Beursbox Nieuwsbrief Zilver stijgt komend jaar extra hard door

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zilver stijgt komend jaar extra hard door
Date: May 29th 2024
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 29 mei 2024
 
 

AEX 912,23 - Dow 38.852 - USD 1,084- Btc 63.195 - Goud 2,355.87    

 
 

Zilver stijgt komend jaar extra hard door... (Jack Hoogland)

29/05 6:50

Vorige week zagen we zilver na een forse stijging een logische correctie inzetten.

Die maandag alweer de kop lijkt te zijn ingedrukt door een bijna 5% stijging.

Dat is een zéér duidelijk teken van kracht, terwijl onderstaande koersgrafiek een perfect stijgende trend laat zien.


Beurswijsheid: als zilver eenmaal gaat, dan gaat het ook écht.

Zilver is juist nu extra interessant omdat naast de financiële vraag (beleggers) ook de industriële vraag snel stijgt.

De grafiek in de tweet hieronder laat dan ook zien dat er nu al een jaarlijks tekort aan zilver is.


Een verdere stijging van de vraag door beleggers zorgt er daarom automatisch voor dat zilver explosief in prijs stijgt.

Kijken we naar het plaatje hieronder, dan zien we dat de totale beurswaarde van zilveraandelen piepklein is.

Er hoeft maar een béétje kapitaal vanuit andere sectoren richting zilveraandelen te gaan…
Klik hier om verder te lezen

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer even aan qua waarde. De maanden voor de laatste stijging heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Zeker nu crypto's zwaar corrigeerden de laatste dagen. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/05 7:09

 • Gaat zilver dit jaar schitteren? Steeds meer analisten zien een opkomst van de zilverkoers in 2024 wel zitten.

 • Naast de gratis optiecursus heb ik nu ook de cursus in één PDF gezet en die is dan in één keer (tegen een kleine vergoeding) te bestellen. Kijk hier. De gratis optiecursus kan je overigens hier aanvragen.

 • Vandaag ga ik in het lunchwebinar het aandeel met de tickercode LWLG bespreken. Kenmerkend voor dit aandeel is het feit dat beloning keer op keer nét buiten bereik blijft. Veel beloftes, maar voor beleggers nog altijd geen plezier. Blijft dat zo, of ligt hier een ideaal koopmoment? Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

 • ABNAMRO neemt Hauck Aufhäuser Lampe over. Dat is een bank voor vemogenden in Duitsland. De bank werkt onder de naam Bethmann Bank. ABNAMRO neemt de bank over van de huidige Chinese eigenaar.

 • PDD, de moedermaatschappij van Temu, is nu meer waard dan Alibaba. Het is daarmee de grootste e-commerce onderneming van China geworden.

 • China heeft een 47,5 miljard dollar fonds opgericht om de achterstand op de ontwikkeling van AI chips die China op de VS heeft, in te halen.

 • In Zuid Afrika zijn verkiezingen. Het gaat slecht in het land en het is ANC corruptie dat daar vooral verantwoordelijk voor is.

 • Samsung krijgt in Zuid Korea te maken met stakingen. Het gaat een vijfde van de werknemers vooral om de onderdrukking van vakbonden.

 • In het proces tegen Trump zijn gisteren de slotpleidooien gehouden. De advocaat van Trump kreeg een serieuze uitbrander van de rechter omdat hij fascistische methodes gebruikte om de jury te beïnvloeden. De advocaat zette de jury onder druk met een verkapte bedreiging. De jury werd direct uit de zaal gehaald en de advocaat kreeg zijn uitbrander. De rechter heeft daarop de jury apart genomen om ze duidelijk te maken dat ze de opmerking van de advocaat niet mogen meewegen.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Technische Analyse (Tom Lassing)

29/05 7:28

Waarom zou je Technische Analyse (TA) willen toepassen?

Heel simpel... de grafiek is een weergave van het beurssentiment. Zelfs als je van mening bent dat het niets kan voorspellen, dan nog is er het feit dat er trends zijn. Als je dus een trend herkend, dan heb je een bepaalde vorm van legale voorkennis gevonden. TA helpt je om die trends te herkennen.

Het biedt geen garanties. Immers, niemand kan de toekomst 100% zeker voorspellen. Maar als de trend zich voortzet, dan kan je dus profiteren.

TA is ook niet onlogisch. Je moet het alleen leren.

Kijk hier voor een video cursus die mijn collega Peter Meijburg heeft gemaakt.

 
 

Verkoop geannuleerd (Tom Lassing)

29/05 7:53

Ik had een lening waarop al twee jaar geen enkele betaling was binnengekomen met een 30% korting in de Secundaire Markt van NEO Finance aangeboden. Ik was bereid er een verlies op te nemen. Er was na de opening van de lening nog geen enkele cent rente of aflossing op binnengekomen.

Gisteren kwam er zowaar opeens een betaling op binnen en ik heb de beoogde verkoop daarom direct ingetrokken. Die lening is met een betalende lener ineens weer interessant geworden. Soms moet je echt lang geduld hebben, maar keer op keer blijkt dat veel leningen alsnog tot betaling komen.

Over het te laat betaalde deel moet de lener ook de rente betalen. Als hij dat dus gaat doen, dan kan het alsnog een heel goede investering blijken te zijn, ondanks de vertraging.

Meer info over NEO Finance

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Eerste Lunchwebinar met WH-Selfinvest (Tom Lassing)

29/05 8:16

Ik ga op donderdag 6 juni voor de eerste keer een lunchwebinar in samenwerking met WH-Selfinvest geven.

Het wordt hetzelfde concept, een aandelen analyse van een aandeel dat op dat moment actueel is.

Het is niet zo dat ik alleen maar op dat moment koopwaardige aandelen bespreek. Soms juist bewust niet. Het gaat er ook om dat je als belegger leert waar je naar kan kijken. Dat je verder kijkt dan alleen de positieve vermelding op een website of van een enkele analist.

Beleggen moet je heel bewust doen, anders gaat het je veel geld kosten.

Daarom de mix tussen koopwaardig en leerzaam. Vooraf vertel ik nooit wat het wordt. Dat zal je dus iedere keer moeten afwachten.

Je kan je hier alvast aanmelden voor het lunchwebinar


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd