Beursbox Nieuwsbrief Daarom is dit een superaandeel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Daarom is dit een superaandeel
Date: February 6th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 6 februari 2023
 
 

AEX 763,86 Dow 33.926 USD 1,078 Btc 21.438 Goud 1,876.94

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op waarom je in mijn ogen ook goud zou moeten bezitten heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De huidige dip kan wel eens een prachtige kans zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/02 7:00

  • Morgen weer om 12:30 uur een live analyse. Ik ga het over een heel groot en bekend bedrijf hebben. Ze kwamen vorige week met de cijfers en beleggers waren niet onder de indruk. Klik hier als je er morgen bij wilt zijn.

  • Afgelopen vrijdag werd in de VS bekend dat de werkloosheidscijfers veel beter waren dan verwacht werd. We lezen overal over massa ontslagen, maar ondertussen kwamen er in de VS honderdduizenden banen bij en liep de werkloosheid terug tot 3,4%. De beurs knalde flink omlaag op dat goede nieuws.

  • De Beursbox Insider VIP Nieuwsbrief is weer naar de Patreon Beursbox VIP Insider leden gestuurd. In de nieuwsbrief enkele artikelen en drie nieuwe aandelen die ik voor komende maand tip. Meer weten, kijk hier.

  • In Frankrijk hebben enorme stakingen er voor gezorgd dat wederom de verhoging van de pensioenleeftijd aangepast en verzwakt wordt. De huidige pensioenleeftijd van 62 is onbetaalbaar, maar doordat stakers steeds aanpassing afdwingen blijft het uiteindelijk wel steeds staan. Dit komt een keer tot een enorm probleem. Geen regering durft het aan te pakken, want het leidt tot stakingen en je wordt niet herkozen.

  • Naar nu is gebleken was dit niet de eerste spionage ballon van China. Onder de vorige president waren er ook al ballonnen, maar daar werd niets aan gedaan en het werd stil voor het publiek gehouden.

  • Huawei heeft vorig jaar meer dan 11.000 patent aanvragen in de VS gedaan. Het bedrijf probeert via deze weg voet aan de grond in de VS te houden.

  • Adani heeft aangekondigd dat ze veel minder investeringen zal gaan doen en daarom ook minder geld nodig gaat hebben. Het bedrijf heeft een veel te grote schuldpositie opgebouwd. Toen dat in de pers door een onderzoeksjournalist bekend werd gemaakt ontstond er onrust bij beleggers. De aandelen van deze groep verloren meer dan de helft van hun waarde. Veel geldverstrekkers hebben openstaande, maar niet niet aangewende, schulden weer ingetrokken uit angst in een eventuele faillissement meegetrokken te worden.

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Daarom is dit een superaandeel! (Jack Hoogland)

30/01 7:16

Donderdag vertelde ik u al over het fantastische goudaandeel met ongelofelijk koerspotentieel.

Toekomstige goudproducent met vier zéér veelbelovende projecten, leidend tot vier nieuwe goudmijnen in de komende jaren.

Ik vertelde u dat in 2025 de eerste mijn in productie zal gaan, die jaarlijks meer dan 250.000 ounces zal produceren.

Wat ik u gisteren niet vertelde is dat het tot nu toe ontdekte goud qua dichtheid tot de hoogste in de VS behoort.

Waardoor toekomstige productiekosten tot de laagste in de VS zullen behoren.

Door die hoge dichtheid zal dit bedrijf aan de huidige goudprijs al gemakkelijk $1000 winst maken per ounce geproduceerd goud.

 Als je dat omrekent naar winst per aandeel, en ervan uit gaat dat het aandeel straks een gemiddelde k/w noteert, dan kom je al op een koerspotentieel van 570%.

Stijgt de goudprijs echter naar $3000, dan verdubbelt de winst, en daarmee het koerspotentieel al naar 1140%.

En dan hebben we het nog steeds alléén over de eerste van vier goudmijnen.

Neem je de andere drie goudmijnen erbij, dan loopt het koerspotentieel al snel in de duizenden procenten…


Dit is een superaandeel!
Bestel hier het  nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Democratie, of particratie? (Tom Lassing)

06/02 7:29

Op een video die ik maakte, kreeg ik een interessante reactie. Dat was namelijk de uitspraak dat we in feite een particratie zijn.

De partijen maken de dienst uit, niet de politici zelf.

Gemeenteraadsleden worden gekozen door de bevolking, maar vervolgens aangestuurd door hun partij. Ze laten het woord doen door de fractievoorzitter en bij stemming moeten ze bijna altijd de partijlijn volgen.

Wie is er dan de baas?

Wie stuurt ze in feite aan?

Niet de bevolking, want die hebben ze er wel door verkiezing neergezet, maar vervolgens bepaalt een niet democratisch gekozen partij de beleidslijn.

In de VS zien we nu hoe die partijlijn de zaak enorm kan verstoren.

Met name de Republikeinen volgen in stemmingen heel strikt de partijlijn. Vervolgens blijken ze er persoonlijk heel anders over te denken.

Hoe kunnen we dat zien?

Vrijwel alle Republikeinen stemden vorig jaar tegen het infrastructuurplan van Biden.

Het kwam er door de toenmalige Democratische meerderheid toch door.

Vervolgens gingen meerdere Republikeinse Congresleden en Senatoren in hun eigen staat mooi weer spelen met de lokale  voordelen van die aangenomen wetgeving. Wetgeving waar ze zelf tegen stemden!

Wat ben je dan voor zielig hoopje mens?

Het erge is, de Amerikaanse kiezers boeit het niet. Ze blijven voor die politici stemmen, omdat die nu eenmaal tot een bepaalde partij behoren. Zo zie je dat ook de kiezers blijkbaar geen democratie willen, maar een particratie.

In Nederland is Pieter Omtzigt een goed voorbeeld van een politicus die er los van is gekomen. Moet je eens zien hoeveel meer hij voor elkaar kreeg toen hij de partijlijn los liet! Dat is het voordeel van echte democratie. Je kan ook goed zien hoe de 'partij' hem vervolgens kapot probeerde te krijgen omdat hij de partijlijn niet wilde volgen! Een pracht van een voorbeeld.

 
 

DeCryptoNieuwsbrief.be (Tom Lassing)

06/02 7:46

Hoorde u al eens van Joost van Buuren? Hij is enkele jaren geleden actief geworden door iedere dag over crypto's te schrijven. Ik deed al eerder zaken met hem en sinds 1 januari van dit jaar ben ik zijn partner in het initiatief "DeCryptoNieuwsbrief.be"

Zijn zakenpartner hield het voor gezien en hij zocht iemand die hem wilde helpen met alles 'er om heen'. Zo kan hij zich concentreren op de inhoud.

Mijn ervaring met nieuwsbrieven, maillijsten, websites en administratie van dat alles was voor hem ideaal.

Joost schrijft letterlijk iedere werkdag over de actuele ontwikkelingen in de cryptowereld.

Hij heeft daarbij een heel prettige en herkenbare eigen stijl.

Enfin, kijk zelf even, want op de website staat een voorbeeld nieuwsbrief en er is een twee weken, "niet goed, geld terug" aanbieding. Deze dagelijkse nieuwsbrief komt in uw mailbox voor slechts 25 euro voor de rest van 2023.

Kijk hier maar eens even
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Putin's redenen (Tom Lassing)

06/02 8:00

Wat was de échte reden voor de Russische inval in Oekraïne?

- Heel simpel, Putin wilde zijn kroon zetten op zijn presidentschap en afsluiten met een voor Rusland briljante zet waarmee heel Oekraïne weer onderdeel werd van het groot Russische rijk. Hij zou daarmee zijn regeringsperiode fantastisch afsluiten en de geschiedenis ingaan als één van de grote terreinwinnaars voor Rusland.

Heel simpel gezegd was dat de échte reden.


Die echte reden moest verborgen worden achter redenen waarmee de Russische bevolking akkoord zou gaan met de risico's die genomen werden. Risico's als embargo's en mogelijk enkele omgekomen Russische soldaten.

Hij verzon daarom het idee dat Oekraïne overgenomen was door nazi's.

Toen dat wat achterhaald bleek door de werkelijkheid en de enorm toegenomen populariteit van president Zelenski na de Russische inval verzon hij het feit dat de Oekraïense bevolking er om gevraagd zou hebben.

Vervolgens was het dat Rusland vecht tegen de internationale nazi's. Dat laatste heeft hij nu in Wolgograd, het voormalige Stalingrad, bevestigd met een speech waarin hij de huidige strijd vergelijkt met de strijd die het communistische Rusland begin jaren veertig voerde tegen de Duitsers en Polen. Hij gaat zelfs zo ver om te zeggen dat in 1939 Polen Rusland aanviel. Dat was niet zo, in samenwerking met Nazi Duitsland nam Rusland indertijd de helft van Polen in. Polen hield toen op te bestaan.

Volgens hem is Rusland nu weer in verdediging tegen de nazi's en hij zet daarom de dictator Stalin weer op zijn voetstuk. Stalin die miljoenen Russen ombracht om zelf maar aan de macht te blijven. Het is Putin's grote voorbeeld geworden.

Hoe dom is het Russische volk om daar in te trappen?

Nu, alle TV die je in Rusland ziet, komt met hetzelfde uitgangspunt en dat is het Putin uitgangspunt. Als je de onzin maar vaak genoeg verteld, dan gaan ze het vanzelf geloven. De Duitse propaganda van Hitler werkte zo, de vorige president van de VS werkt met zijn big lie zo en Putin gebruikt hetzelfde middel.

In Rusland kan je als burger maar beter geen tegengas geven, want je gaat heel makkelijk voor tien jaar achter de tralies. De tijd van Stalin is in feite al terug.

Iedere dictatuur grijpt naar onderdrukking als middel de bevolking er onder te houden.

Geen vrije pers, geen tegengeluid.

Putin hoopt nu heel de Russische bevolking achter hem te krijgen in wederom een grote oorlog. In de Tweede Wereldoorlog kwam de VS te hulp om de Russen voor wederom een ramp te behouden. Immers, de Eerste Wereldoorlog werd door het keizerlijke Rusland verloren. De Tweede Wereldoorlog werd dankzij de Amerikanen alsnog gewonnen en nu staat Rusland er qua strijd vrijwel alleen voor.

Het westen vecht zelf niet mee en wil ook niet meevechten. Putin wil ook niet dat ze mee gaan vechten, maar intern binnen Rusland moet hij het wel zo verkopen om met die grote buitenlandse vijand zijn bevolking op te jutten deze oorlog samen met hem aan te gaan.

Dit gaat voor Rusland een ramp worden en vergeet ook niet dat het al een enorme ramp voor Oekraïne is.

Zelfs als Oekraïne de Russen uit Oekraïne weet te verdrijven zal het geen vrede met Rusland worden.

Het westen hoeft niet bang te zijn dat de Russen militair een aanval op het westen gaan doen. Waar we wel bang voor mogen worden is dat Rusland op andere manieren aanvallen op het westen gaat doen. De cyberaanvallen op ziekenhuizen bijvoorbeeld is er een voorbeeld van.

Rusland weet dat we dat soort sabotage acties niet snel als oorlogsverklaring gaan zien. Wij willen immers niet de eerste zijn die Rusland militair aanvallen. Immers, dan kan je wel kernwapens gebruiken. Putin wil ons echter tergen tot het bot. Hij wil heel graag een excuus krijgen om kernwapens in te zetten en dan naar landen als India en China te kunnen verkopen dat het de schuld van het westen was.


De sancties tegen Rusland kunnen daarom naar mijn idee niet ver genoeg gaan zolang deze oorlog voortduurt. Onze hulp aan Oekraïne moet ook vol blijven voortduren, want als Oekraïne deze oorlog verliest, dan komt Rusland voor de Baltische staten, Moldavië, Hongarije, Bulgarije, Polen, Roemenië en Slovakije.

Een land als Polen weet dat en daarom zijn de Polen nu een leger aan het opbouwen dat net zo groot moet worden als de legers van Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland samen. Ook die ontwikkeling lijkt me persoonlijk geen goede zaak, want met de spanningen tussen de EU en Polen is het de vraag hoe lang Polen haar leger dan passief houdt, terwijl Brussel sanctie na sanctie gaat opleggen omdat Polen de uitgangspunten van de EU met voeten treedt.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Zilver rapport

Qua aandelen een totaal nieuwe versie en op dat vlak geen 1 op 1 opvolger van het vorige zilver rapport dat in 2020 werd uitgebracht.

Wil je het zilverrapport bestellen (enkele aandelen zitten nu in een opwaartse trend) maak dan 27,49 over naar IBAN NL87ABNA0571043135 tnv Pro Gain BV. Zet er uw E-mail even bij, waarbij u het @ teken even verangt met 'at'.

Ik stuur u dan het rapport z.s.m. per E-mail toe.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd