Beursbox Nieuwsbrief Hoeveel hoger zal het nog gaan

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hoeveel hoger zal het nog gaan
Date: September 18th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 18 september 2020
 
 

AEX 552,48 Dow 27.792 USD 1,185 Btc 9.407 Goud 1,952.4

 
 

Open nu een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Het is veiliger in de vorm van fysiek goud of zilver op een wereldwijde rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. Ik kocht recent weer voor 10.000 euro aan zilver.

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Mijn nummer één belegging

De trend is pas licht stijgende en de show moet nog beginnen, tot grote frustratie van vele beleggers. Je moet als belegger echter leren om waarde en prijs niet te verwarren. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaalt! Lees daarom BeursMagazine!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/09 7:00

  • Gisteren ben ik op de 662 abonnees op het video kanaal gekomen! Dank u wel als u daar ook al abonnee op bent. Mijn eerste doel is 1000 abonnees. Klik hier om ook gratis abonnee te worden.
  • De EU keurt een 44 miljard staatssteun in Italië goed. Het plan is er puur om de grote Italiaanse bedrijven te helpen. Het is ze dus gelukt een krachtige lobby samen te stellen en ziochzelf weer goed te laten bedienen.
  • Of ik meer achtergrond info kan geven over die kernexplosie in New York in 2001... Ja, ik heb een heel duidelijke pagina gevonden waar het goed wordt uitgelegd.
    of kijk hier. Maar een belangrijke bron vindt u hier. Hij is misschien wel de belangrijkste deskundige.
  • In Spanje komt er (op voorwaarde van toestemming) een fusie tussen Caixabank en Bankia. Het creëert de grootste bank in de retail sector van Spanje. Bij toestemming zal de fusie over ongeveer een half jaar doorgang kunnen vinden.
  • Blackrock heeft besloten dat het thuiswerken definitief zal blijven gebruiken als onderdeel van de werkweek.
  • Het aandeel Snowflake heeft gisteren meer dan een kwart van haar waarde weer verloren.
  • Het is de FBI overduidelijk dat Rusland heel actief probeert invloed uit te oefenen in de Amerikaanse verkiezingen. De huidige president doet er alles aan om te voorkomen dat de Russen een strobreed in de weg wordt gelegd. Het gaat voornamelijk om misinformatie over Joe Biden. Ik heb gisteren een video gemaakt over beide presidentskandidaten.
  • Het aantal positieve Corona testen neemt fors toe. Het aantal ziekenhuisopnames en overleden personen blijft verbluffend laag. De reden lijkt te zijn dat de besmettingen nu vooral plaatsvinden bij scholieren en studenten.
  • De omzet bij bedrijven die kantoor meubelen voor thuis verkopen is enorm toegenomen. In de VS zijn aandelen Herman Miller fors gestegen.
  • Mijn collega en al 20 jaar goede vriend Maarten Verheyen zegt altijd dat hij het vanaf nu rustig aan gaat doen. Meestal het teken dat hij pas écht los gaat. Ook nu... Kijk hier

Bestel hier het Cryptorapport
 
 
 

Hoeveel hoger zal het nog gaan? (Jack Hoogland)

18/09 7:20

Vorige week vertelde ik u over de simpele berekening van Jan Nieuwenhuijs, waarmee je uitkomt op een toekomstige goudprijs van $18.000.

In de jaren 30 en aan het eind van de bull markt in 1980 was de Amerikaanse goudreserve even hoog als de basishoeveelheid dollars in omloop (monetary base).

Zou die situatie zich nu voordoen, dan zou de goudprijs $18.000 moeten bedragen. Die berekening is echter op basis van de huidige hoeveelheid dollars in omloop.

Kijken we naar de grafiek hieronder, dan zien we direct dat de hoeveelheid dollars in omloop snel stijgt. En de komende jaren nog véél verder zal stijgen.

Ook hier kunnen we een simpele berekening maken.

Na de kredietcrisis in 2008 steeg de hoeveelheid dollars in omloop van $800 miljard naar $4.000 miljard.

Eenzelfde procentuele stijging als gevolg van de huidige crisis zou de hoeveelheid dollars in omloop doen stijgen van $3.500 miljard eind 2019 naar ongeveer $17.500 miljard over een jaar of vijf.

Om dan eenzelfde situatie als in 1980 (hype fase aan het eind van een jarenlang bull markt) te krijgen, moet de goudprijs stijgen naar...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Je pensioen veilig stellen (Tom Lassing)

18/09 7:38

Mogelijk heeft u een goede pensioenvoorziening via uw werkgever. Een goede zaak, maar u heeft geen enkele controle over wat ze precies met uw geld doen. Uw pensioenfonds heeft een mooi gebouw en de mensen die er werken hebben een heel mooi inkomen. Dat gaat allemaal van UW pensioen af!
Daarnaast moet het pensioenfonds in staatsobligaties beleggen. Die leveren nu geen rendement op.
Wil je écht afhankelijk zijn van een dergelijk pensioen?
Zeker als je jonger dan 50 bent, heb je nog een lange tijd te gaan. Genoeg tijd om zonder enorme opofferingen toch een mooi aanvullend pensioen te realiseren.
Maar dan moet je U beginnen!
Er is een beleggingsstrategie die je daarmee kan helpen. Het is zoals het ei van Columbus.
Ik heb er een rapport over geschreven. Misschien wel je beste kleine investering ooit...

Kijk hier
 
 
 

Vrijheid of veiligheid (Tom Lassing)

18/09 8:12

In de VS is ooit aan Amerikanen gevraagd wat ze belangrijker vinden, vrijheid of veiligheid.
66% vond veiligheid belangrijker en ging er mee akkoord dat daarvoor hun vrijheid beperkt zou worden.
Dit was een poll die in 2010 uitgezet werd.
Als zo'n groot deel van de bevolking al zo gek is gemaakt over terrorisme, dan is het niet gek dat ze nu voor een groot deel totaal niet wakker liggen van het feit dat de democratie in de VS ontmanteld wordt. Dat eerlijke verkieizingen door de huidige regering actief tegengewerkt worden.
Sterker nog, ze vinden het prima. Stel je toch voor dat al die boze zwarte Amerikanen ook nog gaan stemmen!

Wij als beleggers kunnen een invloed hebben.
Je zou het besluit kunnen nemen dat je niet langer in bedrijven belegt waarvan de CEO of eigenaar een bepaalde politieke keuze heeft gemaakt. Je kan zelfs activist worden door bij je pensioenfonds te pleiten voor het staken van beleggingen door het pensioenfonds op dat uitgangspunt.
Laat maar eens weten als deelnemer dat je ze echt volgt en dat het jou ook aangaat. Het feit dat pensioenfondsen doen wat ze doen, is gelegen in het feit dat de deelnemers nooit veel aandacht gehad hebben voor wat pernsioenfondsen doen.
Wij als beleggers zijn machtiger dan we denken... Als we het maar steeds massaler doen.

beursbox.nl
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Commentaar en reacties op mijn video's (Tom Lassing)

18/09 8:25

Gelukkig krijg ik ook zo nu en dan feed back op mijn video's. Gisteren vroeg ik om onderwerpen waarover de video's kunnen gaan. Ik kreeg enkele goede suggesties binnen. Om u een indruk te geven wat er daarnaast nog binnen kwam en hoe dat er dan uit kan zien, hier even de reactie van mijnheer Verjans uit Zeeland:

video maken over :
“Hoe leer ik goed SPREKEN en A R T I C U L E R E N“
En niet praten voor een camera met je twee rijen tanden op elkaar !
Ongezien … die Lassink voor de camera.
Wauwelt beetje uit zijn bek met z’n twee rijen tanden op elkaar.
Zoiets leer je toch vanaf de kleuterschool???
Man, man, man wat een zicht ?

Het mooie is, hij geeft zelf al aan... Ongezien!
Hij heeft puur op basis van mijn fotoschots die bij de video's staan precies door wat mijn uitdaging is.
Dat is knap.
Ik neem het ter harte. Het is namelijk een puntje. Mijn zanglerares gaf het me ook al aan. Ik moet mijn bek verder opentrekken.
Hier in de gemeentepolitiek zijn ze er niet blij mee. Daar oefen ik ook steeds weer op "mijn bek opentrekken".
Aanstaande maandag ga ik weer inspreken...

De vorm van de reactie kan je je bedenkingen bij hebben, maar ik heb liever dat iemand het me zegt, dan dat het stilgehouden wordt. Ik had wel liever gehad dat het eerst even aangehoord was. "Ongezien" is toch een beetje...

Beursbox
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd