Beursbox Nieuwsbrief Er WAS grootschalige verkiezingsfraude in de VS!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Er WAS grootschalige verkiezingsfraude in de VS!
Date: June 6th 2023
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 6 juni 2023
 
 

AEX 763,34 Dow 33.562 USD 1,072 Btc 24.169 Goud 1,959.87

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Een extreem actuele crypto nieuwsbrief

Voor slechts 25 euro krijg je de rest van 2023 dagelijks van Joost een update over de actuele stand van zaken in Crypto land. Joost zit er echt bovenop, dus je bent altijd 'bij'.

Kijk hier voor meer informatie.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/06 7:00

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een degelijk Duits aandeel bespreken. Wil je er om 12:30 uur bij , zijn, klik dan hier om je aan te melden.

  • Microsoft gaat 20 miljoen dollar betalen omdat ze in de VS te weinig deed om de privacy van kinderen te beschermen. Het bedrijf verzamelde informatie over de kinderen zonder toestemming van de ouders gekregen te hebben.

  • Crypto exchange Binance is aangeklaagd door de Amerikaanse toezichthouder. De beschuldiging is dat het bedrijf bewust Amerikaanse regels en wetten overtreden heeft. Daarbij zou het bedrijf haar omzetten illegaal hoger hebben doen voorkomen als dat ze in het echt waren. Crypto's kregen een forse koersdreun nadat het nieuws bekend werd.

  • Apple komt met een bril waarmee je een digitale laag kan creëren. Je kan je deels of geheel van de werkelijkheid afsluiten. Bij deels afsluiten kan je nog gewoon door de bril kijken, maar krijg je de digitale laag ook te zien. Ondertussen 'ziet' een persoon die naar de brildrager kijkt wel gewoon de ogen van die persoon. In de VS gaat de bril zo'n 3500 dollar per stuk kosten. Die bril lijkt op een skibril. Helemaal niet autistisch hoor, om daar mee door de stad te lopen. Zeker niet bij meer dan 20 graden.

  • Volgens Royal Carrebean zijn cruises weer helemaal terug. Het bedrijf ziet de omzetten fors toenemen.

  • Zakelijk vastgoed in de VS is zeer sterk in prijs aan het dalen. Vastgoed expert Elon Musk denkt dat huizenprijzen wel zullen volgen... Wacht even... Elon Musk vastgoed expert? Waarom dat? Omdat hij extreem rijk is en ook een paar huizen heeft? Maakt dat hem een vastgoed expert? Hij is ook al een Sociasl Media expert... Hij bezit immers Twitter en kijk hoe goed dat nu loopt...

  • De grote dam in de Dnipro rivier is doorgebroken. Hierdoor lopen grote delen van de lager gelegen grondgebieden onder water. Hoewel de Russen nu in eerste instantie er de meeste last van hebben, houdt het ook in dat een aanval van Oekraïne in de omgeving van Cherson nu vrijwel onmogelijk wordt. Wie het ook deed, het is een schandelijke oorlogsmisdaad.

  • De gasprijs in Europa is gisteren heel snel met maar liefst 20% gestegen. Ineens is er weer koperspaniek. Dit was niet nodig geweest, maar we laten commerciële partijen die een belang hebben bij hogere prijzen de inkoop van gas bepalen. We doen het onszelf aan.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Vertaling Neo Finance (Tom Lassing)

06/06 7:22

Ik heb me gisteren bezig gehouden met de vertaling op de Neo Finance site.

Ze zijn daar mee begonnen en het was al snel duidelijk dat ze dat met een machine gedaan hadden. Een letterlijke vertaling van Engels naar Nederlands geeft soms heel rare vertalingen.

Nu is de zaak nog lang niet klaar en mijn suggesties moeten in Litouwen bekeken en dan doorgevoerd worden. Soms gaat dat snel, maar het blijft soms ook even liggen.

Het positieve is dat ze er nu werk van maken. Het negatieve is dat er nog veel te doen is om het écht goed voor elkaar te krijgen.

Een leuke vertaling voor 'Not overdue"... 

Nu kan je stellen: "Niet te laat". Ik ben daar echter geen voorstander van, want waarom zo negatief als het eigenlijk heel positief is?

"Op tijd" is een beetje raar, want het is geen trein die je moet halen. Ik heb ChatGPT gevraagd... Die kwam met de suggestie "Punctueel".

Dan kan je eventueel ook denken aan "Tijdig" of "Keurig op tijd".

Heb jij een suggestie hoe je leningen noemt die keurig actueel en 'bij' zijn? 

Ik heb het nu even op Punctueel gehouden. Het is correct, maar het is niet zoals we normaal gesproken een lening die netjes 'bij' is noemen. 

Open nu een Neo Finance account!
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Er WAS grootschalige verkiezingsfraude in de VS! (Tom Lassing)

06/06 7:43

De Atterney General van Texas heeft op TV gezegd dat er 2,5 miljoen stemmen onterecht niet zijn meegenomen in de verkiezingsuitslag.

Hij persoonlijk was daar volgens eigen zeggen verantwoordelijk voor.

Het waren stemmen die via de post werden uitgebracht op Biden.

Zouden ze wel netjes zijn meegeteld, dan had Biden OOK in Texas gewonnen.

De uitholling van democratie was dus al zo ver dat een belangrijke staat een oneerlijke verkiezingsuitslag bekend maakte met medeweten, zelfs actief ingrijpen van de man die de verlkiezingen eerlijk had moeten houden.

Zo ver is het al in de VS.

Op dit moment worden in veel staten de verantwoordelijken voor de volgende verkiezingen gekozen. Daarbij valt op dat MAGA heel nadrukkelijk die posities probeert te verkrijgen.

Voor die mensen is er maar één eerlijke uitkomst en dat is dat hun kandidaat moet winnen. Dat is het enige waar ze voor staan. Het gaat dus nog spannend worden in 2024.

De video met de onthulling staat hier
 
 
 

How to Build a Solid Trading Plan (Tom Lassing)

06/06 8:10

Michael Madden, Senior Currency Analyst

35 minutes | $99 value | FREE

Successful traders have one thing in common: a solid trading plan.

EWI’s Senior FX Analyst, Michael Madden, shows you how to use the Wave Principle to spot trade setups that naturally come with their own, “built-in” trading plan. You’ll get valuable information that will help you learn how to create a solid trade plan using Elliott waves.

This course teaches you how to build a trading plan with these keys:

Klik hier
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Is het Oekraïense offensief begonnen? (Tom Lassing)

06/06 8:35

Ja, maar dat is het al weken geleden! Het is slechts de vraag in welke fase van het offensief we zitten. In mijn ogen nog altijd de fase VOOR de grote push voorwaarts.

Waarom ik dat denk?

De eenheden met de westerse tanks zijn nog steeds niet ingezet.

Rusland verklaarde gisteren al wel dat ze acht Leopards vernietigd hebben, maar ze konden geen enkele foto of video produceren. Ik geloof er dus niets van.

Gisteren (of was het al eergisteren) werd wel een Oekraïense eenheid keihard geraakt. Eén tank en negen gevechtsvoertuigen werden vernietigd toen de eenheid onder enorm zware artillerie beschietingen kwam te liggen. Voor de Russen direct een reden om te verklaren dat ze "de aanval" hadden afgeslagen. Die aanval werd inderdaad de kop ingedrukt, maar niet nadat al kilometers terreinwinst was geboekt. Daarbij was het slechts één van de vele aanvallen. Oekraïne is namelijk nog altijd verkenningsaanvallen aan het uitvoeren. Ze zoeken zwakke plekken in de Russische verdediging en ze zijn ondertussen ook de eerste mijnenvelden aan het doorbreken.

Waarom komt Rusland op dit moment zo veel in het nieuws met hun oorlogsresultaten? Dat komt omdat Oekraïne nu een stop op het verstrekken van info heeft gezet. Daarom krijgt Russisch nieuws nu bij de NOS veel meer ruimte. De Russische leugens hebben even vrij spel in het westen. 


Ondertussen zijn de 'opstandeling' in Rusland al dorpen diep Rusland binnengetrokken. Ze zijn waarschijnlijk zelfs het meest verbaasd dat ze zo ver komen. We praten hier over honderd, misschien honderdvijftig opstandelingen die het de Russen heel zwaar maken. Rusland had een mooie oplossing voor het probleem, namelijk de dorpjes waar ze verwacht werden met artillerie met de grond gelijk maken. Dat het Russische dorpjes zijn maakt niet uit. Alles wordt plat geschoten. Een goede oplozzing voor Oekraïne, want een lege grensstreek in Rusland is meer toekomstige veiligheid voor Oekraïne.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd