Beursbox Nieuwsbrief Dit hebben we nooit eerder gezien

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit hebben we nooit eerder gezien
Date: January 30th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 30 januari 2023
 
 

AEX 750,67 Dow 33.978 USD 1,086 Btc 21.892 Goud 1,931.17

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op waarom je in mijn ogen ook goud zou moeten bezitten heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De huidige dip kan wel eens een prachtige kans zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/01 7:00

 • De komende tijd ga ik de FXFLat webinars alleen nog op dinsdag en woensdag geven. FXFlat heeft het momenteel te druk om de frequentie van drie keer per week vol te houden. Morgen bespreek ik een groot uranium aandeel. Ben je er dinsdag om 12:30 uur bij? Klik dan hier

 • Ik heb vorige week een heel goedkoop Japans aandeel besproken. Kijk de video hier.

 • De onrust in het Midden Oosten neemt toe. Begonnen eerst de raketten op Israël te vallen, daarna kwam de reactie terug. Vervolgens bericht uit Iran dat er een dak van een fabriek beschadigd is door een drone. Blijkbaar hebben ze een Rus het persbericht in Iran laten opstellen. Er was wel meer aan de hand in Iran. Tot mogelijk een gewapende opstand aan toe. Meerdere fabrieken en legerkazernes zijn aangevallen.

 • Centric oprichter verliest zijn laatste aandeel. Sanderink was en bleef een luis in de pels van het bedrijf en de rechter heeft hem nu zijn laatste aandeel afgenomen. Het bedrijf kan nu 'schoon' verder.

 • Philips gaat 3000 banen schrappen. Elfhonderd banen in Nederland zullen verdwijnen.

 • Adani heeft in een 413 pagfina grote reactie bekend gemaakt dat er geen waarheid schuilt in het rapport van shorter Hindfenburg dat spreekt over fraude en bedrog bij het bedrijf. De koersen van de verschillende beursnoteringen van het concern bewogen flink. Adani Power verloor 5% van de beurswaarde.

 • Een Amerikaan had een oud schilderij in zijn schuurtje hangen. Blijkt het een doek van Antoon van Dijck te zijn. Namelijk een studie voor St. Jerome dat in museum Boymans van Beuningen hangt. Het is geveild voor 3,1 miljoen dollar. Ik heb even gekeken, maar ik heb helaas geen oude schilderijtjes in de schuur hangen. Toch jammer.

 • Nissan en Renault gaan hun samenwerking opnieuw vormgeven. De liefde was in de loop van de tijd toch wat bekoeld. Renault gaat afscheid nemen van 28,4% van de aandelen Nissan en daarmee vervalt de invloed van Renault bij Nissan. Misschien toch even interessant om deze video te kijken?

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Dit hebben we nooit eerder gezien! (Jack Hoogland)

30/01 7:21

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.

Deze maand ontdekten we onder meer een ongelofelijk goedkoop aandeel van een zeer winstgevende leverancier van vloeibaar gas (LNG). 

Bedrijf dat LNG transporteert naar landen waar weinig tot geen toegang is tot goedkope energie, en daar ook de nodige gascentrales en bijbehorende infrastructuur bouwt.

Is fors aan het investeren in Zuid- en Midden-Amerika, Azië en Europa.

Door de stijgende wereldwijde vraag naar transport en verwerking van LNG groeit dit bedrijf ongelofelijk hard!

Winst steeg vorig jaar al met 120%, terwijl voor dit jaar zelfs 248% wordt verwacht, en voor volgend jaar nog eens 143%.

 En je koopt dit aandeel voor slechts 2,8 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

 Koers moet binnen een jaar dus met 550% stijgen om dit aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen!

Daarnaast maakte de directie bekend dat ze vanaf dit jaar 40% van de winst gaat uitkeren als dividend.

Hierdoor zal  het dividend over de voor volgend jaar verwachte winst maar liefst 26% van de huidige koers bedragen!


Nooit eerder ontdekten we een aandeel 

 • van een bedrijf dat zóveel winstgroei realiseert
 • dat zó ongelofelijk goedkoop is
       en
 • dat zóveel dividend oplevert

Voor de langere termijn berekenden we 1175% koerspotentieel!
Bestel hier het  splinternieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Woningmarkt Detroit (Tom Lassing)

30/01 7:49

De huizenprijzen in de stad Detroit zijn in 2022 gemiddeld met 20% gestegen.

De belasting op het bezit van de huizen gaat in 2023 met 5% omhoog. Hoewel de huizenprijzen in Detroit gemiddeld heel veel lager liggen dan in de rest van de VS zijn de belastingen op de woningen verhoudingsgewijs verschrikkelijk hoog. Dat heeft alles te maken met het feit dat Detroit ooit 1,8 miljoen inwoners kende en nu nog geen 700.000 inwoners. Alle faciliteiten moeten opgehoest worden door de resterende bewoners.

De stad ging in 2013 failliet en ook daar zit nog altijd een pijnpunt. De stad was enorm groot, met een enorme overheid. Tenminste... Die overheid was indertijd niet enorm, maar werd dat wel door de krimp van de bevolking. De pensioenrechten van al die ambtenaren uit de goede tijd van de stad nekten de stad en drukken nog altijd zwaar op de begroting.

Eigenlijk moet heel de belastingheffing op huizenbezit op de schop.

Het is nu simpelweg niet eerlijk. Soms betaal je aan belasting 10% van de woningwaarde PER JAAR.

Zeker voor arme bewoners die nog eigenaar zijn is dat niet op te hoesten.

De vraag is wat of er mis is, de woningwaarde belasting, of de hoeveelheid aan belastingen.

In het verleden werd de woningwaarde vaak veel te hoog ingeschat waardoor de belasting onbetaalbaar werd.

Tienduizenden mensen raakte op die manier hun huis kwijt. Ze konden simpelweg de belasting op het bezitten van hun huis niet meer opbrengen. Hun huis was in de toenmalige huizenmarkt vrijwel onverkoopbaar en prima huizen kwamen leeg te staan en verpauperden, terwijl de bewoners door de overheid gedwongen dakloos werden.

Gekkenwerk, maar de overheid draaide gewoon door. We kennen dat in Nederland, denkende aan de toeslagenaffaire.

In Detroit was vooral de zwarte bevolking de Sjaak. Die hadden vrijwel geen politieke drukmiddelen, dus dit kon ongestraft jaren voortduren. Die belastinghervorming is er nog altijd niet, dus in die zin is het nog altijd niet goed in Detroit.

De overheid geeft ondertussen wel toe dat veel mensen veel te veel belasting opgelegd kregen, maar niemand durft een oplossing te presenteren. Immers, wie moet die oplossing dan gaan betalen? De stad kan moeilijk de hoge huidige belastingen nog verder gaan verhogen om haar eerdere fouten voor de slachtoffers goed te maken en dan de huidige eigenaren vervolgens ook weer in de problemen brengen.

 
 

DeCryptoNieuwsbrief.be (Tom Lassing)

30/01 8:08

Hoorde u al eens van Joost van Buuren? Hij is enkele jaren geleden actief geworden door iedere dag over crypto's te schrijven. Ik deed al eerder zaken met hem en sinds 1 januari van dit jaar ben ik zijn partner in het initiatief "DeCryptoNieuwsbrief.be"

Zijn zakenpartner hield het voor gezien en hij zocht iemand die hem wilde helpen met alles 'er om heen'. Zo kan hij zich concentreren op de inhoud.

Mijn ervaring met nieuwsbrieven, maillijsten, websites en administratie van dat alles was voor hem ideaal.

Joost schrijft letterlijk iedere werkdag over de cryptowereld.

Hij heeft daarbij een heel herkenbare prettige eigen stijl.

Enfin, kijk zelf even, want op de website staat een voorbeeld nieuwsbrief en er is een twee weken, "niet goed, geld terug" aanbieding. Deze dagelijkse nieuwsbrief komt in uw mailbox voor slechts 25 euro voor de rest van 2023.

Kijk hier maar eens even
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Nieuw zilverrapport uitgebracht (Tom Lassing)

30/01 8:32

Ik heb vorige week een nieuw zilverrapport geschreven. Qua aandelen een totaal nieuwe versie en op dat vlak geen opvolger van het vorige zilver rapport dat in 2020 werd uitgebracht.

Het is zo pril allemaal dat ik zelfs nog geen website heb kunnen maken.

Wil je het zilverrapport bestellen (enkele aandelen zitten nu in een opwaartse trend) maak dan 27,49 over naar IBAN NL87ABNA0571043135 tnv Pro Gain BV. Zet er uw E-mail even bij, waarbij u het @ teken even verangt met 'at'.

Ik stuur u dan het rapport z.s.m. per E-mail toe.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd