Beursbox Nieuwsbrief Het gaat goed met NEO Finance

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het gaat goed met NEO Finance
Date: May 16th 2024
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 16 mei 2024
 
 

AEX 913,39 Dow 39.908 USD 1,088 Btc 60.497 Goud 2,390.84

 
 

Het gaat goed met NEO Finance (Tom Lassing)

16/05 6:30

NEO Finance is beursgenoteerd op de Nordic Nasdaq. Het mooie is dat ze dus ieder kwartaal met hun cijfers naar buiten moeten komen.

Zo ook recent.

Op jaarbasis is de NEO Finance groep in totale omzet met 46% gegroeid.

Dat is dus enorm! Nu moet je alleen weten, de NEO Finance Group bestaat uit meer dan alleen P2P. Er is Neopay, er is ook FinoMark. Dat zijn de drie dochterondernemingen van de group. Het P2P Platform NEO Finance (In Litouws is dat Paskolu Klubas) is dus ook onderdeel van de groep. De website voor de groep is www.neofinancegroup.com. 

P2P lending groeide overigens in een jaar met 34%. 

De investerings activiteiten groeiden met 308%. Nu is de omvang van deze nieuwe tak nog vrij gering. Een zo'n grote procentuele stijging ziet er dus mooi uit, maar in geld valt het wel mee.

De EBITDA was

Lees verder
 
 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/05 7:00

 • In Brazilië heeft de regering de rechter gevraagd om de betalingen die VALE en BHP moeten doen te verdubbelen.

 • De Amerikaanse inflatie lijkt in april iets afgenomen te zijn. Men blijft echter heel nerveus over de Amerikaanse inflatie.

 • In Slowakije is gisteren de pro Russische premier neergeschoten. Hij is buiten levensgevaar. Wat ook je mening over de politicus is, hij is in eerlijke verkiezingen verkozen. We hebben ook in Nederland ooit een (wel geslaagde) politieke moord gehad. Dat is niet zoals dat in een democratie hoort te gebeuren.

 • Het zelfvertrouwen van de Amerikaanse huizen bouwbedrijven neemt af door de erg hoge hypotheek rente.

 • Gamestop verloor gisteren tijdens beursuren 19% en na de beurssluiting ging er een extra 9% van de koers af. Pump and Dump in vol bedrijf.

 • Gisteren flinke koersverliezen voor de EV aandelen Rivian en NIO. Respectievelijk bijna 9% en bijan 8% omlaag.

 • Het redent door mij in het lunchwebinar besproken Plug Power was gisteren één van de meest verhandelde aandelen in de VS. Het aandeel verloor overigens een keine procent aan waarde.

 • De zoekmachine van Google gaat binnenkort AI toegevoegd krijgen. Je kan dan eindelijk echt vragen stellen aan de zoekmachine. Google raakte wat achterop omdat andere toepassingen zoals ChatGPT die zeer bruikbare mogelijkheid al wel hadden. Het wordt de grootste aanpassing aan de zoekmachinte in 25 jaar. Het wordt eerst uitgerold in de VS. Daarna gaan andere landen aan de beurt komen.

 • Berkshire Hathaway heeft het aandeel Chubb gekocht. Ze namen een 6,7 miljard belang in het bedrijf. Nadat het gisteren nabeurs bekend werd, steeg het aandeel ruim 8% in waarde. De PEG ratio is 3,6. Dit is een degelijk bedrijf, maar veel groei zit er momenteel niet in.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Hoe manipuleer je Amerikaanse verkiezingen? (Tom Lassing)

16/05 7:25

Er zijn natuurlijk duizenden manieren om verkiezingen te manipuleren, maar ik wil het hebben over wettelijke maatregelen.

De VS is een mooi voorbeeld omdat de Republikeinen schaamteloos zijn in hun pogingen de wetgeving te veranderen om verkiezingen te kunnen winnen. Vrijwel nooit wint een Amerikaanse president aan de Republikeinse kant met de meeste stemmen. Dat komt omdat de stemmen in de grote Amerikaanse staten minder waard zijn. Het is in de VS dus in feite niet één stem, één kiezer. Een kiezer in Noord Dakota heeft bij de presidentsverkiezingen een veel zwaardere invloed dan een kiezer in Californië. In feite legaal kiezersbedrog.

De VS kent ook stemmen per post. Dat is ingevoerd vanwege met name de in het buitenland gestationeerde militairen. Die kunnen immers vaak niet even naar huis als ze ergens in de wereld gelegerd zijn. Stemmen per post is echter ook ideaal voor mensen die afgelegen wonen, oud zijn, ziek zijn etc.

Kortom een goede zaak.

Toen Republikeinse politici doelbewust het aantal stemlokalen in zwarte wijken beperkten, zodat de zwarte bevolking uren in de rij moet staan, terwijl de blanke bevolking in een paar minuten klaar is, gingen vooral veel Democraten per post stemmen.

Als je per post stemt, heb je immers die wachtrijen niet. Om dat weer te frustreren hebben de Republikeinen onder de vorige president iemand als CEO van de posterijen aangesteld die doelbewust de service van de post verknalde. De post komt in de VS nu bijna nooit meer op tijd. De uitgebrachte stemmen dus ook niet.

Maar, uit angst dat men nog vroeger gaat stemmen en zelfs de post het niet kan frustreren, proberen de Republikeinen nu dus ook het tellen van de stemmen te beperken. Ze willen niet dat het bij binnenkomst van de post al gebeurd EN ze willen niet dat het NA de verkiezingsdag nog gebeurd. Als je vervolgens op de verkiezingsdag door angst zaaien en oproepen met je wapens naar de tellinglocaties te komen, geen mensen hebt om te tellen, dan moeten die stemmen maar niet meetellen vinden ze. De GOP voert er nu serieus een rechtszaak om.

Allemaal maatregelen om de verkiezingen ten gunste van de Republikeinen te laten verlopen.

Schaamteloos... 

 
 

Steengoede beleggers (Tom Lassing)

16/05 7:48

De beste beleggers in de VS blijken ook allemaal in de Senaat en het Congres te zitten. Ze weten GEMIDDELD de S&P500 met meer dan 12% te verslaan.

Hoe is dat mogelijk, want ze worden niet gekozen voor hun ongehoord goede beleggingsstrategie. Het antwoord is verbluffend simpel.

Ze maken misbruik van voorkennis en komen er gewoon mee weg. Degenen die voorkennis moeten voorkomen zijn uiteindelijk de Congres en Senaatsleden zelf. De SEC wordt door hen aangestuurd.

Overigens geldt dit voor Congresleden en Senatoren van vrijwel alle politieke kleuren. Alleen de ultra linkse politici in de VS zijn nog niet betrapt op deze handelingen. Die moet je dus niet om beleggingsadvies vragen.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Heb je zonnepanelen, heb ik een tip voor je! (Tom Lassing)

02/05 8:11

Op je omvormer zit vaak een knop om te kijken of alles nog werkt. Druk overdag eens op die knop.

Je ziet nu hoeveel opbrengst er is. Dat is waar je normaal gesproken altijd naar zal kijken.

Kijk ook echter eens bewust naar hoeveel panelen er aan staan!

Bij mij was dat vorig jaar op één van mijn sets ineens 26/27.

Kortom, er was er één mee opgehouden!

Geen goede zaak, want dat wil je niet.

Denk er dus aan, hou dat ook goed in de gaten!


Ik kreeg van een zonnepanelen set eigenaar met aanhoudende problemen met zijn set een enorm belangrijke tip. Die moet ik nog even uitwerken. Maar heb je zonnepanelen, hou dan de komende tijd deze nieuwsbrief in de gaten.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 800 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd