Beursbox Nieuwsbrief Witwassen via ING en andere banken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Witwassen via ING en andere banken
Date: September 21st 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 21 september 2020
 
 

AEX 550,85 Dow 27.447 USD 1,18 Btc 9.429 Goud 1,951.9

 
 

Daytrading als inkomen

Daytrading is een leuke hobby, maar je kan het ook als vorm van (tweede) inkomen inzetten. Laat Aloys je dat vrijdagmiddag 9 oktober 2020 heel duidelijk uitleggen! Hij geeft dan een live presentatie bij Beursbox in Best.

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft je de signalen te kopen, houden of verkopen.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/09 7:00

  • De banken weer in het wereldnieuws. Ze zijn dankzij gelekte documenten door journalisten weer betrapt op grote schaal witwassen. Verderop in deze nieuwsbrief meer daar over.
  • Noord Korea mag geen gebruik maken van het bankensysteem dat wereldwijd gebruikt wordt. Toch lukt haar dat en wel dankzij Chinese bedrijven en Amerikaanse banken. Dit lukt haar al sinds 2008.
  • InterActive Brokers gaat haar activiteiten in de EU verplaatsen van het VK naar Luxemburg. Dit i.v.m. de komende Brexit. Alle klanten zal om toestemming gevraagd worden. Met de verplaatsing gaan er ook enkele regels veranderen.
  • Dit zou iedere woningbezitter toch even gezien moeten hebben.
  • Shell wil 40% gaan bezuinigen op de kosten van olie- en gasproductie. Vooral bij tankstations gaat gekeken worden naar efficiency. In mijn woonplaats betekende het dat de gastank er recent weggehaald is. Er werd te weinig gas getankt... Niet zo slim, omdat Shell WEL een grote speler in de productie, vervoer en verkoop van (relatief schoon) gas is.
    Het bedrijf wil zich meer gaan richten op de productie van duurzame energie. Dertig jaar geleden was ik bij een aandeelhoudersvergadering waarbij men aangaf er al wel naar te kijken, maar nog 'even' zou wachten. Ze hebben hun tijd genomen. Ondertussen doen alle oliebedrijven dat, en ze jagen nu samen de prijzen in de duurzame energie markt op.
  • In Duitsland zijn ze bang voor een faillissementsgolf. De wetgeving rondom faillissementen gaat daarom versoepeld worden. Ik weet niet of dat écht slim is. Wat hebben we aan een economie vol met zombiebedrijven?
  • Vinted uit Litouwen is na een grote media campagne een aardig succes in de verkoop van tweedehands kleding in Nederland. Het niet zo gek dus dat ook Zalando nu ook in die ontluikende online markt stapt.
  • Woningprijzen in Nederland zijn 8,2% gestegen ten opzichte van vorig jaar.
  • Heb je al een gratis abonnement op het Beursbox video kanaal? Ondertussen al meer dan 100 video's geplaatst.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Als je écht hard wilt profiteren... (Jack Hoogland)

21/09 7:19

Als je écht hard wilt profiteren van de feitelijk nog maar pas begonnen, en nog jarenlang durende bull markt in goud en zilver...dan zijn penny stocks ideaal.

Want penny stocks stijgen tijdens een jarenlange bull markt véél harder dan normale goudaandelen.

In ons unieke "Penny Stock Report" vindt u onder meer een klein goudaandeeltje van een bedrijf dat al twee mijnen in productie heeft én winst maakt.

Ontving deze zomer een belangrijke vergunning voor het bouwen van een derde mijn, die 14 jaar lang in totaal 7 miljoen ounces goud zal opleveren.

Grappig hierbij is dat de haalbaarheidsstudie van deze mijn is gebaseerd op een goudprijs van $1250 per ounce.

Die mijn zal op basis van de huidige goudprijs dus 50% meer omzet opleveren, terwijl de productiekosten gelijk blijven!

Net als de drie andere aandeeltjes uit ons Penny Stock Report, heeft dit aandeel alles in zich om een enorme klapper te worden. Om dus met duizenden procenten in koers te stijgen.

Het is niet voor niets dat vijf van 's werelds beste goudbeleggers ruim 40% van de aandelen bezitten!
Bestel snel het unieke "Penny Stock Report"

Bestel hier
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Witwassen via ING en andere banken (Tom Lassing)

21/09 7:43

Als u Nederlander bent en in Nederland woont, dan gaat van iedere transactie van u die groter is dan 3.000 euro een signaal naar een instantie in Zoetermeer. In andere Europese landen geldt zo'n zelfde soort regeling.
Uw transactie wordt daar gecontroleerd.
Privacy?
Neen, daar doen we hier niet aan.
Dit alles om witwassen tegen te gaan en terrorisme te bestrijden.

- Heeft het wat opgeleverd? Neen, helemaal niets. Slechts een enkele inwoner heeft een serieus hoog zwart inkomen dat ze hiermee gevonden zouden kunnen worden. Die enkeling kent de regeling en zal dus onder de 3.000 euro per maand blijven.

Maar het onderzoek wordt gedaan omdat onze overheid ONS niet vertrouwd. Ze vertrouwt tegelijkertijd onze banken wel. Die worden dan ook gebruikt als doorgeefluik.
Nu is het bijna lachwekkend als het niet zo ernstig was, maar...

Lees verder
 
 
 

Kernenergie ineens weer in beeld (Tom Lassing)

21/09 8:12

De VVD heeft met steun van onder meer Wilders ineens Kernenergie weer op de politieke kaart gezet.
Dát moet volgens de inbrengers van het idee de oplossing voor de Nederlandse energie transitie worden.
Het vervelende is, het levert niet veel winst op, het is vreselijk duur en duurt nog heel veel jaar voor het werkelijkheid kan worden. Daarnaast komt de centrale op een kilometer afstand van uw woning te liggen. Gaat er iets mis, dan is het jammer, maar dan is heel uw regio voor minstens 10 jaar onleefbaar en mogelijk zelfs nooit meer in uw leven bereikbaar.
Het levert strategisch ook geen winst op omdat we uranium ook moeten importeren en ook uranium is relatief beperkt verkrijgbaar. We gaan dan dus de ene afhankelijkheid vervangen door de andere.
Ja, is dan het punt, maar het is schoner... Ja, maar dan moet je de mijnen, de verrijking en het vervoer even niet meetellen! Denk ook aan de vervuiling achteraf, waarbij we de wereld opzadelen met 100.000 jaar straling. Een probleem met een windmolen kan vervelend zijn als je er toevallig net onder staat. Een probleem met een kerncentrale kan een provincie onbewoonbaar maken. Het is allemaal niet zonder risico.
We hebben juist de laatste jaren ingezet op wind, zon en waterstof en nog voor de inkt droog is, komt het volgende idee al weer.
Wanneer gaan we ons écht hard maken voor een richting?
Of blijven we achter elkaar nieuwe ideeën opperen?
In mijn ogen zou de ontwikkeling van waterstof technologie nu hoogste prioriteit moeten hebben. In waterstof kan je immers energie opslaan. Energie die we in de zomer voldoende hebben en die we dan in de winter kunnen gebruiken. Energie uit eigen land, dus geen afhankelijkheid meer van andere landen en regio's. Dát is het strategische voordeel van echt duurzame energie. Ook dat is schoon, maar dan zonder 100.000 jaar straling.
De VVD zit het dwars dat hun kernenergieplan van veertig jaar geleden door de anti kernwapen protesten werden getorpedeerd.
Veertig jaar geleden stond ik nog aan de kant van de VVD. Ik ben gegroeid. Het wordt tijd dat de VVD dat ook doet.

beursbox.nl
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Barst maar (Lodewijk Hof)

21/09 8:45

Er is veel te doen over een Europese transfer unie. Er is ook sprake van een bankenunie. Zodat banken elkaar kunnen helpen en niet de belastingbetaler moet betalen. In de kern een leuk idee. Maar... de Zuid Europese banken zijn technisch failliet. We zijn de Britse banken vanwege de Brexit kwijt en de reus Deutsche Bank is verwikkeld in zoveel schandalen dat het eigenlijk onmogelijk is om bij te houden. Maar gevolg is wel dat de bank op de rand van de afgrond staat.

Bij het laatste Europese overleg dreigde de boel te klappen. Maar toch is er een deal gekomen. Wat weinigen door hebben is dat er in het verdrag een bankenunie ingewerkt zit.

Zonder democratisch controle. Dankzij de incompetentie van onze Tweede Kamer.

Nou zit hier een kans in. Er kan middels een burger initiatief afgedwongen worden dat er over gesproken moet worden in de Tweede Kamer. Wat betekent dat kleur bekend moet worden. Met het oog op de verkiezingen is dat een interessant iets.

Laten we er niet omheen draaien. Als de eerste middelgrote banken vallen, gaat de rest mee. Is dit verstandig te doen? We hebben een uiterst destructief monetair beleid gevoerd. We hebben geen echte oplossingen doorgevoerd. 

Lijkt het u verstandig om ABN AMRO, ING, Rabobank, NIBC en Van Lanschot failliet te laten gaan? Omdat ze er in Zuid Eruopa een puinhoop van hebben gemaakt? Omdat Deutsche Bank failliet gaat aan boetes omdat ze de boel hebben opgelicht?

Als u hier wat tegen wilt doen vraag ik u naar https://www.barstmaar.eu/ te gaan. Lees, teken als u ook vindt dat de Tweede Kamer het hierover moet hebben. Ik heb al getekend en ik hoop dat u het ook nog even doet.

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd