouw zijnde mijnen zullen jaarlijks 6,5 miljoen pond uranium produceren aan een kostprijs van slechts $32 per pond.

Zullen aan huidige uraniumprijs al zéér winstgevend zijn!

Neem je de verdere uitbreidingsplannen erbij én de enorme stijging van de uraniumprijs erbij…

…dan is er maar één conclusie mogelijk.

Dit aandeel heeft duizenden procenten koerspotentieel!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Is er één groot complot? (Tom Lassing)

11/01 8:01

De titel moet ik even verduidelijken. Is er een groot complot om de wereldbevolking slaven te maken van een extreem machtige elite? Mijn antwoord daarop is 'neen'. Het is een fantasie van in mijn ogen zieke geesten die dat denken. Het is bangmakerij om er zelf beroemd, machtig en rijk mee te worden... of het is pure angst van hen die al gevallen zijn voor de onzin van de bangmakers.

Maar... zijn er dan geen mensen die zulke dromen richting werelddominantie hebben?

Dat is een andere zaak.

Mensen als Putin, Xi, Zuckerberg, Musk en Kim hebben wel degelijk een god complex.

Ieder voor zich willen ze wel alles doen om zo machtig en rijk mogelijk te worden. Er is echter geen groot complot om dat georganiseerd te doen.

Ook een aantal superrijke en machtige bankiers hebben dat god complex. Iets dat ooit duidelijk werd door de CEO van Goldman Sachs die aangaf 'gods werk te doen'.

Onze huidige maatschappij maakt het mogelijk dat de mannen (het zijn alleen maar mannen) die aan het complex lijden hun kans krijgen. In China en Rusland (en Noord Korea en Iran) vanwege de staatsvorm en in het westen vanwege het kapitalisme dat ze te veel ruimte geeft.

In alle gevallen is het niet goed. Het leidt tot oorlogen, armoede en verdere ellende.

Er is maatschappelijk gezien geen voordeel aan het creëren van zulke machtige mannen. We zouden het dan ook moeten voorkomen. 

Hoe?

Uiteindelijk door wetgeving. Dat zou het beste scenario zijn. In China werd de goede wetgeving die was opgesteld ondertussen alweer opzij geschoven door Xi. Wetgeving is dus niet zaligmakend als je het zo makkelijk opzij kunt schuiven. In het ergste geval moet het worden afgedwongen via opstanden, oorlogen en revoluties...

Ik maakte er ook een video over. Kijk hier

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Zet je nog ouderwets koffie? (Tom Lassing)

11/01 8:21

Als dat zo is, gebruik dan de koffieprut als mest in de tuin!

Het is goed spul voor in de tuin en als extra voordeel houden katten er niet zo van, dus heb je kans dat de kat van de buren ook vanaf dat moment niet meer in je tuin schijt.

Ik gebruik koffieprut zelf door het eerst bij de Bokashi (Zie voor meer info over Bokashi deze site) te gooien. Die stap hoeft niet, het kan ook rechtstreeks de tuin in, inclusief het filter.

Waarom doe ik het dan toch eerst door de Bokashi?

Dat is omdat ik de Bokashi na vier tot zes weken rijpen begraaf en het voor mij makkelijker te verwerken is door het in het al bestaande proces mee te nemen. Je kan het overigens ook eerst nog in de compostbak gooien. De anti kat werking is met werken via Bokashi of compost wel verdwenen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd