Beursbox Nieuwsbrief Mijn allereerste echt keiharde negatieve reactie over Neo Finance

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Mijn allereerste echt keiharde negatieve reactie over Neo Finance
Date: March 6th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 6 maart 2023
 
 

AEX 760,57 Dow 33.390 USD 1,064 Btc 21.146 Goud 1,853.72

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen, dan is deze aanbieder mijn nieuwste tip! Binnenkort veel meer over deze aanbieder.

Klik hier
 

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De huidige dip kan wel eens een prachtige kans zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/03 7:00

  • Morgen is er weer het volgende live lunchwebinar. Ik bespreek dan twee, mogelijk drie auto-aandelen. Klik hier om er morgen bij te zijn.

  • De AEX bestaat 40 jaar. Het begon allemaal op 4 maart 1983 als European Options Exchange Index (EOE).

  • Opnieuw is in Ohio een trein ontspoort. Is het toeval dat de VS zo ontzettend veel onsporingen kent? Helaas niet. De vorige president heeft alle veiligheidseisen laten vervallen. Dat waren immers slechts kosten. Bedrijven zouden zelf wel weten wat goed voor ze is en goed op de veiligheid letten. Het resultaat kennen we.

  • China gaat meer uitgeven aan defensie en zal het budget maar liefst 7,2% verhogen. Vorig jaar werd het budget 7,1% hoger.

  • Vouwbare smartphones waren tot nu toe bijna exclusief van Samsung. Chinese aanbieders komen nu ook massaal met dit soort apparaten.

  • BYD is in China veel groter dan Tesla. Ondanks dat heeft het bedrijf gemeend om de prijzen fors te laten dalen en als gevolg daarvan is hun winst dramatisch afgenomen.

  • Afgelopen vrijdag was het aandeel C3.ai wederom de grootste stijger in de VS. Het is één van de aandelen die ik in het AI rapport noemde.

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Hiernaar stijgt de vraag het allerhardste! (Jack Hoogland)

06/03 7:23

De vraag naar batterijen voor elektrische auto’s én voor energie-opslag stijgt razendsnel.

Wat veel beleggers (nu nog) over het hoofd lijken te zien is dat grafiet de meest benodigde grondstof is voor batterijen.

En dat de vraag naar grafiet daardoor het allerhardste stijgt. Zie deze grafiek.


Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we een aandeel waarmee je maximaal van de razendsnel stijgende vraag naar grafiet profiteert.

Bedrijf is een grafietmijn én een bijbehorende verwerkingsfabriek aan het bouwen, die vanaf 2025 enorme winst gaan opleveren.

Op basis van de door dit bedrijf verwachte winst heeft het aandeel al ruim 1000% koerspotentieel!

En vanaf 2025 gaat het bedrijf een tweede mijn bouwen die maar liefst vijf keer zo groot is.

Wat logischerwijs moet resulteren in een minstens vijf keer zo hoge winst, en daarmee een vijf keer zo hoog koerspotentieel.

Dit aandeel heeft oneindig hoog koerspotentieel!
Bestel hier het  nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Beursbox Insider Service (Tom Lassing)

06/03 7:47

Gisteren is de maandelijkse nieuwsbrief weer uitgegaan. In die nieuwsbrief drie aandelen die ik voor komende maand tip.

Aandelen die overigens alle drie eerst nog iets moeten stijgen voor er sprake kan zijn van een aankoop.

Ik wil eerst zien of ze door een bepaalde technische weerstand heen kunnen breken.

Dat zou dan een extra zekerheid moeten bieden, maar garanties zijn er bij beleggen nooit.


In de nieuwsbrief overigens een niet eerder gepubliceerd inzicht over de veranderde instelling van het westen richting Rusland en een artikel over waarom Elon Musk voor Tesla zo'n enorm verschil maakt.


Interesse in een abonnement? Klik hier.

 
 

Eén van mijn woningen (Tom Lassing)

06/03 7:54

In Detroit staat nu sinds enkele weken weer één van mijn woningen te huur.

Ik ga me daar de komende weken iets nadrukkelijker mee bezighouden, want ik wil dat eind april in principe al mijn woningen weer verhuurd zijn.

De vraag naar huurwoningen is er, maar mijn manager heeft de laatste drie jaar ieder te veel naar het renoveren van woningen moeten kijken en had wat te weinig oog voor het verhuren van de al gerenoveerde woningen.

Ik ga hem dus de komende weken achter de broek aan zitten. Ik ga mij opstellen als potentiële huurder en ga hem via die weg wijzen op zwaktes in de online aanbiedingen van de woningen.

Zo kwam ik deze foto van één van mijn woningen tegen.


Op zich heb ik er niets op tegen dat de foto in het donker gemaakt is. Je doet wat om op te vallen... Maar... waar zijn de interieurfoto's vervolgens? Waarom zou iemand interesse tonen als er letterlijk maar één foto beschikbaar is?

Geen wonder dat de zoektocht naar huurders voor deze woning al weken niet succesvol is.

De tijd van rustig doorkabbelen is voorbij. Ik wil dat de woningen dit jaar gewoon hun bijna maximale rendement gaan opleveren. 

Mijn website over de woningen in Detroit
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Mijn allereerste echt keiharde negatieve reactie over Neo Finance (Tom Lassing)

06/03 8:08

Dit weekend kreeg ik mijn allereerste echt keiharde negatieve reactie over Neo Finance binnen.

Ik wil je die niet onthouden:


"Beste Tom,

Ik las alleen maar positieve dingen over NeoFinance op jouw website, achteraf logisch gezien jouw historie hiermee!

Ik dus aangemeld en gebruik gemaakt van de mogelijkheden om kleinere bedragen te investeren. Het leek in het begin zo mooi! Maar inmiddels is de helft van mijn beleggingen meer dan 90 dagen achterstallig en neemt maand na maand verder toe! 

Ja, zal je zeggen: corona, inflatie, oorlogen, economische tegenspoed en wat dies meer zij! Maar de toon op de website blijft onverminderd positief......waarschuw de potentiële deelnemers ook daarvoor!! Ook zie ik op de website geen enkele melding van deze defaulting companies of de succes-rate van NeoFinance!?!? 

Ik zie of hoor ook niet dat er actie wordt genomen naar die bedrijven dus waarschijnlijk kan ik fluiten naar mijn centen.

Weer een les geleerd, na zovele jaren succesvol beleggen op andere en een normale manier!"


Het mag duidelijk zijn dat de persoon in kwestie het mij duidelijk kwalijk neemt dat ik enthousiast ben over Neo Finance. Alleen maar positieve dingen op mijn site! Helaas is dat ver van de waarheid. Zelfs op mijn site ben ik op enkele onderwerpen zeer kritisch naar Neo Finance. Kijk maar eens hoe ik over de Tweedehandsmarkt in leningen schrijf. Of hoe ik reageerde toen ze de eerste institutionele investeerder introduceerden.

Wat me echter opvalt aan de reactie van de persoon in kwestie is dat hij simpelweg geen idee heeft waar hij over spreekt. Hij zegt: "melding van deze defaulting companies". Dat is een heel vreemde opmerking, want Neo Finance verstrekt alleen leningen aan particulieren. Dochteronderneming FinoMark doet zakelijke leningen, maar als je daar een account hebt, dan weet je dat je met FinoMark te maken hebt. Hij zegt dat ik niet niets publiceer over de succes rate van Neo Finance. Dat doe ik inderdaad ook niet, want zelfs zonder Neo Finance account kan je bij hen op de site precies zien bij welke risico groep welke gemiddelde default aanwezig is. Dat wordt maandelijks bijgehouden inclusief historie en is openbaar. Hij klaagt dus in feite over het feit dat hij zelf geen enkele moeie heeft gedaan vooraf informatie te verkrijgen.

Dan vervolgens nog weer een reactie als dat er geen actie ondernomen wordt naar bedrijven... 

Het is alsof ik met iemand spreek die het over een compleet ander bedrijf heeft!

 

Ik heb enkele vragen terug gesteld. Bijvoorbeeld over hoeveel leningen we het bij hem hebben. Immers, als hij vijf C leningen afnam en drie daarvan lopen slecht, dan praten we over misschien 100 euro totale investering van hem en een bijna toevalligheid van het aantal dat mis liep. Gezien het feit dat ik het idee heb dat hij geen idee heeft waar hij geld in gestopt heeft, denk ik dat het gaat om een enorm laag bedrag. Hij moest even zijn frustratie kwijt en een slechte belegging is altijd de schuld van een ander, nooit van jezelf.

Ik heb nog geen antwoord terug gekregen.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Zilver rapport

Qua aandelen een totaal nieuwe versie en op dat vlak geen 1 op 1 opvolger van het vorige zilver rapport dat in 2020 werd uitgebracht.

Wil je het zilverrapport bestellen (enkele aandelen zitten nu in een opwaartse trend) maak dan 27,49 over naar IBAN NL87ABNA0571043135 tnv Pro Gain BV. Zet er uw E-mail even bij, waarbij u het @ teken even verangt met 'at'.

Ik stuur u dan het rapport z.s.m. per E-mail toe.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd