Beursbox Nieuwsbrief Crypto beleggers deden fantastische zaken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Crypto beleggers deden fantastische zaken
Date: February 15th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 15 februari 2021
 
 

AEX 676,83 Dow 31.556 USD 1,213 Btc 39.650 Goud 1,818.6

 
 

Uranium de tip voor 2021

Veel meer kerncentrales en tegelijk uraniummijnen die sluiten, een combinatie die explosief genoemd mag worden. Mijn collega Jack Hoogland schreef een uraniumrapport. Ik beveel het van harte aan. Kijk hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Crypto beleggers deden fantastische zaken (Tom Lassing)

15/02 7:00

Ik kreeg gisteren deze mail van een tevreden lezer van de crypto nieuwsbrief:


Ook bedankt aan de crew van crypto beleggers.

Ik ben van €26500 naar €107000 gegaan.

Dat is geld verdienen.

Ik ben alvast benieuwd naar naar het maartnummer.


Alvast een fijne zondag !


Met vriendelijke groeten,

Benny


Zoals u mogelijk weet, hebben we vorige jaar twee keer een 50% challenge gedaan. In de maandelijkse nieuwsbrief staat echter heel veel meer dan die al gehaalde uitdagingen. U kan nu nog de februari 2021 nieuwsbrief gratis aanvragen!

Ik zou daar niet te lang mee wachten. Abonnees krijgen ook keurig uitgelegd hoe je crypto's kan aankopen en bewaren.

Mail voor het gratis nummer naar decryptobelegger1@PROTECTED

Meer info hier
 
 
 

Wij gaan het hele jaar op zoek! (Jack Hoogland)

15/02 7:17

Ik vertelde het u al eerder en het is belangrijk dat het goed bij u doordringt. Want hier is sprake van een ‘buy and go to the beach’ belegging, die minstens tien jaar lang zéér forse koerswinsten gaat opleveren.

Ook JP Morgan geeft nu aan dat er een nieuwe supercycle in grondstoffen is begonnen. Zie tweet hieronder.

Geld printende centrale banken, stijgende inflatie, enorme investeringen in (groene) infrastructuur en de wereldwijde transitie naar elektrisch rijden.

Zie daar alle ingrediënten voor een jarenlang fors stijgende vraag naar grondstoffen. Het wordt echter nog véél interessanter als je naar onderstaande tweet kijkt.

Er is de afgelopen jaren nauwelijks geld geïnvesteerd in exploratie van grondstoffen. En je kunt nu eenmaal pas een koper- of nikkelmijn bouwen als je kunt aantonen dat er een grote voorraad koper of nikkel onder de grond zit.

Het logische gevolg is dat er de komende jaren slechts een handjevol mijnen kan worden gebouwd. Waardoor er tot minstens 2030 véél te weinig grondstoffen worden geproduceerd om aan de fors stijgende vraag te kunnen voldoen.

Die snel stijgende tekorten leiden tot enorme prijsstijgingen. En explosief stijgende koersen van grondstofaandelen.

Dinsdag vertelde ik u al over een fantastisch aandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten. Maar daar laten we het uiteraard niet bij.

We gaan dit hele jaar voor u op zoek naar de meest veelbelovende grondstofaandelen. Zodat u als TopAandelen-abonnee zo maximaal mogelijk van deze enorme bull markt profiteert.

Deze supercycle gaat megawinsten opleveren.

Profiteer mee door snel TopAandelen-abonnee te worden!

Sponsor Beursbox
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/02 7:36

 • Ik maakte dit weekend een video over de eerste twee weken van de x10 challenge. Je vindt de video hier
 • De Nederlandse schaatsers wisten bij de WK goed te scoren, maar de afwezige Japanners reden in eigen land heel vaak bij een gelijktijdige wedstrijd sneller. De hegemonie van de Nederlandse schaatsers is over, maar door Corona leven we nog één winterseizoen in de waan dat we op schaatsgebied nog wat voorstellen.
 • Vandaag zijn in de VS en Canada vanwege feestdagen de beurzen gesloten.
 • Amazon gaat haar chauffeurs 61,7 miljoen terugbetalen. Amazon had de fooien die de chauffeurs kregen zelf gehouden. Daar is nu dus een overeenkomst over gesloten. In Alabama wordt nu onder Amazon gekozen of er een werknemers bond opgericht kan worden, iets waar Amazon heel erg op tegen is. Een bond voor de rechten voor werknemers... neen, dat is niet iets dat Amazon graag ziet gebeuren. Straks gaan ze nog meer dan het minimumloon vragen.
 • Veel Amerikanen hebben angst voor de overstap van grijze energie naar groene energie. Ze zijn bang voor het verlies van banen. Wat ze zich niet realiseren is dat groene energie ook banen geeft. Andere banen, maar het is niet zo dat groene energie minder werkgelegenheid geeft.
 • Vorig jaar besloot de EU een Corona herstel fonds op te richten. Dat kwam na veel moeite tot stand. Hoeveel is er ondertussen al uitgekeerd? 

  Nul.

 • Waar zou ik voor een wat langere termijn in beleggen? Ik heb er een video over gemaakt. Kijk hier

Doe mee met de x 10 challenge
 
 
 

Mijn vastgoed project in Detroit (Tom Lassing)

15/02 7:59

In Detroit heb ik 30 huurwoningen. ook heb ik er een renovatieproject op een gebouw met 14 appartementen. Die laatste begint nu ook in de eindfase te komen. Het probleem is nu de afrondende keuring.

Onder Trump is de overheid enorm uitgekleed, maar de wettelijke verplichtingen liggen er nog wel. Leuk dus dat je bouwcontroleurs ontslaat, maar als je de wet op keuringen niet aanpast, dan betekent het slechts dat iedereen langer moet wachten op de keurmeester.

De regering Trump was nooit zo sterk in het doordenken van hun korte termijn afbraakbeleid.

Het wachten is dus nu op de keuring. We gaan er helemaal van uit dat het in één keer goed is, maar keurmeesters hebben soms hun persoonlijke nukken en dan moet het precies op 'hun' manier. Met een taak die is opgelegd en niet aan een ander overgedragen kan worden, hebben ze een machtige positie. Het is net een communistisch land wat dat betreft.

Nu de hulpcheques naar de bevolking gaan komen, is er ook meer kans op het inhalen van de huurachterstanden.

Er is in Michigan ook extra subsidie beschikbaar gekomen voor mensen met een achterstand. De overheid geeft dan de verhuurder de kans om akkoord te gaan met 90% van de som, die de overheid dan rechtstreeks naar de huurbaas zal overmaken. Ik heb dat bij één huis al gedaan. Dat leverde me toch een betaling van 4.300 dollar op. Weliswaar 10% minder dan betaald had moeten worden, maar ik had zoiets van hebben is hebben. Die 10% schrijf ik dan wel af.


Mijn Detroit site
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Beginnen met beleggen (Tom Lassing)

15/02 8:13

Ik kreeg van mijn jongste dochter toch wel het advies meer te schrijven over beginnen met beleggen. Haar vrienden en vriendinnen hadden Beursbox wel gevonden, maar hoewel ze de informatie op zich wel interessant vonden, bleef het niet interessant genoeg.

Ik ga te snel, het is te ingewikkeld.

Ik heb een beginnen met beleggen rapport geschreven. Het is op de beursbox site op te vragen. Ik maakte ook al eens een video. Kijk die hier

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd