Beursbox Nieuwsbrief Waarom miljardairs weinig bijdragen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Waarom miljardairs weinig bijdragen
Date: January 9th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 9 januari 2020
 
 

AEX: 610,48  Dow Jones: 28.819  EURUSD: 1,111

Bitcoin: 7.127  Goud: 1,556.43

 
 
 
 

Komende VectorVest bijeenkomsten

Binnenkort weer in heel Nederland en België VectorVest bijeenkomsten. U leest hier waar ze gaan plaatsvinden

Kijk hier
 

Bestel nu zonnepanelen!

Dit is de beste tijd om zonnepanelen te kopen. De installateurs hebben weinig te doen en u krijgt in deze zwakke periode de beste prijzen. U krijgt daarbij 50 euro extra korting als u aangeeft via Beursbox te zijn gekomen! Toch mooi meegenomen!

Klik hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/01 7:00

  • Het aandeel Tesla stijgt nu zo hard in waarde dat het bijna de hoogst gewaardeerde fabrikant van de VS gaat worden. Ondanks dat de onderneming nog geen kwart van de omzet maakt van andere grote autofabrikanten. De vraag is, zijn die andere fabrikanten nu te goedkoop, of Tesla te duur?
  • Aanstaande vrijdag heb ik opvallend genoeg nog weinig aanmeldingen voor de presentatie van Aloys Mattijssen. Een bijeenkomst die vorige keer uitverkocht was. Helaas heb ik dit keer te maken gehad met een storing op de website. Kijkt u hier even. Heeft u interesse om te komen, mail me dan even op tom@PROTECTED (aan elkaar typen)
  • Eindelijk een einde aan de Chipshol affaire? Dit was ooit een ontwikkelingsplan dat via slinkse wegen getorpedeerd werd. Het werd een rechtsgang en nu heeft de rechtbank besloten dat verkeersleiding Nederland 19 miljoen schadevergoeding moet betalen omdat ze... in het kort... corrupt waren. Dat was toen al duidelijk en het heeft zo'n twintig jaar moeten duren voor er recht gesproken werd. Nog altijd is hoger beroep mogelijk... Dit dossier liet zien dat Nederland corrupt tot op het bod is als je iets doet dat legaal is, maar de overheid niet aanstaat.
  • De spanning op de wereld daalt momenteel in de hoop en verwachting dat Iran klaar is met vergelding. Ik weet vrijwel zeker dat dit niet het geval is. De haat zit nu te diep. Iran gaat de VS nog wel echt pijn doen. De goudprijs daalde ondertussen wel naar rond de 1550 dollar.
  • De nieuwe CEO van ABNAMRO heet Robert Swaak (59). Hij wordt aangesteld voor vier jaar. Swaak is afkomstig van PwC.
  • HP heeft wederom een overnamebod van Xerox afgewezen. Xerox biedt 33 miljard dollar voor HP. De overname is een geesteskind van miljardair Carl Icahn die belangen in beide bedrijven heeft.

Koop nu goud
 
 
 

Sony doet schokkende onthulling (Tom Lassing)

09/01 7:23

Op de CES in Las Vegas heeft Sony haar concept van een elektrische auto onthuld.
Het is een voor het oog prachtige auto.
De naam is de Vision-S elecric.
De auto zou volkomen autonoom moeten kunnen rijden, dus zonder dat een bestuurder nodig is. Daartoe zijn er 33 sensoren in de auto aangebracht. Het mooie is, daarvan is niets te zien.
De Vision-S is een concept auto, maar dan één die er niet super dwaas uitziet. Dit is een auto die heel wat mensen graag zouden rijden. Dit is een auto die er uit ziet alsof het wel eens een enorm succes kan worden!
De vraag is nu of Sony de wil en het lef heeft om deze auto ook in productie te brengen.

PS: Eigenlijk was het Magna International / Magna Steyr (MGA) die de auto ontwierp, terwijl Sony veel van de elektronica ontwikkelde. MAG is ook beursgenoteerd en doet het al jaren niet zo best op de beurs. Een succes zou dus welkom zijn. In aug 2014 stond de koers van het bedrijf ook al op het huidige niveau. 5 jaar stilstand derhalve.
Magna Steyr is één van de grootste werkgevers in de auto industrie en bijna niemand die hen kent. Er werken 166.000 werknemers in 28 landen! Het bedrijf bestaat al 63 jaar.

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Het gratis rapport zal u dure fouten schelen!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Waarom miljardairs weinig bijdragen (Tom Lassing)

09/01 7:42

In de VS is trickle down economics het uitgangspunt voor de regering Trump.
Maak de rijken extreem rijk en geef hen belastingmeevallers en die rijkdom zal naar beneden druppelen.
De meeste mensen zien wel in dat dit onzin is, maar ik wil het hier ook uitleggen waarom het onzin is.
Gaan we even uit van de persoon die miljardair is.
Die persoon is schatrijk en veel van de rijkdom zit in zijn bedrijf. Dat bedrijf kom ik later op, ik wil me eerst concentreren op de persoon. Deze persoon koopt een enorm huis en een enorme boot. Deze persoon eet in luxe restaurants en gaat alleen naar heel exclusieve lokaties op vakantie.
Kortom, de uitgaven blijven in een klein clubje van andere rijken. Er werken wat mensen voor die extreem rijken, maar de lonen zijn laag voor de schoonmakers en serveersters.
De lokale middenstand profiteert vrijwel niet van die miljardair.

Lees verder
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

09/01 8:15

AEX De AEX index blijft er techisch sterk uitzien.

DAX  De DAX heeft in één dag het technische plaatje van twijfelachtig naar sterk weten te draaien. Het wordt ijzersterk als de stand van de index boven de 13.400 weet te komen.

Signify  Het aandeel is opwaarts uitgebroken. Een instap is te overwegen als de koers vanochtend om 10:00 uur boven de 29,35 euro staat.

Heineken  De koers van het aandeel Heineken is sinds begin november 2019 opgelopen van 90 naar 98. Het aandeel is nu in een weerstandszone terechtgekomen. Pas boven de 100 euro is er sprake van een opwaartse uitbraak. Het is te vroeg voor een instap.

Aegon  Het aandeel Aegon is de laatste twee maanden te vinden geweest in de koers range 3,90 tot 4,30. We staan nu midden in die range. Hooguit interessant voor de grotere optiebelegger.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Daytrading iets voor u?

Twee uur per dag handelen, en dan leuke dingen gaan doen. Dat is het leven!

Laat Aloys Mattijssen u op 10 januari (13:30 uur) u er meer over vertellen.

Meer informatie
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende persoon aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een aparte website voor opgezet.

Naar de website
 
 
 

De schokkende waarheid (Tom Lassing)

09/01 8:47

De net omgebrachte Iraanse generaal wordt nu door de Amerikaanse regering weggezet als de grote mastermind achter alles wat slecht is aan Iran.
De man was echter begin deze eeuw een onverwachte bondgenoot van de VS en hij was niet, zoals vice president Pence loog, een bedenker van de aanslagen van 9/11. Hij was na de aanslagen juist één van de mensen die er voor zorgde dat de VS een poot aan de grond kreeg in Afghanistan.
Het was Iran die via de eenheid waarin ook Soleimani diende de noordelijke stammen in Afghanistan steun gaf. De stammen die ook van de VS steun gingen krijgen. Iran had 5000 soldaten in Noord Afghanistan, terwijl de VS op dat moment slechts een handvol rangers in Noord Afghanistan had. Deze gezamenlijke strijdkracht kon genoeg land veroveren zodat de VS er verdere troepen heen kond brengen.
Beide partijen hadden indertijd baat bij

Lees verder
 
 
 

Daytrading voor particulieren

Daytrading was ooit het domein voor de snelle jongens dicht bij het beursvuur. Nu hoeft dat niet meer. Goede software maakt daytrading toegankelijk voor 'gewone' beleggers. Aloys Mattijssen ontwikkelde een heel interessant eigen daytradingpakket.

Naar de website
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd