Beursbox Nieuwsbrief Baudet wil er op slaan

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Baudet wil er op slaan
Date: March 28th 2024
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 28 maart 2024
 
 

AEX 879,10 Dow 39.760 USD 1,081 Btc 64.997 Goud 2,198.59

 
 

Jack Hoogland in beeld (Tom Lassing)

28/03 7:00

Gisteren werd ik enorm verrast door een video met Jack Hoogland. De Jack Hoogland die drie keer per week met een artikel in deze nieuwsbrief staat.

Nu moet je weten, ik ken Jack al bijna 25 jaar en ik heb hem voor het laatst een 15 jaar geleden voor het laatst gezien.

We mailen min of meer iedere week, maar zien deed ik hem al heel lang niet meer.

Jack heeft nooit "openbaar" willen zijn en op Internet was tot gisteren geen beeld van hem te vinden.

Daarom was mijn verbazing zo groot dat Jack nu wel bereid was tot een video gesprek met Holland Gold.

Ik heb hem altijd wel willen interviewen, maar heb hem gewoon nooit gevraagd omdat ik nooit had verwacht dat hij hiertoe bereid zou zijn.

Gemiste kans voor mij dus. Ik had gewoon moeten vragen...

Kijk hier de video

Wil je goud bij Holland Gold kopen, bestel het dan hier.

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/03 7:22

 • Gisteren zag ik vooral mijn goudaandelen fors hoger noteren.

 • Denk er aan, vrijdag en maandag zijn in Nederland en België (en Duitsland) de beurzen gesloten.

 • Bij Volvo rolde deze week voor de laatste keer een auto met diesel motor van de band. Deze auto gaat rechtstreeks het museum in. Vanaf 2030 wil Volvo alleen nog maar elektrische auto's maken.

 • Volgens Xi kan niets de technologische ontwikkeling van China nu nog tegenhouden. Ik denk dat hij daarmee één speler over het hoofd ziet. Namelijk China zelf. Net als Rusland is China in staat zichzelf de das om te doen.

 • Volgens de Amerikaanse minister Yellen staat China op het punt om zonnepanelen op de wereldmarkt te gaan dumpen.

 • Mijnbedrijven in Australië zagen hun koersen vanochtend stijgen. Ook in de VS gisteren forse stijgingen. Zo ging het aandeel RGLD maar liefst meer dan 8% omhoog.

 • FTX oprichter Sam Bankman-Fried kan tot wel 110 jaar gevangenisstraf krijgen voor zijn fraude rondom FTX. Vandaag is de uitspraak van de rechter.

 • Trump Media & Technology Group is na de IPO 1,1 miljard dollar meer waard geworden. Beleggers zien het als een kans waarbij ze dan gokken op een herverkiezing van Trump. Wat mij betreft stoppen ze er heel veel geld in. Ik voorzie dat Trump enorm zwaar verslagen gaat worden in november. Het bedrijf is nu 7,5 miljard waard. Er wordt gesteld dat Trump een groot deel van de aandelen bezit, maar ik zie dat niet terug in de gegevens over de insiders. Slechts 3,78% van de aandelen is in handen van de insiders. Opvallend is dat de echt grote jongens niet in dit aandeel zitten. Ik zie heel dit aandeel als een enorme ballon vol hete lucht.

 • India wil een hek bij de grens met Myanmar zetten. Het hek moet er binnen tien jaar komen. Het gaat om een grens die 1600 kilometer lang is. Ze wordt nu gebruikt voor het smokkelen van van alles.

 • Volgens Warren Buffett is de huidige Amerikaanse aandelenmarkt extreem duur. Het is vergelijkbaar met 2001 in de ogen van Buffett. Overigens begin Buffett eind jaren negentig erg vroeg met waarschuwen voor de overwaardering. Hij was uiteindelijk wel één van de weinige winnaars toen de crisis eindelijk toesloeg.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Het vermogen nam toe tot 89.000 euro (Tom Lassing)

28/03 7:39

Dat is het bedrag dat ik in vier en een half jaar jaar tijd bijeen spaarde en verdiende op mijn NEO Finance account. Ik begon oktober 2019 met een bedrag van 500 euro.

Iedere maand maak ik er geld naar over en iedere euro die ik er verdiende, stopte ik ook weer terug in nieuwe leningen.

Mijn rendement na herinvestering ligt nu op 12,87%.

Dat is nog altijd stijgende en dat komt door twee factoren.

De eerste is dat ik minder aan het stunten ben. Ik was nogal onvoorzichtig in het begin, mede omdat ik wilde zien wat de verschillende scenario's waren. Ik wilde ervaringen opdoen. Dat is gelukt. Ik weet nu redelijk goed wat werkt en wat niet werkt.

De tweede reden is de toepassing van AI en mijn reactie daarop. NEO Finance past een vorm van AI toe op haar database. Ze weten dus heel goed wat de historische resultaten waren bij groepen leners.

Daarop baseren ze nu hun risico groepering en de hoogte van de rente die de lener moet betalen.

Daarom hebben we nu iets meer zekerheid over het risico dat we als uitleners lopen. Ik heb daarop mijn automatische investeringen aangepast en dat keert zich ondanks de in Litouwen dalende rente uit in voor mij onder de streep een stijgend rendement in mijn account.

Met een rendement van 12,87% verdubbeld mijn vermogen iedere zes jaar.

Mijn doel is een 250.000 euro als ik officieel met pensioen zou mogen gaan. Als zelfstandige is dat niet echt iets wat voor mij geldt, behalve dan dat mijn belastingpercentage vanaf dat moment zal dalen.

Meer weten over NEO Finance? Kijk hier maar eens.

Kijk maar eens naar mijn vernieuwde site
 
 
 

Hergebruik (Tom Lassing)

28/03 7:56

Gisteren even geholpen bij mijn oudste dochter. Die heeft een paar maanden geleden een huis gekocht en nu ziet het er naar uit dat de bestelde keuken er binnenkort aan gaat komen.

Dus de oude keuken er uit, de vloer er uit en alles afvoeren.

Dat laatste heb ik dan gisteren bij geholpen.

Ze had alleen het ijzer niet apart gehouden. Ik dus eerst even snel de belangrijkste stukken ijzer eruit gevist. Het was nog nog een hele stapel.

De ijzerboer zit vlak bij de gemeentewerf dus eerst even langs de ijzerboer.

15 euro voor het oud ijzer gekregen.

Kijk, en dat vind ik dan weer leuk.

Zo heb ik de hele middag heen en weer kunnen rijden en nog heb ik er geld aan overgehouden.

Tevens kan al dat ijzer weer hergebruikt worden.

Wie het kleine niet eert...

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Baudet wil er op slaan (Tom Lassing)

28/03 8:22

Gisteren is er in de Tweede Kamer een debat geweest waarbij de vraag van Forum voor Democratie was om een raadplegend referendum over het EU lidmaatschap van Nederland.

Vooral Jesse Klaver had daarop enkele prangende vragen, onder meer over hoeveel Rusland Baudet en/of de Stichting Forum voor Democratie had betaald om dit in gang te zetten.

Dat viel niet goed bij Baudet.

Klaver vroeg hem echter nadrukkelijk naar de jaarcijfers van de Stichting Forum voor Democratie, want Baudet houdt die heel erg geheim.

Volgens Baudet zouden die jaarcijfers openbaar zijn, maar mijnheer Baudet loog weer eens een keer, want die jaarcijfers zijn door de stichting nooit bij de KvK gedeponeerd. 

Immers doet de stichting en doet mijnheer Baudet niet aan openbaarheid van gegevens.

Is hier door de KvK geen controle op? Wie handhaaft dat soort zaken?

Het moet voor Baudet graag geheim blijven hoeveel geld er rechtstreeks uit Moskou komt. Dus niet vreemd dat de Stichting geen jaarcijfers deponeerde.

Tijdens en na het debat kwam het tot een opstootje tussen Klaver, Paternotte en Baudet en Baudet gaf toen bij Klaver en/of Paternotte aan dat hij hen op de bek zou rossen als ze nog eens durfden te vragen naar die jaarcijfers. Uiteraard deed hij dit in kak, want dan klinkt hij intelligenter.

Nu ben ik benieuwd of Klaver dat dan eventueel in de toekomst niet meer durft te vragen... Maar het is wel een interessante vraag, dus, hé Baudet, hoe zit het met de jaarcijfers? Wanneer komt er boven water hoeveel geld je uit Moskou krijgt om je land te verraden?


Bij Baudet is geen sprake meer van "per ongeluk" de positie van Moskou promoten. Het is een kwestie van voor (veel?) geld die positie van Moskou promoten.

Onze geheime dienst dacht in 2020 nog dat Baudet misschien 'per ongeluk' in een Russische spionnen val was getrapt, maar al snel werd ze duidelijk dat Baudet heel bewust op de hand van Moskou was. Het feit dat hij cijfers pertinent geheim wil houden en er ook zeer agressief op reageert als je om de cijfers vraagt, spreekt boekdelen.

Nederland heeft er, net als de VS, moeite mee dit soort mensen aan te pakken. We gaan er vanuit dat dit gewoon niet plaatsvindt, maar mensen als Baudet en Trump maken schaamteloos misbruik van het feit dat de wet niet is ingericht voor mensen die willens en wetens en via de democratie verraad tegen hun land en in dit geval voor Moskou plegen.

Baudet moet nu vandaag bij de Kamervoorzitter op het matje komen. Er is echter geen sanctiemogelijkheid bij de Kamervoorzitter. Het gebeurde immers deels buiten de vergadering. Ook weer zoiets... Komt Baudet dus mooi weg met zijn bedreiging.


Voor we goedpraten hoe Baudet er in staat, er gaat vrijwel geen week voorbij of een leider in Rusland dreigt ons met kernwapens te bestoken. Wij leveren wapens en munitie aan de vijand van Rusland, een land dat voor Rusland geen bedreiging vormde maar toch door Rusland werd binnengevallen. Het is dus duidelijk dat Nederland aan de kant van Oekraïne staat. Ben je pro Rusland, dan is die positie wat mij betreft vergelijkbaar met de NSB van de jaren dertig voor Duitsland binnenviel. Dáár staat FvD dus nu. Daar staat Baudet nu. Dat is mijn mening over 'mijnheer' Baudet.


Zie hier een twee minuten filmpje met een deel van de 'conversatie' tussen Baudet en Klaver en Paternotte


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 780 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd