Beursbox Nieuwsbrief Is Beursbox.nl te koop?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Is Beursbox.nl te koop?
Date: January 12th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 12 januari 2021
 
 

AEX 642,42 Dow 30.940 USD 1,216 Btc 29.902 Goud 1,857.2

 
 

Beleggen in Vastgoed

Crowdfunding netwerk Matching Capital heeft regelmatig heel interessante vastgoed financiering investeringen op de site staan. Je moet er tegenwoordig wel snel bij zijn, want in enkele uren zijn de projecten vaak al gevuld. Schrijf daarom in op hun nieuwsbrief en krijg de deals als eerste binnen.

Schrijf hier in (Gratis)
 

Legaal en wel werkend mondkapje

Bestel hier het uitwasbare mondkapje dat WEL bewezen werkt tegen virussen en bacteriën! Je loopt dan tenminste niet als een malle met een vaatdoekje voor je porem.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/01 7:00

  • Aandelen Twitter daalden gisteren 10%. Dit komt nadat ze hun marketing kanon Trump de toegang tot het netwerk hadden ontzegd. Hoewel ze het recht hebben hem te weigeren, weet ik niet of dit nu de beste route is. Ik ben zwaar voorstander van vrijheid van meningsuiting. Wel denk ik dat het goed is als er feitencheck wordt gedaan en dat melding wordt gemaakt van feitelijke onjuistheden.

  • Gisteren ben ik op 888 abonnees op het video kanaal gekomen! Op weg naar de 1000! Hier de link naar mijn video kanaal.

  • Veel van de Trump aanhangers die het Capitool bestormden hadden vooraf op Social Media aangegeven dat de de nodige politici zouden gaan ombrengen. Enkele al opgepakte Trump fans hadden ook tierips en (vuur)wapens bij zich. Er was zelfs al een galg opgericht... Volgens de rechtse media was het Antifa... Als dat zo is, dan is Antifa wel heel degelijk bezig. Immers zijn de opgepakte demonstranten al meer dan vier jaar zich aan het vermommen als Trump fans... Trump fans zijn dus Antifa fans... Het moet niet veel gekker in Trump land worden.

  • Een handvol Amerikaanse bedrijven heeft nu besloten om niet langer geld te verstrekken aan geradicaliseerde ultra rechtse politieke groeperingen en politici. Over het algemeen echter laten bedrijven zich nog amper uit over wat ze van plan zijn te doen. Blijkbaar is men er nog niet zeker van dat de staatsgreep voorbij is en willen ze hun kaarten nog niet laten zien. Steeds duidelijk wordt dat de VS écht ternauwernood aan een bloedbad ontsnapt is.

  • Na een reeks van elf winstdagen is het aandeel Tesla gisteren met 8% gedaald. De K/W is nu 1551. Het bedrijf is 768 miljard waard.

  • Bij Albert Heijn krijg je voortaan nog slechts één Air Mile op 2,50 aan boodschappen. Binnen de deelnemende bedrijven is het aandeel van AH te groot geworden. Dat was ooit één Air Mile per euro uitgegeven aan A merk producten binnen de supermarkt.

  • Fastned heeft nu 53.300 actiee klanten. Het bedrijf is nie tvan plan om winst te gaan maken. Alles wordt gezet op groei.

  • Bitcoin steeg na een eerdere daling van 25% gisteren weer bijna 8%. Heeft u al een maandabonnement op onze crypto nieuwsbrief? We waren er vorig jaar op tijd bij!

Koop zilveraandelen
 
 
 

Mijn resultaat in 2020: +22,6% (Eveline Vrisekoop)

12/01 7:17

2020 was een bizar beursjaar maar wel een met geweldige resultaten. Ook mijn Favorieten deden het fantastisch.

Er is echter wel een groot verschil in resultaat tussen mijn tips van vóór maart en vanaf maart.

Ook ik ontkomt namelijk niet aan de nodige miskleunen:

Winkelvastgoedonderneming Simon Property Group (NYSE: SPG) –37,2%

Oliemaatschappij Exxon Mobil (NYSE: XOM) –35,4%

Beiden getipt in januari. In diezelfde maand tipte ik echter ook Eastman Chemicals (NYSE: EMN) wat het jaar wel goed afsloot met +36,9%.

Mijn best presterende tip komt uit maart en is: Parker Hannifin (NYSE: PH) +119,1%

Maar ook augustus kent een mooie winnaar met: Eaton Vance (NYSE: EV) +92,8%


Over de gehele linie leverden mijn Favorieten in 2020 een gemiddeld resultaat op van +22,6%.

Dit alles zonder druk te speculeren, te traden, gedoe met opties, turbo’s, beleggen in gebakken lucht of weet ik wat.

Nee niets van dit alles. Gewoon degelijke aandelen laag kopen en hoog verkopen!

Het geheim achter dit succes is een algoritme, bedacht door een soort vrouwelijke Warren Buffett.

Een algoritme waarbij de focus ligt op kwaliteit en waarde.

Deze week is mijn eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar verschenen.

Ook hierin start ik weer met 10 aantrekkelijke tips van kwaliteits-bedrijven die het allemaal in zich hebben mooie resultaten neer te zetten.

Klik hier voor meer informatie.

Succes met beleggen!

Eveline Vrisekoop


 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Vastgoedmarkt Detroit (Tom Lassing)

12/01 7:39

Deze lokale markt is eigenlijk al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw 'anders' dan de rest van de VS. Tot 2014 was er sprake van een structurele bearmarket. Huizenprijzen bleven dalen omdat er door de neergang van de auto industrie constant een enorm aanbod van leegstaande woningen aanwezig bleef. De stad ging van 1,5 miljoen inwoners naar onder de 650.000 inwoners.

Pas in 2014 kwam de ommezwaai en die is nog altijd gaande.

In 2019 gingen de huren in Detroit het hoogst van heet de VS omhoog. In 2020 zagen we stijgende huizenprijzen, terwijl in andere delen van de VS de huizenmarkt nu aan het stagneren is.

In Detroit werden letterlijk honderdduizenden ruïnes van voormalige woningen gesloopt.

Er is nu een tekort aan bewoonbare huizen ontstaan. De enorme leegstand van bewoonbare woningen is voorbij. Dit komt mede omdat sinds 2014 per jaar tienduizenden ruïnes zijn gesloopt. De voorheen slechtste delen van Detroit zijn nu vrijwel lege vlaktes geworden.

De criminaliteit is terug op het niveau van een provinciestadje.

De verwachting is nu dat de stad extra interessant gaat worden omdat hier ook voor de landelijke politiek een win situatie te behalen is. Wil je wat aan raciale achterstanden doen, dan is Detroit de perfecte plek. De economie groeit er en armoede is er nog enorm groot. De beweging is de goede kant op en met een klein duwtje kan je een heel eind komen. Ideaal dus om daar dat duwtje te gaan geven en te laten zien dat het wegnemen van raciale achterstanden voor jou als landelijke politicus een belangrijk punt is.

Voor mij als huiseigenaar in die stad is het nu belangrijk dat er voor iedere gerenoveerde woningen redelijk makkelijk huurders te vinden zijn. Ik ben ondertussen echter niet meer de enige koper van woningen in die markt. Daar waar ik eerst de koopprijs bepaalde, heb ik nu rekening te houden met nieuwe beleggers die makkelijker hun portemonnee trekken.

De absolute koopjes periode is voorbij. Het is jammer, maar ik was er ruim op tijd bij. Mijn tijd van oogsten is echter nog niet begonnen. Ik moet nog altijd 10 woningen laten opknappen en het appartementencomplex is ook nog niet opgeleverd.

https://www.detroitvastgoed.nl

 
 

Is Beursbox.nl te koop? (Tom Lassing)

12/01 7:51

Ik kreeg deze mail binnen:

Ik kwam via Google op jouw website beursbox.nl terecht en vroeg me af hoe actief jij nog met deze website bent. Ik zie dat je nog regelmatig artikelen schrijft, maar vraag me desondanks toch af of je openstaat voor een overname van de website.

Als online marketeer ben ik eigenaar van meer zakelijke platformen en ik ben altijd geïnteresseerd in andere zakelijke websites die een toevoeging kunnen zijn aan mijn portfolio.

Ik hoor het graag!

-- 

Met vriendelijke groet,

Sander W


Nu weet ik wel dat het een standaard mailtje is en dat Sander mij niet kent, maar een site waarop dagelijks nieuwe artikelen komen en die een dagelijkse nieuwsbrief heeft en je dan afvragen hoe actief iemand nog is met dat domein... Ik weet niet, hoe serieus wil je genomen worden?

Ik heb als antwoord gegeven dat een miljoen euro naar mijn idee een schappelijke prijs is.

Gek genoeg hoorde ik over deze vraagprijs niets meer van Sander. Zou ik met zo'n lage vraagprijs niet serieus genomen worden?  :-)

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Eerste 5 handelsdagen methode 2021 (Tom Lassing)

12/01 8:06

Ik heb er hier een video over gemaakt...

Ik kan hier alvast verklappen dat volgens de methode 2021 een positief jaar moet worden.

De vraag is natuurlijk wel hoe serieus je zo'n methode moet noemen die je niet rationeel kan verklaren.

Dat heb ik zelf vooral tegen op de methode. Er was echter een tijd dat de methode heel lang jaar op jaar goed zat, JUIST ook op jaren dat de methode aangaf dat de beurs omlaag zou gaan. Hoewel ik het dus niet kan verklaren is het wel een methode die het vaker dan je zou mogen verwachten goed heeft. Was dat toch een statistisch toeval?


Naar de video
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 17.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd