Beursbox Nieuwsbrief Een ronduit belachelijke situatie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een ronduit belachelijke situatie
Date: May 15th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 15 mei 2023
 
 

AEX 752,99 Dow 33.300 USD 1,086 Btc 25.442 Goud 2,016.1

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen, dan is deze aanbieder mijn tip!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/05 7:00

  • Twitter heeft inderdaad een nieuwe CEO. Ik vrees dat de nieuwe CEO weinig in de melk te brokkelen zal hebben. Elon Musk trekt aan alle touwtjes en heeft zelf een sterke mening over waar Twitter heen moet. Gaat hij tegengas accepteren? De CEO plek bij Twitter is geen functie om te benijden.

  • In Turkije lijkt er een tweede verkiezingsronde aan te komen. Geen van de kandidaten haalt de 50%. In de tweede ronde komen alleen de beste twee terug in de strijd. In deze eerste ronde was de oppositie verdeeld.

  • De gasprijs ligt nu rond de 34 euro per megawattuur. Dat is nog niet een tiende van de prijs van een jaar geleden. Toch zie je die lage prijs nog niet in je energiecontract. Zogenaamd omdat energiebedrijven het gas te duur hebben ingekocht. Toch gek dat ze nu niet inkopen, maar als de prijs 10x hoger is doen ze het wel... Hebben ze wel verstand van de markt?

  • Bard i/o, de artificial intelligence applicatie van Google, zal voorlopig niet in Europa uitgerold gaan worden. Google kan zich nog niet houden aan bestaande en toekomstige Europese regels. Vandaar de vertraging richting Europa. Europa gaat overigens binnenkort komen met een echte AI wet. Deze wet zal zich vooral richten op copyright en discriminatie.

  • Het lijkt er op dat in Thailand de oppositie de verkiezingen gaat winnen. De Thaise munt wint hierop aan kracht.

  • Media bedrijf Vice heeft in de VS een Chapter 11 faillissement bescherming aangevraagd. In April werden al 100 medewerkers ontslagen.

  • Ik heb gisteren weer een nieuwe video over Oekraïne gemaakt. Je kan die hier kijken.

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Een ronduit belachelijke situatie (Jack Hoogland)

15/05 7:23

Juist omdat beleggers vooral de kleine zilver- en goudaandelen afgelopen jaar hebben gemeden, kom je nu ongelofelijke koopjes tegen.

Zodra zilver en goud straks echter zijn uitgebroken, stijgen koersen zeer fors en ga je dit soort unieke kansen niet meer krijgen.

Donderdag vertelde ik u al dat je het voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekte zilveraandeel nu aankoopt voor slechts vier keer de voor komend jaar verwachte winst.

…terwijl productie stijgt van 2,2 miljoen naar 4,8 miljoen ounces! 

 Dit bedrijf heeft tot nu toe al 62 miljoen ounces zilver ontdekt, en zal de komende jaren nog veel meer zilver ontdekken.

De beurswaarde van dit bedrijf is nu $137 miljoen.

Dit betekent dat je als aandeelhouder mede-eigenaar wordt van zilver voor slechts $2,21 per ounce.

En van al het zilver dat dit bedrijf de komende jaren nog ontdekt.

Wat ons betreft een ronduit belachelijke situatie waar je absoluut van moet profiteren.

Dit soort koopjes ga je straks niet meer tegenkomen!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Detroit Update (Tom Lassing)

15/05 7:47

Dit afgelopen weekend hebben drie van mijn huurders de woning verlaten. In twee van de gevallen na de rechtszaak die ik tegen ze gevoerd heb. Ze hebben de woningen netjes achtergelaten, dus we zijn al direct begonnen met het werven voor nieuwe huurders. 

De huizen worden komende week schoongemaakt en kleine reparaties worden uitgevoerd. Ik hoop ze weer snel verhuurd te hebben.

Van één bewoner had ik het vertrek niet verwacht. Dat vertrek is jammer. Het was een goed betalende huurder. Dat huis is nog niemand geweest om het te inspecteren, maar ik ga er vanuit dat het wel netjes zal zijn. Zo niet, dan blijft de borg in ieder geval van mij.

We hebben overigens besloten veel agressiever te proberen de huizen te verhuren. Als iemand aangeeft te gaan vertrekken, dan gaan wij vast werven. Als dan de huurder vertrekt, dan staat hopelijk de volgende huurder al klaar. Zou iemand interesse hebben, maar het duurt hem of haar te lang voor dat dat specifieke huis beschikbaar is, dan kunnen we andere huizen in de portefeuille aan hem of haar voorstellen.

Liever een rij potentiële huurders, dan moeten wachten tot iemand eindelijk een aanvraag in gaat dienen. Daarbij gaan we ook relaties aanknopen met organisaties en werkgevers die woonruimte voor hun mensen zoeken. Door dat te doen, wordt in feite het werk om huurders te zoeken deels door die organisaties overgenomen. Een mooie win/win situatie.

 ---

Op 1 juni 2023 ga ik een presentatie over het project in Detroit geven. Hoe kwam het tot stand, waar sta ik nu en waar gaat het heen.

Mail me op tom@PROTECTED als je er bij wilt zijn. Toegang is gratis, maar er zijn slechts 20 plekken.

 
 

CNN onder vuur (Tom Lassing)

15/05 8:10

Bij CNN dachten ze slim te zijn door Trump een uur alle ruimte te geven. Dat leek ze een prachtige manier om meer kijkers te trekken. Nieuwswaarde nul, journalistieke waarde nul, maar het zou kijkers en vooral geld opleveren dachten ze.

Het werd een ramp.

Voor CNN en mogelijk ook voor Trump zelf.

Trump ging weer helemaal los op zijn leugens en hoewel hij enkele dagen er voor een rechtszaak verloren had, ging hij er weer op in, en weer deed hij precies hetzelfde. Dat kan het nóg weer een rechtszaak gaan opleveren.

CNN ondertussen heeft alle geloofwaardigheid verloren.

Waarom zou je die zender nog opzetten? Het gaat ze slechts om geld verdienen. Welke bagger ze er ook voor nodig hebben, als het geld maar binnen rolt.

Die zender is op zijn retour en de kans lijkt groot dat de zender over vijf jaar niet meer bestaat. De wereld verliest er niet veel aan, zou dat inderdaad gebeuren.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Is a Pension Fund Crisis Next? (Tom Lassing)

15/05 8:36

"U.S. pension funds are on the brink of implosion"

By Elliott Wave International


Did you get a heads-up from the financial media that the U.S. banking system was vulnerable before the failures of Silicon Valley, Signature and First Republic banks?

There may have been outlier articles here and there but no real warnings.

By contrast, the 2021 edition of Robert Prechter's book Conquer the Crash, Last Chance to Conquer the Crash, reminded readers that:

In a crash and depression, we will see falling asset values, massive layoffs, high unemployment, corporate and municipal bankruptcies, pension fund implosions, bank and insurance company failures and ultimately social and political crises.

As you know, some of these things have recently been unfolding.  Lees verder


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Zilver rapport

Qua aandelen een totaal nieuwe versie en op dat vlak geen 1 op 1 opvolger van het vorige zilver rapport dat in 2020 werd uitgebracht.

Wil je het zilverrapport bestellen (enkele aandelen zitten nu in een opwaartse trend) maak dan 27,49 over naar IBAN NL87ABNA0571043135 tnv Pro Gain BV. Zet er uw E-mail even bij, waarbij u het @ teken even verangt met 'at'.

Ik stuur u dan het rapport z.s.m. per E-mail toe.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd