Beursbox Nieuwsbrief Hoe snel kan je werken...

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hoe snel kan je werken...
Date: June 4th 2024
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 4 juni 2024
 
 

AEX 905,10 -  Dow 38.571 - USD 1,09 - Btc 63.279 - Goud 2,348.78 

 
 

99% daling in Berkshire Hathaway aandelen (Tom Lassing)

04/06 7:00

Gisteren gebeurde er iets opmerkelijk op de beurs in New York. Het A aandeel Berkshire Hathaway daalde bij de opening van de beurs 99% in waarde. Dat wil dus zeggen dat er in een enkele seconde bijna 900 miljard aan beurswaarde 'verdwenen' was.

Nu moet je weten, die aandelen doen 630.000 dollar per stuk.

Er is dus vrij weinig handel is.

Als nu iemand een order inlegt door 1 dollar en vervolgens is er een verkoper die ongelimiteerd wil verkopen, dan zegt de beursregel dat je dat aandeel voor 1 dollar kan kopen.

Had de verkoper maar een limiet moeten opgeven.

In dit geval was het echter een storing in het systeem, want het probleem deed zich voor bij meer aandelen. Het probleem viel samen met de introductie van de één dag settlement in plaats van de tot nu toe gebruikelijke twee dagen settlement.

Dat was gisteren dus even paniek in New York. Het probleem werd gisteren nog tijdens de beursuren opgelost.

 
 

12% of meer rendement

Is beleggen een hobby, of is het een manier om een extra inkomen voor later te realiseren? Als het dat laatste is, kijk dan hier

Presentatie in Maastricht

Ik ben 24 juni 2024 één van de sprekers op een beleggingsbijeenkomst georganiseerd door WH Selfinvest in Maastricht. Ik ga het hebben over hoe je dankzij opties meer rendement op je aandelen kan verkrijgen.

Wil je er bij zijn (gratis), meldt je dan hier aan.

Je kan je ook aanmelden voor de live stream van het event. Klik dan hier

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/06 7:16

 • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

 • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een AI aandeel bespreken. Een aandeel met een PEG ratio van 0,91. Dat is binnen die sector heel interessant te noemen. De aandelen in die sector zijn al zo veelgevraagd dat de waarderingen vaak veel hoger liggen. Klik hier om er vanmiddag om 12:30 uur live bij te zijn.

  Het lunchwebinar zal later deze week ook op het Beursbox YouTube kanaal te vinden zijn. Daar staan alle eerdere lunchwebinars ook!

 • Het rendement op de FreeStoxx 8 meest succesvolle Nasdaq aandelen van afgelopen maand service is nu 308,96% sinds 1 november 2016. Ik heb nu zelf ook 32.000 euro op deze service ingezet. Je kan je account openen (minstens 20.000 euro inzetten) via deze link.
  Overigens het rendement over afgelopen maand was maar liefst +8,56%.

 • Op het beleggersevenement in Maastricht zullen er van 14:00 uur tot 19:00 uur presentaties zijn. Mijn presentatie over de winstgevende combinatie van aandelen en opties zal om 18:00 uur aanvangen. Kijk hier voor meer informatie.

 • De Turkse inflatie is terug op 75% gekomen. Het leek even te gaan dalen, maar dit is nu toch weer schokkend hoog te noemen. Het is de persoonlijke schuld van Erdogan, die vond dat economische wetten geen toegang tot Turkije hoorden te krijgen. Immers hij is de despoot en hij bepaalt wel even hoe het werkt in Turkije. Dat bleek toch niet zo te werken.

 • De Hollandse garnalen zijn zo duur dat we ons kunnen afvragen hoe veel we die nog gaan eten. 100 gram voor 10 euro is geen grap meer.

 • De gasprijs is weer aan het oplopen. Vreemde zaak eigenlijk, want verhoudingsgewijs gebruiken we nu bijna geen gas in Nederland. Pas in de herfst gaan we weer massaal de verwarming aanzetten. Er is een storing in Noorwegen, dat nu de leveringen aan Engeland volledig stil heeft gelegd. Dat gaat een paar dagen duren.

 • De brede welvaart van Nederland is de hoogste van Europa. We scoren slecht op woonlasten en de gezondheid van vrouwen. Qua tevredenheid staan we na Zweden tweede. Daar verbaas ik me over. Al die wappies zijn constant aan het mekkeren over hoe slecht het toch wel gaat... Hebben die niet meegedaan aan de enquête? Was dat teveel overheidsinmenging voor ze?

 • De Himars die bij Charkiv in Rusland zijn ingezet, hebben de Russen verrast. Ze hebben enorm veel materieel verloren. Bij het front bij Charkiv gaven 60 Russische soldaten zich over. De verstoring van de logistiek laat zich bij de Russen voelen.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

AEX Fear & Greed index beleggingswijzer

Mijn collega van Beleggen.com heeft een AEX Fear & Greed index beleggingswijzer ontwikkeld. Je kan dat hier eens bekijken.

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

30 dagen gratis! (Tom Lassing)

28/05 7:33

Ontvang 30 dagen GRATIS toegang tot de Trading Navigator Methode!

Krijg direct toegang tot de complete software met 6-weekse online cursus, inclusief video's, checklists, case studies, samenvattingen, community en veel meer om succesvol te beleggen.

De voordelen van de Trading Navigator

- Simpel

- Betrouwbaar

- Levens veranderend

- Rustgevend

Klik hier om te profiteren
 
 
 

Hoe snel kan je werken... (Tom Lassing)

04/06 7:44

Ik werk losjes samen met een bedrijf waar nu al meer dan 50 medewerkers werkzaam zijn.

Hoe groter ze worden, des te trager worden ze.

Er moet één pagina op hun website aangepast worden. Allereerst moet hiervoor een goedkeuring van de directie komen. Dus het plan moet worden opgesteld en uitgelegd. Wat is de reden, wat is de beoogde winst? Waarom moet deze inspanning geleverd worden? Dat plan moet worden ingediend bij de directie. Als er dan goedkeuring op komt, dan moet de capaciteit bij de afdeling gereserveerd en ingepland worden waar de designer werkt. Datzelfde met de afdeling waar de IT specialist werkt. En vanuit communicatie moet er ook iemand vrijgemaakt worden. Dat moet allemaal samenkomen in een planning. Dan moet het gaan gebeuren. Er wordt iets opgezet. Vervolgens moeten ze allemaal naar hun eigen leidinggevende voor instemming van de voorgestelde aanpassing. Als dus de aanpassing er is en op alle lagere management niveaus is goedgekeurd, dan moet de pagina vol functioneel in de testomgeving geplaatst worden om definitief goedgekeurd te worden door de directie. Daartoe moet dus een directiebesluit worden goedgekeurd. Pas met dat directiebesluit in de hand kan er gevraagd worden om de aanpassing in te plannen.


Dan zoals het bij mij werkt...

Als ik zelf op mijn site een pagina wil veranderen dan is dat meestal binnen een paar uur geregeld. Wat wil ik veranderen? Heb ik daar een externe voor nodig? Zo nee, ga aan het werk met de gewenste aanpassing, test deze en zet het online.


Het bedrijf waarmee ik samenwerk wil geen garantie afgeven dat het binnen vier maanden op hun site gerealiseerd is!

Ondertussen kan ik al aan het werk met de nieuwe opzet. Ik begrijp nu waarom zo veel bedrijven EN ambtenaren in mijn woonplaats het zo moeilijk met mij hebben. Ik ga er gewoon voor. Ik neem de besluiten en maak het. Niets geen aanvragen en rapporten, gewoon maken en implementeren.

Dat is iets dat in hun wereld niet kan. Het is net alsof ik daarmee in een andere dimensie leef. Een wereld waar ze zich niet kunnen handhaven, want al vrijwel direct lopen ze tegen een te nemen besluit aan en begint de bureaucratie haar werk te doen. Alles om eigen initiatief en ondernemerschap in de kiem te smoren. Gij zult braaf zijn en de regels volgen! Ik heb het eindproduct al klaar voor ze hun eerste aanvraag ook maar op papier gezet hebben!

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Investeer je gespaarde geld

Beleggingen vanaf 20 euro, rendementen tot netto 12%. Zeer betrouwbare partij. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Gamestop speculatie (Tom Lassing)

04/06 8:06

De gekte in deze aandelen is nog altijd gaande. In Reddit is er een account waar heel veel volgers aan hangen. Dat account heeft gisteren het bericht doen uitgaan dat er een positie van 116 miljoen dollar in de aandelen is ingenomen. Daarop verdubbelde voorbeurs de koers van het genoemde aandeel. Het bedrijf werd ineens 4 miljard dollar meer waard door de posting van één persoon. Het is niet eens 100% zeker dat de posting ook echt de waarheid is.

Het probleem wat ik met deze onzin heb, is dat de accounthouder zeer waarschijnlijk een pump and dump praktijk aan het toepassen is.

Hij zal zeer waarschijnlijk zelfs al voorbeurs weer zijn gaan verkopen toen de koers keihard opliep. Hij heeft dus weer veel cash en kan later deze week dan  net doen alsof hij NOG een keer een positie inneemt, terwijl hij dan slechts een deel van zijn winst gebruikt om de zaak nog verder op te pompen.

Drie jaar lang was het account stil en nu ineens is hij er weer. Jonge speculanten springen op het aandeel alsof het morgen op is.

Dit soort zaken zijn uiteindelijk heel slecht voor de aandelenmarkt. De meeste speculanten gaan hier namelijk geld op verliezen. 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd