Beursbox Nieuwsbrief 3D printen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 3D printen
Date: September 28th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 28 september 2021
 
 

AEX 788,67 Dow 34.817 USD 1,168 Btc 36.339 Goud 1744.76

 
 

De omzet verveelvoudigde

De omzet van deze gezondheidsproducten aanbieder schoot tijdens de Covid periode omhoog. Steeds meer mensen begrijpen dat gezond leven het beste medicijn is. Krijg je dagelijks echt alles binnen wat een gezond lichaam binnen moet krijgen? Waarschijnlijk niet. Daarom bestaan supplementen. Het is verstandig die te nemen om je gezondheidsconditie optimaal te houden. Je lichaam is een belangrijke investering! Kijk hier

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/09 7:00

  • Gisteren crashste mijn PC en resteerde helaas een fabrieksinstellingen actie. Daarmee was ik tot mijn verrassing ook mijn Google account ineens kwijt en het duurt volgens Google nog 48 uur voor ik weer toegang tot mijn account heb. Ik zal dus niet op mails naar mijn gmail account kunnen reageren.
  • DeGiro heeft besloten om per 31 december 2021 alle zakelijke gebruikers (dus klanten die met een bedrijfsrekening beleggen) er uit te gooien. Blijkbaar is het ze te lastig geworden. DeGiro wil alleen 'makkelijke' klanten.
  • Vandaag komt er een rechtszaak over het feit of de overheid handhavingsmaatregelen door restauranthouders etc. mag laten uitvoeren. In mijn ogen een stap over de grijze lijn heen. Als het wel mag, waar stopt het dan?
  • Gisteren een goede dag voor uraniumaandelen. Dat terwijl afgelopen vrijdag juist zo'n slechte dag was. Verderop in de nieuwsbrief meer daar over.
  • Eén FED directeur gaat het veld ruimen nadat bleek dat enkele directeuren enorm actief in aandelenhandel waren geworden. Dat is ongewenst omdat ze zelf een enorme invloed op de aandelenbeurzen kunnen hebben.
  • De Republikeinen hebben gisteren een poging om de schuldlimiet van de overheid op te rekken getorpedeerd. Ze willen de zaak graag laten klappen omdat ze denken dat het de populariteit van Biden gaat schaden. Een extreem gevraarlijk politiek spelletje.
  • ASM International verwacht de komende jaren nog stevig te kunnen groeien. Daarbij denken ze ook de marge te kunnen verbeteren.
  • Ford gaat een nieuwe fabriek bouwen, puur voor de bouw van elektrische auto's. Ook komen er drie nieuwe accufabrieken bij. 7 miljard dollar wordt Fords totale investering. Ford gaat samenwerken met accu fabrikant SK Innovation die 4,4 miljard zal bijdragen. Per jaar moeten de fabrieken in staat worden om een miljoen accupakketten uit te leveren.


Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Uraniumaandelen koersbewegingen (Tom Lassing)

28/09 7:23

Afgelopen vrijdag gingen uraniumaandelen zo'n 10% in koers omlaag. Het leek wel alsof alle fundamentele gegevens onzin waren. De aandelen gingen vol in de uitverkoop.

Ik schreef daarop aan de x10beleggen nieuwsbrief lezers al dat ik er wel gelukkig mee was, want die koersne komen wel weer omhoog.

Gisteren bleek dat al. De koersen stegen gemiddeld zo'n 5%.

De vraag is natuurlijk waar die enorme uitverkoop van afgelopen vrijdag vandaan kwam.

Welke beleggers wilden ineens van hun aandelen af en welke beleggers wilden maandag ineens zo graag kopen?

Is dat volkomen vrije handel, of is hier sprake van een figuurlijke figuur die aan de stam van de appelboom heeft zitten schudden om te kijken welke rijpe appels geplukt konden worden?

Ik zie namelijk geen logische reden voor deze enorme bewegingen, zonder dat hier berichten in de pers aan ten grondslag liggen. Dan vermoed ik toch een zekere vorm van marktmanipulatie door deze of gene.

Hoe dan ook, ik ben nog altijd bezitter van de aandelen en zulke bewegingen omlaag zijn eerder een teken om te kopen, dan om te verkopen.

x10beleggen
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

3D printen (Tom Lassing)

28/09 7:45

Eén van de kansrijke sectoren voor de toekomst is 3d printen. We kunnen dat van heel klein tot heel groot, het printen van huizen aan toe ontwikkelen.

Er ligt zeker een toekomst.

Maar... Hoe kan je er in beleggen?

Als je één aandeel in die sector kiest, dan is de kans groot dat het 'm niet gaat worden. Er zal straks hooguit slechts een enkel bedrijf overblijven van de pioniers van nu. Hoe groot is de kans dat jij de goede keuze voor dat aandeel maakt?

Dan kan je mogelijk al een beleggingsfonds of index ETF proberen te kopen.

Maar ook dat fonds zal te maken hebben met veel bedrijven die het niet gaan redden. Het rendement moet dus komen van hopelijk de winst van die ene winnaar. Per saldo komt het neer op een gemiddeld laag rendement waar je lang op moet wachten.

Het is een beetje als een loterij.

Je kan het geluk hebben van een goed lotje. De kans is echter groter dat je er naast zit. Straks, als het spel gespeeld is, dan zijn er enkele beleggers die de juiste keuze gemaakt hebben. Die hebben toch een individueel aandeel gekozen en hadden het geluk dat ze de winnaar in handen hadden.

DAT kan je alleen maar overkomen als je de gok neemt. Maar realiseer je, het is gokken, niet beleggen.

x10beleggen.nl
 
 
 

Mensen uitzonderen is fout (Tom Lassing)

28/09 7:51

Ik kreeg gisteren wat push back op mijn opmerking dat mensen uitzonderen niet de juiste weg is.

Ik wil er het volgende op zeggen...

Als eerste, waar is de crisis? Wat maakt dat we NU 1,8 miljoen mensen moeten uitsluiten van een sociaal leven? Welke crisis hebben we het over, want de cijfers liegen niet. De cijfers zeggen dat er geen absolute crisis meer is. Het aantal besmettingen neemt af, het aantal ziekenhuisopnames neemt af en is al laag en het aantal mensen dat dood gaat aan Covid is enorm afgenomen. Dezelfde cijfers hebben er in Denemarken toe geleid dat men alle maatregelen al losgelaten heeft.

Vooral gevaccineerden lopen nu weinig kans op ziekenhuisopnames of de dood. Dus waar zijn ben je nog bang voor? 

Daarnaast is het nog altijd zo dat de officiële versie is dat dieren het virus overgebracht hebben op mensen. We vaccineren geen enkel dier, dus heeft het vaccineren van mensen voor de uitroeiing van de ziekte geen enkele zin.

Of willen we nu ineens die officiële versie dan maar wel ter discussie stellen?

Maar erger nog... Wat als blijkt dat deze maatregel helemaal niets doet? Gaan we dan die ongevaccineerden huisarrest geven?

En als dát niet werkt, gaan we ze dan in 'hotels' of 'kampen' opsluiten?

Je moet wat en de regering heeft nu duidelijk gemaakt dat 'de schuld' van de crisis bij deze 1,8 miljoen mensen ligt.

Die moet je uit de samenleving snijden, te beginnen uit het sociale leven, dan komt het goed! DAT is wat de regering zegt. Maar als dat niet blijkt te werken? Als het aantal zieken vanaf nu gaat toenemen?

Hoe ver wil je dan gaan?

Als dit dus niet werkt, dan wil ik niet weten wat de volgende stap gaat zijn.

Heel veel 'goede' mensen heb ik nu al gehoord en gelezen met reacties die duiden op de bereidheid nog vele stappen richting verdere uitsluiting te willen nemen. Tot afschieten aan toe.

De geest is uit de fles. Uitsluiting is weer sociaal aanvaardbaar, net als in de jaren dertig. Ook de handhaving in particuliere in zakelijke handen leggen is ineens mogelijk. Handhaving is een taak van de overheid, niet van een ondernemer of een vrijwilliger van een vereniging! 

DAT is zo fout aan deze maatregel.

Als je dat niet ziet, dan sta je NAAR MIJN IDEE nu al aan de verkeerde kant van het prikkeldraad.


Dit is een principe kwestie. De maatregel is simpelweg fout. Wat het goede doel er onder ook mag zijn geweest. Het is fout.

Waren er in 1933 in Duitsland maar genoeg mensen opgestaan tegen de maatregelen van toen... Nu is je kans om te doen wat ze toen niet deden!

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Komt olie echt op 150 USD het vat? (Lodewijk Hof)

28/09 8:39

We komen uit een uiterst bijzondere situatie. We hebben de wereldeconomie dicht gegooid. Politici en bureaucraten besloten wat cruciaal was. Dus in sommige landen was de verkoop van sterke drank strikt noodzakelijk, in andere niet en weer anderen had men niet de luxe om het land te sluiten. Men leeft er van dag tot dag. Waarom druk maken over een intensive care die overbelast raakt als er geen intensive care is?  Nou is er, bijna stiekem, een hoop beleid en regelgeving doorheen gedrukt.

Maar ik ben ook begonnen met de voorbereidingen van mijn vooruitblik. Hoe kijk ik naar de toekomst en wat en hoe. Ik ben dus wat mensen gaan vragen. Allemaal op deel gebieden. Een persoon die ik erg hoog heb zitten had het over olie. Olie van 150 de Barrel. Ja, dat geeft te denken. 

Maximale prijzen interesseren mij doorgaans uiterst, alsmede minimum. Ik beschouw het als een methoden om te komen tot neutraal vastgestelde mogelijkheid. Dat beschouw ik als een kader. Als een methode om mijn hersenen te scherpen.

Maar USD 150 de barrel olie. Daar moet een reden voor zijn. Dat gaat immers niet zomaar gebeuren. Amerikaanse Schalie kan toegevoegd worden. De OPEC kan haar destructieve kartel gebruiken en maximaal produceren.

Dus dit geeft te denken. Een rechtvaardiging zit in de ESG keuzes die Europese olie maatschappijen hebben gemaakt. Ze investeren niet meer in de winning van nieuwe olie. Dus zijn ze als een slang die zichzelf opeet. Ze groeien niet groter.

Neen, ik heb niets tegen duurzame energie. Ik ben voor goedkope en betrouwbare energie. Eentje die zonder subsidie geproduceerd moet worden. Dan moet de goedkoopste en betrouwbaarste het maar winnen. 

Het zal u verbazen. Maar zo’n olieprijs is slecht. Niet alleen voor de wereld. Maar ook voor de olie industrie. Het zal, tijdelijk, een winst explosie  veroorzaken. Eentje waarvoor u uzelf kan profileren. Met coupon Tom krijgt u ook nog eens 30% korting.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen.com

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 60.000+ leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd