Beursbox Nieuwsbrief Wanneer wordt China nummer één?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wanneer wordt China nummer één?
Date: September 15th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 15 september 2021
 
 

AEX 797,71 Dow 34.632 USD 1,18 Btc 39.806 Goud 1,803.17

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Crypto's kopen?

Bij deze aanbieder is het wel héél makkelijk crypto's kopen! Je koopt nu zeker niet op de hoogste koers.

Kijk hier
 
 
 

Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel (Jack Hoogland)

15/09 7:00

Een uniek aandeel van een bedrijf dat een nieuwe, baanbrekende technologie heeft ontwikkeld om plastic te recycleren.

Richt zich op het type plastic dat nu nog massaal op vuilnisbelten wereldwijd belandt.

Eerste fabriek is op dit moment al in aanbouw. Kan nu al wereldspelers als Procter & Gamble, l'Oréal en Nestlé tot haar klanten rekenen.

Tot nu toe ontvangen orders zijn maar liefst 20 keer zo groot als de jaarlijkse productiecapaciteit van de nu in aanbouw zijnde fabriek.

Fors grotere tweede én derde fabriek staan daarom al op de planning!

Dit is een uitzonderlijke, ideale situatie die ons een unieke kans geeft. Ongelimiteerd groeipotentieel. Onbeperkt koerspotentieel.

Daarnaast een spotgoedkoop aandeel van een wereldwijd actief chemiebedrijf dat innovatieve oplossingen ontwikkelt om de wereld duurzamer te maken. 

Onder meer een carbonaat dat het voltage, de veiligheid én de levensduur van batterijen in elektrische auto's verhoogt.

Daarvan stijgt de vraag nu zó hard, dat het bedrijf in snel tempo nieuwe fabrieken moet bouwen!

Je koopt dit aandeel nu voor slechts 8 keer de jaarwinst. Ongelofelijk goedkoop voor een aandeel van een innovatief, duurzaam én snelgroeiend bedrijf.

Koers moet binnen een jaar met 125% omhoog om dit aandeel als gemiddeld gewaardeerd te kunnen beschouwen!

En als klap op de vuurpijl het uitzonderlijke...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/09 7:22

  • Aanstaande zaterdag komt er weer een ultra rechts betoging in Washington. Dit keer is de politie wel voorbereid... zegt ze.
  • Senator Elisabeth Warren roept op om Wells Fargo op te splitsen. De reden is dat deze bank keer op keer de regels overtreedt. Wat ik niet begrijp is waarom ze die oproep ook niet voor andere banken laat gelden. Welke bank is geen veelplegende criminele organisatie.
  • Google heeft in Zuid Korea een boete van 177 miljoen gekregen. De reden is dat het bedrijf andere bedrijven hindert in het maken van eigen versies van het Android systeem.
  • Instagram is schadelijk voor tienermeisjes en Facebook weet dat. Eigen onderzoek toonde dat namelijk aan.
  • Amazon gaat 125.000 magazijn medewerkers aannemen. Ik heb het gevoel dat het deels een charme offensief is, Politiek gezien heeft het bedrijf de wind al jaren tegen. De vorige CEO Jeff Bezos is niet bepaald een populaire man.
  • In Nederland zijn volgens de officiële cijfers 18.083 mensen aan Covid overleden. Er zijn ondertussen ook al 23,17 miljoen vaccins verstrekt. Op deze pagina is dat te volgen. Opvallend is dat de Delta variant nu de enige variant is die nu in Nederland rond gaat. Hoe ernstig het nu is blijkt wel uit de grafiek met het aantal doden. De paniek van de zorgsector en de grafiek passen naar mijn idee niet. Het percentage doden onder de 50 is 0,8% van het totaal! Voor mensen onder de 50 is Covid dus vrij ongevaarlijk. Boven de 70 ben je serieus de risicogroep. Keiharde cijfers die we totaal niet terug zien in de maatregelen! Alle aandacht zou moeten gaan naar de bescherming van 70 plussers.
  • In Californië is de Republikeinse poging om de Democratische gouverneur af te zetten volledig mislukt. Nog voor de eerste resultaten bekend waren had de Republikeinse frontrunner kandidaat al aangegeven dat de stemming en telling oneerlijk verlopen waren. Dit gaat in 2022 de standaard worden voor alle verkiezingen die verloren worden door Republikeinse kandidaten.
  • Microsoft gaat ter waarde van 60 miljard dollar aandelen terugkopen. Het programma kent geen einddatum. Het bedrijf Microsoft is momenteel 2,25 biljoen dollar waard.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Wanneer wordt China nummer één? (Tom Lassing)

15/09 7:36

Ik heb al vaak geschreven over het feit dat China niet de nummer één economie van de wereld kan worden als het land niet eerst de eigen vastgoedmarkt puinhoop opruimt.

Wat is er aan de hand?

In China is een enorme luchtbel rondom vastgoed ontstaan. Iedere regio in het land moest de afgelopen twintig jaar een bepaalde economische activiteit en groei laten zien, anders ging er bij de communistische top van die regio de kop er af.

Men loste dat probleem op door op een enorme schaal overal in het land vastgoed te ontwikkelen. Het is letterlijk zo dat er steden zijn gebouwd met daarin ruimte voor miljoenen mensen, terwijl er nu vrijwel niemand woont.

Puur omdat men die economische activiteit diende aan te tonen.

Er was altijd geld voor, dus men ontwikkelde en ontwikkelde. Door de massale leegstand ging de kwaliteit van die hoogbouw fors achteruit. de bouwers wisten namelijk ook dat alles leeg zou blijven staan. De kwaliteit ging omlaag tot het niveau van karton met een verfje er op.

Flatgebouwen die letterlijk omvallen en na drie jaar leegstand er uit zien alsof de al vijftig jaar oud zijn.

Twee weken geleden werd bekend dat één van de grootste vastgoedbedrijven in China een cashtekort heeft. Ze gaven dus aan vastgoed te gaan verkopen om weer aan cash te komen.

Na twee weken moesten ze constateren dat niemand die leegstaande rommel van hun wil overnemen. Het cashprobleem wordt nu acuut EN het is zo dat de kans groot is dat als ze omvallen er een domino-effect gaat ontstaan en China de langverwachte en terecht vastgoedcrisis gaat krijgen.

In mijn ogen een onoverkomelijke en noodzakelijke stap om de economie te schonen van een berg lucht waar je u tegen zegt.

Die luchtbel moet leeg en gaat een enorm leed in China geven, want heel veel Chinezen hebben hun zuurverdiende spaargeld in dit vastgoed gestopt. Het leek immers een loterij zonder nieten.

Nu, dan weet je het wel... 

 
 

Intuit overname van MailChimp (Tom Lassing)

15/09 7:49

Mailchimp is een bij velen bekende mail verzendservice. Ik gebruik deze service sinds begin dit jaar ook.

Ben er niet heel enthousiast over, want het is duur en het voelt allemaal niet intuïtief aan.

Klachten over mailchimp zijn er veel. Zo is de onderneming wat achtergebleven in de ontwikkelingen en is de klantenservice ver van optimaal.

Ik merk zelf dat zo'n 5% van de klanten de mail niet (zeggen te) ontvangen. Ik moet dus bij iedere mailing een aparte mail opstellen naar die personen.

Intuit neemt nu Mailchimp over en zal dat niet doen voor de techniek... Het gaat ongetwijfeld om de klanten.

Ze betalen 12 miljard dollar voor Mailchimp en dat is een bedrag waar ik van achteroversla.

Dat is belachelijk veel.

Er zijn 800.000 betalende klanten, waar ik er één van ben. Intuit betaalt dus 15.000 dollar voor mijn klandizie als ze in feite alleen betalen voor de betalende klanten. Dat doen ze niet, maar hoeveel zijn de gratis gebruikers precies waard? Die kosten geld en wanneer gaan die de onderneming wel geld opleveren?

Met die enorme prijs is duidelijk waarom Mailchimp nu al zo duur is en ik heb niet de hoop dat de service bij Intuit goedkoper gaat worden.

Dit moet wel enorm gaan groeien wil Intuit deze investering ooit terug gaan verdienen.

Beursbox.nl kennisbox
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Is de wereld maakbaar? (Lodewijk Hof)

15/09 8:03

Zeker in Nederland zijn er veel mensen die 'ja' zullen zeggen. Alles was we zien als we naar buiten kijken is door mensen gemaakt. Heel onze voormalige rivierdelta, die we Nederland noemen, is 'gemaakt'.

Maar de invloeden van regen en zon zijn niet volledig maakbaar gebleken. De natuur kan ook hier nog af en toe enorm uithalen en daar kunnen we weinig tegen doen.

Toch bleken zelfs ernstige ziektes in enkele gevallen aan te pakken te zijn.

Pokken, polio, tering, allemaal zaken die we hebben kunnen laten verdwijnen.

De vraag is echter of dat door vaccins was, of door betere hygiëne, of door beide.

Het gekke is namelijk dat twee belangrijke ziektes pertinent niet definitief aan te pakken bleken. Dat betreft namelijk griep en kanker.

De ziektes die we het meest tegenkomen, blijken onuitroeibaar.

Dat is toch gek. Dat terwijl er nu Covid is en men ineens denkt dat dit uit te roeien is door een slecht werkende vaccinatie.

Slecht werkend, want het blijkt dat gevaccineerden nog gewoon ziek kunnen worden en ook de ziekte nog gewoon door kunnen geven. Iets dat bijvoorbeeld het polio vaccin vrijwel uitsluit. 

Toch hoeven gevaccineerden binnenkort nergens te testen. Men heeft namelijk een oplossing gevonden.

Geef ongevaccineerden de schuld!

Dan hoef je je niet te verantwoorden voor een slecht vaccin!

De politiek werkt er graag aan mee. Die willen immers graag 'iets' hebben waarmee ze 80% van de bevolking achter zich krijgen. Met graag ook een minderheid die de schuld kan krijgen. Het is niet zo heel veel anders dan in de jaren dertig. Ook toen werd een boosdoener gezocht en gevonden om de rest tot razernij en waanzin te drijven.

Politiek opportunisme en een sector die veel geld wil verdienen. Een fantastische combinatie.

Zeker fantastisch nu de combinatie moslims en terrorisme een beetje een baard begint te krijgen. Irak, Libië, Syrië, Afghanistan... het bracht politiek gezien toch niet helemaal wat ze er van gehoopt hadden. Financieel was het wel fantastisch. De bedrijven in de wapenindustrie zijn er schathemeltje rijk van geworden. Nu mag een nieuwe sector profiteren en is een nieuwe minderheid gevonden om schuld naar toe te schuiven.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd