Beursbox Nieuwsbrief Leef er goed van

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Leef er goed van
Date: January 12th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 12 januari 2023
 
 

AEX 738,83 Dow 33.973 USD 1,076 Btc 16.926 Goud 1,880.35

 
 

Veiliger op Internet surfen?

Door deze VPN te gebruiken heb je weer een extra stap genomen om veiliger op Internet actief te zijn. Geef niet te veel info over jezelf weg! Neem deze service af!

Klik hier voor meer informatie.

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/01 7:00

 • A risk cleaning event... Deze week was daar bij een aandeel sprake van. Dat wil ik om 12:30 uur even uitleggen. Klik hier om daar live bij te zijn.

 • Apple wil vanaf 2024 zelfs haar high end smartphone schermen gaan maken. Die schermen worden nu door Samsung en LG gemaakt.

 • De financiële topman van de Trump organisatie heeft vijf maanden gevangenisstraf gekregen voor het creëren van een belastingfraude die de Amerikaanse belastingdienst voor veel geld heeft opgelicht. Het ging om 15 gevallen waarin hij zichzelf ook schuldig heeft verklaard. Hij betaalde een boete van 2 miljoen dollar. Ook zal hij meewerken aan de aanklachten tegen de Trump organisatie.

 • De vraag naar koper stijgt in China en als gevolg daarvan knalt de koperprijs omhoog. Jack heeft daar al weken geleden aandacht voor gevraagd en nu komt het dan ook uit.

 • Na het faillissement van FTX is alsnog bijna 5 miljard dollar boven water gekomen.

 • Putin heeft na drie maanden zijn 'wonder' generaal vervangen. De slager van Syrië heeft in Oekraïne geen doorbraak kunnen forceren, ondanks alle schendingen van het oorlogsrecht. Naar verluidt zou de generaal nu de nummer twee gaan worden.

 • De huizenmarkt van Zweden staat op omvallen. Analisten verwachten dat er zo'n 20% van de prijzen zal afgaan. Nu moet ik erbij zeggen dat die 'analisten' er soms ook enorm naast zitten. Omdat de het verwachten, hoeft het nog niet uit te komen.

 • Ondanks alle tegenwerkingen van Amazon is het toch gelukt een vakbond van Amazon werkers op te richten in Staten Island. Amazon heeft al aangegeven dat het de toestemming een vakbond op te richten gaat aanvechten.

 • Een flinke stijging voor bitcoin de laatste 24 uur.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Pas op voor het Godfather virus (Tom Lassing)

12/01 7:25

Honderden banken en crypto-exchanges zijn al getroffen door het virus Godfather. Deze malware probeert via een nep-app bij Android-apparaten inloggegevens te achterhalen en tweefactorauthenticatie (2FA) te omzeilen. Lees hier meer over hoe Godfather probeert jouw bankrekening en crypto-wallet te plunderen.

Het cyberbeveiligingsbedrijf Group-IB meldt dat het nieuwe virus Godfather al honderden slachtoffers heeft gemaakt onder financiële bedrijven. Dat geldt zowel voor banken, crypto-exchanges en app-aanbieders van crypto-wallets. Godfather is een zogeheten trojan horse en zit verborgen in (nep)apps van financiële dienstverleners. Dit virus is al enige tijd actief, maar de cybercriminelen passen deze trojan horse soms aan en zijn de laatste tijd veel actiever.

Bron... Lees hier meer
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

(Als het downloaden niet lukt, mail me dan even op tom@PROTECTED)

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Grijze energie aandelen (Tom Lassing)

12/01 7:51

2022 was een fantastisch jaar voor grijze energie aandelen. Het feit dat Rusland deels uit de markt wordt gedrukt en Europa letterlijk alle vriuje beschikbare energie wil opkopen is voor de grijze bedrijven een hele mooie zaak.

Maar...

Er zijn enkele punten waar we als beleggers op moeten letten. Er zijn zaken die voor de koersvorming en de manier waarop vraag en aanbod samenkomen enorm belangrijk zijn.

2023 is op papier ook weer een fantastisch jaar voor grijze energie aandelen, maar als belegger moet je wel op enkele zaken gaan letten.

In deze video laat ik je zien waar je op moet letten en wat belangrijk wordt voor de sector.

Kijk hier de video
 
 
 

Leef er goed van (Tom Lassing)

12/01 8:21

Ik las een vraag van een lezer bij een collega uitgever. De vraag van de persoon in kwestie kwam neer op het volgende:

Ik en mijn vrouw leven zuinig en bewust, we hebben spaargeld, hebben een mooi pensioen en samen hebben we een klein, maar fijn huis. We zijn beide net met pensioen gegaan.

Onze kinderen zijn op onze kosten naar de universiteit kunnen gaan en hebben mooie banen en een fantastisch inkomen en ze leven er goed van. Grote huizen, grote auto's en dure vakanties.

Ze schamen zich een beetje voor hoe wij nog altijd leven. Ze weten hoeveel geld we hebben en zijn van mening dat we onszelf enorm te kort doen.

Zijn we te zuinig?


Nu is de vraag niet aan mij gesteld en ik ken de vraagsteller niet, maar als mijn kinderen zich zouden schamen voor hoe ik woon en/of leef, en me dat ook zouden vertellen, en me aangaven dat ik me maar aan hun levensstijl moet aanpassen, dan zouden ze netjes naar de deur gebracht worden en met een schop onder de kont de straat op geknikkerd worden. Ze mogen commentaar hebben op mijn levensstijl, maar als ze zich voor mij schamen en mij aangeven dat ik voor hun moet veranderen, dan moeten ze maar meer afstand houden.

Je moet leven zoals je dat zelf wilt. Waar voel jij je goed bij? Je hoeft dus niet voor de buren of je kinderen een huis, boot, auto of TV te kopen waarmee die buren of kinderen zich er beter bij voelen.

Nu is dat door mij makkelijk gezegd. Ik heb al lang geleden besloten dat ik me weinig aantrek van wat anderen er van vinden. Ik rij dus een opgelapte Dacia en loop dagelijks in werkkleding omdat ik me niet steeds wil omkleden als ik in de tuin ga werken. Ik ben dus niet de klassieke Jan Modaal die vooral niet wil afwijken van de rest.

Als jij je prettiger voelt met een auto of huis net zo groot als die van de buren of kinderen, dan doe je dat lekker. Maar boeit je dat niet, dan ook helemaal goed.

Zo lang je geen overlast geeft met je levensstijl is er toch niets mis mee.

Kortom, luister naar je eigen hart en leef je eigen leven in je eigen stijl. Daar word je uiteindelijk het gelukkigst van.

Mijn visie op goud
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Een Russische pion (Tom Lassing)

12/01 8:54

Scott Ritter is een ultra rechtse Amerikaanse defensie specialist die op de hand van Rusland is. Ik weet niet of hij door Rusland betaald wordt, of dat hij vanuit zichzelf geradicaliseerd richting Rusland is, maar al zijn commentaren zijn uiteindelijk pro Russisch.

Een mooi voorbeeld hoorde ik hem vorige week zeggen.

Hij vergeleek de aanval van de Oekraïners op de barakken van de Russische soldaten met een Duitse aanval op een bioscoop in Antwerpen. Daar kwamen in 1945 700 mensen bij om. De helft daarvan waren Amerikaanse soldaten.

Overduidelijk een civiel doel waar wel veel soldaten aanwezig waren. Potentieel een oorlogsmisdaad omdat een bioscoop wel degelijk een civiel doel is, ondanks de aanwezigheid van veel soldaten. (overigens bombardeerden de geallieerden indertijd alle Duitse steden plat, dus wie de schoen past...) 

Dat voorbeeld van de bioscoop echter gebruiken als vergelijking met een Oekraïense aanval op soldaten barakken net naast een munitieopslagplaats doet luisteraars twijfelen of barakken waar Russische soldaten slapen wel legitieme doelen zijn.

Natuurlijk zijn dat legitieme militaire doelen, ook in de nacht. Waarom vergelijk je dat met een potentiële oorlogsmisdaad zoals de Duitsers die begingen en waarop spreek je je tegelijk totaal niet uit tegen de constante Russische aanvallen op civiele doelen in Oekraïne?

Dat doe je dan toch alleen maar omdat je een Russische pion bent?

Scott Ritter wordt door ultra rechts Amerika op handen gedragen. Ultra rechts gaat namelijk voor de autocratie en Rusland is hun grote voorbeeld van hoe je dat mooi opzet.

Ik probeer het te begrijpen, maar ik vat het simpelweg niet.

Democratie is niet perfect, maar waarom zien ze niet in dat het heel veel beter is dan een autocratie zoals Rusland die heeft?


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 450 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd