Beursbox Nieuwsbrief Snowflake Elon Musk

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Snowflake Elon Musk
Date: March 27th 2024
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 27 maart 2024
 
 

AEX 878,40 - Dow 39.282 - USD 1,083 - Btc 64.431 - Goud 2,179.65    

 
 

Als koersen toen met 1000% tot zelfs 3000% stegen... (Jack Hoogland)

27/03 7:00

De vorige bull markt in koper (2001-2011) werd veroorzaakt door enorme infrastructuur investeringen in China na haar toetreding tot de WHO.

Die bull markt leidde tot koersstijgingen van 1000% tot 3000% voor aandelen van koperproducenten.

Toen was China een (in relatie tot haar bevolkingsomvang) kleine, opkomende economie. 

Nu geldt dat voor India.

India is pas de afgelopen jaren serieus gaan investeren in haar infrastructuur, leidend tot een snel stijgende vraag naar koperZie deze grafiek.


Waar China vanaf 2001 zorgde voor een bull markt in koper, geldt dat nu én de komende jaren voor India.

In dit geval komt de snel stijgende Indiase vraag echter bovenop de vijf redenen voor een mega bull markt waarover ik u vorige week al vertelde.

Een wereldwijd snel stijgende vraag door de energietransitie, datacenters en A.I., deglobalisering, militaire uitgaven en uitbreiding stroomnetten.

Waardoor we alle reden hebben om te verwachten dat deze bull markt...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer even aan qua waarde. De maanden voor de laatste stijging heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Zeker nu crypto's zwaar corrigeerden de laatste dagen. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/03 7:21

 • Gaat zilver dit jaar schitteren? Steeds meer analisten zien een opkomst van de zilverkoers in 2024 wel zitten.

 • Vandaag ga ik een piepklein aandeel in de AI sector bespreken. De AI sector zit nu toch echt wel in een bijna hype fase. Het aandeel Block heeft een K/W van 4100. Nvidia heeft een K/W van meer dan 77. Beleggers gaan kijken naar nieuwe kansen en aandelen die nog niet in koers ontploft zijn. Dit is potentieel zo'n aandeel. De K/W is nu 1... Maar er zit wel een verhaal achter. Ben je er om 12:30 uur bij? 

  Klik hier

 • Op 15 april begint de rechtszaak tegen Trump die gaat over het zwijggeld dat uitgekeerd is aan onder meer Stormy Daniëls. Deze rechtszaak is een criminal case en kan hem potentieel in de gevangenis doen belanden. Al eerder is zijn toenmalige advocaat hiervoor al de gevangenis in gegaan.

 • In Baltimore raakte een enorm containerschip stuurloos en heeft daarna een brug met daarop verkeer kapot geramd. Er zijn helaas slachtoffers te betreuren.

 • Ondanks de claim van IS dat de aanslag in Moskou het werk van hun was blijven de Russische autoriteiten claimen dat Oekraïne er achter zat. Bijna wanhopig proberen ze hun falen in de schoenen van Oekraïne te schuiven.

 • Jort Kelder heeft zijn rechtszaak tegen Google gewonnen. Google deed te weinig tegen de nepadvertenties. Kelder heeft nu recht op schadevergoeding. In een aparte procedure gaat de hoogte bekend worden.

 • Ik hoor vaak dat de rente in Nederland zo veel lager is dan in Litouwen. Toch valt dat tegen. Wil je geld lenen voor bijvoorbeeld het kopen van een bankstel, dan ben je hier in Nederland, NA de recente rentedaling, nog altijd 9% rente kwijt. In Litouwen komt de lener met de hoogste A+ waardering al weg met tussen de 5 en 9 procent. Mensen met een slechte(re) betaaldiscipline betalen in Litouwen wel veel meer rente. Momenteel tot wel 25%.

 • Denk er aan, de AEX en de beurs van Brussel zijn 29 maart en 1 april gesloten. Ook in Duitland en de VS zijn op 29 maart de beurzen gesloten. In Duitsland is ook 1 april de beurs dicht.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Ik kocht een slecht lopende lening (Tom Lassing)

27/03 7:52

Ik kocht met een stukje korting een lening voor een bedrag van 16,50 euro. Geen halsbrekend hoog bedrag, maar op dat moment stond er nog 18,33 euro aan lening open EN er was een achterstand aan rente betalingen opgelopen van 7,25.

Het kwam er dus op neer dat er nog 18,33 + 7,25 = 25,55 euro aan verplichtingen openstonden, alwaar ik 16,50 euro voor gegeven heb.

Indertijd werd er niet op betaald. Ik nam dus een risico.

Ondertussen is 6,79 van de achterstallige rente aan mij uitgekeerd en ik kreeg ook 2 cent aflossing en 14 cent rente overgemaakt.

6,95 is al dus betaald op mijn 16,50 investering.

Ik hang er dus nog voor 9,65 euro in terwijl er nu regelmatig geld overgemaakt wordt.

In dit geval heb ik dus naar het zich laat aanzien een goede belegging gedaan.

Meer over NEO Finance op deze site die ik er speciaal voor maakte

 
 

Snowflake Elon Musk (Tom Lassing)

27/03 8:13

X heeft een rechtszaak verloren tegen een onderzoeksbureau dat had geconstateerd dat haat berichten behoorlijk waren toegenomen nadat Elon Musk Twitter gekocht had.

Die conclusie was tegen het zere been van Musk en hij besloot dan ook dat de waarheid dan maar met een rechtszaak onder het kleed geveegd moest gaan worden.

Hij heeft deze rechtszaak verloren.

Waarom dan toch een rechtszaak, had hij dit verlies niet kunnen voorzien?

In de VS is het zo dat je niet automatisch de gemaakte kosten van een rechtszaak toegewezen krijgt als je een zaak gewonnen hebt. Elon is schatrijk en zo'n rechtszaak kost hem dus vrijwel niets. 

Zo'n onderzoeksbureau heeft niet de beschikking over een eindeloze hoeveelheid aan kapitaal. Die kan dus niet de beste advocaten inzetten en misschien zelfs helemaal geen rechtszaak aangaan.

Het is in de VS dus erg aantrekkelijk om als rijke persoon of organisatie iedereen maar aan te klagen, want in de meeste gevallen heb je al gewonnen voor er begonnen is. De tegenpartij kan simpelweg de kosten van de rechtsgang niet ophoesten.

Daarom is een man als Donald Trump letterlijk op ieder moment met tientallen, soms letterlijk met honderden rechtszaken actief.

Je dwingt daarmee jouw waarheid af.

Musk heeft dat voorbeeld gezien en gebruikt de methode nu ook. Hij claimde tientallen miljoenen dollars omdat adverteerders volgens hem weg bleven na het rapport. Dat zou dus aan het onderzoeksbureau liggen en niet aan de haat berichten op het platform...

De rechter vond overduidelijk dat hier sprake was van het willen straffen van de boodschapper. Daar ging hij dus niet in mee. De rechter had ook het idee dat Musk met de rechtszaak anderen wilde waarschuwen om vooral geen onderzoek te doen naar de praktijken van X.

Het onderzoeksbureau had degelijk onderzoek uitgevoerd en zonder enige twijfel aangetoond dat niet alleen de haatberichten met 200% waren toegenomen, maar ook dat X slechts in 1% van de gevallen ingreep. Dat terwijl het om een overtreding ging van de eigen voorwaarden van X.

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Citibank reorganiseerde (Tom Lassing)

27/03 8:42

De bank zegt bijna klaar te zijn met de plannen en uitvoering van haar ingrijpende reorganisatie. Een reorganisatie die na deze week 5.000 medewerkers hun baan zal kosten.

Deze week gaan de medewerkers horen hoe de nieuwe organisatie er uit zal gaan zien en wie er dus met ingang van volgende week nog wel en niet langer werkzaam voor de bank zijn.

In plaats van maar liefst 13 management lagen zijn er nu nog 'slechts' acht managementslagen.

De komende twee jaar zullen vervolgens nog weer 20.000 personen hun baan gaan verliezen. Dit alles moet de bank 1 miljard aan kosten per jaar gaan schelen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd