Beursbox Nieuwsbrief Mijnbouw onder de oceaanbodem

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Mijnbouw onder de oceaanbodem
Date: March 31st 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 31 maart 2023
 
 

AEX 752,46 Dow 32.859 USD 1,089 Btc 25.898 Goud 1,980,14

 
 

Beursbox Insider Service

Beursbox kent ook een betaalde versie in twee smaken. Een service die een combinatie is van tekst en video en iedere maand ook concrete aandelentips. Kijk hier voor meer informatie!

Voor meer info, klik hier
 

Een goede en goedkope broker

Of het nu voor aandelen, opties of daytraden is, bij FXFlat kan je altijd goed terecht. Scherpe tarieven en een goede service. Ook heel bewust actuele webinars waar je als belegger iets aan hebt! Heel geschikt voor beleggers die ook in aandelen in Noord Amerika beleggen!

Open nu je rekening!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

31/03 7:00

  • Gisteren heb ik alle rentebetalingen voor de Detroit leningen weer in orde gemaakt. Een bedrag van in totaal maar liefst 14.000 euro is weer naar iedereen gegaan die al jaren het vertrouwen in mij heeft. Iedereen gaat komende maand gebeld worden met een verlengingsaanbod. Ik weet alleen al wel dat ik zeker 160.000 euro elders zal moeten uitzetten omdat in twee gevallen de erven de lening niet willen voortzetten.

  • Er is een voortgangsrapport gekomen bij Euro Pacific. In feite zegt het de de bank die alles overgenomen heeft nog altijd niet klaar is. Daarbij geven ze de tip om nu nog in het EuroPacific account de historische overzichten te downloaden. Er is een kans dat het straks niet meer kan.

  • Heineken is nog niet volledig klaar om blikjes met statiegeldlogo te produceren. De inspectie wil nu ingrijpen. Heineken zegt juist dat ze niet eerder konden beginnen omdat winkels pas na 1 april de blikjes met statiegeld logo wlden accepteren.

  • De inflatie is fors gedaald. In Nederland naar wat ik hoorde 4,4% en in Spanje zelfs naar 3,3%. De daling komt voornamelijk omdat energie nu fors goedkoper aan het worden is. Voedsel wordt noig wel steeds duurder.

  • De laatste dagen worden er steedfs meer datalekken bekend. Ga er ondertussen maar van uit dat je gegevens gelekt zijn. Het maakt naar mijn idee wel duidelijk dat we een veiliger systeem moeten krijgen waarmee we ons kunnen identificeren. Dáár kan de blockchain ons van dienst in zijn!

  • Virgin Orbit lijkt failliet te gaan. Het bedrijf stopt alle werkzaamheden en heeft iedereen ontslagen.

  • Voor het eerst in de geschiedenis is een voormalige Amerikaanse president aangeklaagd. Hij is aangeklaagd voor een misdaad waarvoor zijn toenmalige advocaat al drie maanden cel heeft gekregen. In de VS is het geen gewoonte dat rijke Amerikanen zelf verantwoordelijk worden gesteld voor de daden die ze in opdracht laten uitvoeren. Hunb rechtssysteem is er helder in. Ben je rijk, dan ben je onschuldig en hooguit hebben je werknemers het gedaan.

  • Ook Japan heeft nu restricties gesteld daar waar het de export van chipmachines betreft. Het gaat om 23 specifieke machines.

  • De goudprijs is vannacht nét onder de 2000 dollar per ounce blijven steken.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Als de huidige trend doorzet... (Jack Hoogland)

31/03 7:18

Eerder deze week liet ik u al zien dat de wereldwijde voorraad koper hard op weg is om uitgeput te raken.

Als de huidige trend doorzet, dan is er vanaf deze zomer geen pond koper meer te krijgen. 

Experts verwachten dan ook dat koper reeds dit jaar naar haar hoogste prijs ooit zal stijgen. Ze onderstaande tweet.


China is haar economie al fors aan het stimuleren. Daar bovenop zal de VS binnenkort aankondigen dat ze dit ook gaat doen.

Waardoor de vraag naar koper volgend jaar nóg sneller zal stijgen.

Met als gevolg dat winsten van koperproducenten de komende jaren explosief stijgen…

…en daarmee ook de aandelenkoersen.

Voor ons ‘Grondstoffen Supercycle-Rapport’ selecteerden we vijf fantastische aandelen.

Waarmee je maximaal profiteert van de minstens vijftien jaar durende bull markt in onder meer koper, kobalt én nikkel.

Tijdens de vorige supercycle (2002-2011) stegen grondstofaandelen met 1000% tot zelfs 3000% in koers.

Deze bull markt gaat nóg grotere koersstijgingen opleveren!
Bestel hier het unieke ‘Grondstoffen Supercycle Rapport’.

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

Crowdfunding leningen verstrekken

Wil je, net als ik, leningen via crowdfunding verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico

Klik hier
 
 
 

Zonnepanelen, koop ze nu! (Tom Lassing)

31/03 7:39

Waarom ben ik van mening dat de huidige salderingsregeling eigenlijk gekkenwerk is?

De reden is simpel, zelfs zonder die regeling zou je de zonnepanelen in de meeste gevallen binnen zeven jaar terugverdienen. Nu met de salderingsregeling is dat vaak binnen drie jaar.

Leuk voor iedereen die zonnepanelen heeft, maar we betalen deze regeling natuurlijk wel met z'n allen.

Alleen de zonnepaneel eigenaren profiteren en de rest is in feite alleen maar meer kwijt aan energie.

Die regeling zou dus, om eerlijk te blijven, moeten verdwijnen.

Ik als zonnepanelen eigenaar vind het allemaal prima hoor. Ik heb mijn 43 panelen al terugverdiend en iedere dag dat ze zon schijnt ben ik aan het verdienen.

Een extra nadeel van de regeling is het feit dat we hierdoor van de huisbatterij afgehouden worden. Die huisbatterij zou heel het energie netwerk kunnen ontlasten.

De politiek is hier dus een behoorlijke sta in de weg. Ze durven niet het besluit te nemen de regeling gewoon de nek om te draaien omdat ze haar doel voorbij geschoten is. Het was mooi dat de regeling er was, maar die tijd is voorbij. De politiek heeft nu wel besloten om de zaak af te gaan bouwen, maar het gaat allemaal nog heel wat jaren duren.

Koop je dus nu nog zonnepanelen, dan heb je de kans dat je nog voor de regeling ten einde is je je panelen terug hebt verdiend.

Kijk hier voor een interessante aanbieding. Je krijgt een extra 100 euro korting als je aangeeft via Beursbox te zijn gekomen!

Meer info
 
 
 

Mijnbouw onder de oceaanbodem (Tom Lassing)

31/03 8:10

De vraag ligt nu bij de VN voor of mijnbouw onder de oceaanbodem toegestaan moet worden.

Tot nu toe was het altijd zo dat internationale wateren 'vrij' waren. Je kan vissen waar je wilt, je kan doen wat je wilt.

Blijkbaar ligt dat anders als je grondstoffen uit de oceaanbodem wilt gaan halen.

Ik denk dat het een goede zaak is als we regels opstellen voor iedereen als een gek maar in de bodem gaat zitten wroeten.

Het is hoe dan ook toch al een punt wie daar toezicht op gaat houden.

Als zo'n partij er een enorme bende van maakt en de oceaan zwaar vervuild, wie gaat er dan handhaven?

Wat voor impact heeft het op planten en dieren als er een bedrijf enorme wolken aan stof in de oceaan gaat opwerpen?

Het is dus terecht dat we voorzichtig moeten zijn. Maar... Ik vrees toch dat uiteindelijk het recht van de sterkste gaat gelden. Wie houdt landen als de VS, China en Rusland tegen als ze toch gewoon doen waar ze zin in hebben?

We zien in de Zuid Chinese zee dat China zich ook al niets aantrekt van welke uitspraak van het Internationale Hof. Ze pikken gewoon eilanden van andere landen in en beginnen met het leeghalen van de bodem. Niemand die ze kan tegenhouden.

Ik vrees dus dat het toch niets gaat leiden.

 
 

Artificial intelligence (AI) rapport

AI is de toekomst en we komen het nu al overal tegen. De aandelenhype was in 2019. Nu is er veel meer realisme in de koersen. Koop het rapport en je krijgt tien aandelen analyses inclusief enkele analyse video's!

Bestel het rapport hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Waarom ik nu geen aandelen Tesla koop (Tom Lassing)

24/03 8:39

In het lunchwebina van afgelopen woensdag heb ik uiteengezet waarom ik op dit moment geen voorstander ben van het bezit of het kopen van Tesla aandelen.

Daar zijn namelijk de nodige redenen voor te noemen.

Een enorme overwaardering van Tesla aandelen is één van die motivaties.

Er zijn er nog wel meer, maar daar moet je dan even de video voor gaan kijken. Klik hier om de video te kijken.


Ik raad teven aan een rekening bij FXFlat te openen. Deze broker is één van de goedkopere brokers EN je hebt daarbij de meeste mogelijkheden. Zeker voor beleggers die over de grens kijken is dat heel interessant.

Klik hier voor meer informatie


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd