Beursbox Nieuwsbrief Als het toen al niet lukte...

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Als het toen al niet lukte...
Date: December 7th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 7 december 2021
 
 

AEX 778,43 Dow 35.227 USD 1,129 Btc 45.250 Goud 1,782.99

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Mijn collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier voor slechts een paar euro bestellen.

Kijk hier
 

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/12 7:00

  • Ahold is begonnen aan de inkoop van eigen aandelen. Er zal tot 1 miljard euro aan eigen aandelen ingekocht gaan worden.
  • Obligaties Evergrande zijn flink in koers gedaald. Het bedrijf moet nu reorganiseren.
  • De SPAC van de 45e president van de VS is in onderzoek bij de SEC. Men wil meer weten over de eerste stappen in het proces dat uiteindelijk tot de SPAC heeft geleid. Gisteren werd ook bekend dat Senator Nunez de CEO van de onderneming zal gaan worden. Nunez heeft nul ervaring op dat vlak.
  • De PCR test lijkt één grote fraude te zijn. Het onderzoek waarop e.e.a. is ingevoerd is zwaar onderuit gehaald door wetenschappers en dat lijkt de bodem onder heel de basis van die test weg te slaan. De vraag is uiteraard of overheden dit debacle wel willen toegeven. Er is nu officieel een retraction paper ingediend. Als die wordt toegekend, dan is de wetenschappelijke basis onder de test volkomen weggevaagd. Wordt de retraction paper niet toegekend, dan wordt deze openbaar en dan kan het zijn dat het vertrouwen in wetenschap en overheid een enorme dreun krijgen. Naar eigen zeggen hebben ze tien fundamentele fouten aangetoond in het onderzoek naar de PCR test. Overigens oud nieuws voor iedereen die zich er al eerder in verdiepte. Dit was al bij de invoering van de test bekend, alleen nu is het ook aangetoond en officieel in een retraction paper geplaatst.
  • Meta (Facebook) heeft een nieuwe methode gevonden om geen slachtoffer te kunnen worden van revenge porn. Ze ontwikkelden een extra platform. De oplossing van dat platform... Stuur ze jouw naaktfoto's zodat ze Internet kunnen afzoeken en die foto's van facebook kunnen verwijderen. Een nobel streven, maar bij een rechtszaak sta je zwak, want je verspreidt daarmee zelf ook die foto's. Lees hier verder
  • Toyota gaat in North Carolina een batterij fabriek bouwen. Investering 1,3 miljard dollar en het moet 1750 banen gaan opleveren.
  • Is Nyrstar een interessante belegging? Het aandeel ging van 70 naar 0,25. Een terechte daling? Kijk hier 

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Vanavond webinar over Daytrading! (Tom Lassing)

07/12 7:21

Vanavond geven Jan Robert en Aloys een webinar over daytrading. Je kan dan zien hoe de ondersteunende software werkt en je kan dan ook bepalen of dit eventueel ook iets voor jou zou kunnen zijn.

Het is namelijk wel heel interessant, zeker als je actief met beleggen bezig wilt zijn, maar je vermogen niet supergroot is. Daytrading is een heel effectieve manier om je geld dan aan het werk te zetten.

Kijk hier om je even op te geven!

Meer info
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Als het toen al niet lukte... (Jack Hoogland)

07/12 7:41

Terwijl beleggers goud verkopen omdat Powell aangaf dat de Fed sneller haar geldprintprogramma gaat afbouwen, word ik alleen maar positiever.

De reden is dat we sneller bij het punt komen waar Mohamed El-Erian in onderstaand artikel voor waarschuwt.

Juist als de Fed haar monetaire beleid gaat normaliseren, wordt de instabiliteit van financiële markten en de economie blootgelegd.

In 2018 begon de bull markt in goud ook toen de Fed probeerde haar monetaire beleid te normaliseren.

Het werd echter snel duidelijk dat dit desastreuze effecten op financiële markten en op de economie ging hebben.

Nu gaat de Fed hetzelfde doen, terwijl schulden fors hoger zijn, inflatie op een recordniveau is, de bubbels op de huizen- en aandelenmarkt verder zijn opgeblazen en de economie véél kwetsbaarder is.

Als het de Fed in 2018 al niet lukte, dan gaat het nu helemáál niet lukken!

Tegelijk zien we dat goudaandelen in relatie tot de S&P500 nu net zo laag noteren als in 2000, 2015 en 2018. Zie onderstaande grafiek.

Alle drie de vorige keren werden gevolgd door explosieve koersstijgingen van goudaandelen. 

Het enige verschil met 2000, 2015 en 2018 zit in...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Profiteer van een Koude winter (Tom Lassing)

30/11 7:59

Gaat het een koude winter worden? Dat weten we niet met zekerheid. Wel is het zo dat vanaf nu de verwachting is dat we 6 weken 'onder normaal' zullen zitten met de temperaturen.

In de meeste winters is dat voor beleggers niet echt belangrijk nieuws, maar dit jaar is anders.

De gasreserves van Europa zijn te laag. We zijn afhankelijk van Russisch gas en de Russen leveren nu 'net genoeg'. Nét genoeg is echter te weinig om voorraden voor februari en maart aan te leggen.

We worden dus serieus enorm afhankelijk van Rusland voor onze energievoorziening.

De VS waarschuwde daar al voor.

De prijs van gas is nu al heel hoog en bij verdere verstoringen in de aanvoer, OF bij een kouder dan verwachte winter, kan de prijs wel eens helemaal omhoog knallen.

Als consument ben je dan het haasje. We gaan namelijk per 1 januari massaal over op variabele prijzen, want op deze hoge gasprijzen wil je geen jaarabonnement sluiten.

Wie gaan er profiteren?

Daarover heb ik samen met Ronald de Zoete een rapport geschreven. Als jij van plan bent te profiteren van deze unieke situatie, dan raad ik dat rapport van harte aan. Alleen voor serieuze beleggers!

Klik hier
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Belgische belastingbetalers opgelet! (Tom Lassing)

07/12 8:15

Weer een nieuwe stunt van de Belgische overheid... Als je nog altijd je post van de overheid letterlijk via de post kreeg, maar je eerder dit jaar online een Corona certificaat aanvroeg, dan heb je tegelijk de overheid toestemming gegeven om AL je post nu voortaan digitaal te ontvangen.

Heel veel mensen hadden dat zo niet begrepen en hebben nu dus te laat gereageerd op post (belastingaangiftes) die ze nu nog slechts digitaal ontvingen.

Als je dus dat certificaat aanvroeg EN je kreeg tot op dat moment alles nog per post, dan begrijp je nu waarom je ineens geen berichten meer van de belastingdienst krijgt.

Dit geldt dus ook voor onroerende voorheffing, om maar eens een te betalen belasting te noemen.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen.com

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 70.000+ leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd