Beursbox Nieuwsbrief Leven als een miljonair

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Leven als een miljonair
Date: July 7th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 7 juli 2021
 
 

AEX 731,48 Dow 34.436 USD 1,182 Btc 30.041 Goud 1,801.31

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Crypto's kopen?

Bij deze aanbieder is het wel héél makkelijk crypto's kopen! Je koopt nu zeker niet op de hoogste koers. Bitcoin vandaag wel weer boven 30.000 euro!

Kijk hier
 
 
 

Dat is nog eens een leuke verrassing! (Jack Hoogland)

07/07 7:00

De toekomst van uranium als belegging wordt iedere week opnieuw een stuk zonniger. Daarbij wordt het vanaf deze maand voor grote fondsen een stuk gemakkelijker om in uranium te beleggen.

Waardoor vanaf nu een extra grote stroom geld richting uranium gaat, en koersen de komende maanden zéér fors kunnen stijgen.

Voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten we deze maand onder meer een uniek uraniumaandeel.

Van een bedrijf dat actief investeert in vier veelbelovende projecten. Waaronder een groot uraniumproject in 's werelds rijkste uraniumgebied.

Dat echter ook pal naast één van 's werelds grootste in productie zijnde uraniummijnen ligt. Ideale locatie! 

Bij een tweede project deed dit bedrijf vorige maand een fantastische ontdekking. 

Want terwijl naar uranium werd geboord, bleek dat er niet alleen uranium in de grond zit, maar ook grote hoeveelheden nikkel en kobalt. 

Dat is nog eens een leuke verrassing!

Dit betekent dat de toekomstige uraniummijn véél meer zal opbrengen, en dus véél winstgevender zal zijn. 

Tijdens de vorige bull markt (2000-2007) noteerden zelfs de allerzwakste uraniumaandelen koersstijgingen van ruim 2000%.

Dit zéér veelbelovende uraniumaandeel heeft fors hoger koerspotentieel.

Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/07 7:17

  • Ik heb ondertussen 1400 leningen bij Neo Finance lopen. Gemiddeld bedrag per lopende lening is momenteel 24,21 euro.

    Iedere maand ontvang ik 950 euro aan rente en aflossing. Geld dat ik ook zo snel mogelijk weer inzet in nieuwe leningen. Kijk hier voor meer informatie

  • Wat je ook van Peter R. De Vries vindt, het feit dat je als journalist in Nederland neergeschoten kan worden is diep triest. Ambtenaren zijn er altijd extra snel bij om extra straffen te vragen voor als ze als ambtenaar op welke manier dan ook bedreigd werden, maar bij journalisten gaat het ook om meer dan de persoon. Het gaat om onze vrijheid van de pers. Het gaat om vrijheid van meningsuiting. Dat zou ook heel zwaar moeten wegen in de strafmaat voor de daders en opdrachtgever(s).

  • Gisteren verliezen voor de Amerikaanse beurzen. Na weken van nieuwe records nu even een klein verliesje. Nog geen reden tot paniek, maar daar waar de index een half procent verloor, gingen kleine aandelen gemiddeld al wel harder omlaag.

  • Vooral uranium aandelen kregen gisteren klappen. De uranium prijs lag gisteren op 32.8. Nog weer fractioneel hoger. De prijs van uranium is dus het probleem niet.

  • Het schip dat het Suez kanaal blokkeerde, kan weer verder varen naar Rotterdam. Komen onze Ali pakketjes dan eindelijk aan!

  • De Volksbank is financieel gezien niet sterk genoeg en blijft in handen van de staat.

  • Zelfs DNB is van mening dat een goed 'cash' geldsysteem de komende vijf jaar heel belangrijk blijft. De nadruk ligt op vijf jaar! Heeft DNB over 5 jaar het alternatief klaar? Is dat het waarom ze zo nadrukkelijk 5 jaar noemen?
    Ik kan niet genoeg benadrukken dat voor uw eigen veiligheid en privacy het enorm belangrijk is dat u zo veel mogelijk met cash blijft betalen. Bedrijven willen dat niet, want uw data is veel geld waard. De overheid wil het niet, want uw gegevens maken u volledig controleerbaar. Ik vind het persoonlijk onaanvaardbaar dat winkels cash mogen weigeren. Dat zou verboden moeten worden. Immers is met de pinpas betalen slechts met bankgeld betalen. Dat is niet eens officieel écht geld. Terwijl ze écht geld mogen weigeren. Ik vind dat schandalig.

  • Short in Beyond Meat... Is die 20% shortpositie een inkopper? Kijk naar mijn video er over

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

China's strijd tegen te machtige bedrijven (Tom Lassing)

30/06 7:35

De Chinese overheid begon zich een jaar of twee geleden te realiseren dat het een geduchte concurrent had waar het informatie en invloed op en over de eigen bevolking betrof.

De schaamteloze vrijheid die bedrijven in China hadden, werd door hen gebruikt om heel veel informatie te verzamelen. Zelfs nog meer informatie dan de Chinese overheid zelf al aan het verzamelen was.

Het gebrek aan wetgeving en daar waar er al wel wetgeving was, het gebrek aan handhaving, bracht dat er voor bedrijven complete vrijheid was.

Maar data is geld waard.

Heel veel geld.

Daarbij is data ook macht.

En als er iets is dat de communistische partij niet wil delen, dan is het macht.

Daarom is de Chinese overheid nu keihard aan het ingrijpen. Alibaba, Didi en andere tech bedrijven moeten meer dan een toontje lager gaan zingen.

Er komt daarom nieuwe wetgeving en er gaat nu ook eindelijk op bestaande wetgeving gehandhaafd worden. Ik verwacht dat heel veel bedrijven moeten gaan opsplitsen, of mogelijk zelfs overheidsbemoeienis met de gang van zaken binnen het bedrijf moeten gaan accepteren. Het is meedoen, of gevangenisstraf voor de topmanagers.

Beursbox.nl
 
 
 

Leven als een miljonair (Tom Lassing)

07/07 7:57

Er zijn twee serieuze manieren om miljonair te worden... Het winnen of door vererving krijgen, of er voor werken.

De meest waarschijnlijke manier is er voor werken.

Het gekke is dat veel meer mensen dan nu miljonair zijn al miljonair hadden kunnen zijn... Al dan niet bewust koos men er voor een andere weg te belopen. Niets mis mee. Tenminste als je dan ook wel bewust hebt gekozen voor die andere weg. Het is wat zuur als je doel "miljonair worden' is, terwijl je acties dat steeds weer torpederen.

Wat houdt dat in, leven als een miljonair?

Het houdt in dat je heel bewust moet kijken naar hoe je geld vervolgens weer geld maakt. Daar moet je heel bewust mee bezig zijn en keer op keer moet je kijken naar je vermogen en bezien of je niet nóg meer rendement kan maken, niet nóg meer geld beschikbaar kan krijgen om in te zetten. Geld dus bewust niet uitgeven, maar beleggen.

Als je dat niet structureel doet en blijft doen, dan wordt de kans heel klein dat je miljonair gaat worden.

Als je geld namelijk WEL ook weer geld gaat opleveren, dan heb je in feite jezelf verdubbeld. Niet alleen jij werkt nu voor je inkomen en vermogen, maar je vermogen doet dat ook! Dát is de manier om miljonair te worden.

Miljonair (willen) worden is dus financieel gezien heel bewust leven.

Nu is de misvatting dat je al miljonair moet zijn om als miljonair te gaan leven. Dat is een misvatting, omdat het niet gaat om de status van het miljonair schap. Die status is slechts een gevolg van je levenskeuze. Leven als een miljonair is een manier van leven. Het maakt niet uit hoe rijk je dan al bent. Als jouw keuze is om te leven als miljonair, dan is die mijlpaal van miljonair worden slechts een kwestie van tijd. Het punt is dat slechts weinig mensen daadwerkelijk willen leven als een miljonair... 

Ze willen namelijk uiteindelijk slechts geld uitgeven als een miljonair... Dát is het punt en het probleem.

Als je dat doet VOOR je miljonair bent, dan wordt je vrijwel zeker geen miljonair.

Maak jezelf vrij
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Laagdrempelige kunstsubsidie (Tom Lassing)

07/07 8:19

De stad Utrecht realiseert zich dat kunstenaars geen professionele subsidieaanvragers zijn en heeft daarom een laagdrempelige opzet neergezet waarbij onbekende of startende kunstenaars tot 2500 euro aan subsidie kunnen krijgen.

Klinkt goed, zeker na de Corona tijd die juist voor kleine kunstenaars ook hard aankwam.

Een mij bekende kunstenares die ik op Facebook volg, bedacht dat het haar in staat zou stellen een project op te starten waar ze nu simpelweg het geld nooit voor had.

Ze besloot de laagdrempelige subsidie aan te vragen.

Om een lang en voorspelbaar verhaal kort te maken...

De subsidie regeling is verre van laagdrempelig en ambtenaren doen er alles aan om de aanvragen af te wijzen. Je moet uiteindelijk op aanwijzing van de ambtenaren hele boekwerken met plannen en argumenten en doelen inleveren en vervolgens gaat de "onafhankelijke" externe adviseur (die hier het meest mee aan het verdienen is) de aanvraag alsnog afwijzen.

Misschien begrijpen ze in de stad Utrecht de betekenis van "laagdrempelig" niet.

Hoe dan ook gaat deze 'laagdrempelige regeling' in de gemeenteraad van Utrecht tot de nodige vragen leiden.

Terecht, want nu is heel het circus zonde van het geld. Als je toch enorme drempels opwerpt en vrijwel alles enorm moeilijk maakt en alsnog afwijst, dan kan je beter geen regeling opstarten en daarvoor een dure externe adviseur aanstellen. DAT is namelijk pas zonde van het geld!

Ik ben heel benieuwd hoeveel die externe adviseur nu mee naar huis gaat nemen. Dát is hier mogelijk zelfs nog het grootste schandaal en misbruik van publieksgelden.

Woon je in Utrecht, volg het dan en laat het me weten!

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd