Beursbox Nieuwsbrief Belangrijkste gevaar voor de beurzen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Belangrijkste gevaar voor de beurzen
Date: September 27th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 27 september 2021
 
 

AEX 791,45 Dow 34.842 USD 1,171 Btc 37.653 Goud 1,758.84

 
 

Bitcoin kopen?

Bij deze aanbieder is het wel heel makkelijk om bitcoin of andere cryptós te kopen!

Klik hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Duizelingwekkende cijfers! (Jack Hoogland)

27/09 7:00

Als bij een eender welke grondstof de vraag 10% groter is dan het aanbod, dan is er al sprake van een uitzonderlijke situatie. Donderdag liet ik u zien dat kerncentrales nu 180 miljoen pond uranium per jaar verbruiken, terwijl uraniumproducenten slechts 125 miljoen pond uit de grond halen. Dat geeft een tekort van maar liefst 44%. Dat zijn al duizelingwekkende cijfers.

Ook vertelde ik u dat de vraag naar uranium volgens de huidige verwachting zal stijgen naar 292 miljoen pond in 2040. De huidige, nog niet concrete plannen van de Amerikaanse regering zitten echter niet eens in deze verwachting verwerkt. Die 292 miljoen pond zal opwaarts worden bijgesteld bij iédere aankondiging van een land dat gaat investeren in nieuwe kerncentrales. 

En bij iédere aankondiging dat de levensduur van een bestaande kerncentrale wordt verlengd.

Dat terwijl nu een energiecrisis de kop opsteekt, die de roep om kernenergie als (deel)oplossing van het klimaatprobleem alleen maar verder zal versterken. Het feit dat Duitslands klimaatbeleid nu wordt bekritiseerd door onder meer Frankrijk, is een teken aan de wand. Zie onderstaande tweet.

De daadwerkelijke vraag naar uranium zal de komende 20 jaar tot fors hoger dan 292 miljoen pond per jaar stijgen. 

En er is totaal geen zicht op  waar al dat voor kerncentrales benodigde uranium vandaan moet komen. 

En dan hebben we ook nog.... 

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/09 7:17

  • We zijn dit weekend in Nederland met uitsluiten begonnen. Ongevaccineerden worden uitgesloten. Het is een stap richting "slegs vir blankes" of "nicht für juden". Het is een stap die in zowel het VK als Denemarken bewust afgewezen werd. Het heeft namelijk geen enkele zin en het werkt polariserend in de samenleving. Je kan er een dikke vinger naar opzeteken, maar als we hier mee doorgaan, dan kom ook jij vanzelf een keer aan de beurt, OF je moet de kampbeul willen worden. Ik vind dat we deze weg niet lmoeten belopen. Het Nazi regime deed het en het blanke regime in Zuid-Afrika deed het ook. Dat moet toch wel genoeg zeggen! Het is simpelweg fundamenteel en principieel fout!
  • Duitsland gaat net als Nederland en België een periode in met een ellenlange regeringsformatie. De verkiezingen laten goed zien dat er een enorme verdeeldheid heerst.
  • Verschillende Chinese steden hebben beslag laten leggen op tegoeden van Evergrande. Men wil er zeker van zijn dat lopende vastgoedprojecten ook echt afgerond worden.
  • De Britse regering heeft ondanks Brexit nu toch besloten om voor een periode van drie maanden 10.500 buitenlanders een werkvisum te geven. Het punt is, het is te weinig in alle opzichten. Er zijn 100.000 dringende vacatures en wie wil er nu voor slechts drie maanden helemaal naar het VK reizen? Er is in Europa werk genoeg en een reis vanuit Azië is te duur als je slechts drie maanden mag werken. Het gaat nu gierend mis in het VK en dat is puur toe te schrijven aan de Brexit. Men ging er onvoorbereid in en dat wreekt zich nu.
  • De Chinese centrale bank is momenteel miljarden aan 'kort geld' in het systeem aan het pompen. Ze willen er zeker van zijn dat er genoeg cash aanwezig blijft. Overigens ging het vandaag om 13,2 miljard dollar. Op hun bevolking natuurlijk een druppel. Het geeft wel aan dat er spanning op het geldsysteem in China staat.
  • 10 stappen naar financiële onafhankelijkheid. Kijk hier

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Belangrijkste gevaar voor de beurzen (Tom Lassing)

27/09 7:31

Als ik één ding moet noemen die wat mij betreft eruit springt als een gevaar voor de beurzen, dan is dat NIET het omvallende Evergrande uit China. Er zijn er die van mening zijn dat het de Lehmann Brothers voor China is, maar ik denk het niet. Lehmann Brothers was een complete verrassing. Dat kunnen we van Evergrande natuurlijk niet zeggen.

Daarbij is het een Chinees probleem en China is nog niet het financiële hart van de wereld.

Daarmee komen we bij het punt dat mijns inziens WEL het grootste gevaar is.

Dat is het...

Lees verder
 
 
 

Investeren in een hotelkamer (Tom Lassing)

27/09 7:49

Ik kreeg in mijn inbox een reclame om te investeren in een goedlopend hotel. Ik zou een gegarandeerd 30 jarig rendement krijgen.

Het rendement, hou je vast... 3,25% netto.

Dát is een heel reëel rendement en heel eerlijk van ze.

Maar het is natuurlijk wel een belachelijk laag rendement.

Waarom zou je je geld 30 jaar vastzetten voor slechts 3,25% rendement?

Dat geeft toch wel aan dat het een slechte investering is?

Ik kan bij Neo Finance 13% rendement halen en ik bied zelf mijn geldschieters voor mijn huizen in Detroit tussen de 6.5 en 7% rendement.

Meer dan het dubbele!

Beleggen in vastgoed is in principe heel interessant, maar je moet natuurlijk wel op het netto rendement letten. 3,25% is ongeveer de geldontwaarding netto. Je schiet er dus niets mee op.

Meer over Neo Finance
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

In 10 stappen Financieel Onafhankelijk worden (Tom Lassing)

27/09 8:18

Ik verbaas me er over dat veel mensen klagen over hun financiële situatie, maar als ik ze dan vraag of ze al beleggen of bewust iets doen met spaargeld, dan hebben ze daar geen verstand van.

Ja sorry hoor, maar dan moet je OOK niet klagen over je financiële situatie.

Die is dan namelijk hoogst waarschijnlijk je eigen schuld!

Tijd om volwassen te worden!

Klagen is echter makkelijker.

Maar wil je eindelijk zelf iets doen aan je financiële situatie, dan wordt het tijd om eens bewust te kijken naar de financiële plaatje.

Daar hoef je écht geen financieel expert voor te zijn. Je moet je echter wel even verdiepen in de materie.

Als jij vindt dat je niet over geld na wilt denken, dan moet je ook niet zeuren over je financiële situatie.

Zo simpel is het.

Lees verder

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd