Beursbox Nieuwsbrief Beursbeleggers zijn het oneens met elkaar

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Beursbeleggers zijn het oneens met elkaar
Date: September 7th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 7 september 2020
 
 

AEX 540,27 Dow 28.032 USD 1,183 Btc 8.733 Goud 1,936.4

 
 

Daytrading als inkomen

Daytraing is een leuke hobby, maar je kan het ook als vorm van inkomen gaan inzetten. Laat Aloys je dat vrijdagmiddag 9 oktober 2020 even uitleggen! Hij geeft een presentatie bij Beursbox in Best.

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/09 7:00

 • 10 september om 20:30 gaan we een vragenuurtje over Neo Finance organiseren. Mark Leenards en Tom Lassing zijn dan beschikbaar voor vragen over het platform. U hoeft daar nog geen rekeninghouder voor te zijn. Ook als u gewoon nog vragen heeft over Neo Finance bent u van harte welkom.
  Er zijn geen kosten aan verboden. Meldt je hier aan.
 • De Amerikaanse en Canadese beurzen zijn vandaag i.v.m. een feestdag gesloten.
 • Berkshire Hathaway heeft rechtstreeks geen eigen aandelen Wells Fargo meer. Warren Buffett heeft persoonlijk nog wel 3,3% van alle aandelen Wells Fargo. Verder zijn er nog 7,7 miljoen aandelen in handen van Furniture Mart, Fechheimer Brothers en BH Finance, allemaal dochterondernemingen van Berkshire Hathaway.
 • Recent heb ik P2P platform Mintos beoordeeld. Ik vond de aanbieding al minder dan die van Neo Finance en ik zag wat kwetsbaarheden. Die kwetsbaarheden zijn nu helaas voor Mintos werkelijkheid geworden.
 • De Britten lijken een nieuw Brexit voorstel te willen voorbereiden waarbij ze eerdere afspraken willen veranderen. Lekker moment om daar nu mee te komen. Het is kansloos en lijkt gericht te zijn op het bewust willen afstevenen op een No Deal Brexit.
 • Amazon heeft 20.000 nep recensies uit haar systeem gehaald. Ze bleken van professionele marketeers gekocht te zijn.
 • Het aandeel SMIC daalde 19% omdat het bedrijf mogelijk op een Amerikaanse zwarte lijst komt te staan. SMIC maakt IT chips in China en is de grootste chip producent in China
 • De Chinese export over augustus is 9,5% hoger dan die van een jaar eerder! Dat is een opmerkelijk resultaat, maar kan te maken hebben met orders die in de maanden daarvoor niet mochten worden uitgevoerd en nu dus eindelijk in augustus weer vrij kwamen.
 • In India zijn nu meer Corona besmettingen dan in Brazilië. In India hebben nu 4,2 miljoen mensen een besmetting opgelopen. Alleen de VS heeft met 6 miljoen besmettingen een hoger aantal weten te bereiken.
 • In de VS loopt de overheid eind deze maand weer tegen een geldtekort op. Er moeten heel veel wetten goedgekeurd gaan worden voor de gelden weer beschikbaar komen. Onderhandelingen zijn amper mogelijk omdat beide kampen elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Dat kan dus nog weer spannend worden.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Auto Invest instellen (Tom Lassing)

07/09 7:22

In Neo Finance kan je een auto Invest instellen. In feite de robot die het werk voor je kan doen. Kan jij ondertussen leuke dingen gaan doen.
Hoe dat moet, dat laat ik in deze video zien.
Het geeft u een idee hoe makkelijk het allemaal in te stellen is.

Kijk hier
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Beursbeleggers zijn het oneens met elkaar (Tom Lassing)

07/09 7:43

Misschien heeft u zich dat zich nooit zo gerealiseerd, maar de handel is de beurs is er omdat we het onderling totaal niet met elkaar eens zijn.
Daar hoeven we elkaar niet de hersens voor in te slaan of elkaar voor rotte peer uit te maken, het is immers de kern van de beurshandel.
Ik koop, jij verkoopt of andersom.
Wie er gelijk had zullen we in de toekomst pas weten, maar onze posities zijn totaal tegenover elkaar staand.
Waarom kunnen we het in de beurshandel wél compleet oneens met elkaar zijn en het werkt beter dan ooit, terwijl het in de politiek nu zo is dat de tegenstellingen zo groot worden dat in meerdere landen burgeroorlogen dreigen?
Is het omdat men zich niet meer aan de spelregels van het politieke spel wil houden?
Dat zou immers ook binnen de beurshandel het einde van het spel betekenen.
Als dat het probleem is, dan zouden we die spelregels beter moeten afspreken. Blijkbaar schort het daar aan en dat laat alles ontsporen.

Beursbox.nl
 
 
 

Zakelijk vastgoed zwaar in mineur (Tom Lassing)

07/09 8:08

De Corona crisis is nog weer een nagel aan de doodskist voor zakelijk vastgoed. Thuiswerken is een blijvertje en dat houdt in dat veel minder kantoorruimte nodig is. Kantoorpanden gaan er in de toekomst ook heel anders uitzien.
Zo willen we niet langer de kans lopen op een rij blij de lift voor de 20e verdieping. Dan liever laagbouw.
Maar laagbouw vraagt meer grond en dus moeten kantoren dan wel kleiner blijven en ook zonder Corona zullen we dus zien dat de hang naar groter en hoger nu over is.
De crisis in de zakelijke vastgoedmarkt zal wel eens enorm kunnen worden en de vraag is natuurlijk hoeveel verhuurders dat gaan volhouden. Als ze het niet bolwerken, dan zullen de hypotheekverstrekkers de volgenden zijn.
Banken en pansioenfondsen...
Uw spaargeld en uw pensioen staan daarmee onder druk.
Ik blijf daarom benadrukken dat u GEEN spaargeld bij de banken moet aanhouden. Koop er liever goud en zilver voor.

Open hier uw goud/zilver rekening
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Corona minder dodelijk (Tom Lassing)

07/09 8:50

Van de huidige Corona besmettingen gaat een steeds kleiner percentage dood. Je zou dus denken dat autoriteiten minder streng worden richting maatregelen. Het tegendeel is het geval.
De ziekte wordt milder of heeft minder vat op ons, maar de maatregelen worden strenger.
Wat er nu namelijk gaande is, is pure psychologie.
De angst neemt toe. Bij politici, maar ook bij ons.
Ik heb zelf een weekje met een mondkapje moeten leven.
Wat dat met je doet, is je bang maken. Bang voor iedereen zonder kapje. Bang voor autoriteiten die je kunnen beboeten als je je kapje even niet helemaal goed hebt zitten... Bang voor anderen.
Die angst is rampzalig.
Het verlamt ons.
Het zorgt er ook voor dat ik probeer om het dragen van een mondkapje te voorkomen. Dus geen openbaar vervoer meer voor mij. Ik ben ook afgelopen maand niet in België, Rotterdam of Amsterdam geweest.
Dat terwijl ik WEL een mondkapje draag als ik aan het zagen ben!
Het is niet het mondkapje. Het is dat waar het mondkapje op dit moment "buiten" voor staat.
Meer dan 1.000 studenten van de Universiteit van Alabama zijn nu besmet geraakt met Corona. De vraag is, is dat erg? Er is er niet één overleden. Ze kunnen er zelf dus wel tegen. Hun opa's en oma's niet.
Wat ze niet moeten doen (en dat hoef je studenten niet op te leggen) is hun opa en oma bezoeken als ze Corona hebben.
Of ga naar opa en oma en blijf allemaal buiten. Tref elkaar in het park in plaats van in een kleine woonkamer.
Hoewel het aantal doden dus extreem veel lager is geworden ten opzichte van het aantal zieken, doen de autoriteiten nog alsof iedereen doodgaat. De elite zelf houdt zich ondertussen ook zelf al lang niet meer aan de opgelegde regels. Wie nemen we hier dus in de maling? Wat is er voor machtsspelletje gaande?
Is dit een test hoe ver je als overheid kan gaan met het afnemen van burgerrechten?
We zijn nu andere ernstige ziektes en problemen aan het begraven onder een berg Corona bangmakerij. We slaan massaal door. Een deel van de bevolking richting bescherming en een deel van de bevolking in waanzinnige complottheoriën waarbij ze zelfs buitenaardse invloeden zonder gêne aanhalen alsof dat niet compleet maf is.
De waanzin regeert.

Neem dus eens een pas op de plaats. Denk weer eens even gewoon logisch na.
Laat Facebook en de idioten die daar actief op zijn eens een week links liggen en je komt weer helemaal tot rust en kan weer 'gewoon' denken.
Facebook en andere Social Media is als drugs. Realiseer je dat en als jij niet in staat bent het een week los te laten, je verslaafd bent. Dan ben je gewoon een junkie.
Je ziet wel eens van die afgeleefde crack verslaafden? Jij bent dan gewoon de Facebook variant daarop.
Ik beschuldig niemand, ik hou slechts een spiegel voor. Doe er mee wat je wilt.

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd