Beursbox Nieuwsbrief Rechtszaak tegen wereldberoemde influencers

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Rechtszaak tegen wereldberoemde influencers
Date: January 13th 2022
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 13 januari 2022
 
 

AEX 790,44 Dow 36.290 USD 1,143 Btc 38.246 Goud 1,825.21

 
 

Veilig op Internet surfen

Neem een abonnement bij de beste VPN die op dit moment beschikbaar is.

Kijk hier voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 18 van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/01 7:00

  • Het aandeel Philips verloor gisteren 15% aan waarde nadat bleek dat de Apneu affaire groter blijkt te zijn dan men eerst heeft doen geloven. Tijd voor een grote schoonmaak bij Philips.
  • Er wordt door sommige politici en journalisten gewezen naar de meevallende faillissementscijfers om daarmee aan te geven dat het allemaal zo slecht niet gaat met ondernemers en ondernemingen. Wat het echter vergeet te vermelden is dat het aantal vrijwillige bedrijfssluitingen met 20% is toegenomen. Verder is het zo dat men nu 'blijft hangen' omdat de steun die er wel is, nét genoeg is om te blijven hangen, of men werkt nu tijdelijk elders. Kijk ik naar mijn jongste dochter... Die is nu invalleerkracht om de eindjes aan elkaar te knopen. Hun bedrijf levert alleen maar verlies op, maar ze werkt elders om dat verlies aan te vullen. Je wilt immers je bedrijf heel graag redden, daar heb je jaren voor gewerkt. Sukkels die dan stellen dat het allemaal wel meevalt zijn mensen die een baan hebben waarbij ze geen financiële nadelen ondervonden hebben. Ik kan me wel kwaad maken om zulke onnozelaars.
  • In Hongarije heeft de regering de voedselprijzen vastgeklikt om de inflatie te beteugelen.
  • We gaan er dit jaar door inflatie flink op achteruit. De inflatie houdt ook nog wel even aan is de verwachting van het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
  • De inflatie in de VS is ondertussen al op 7% gekomen. Dit gaat al behoorlijk pijn doen daar, want het wordt al een uitdaging om met degelijke investeringen 7% te halen.
  • Cruiseschip operator Genting (Hong Kong) zag haar aandelen gisteren met 50% dalen nadat bekend werd dat ze de schulden niet op tijd kunnen aflossen.
  • Cuba heeft een eigen vaccin weten te ontwikkelen dat naar eigen zeggen een 90% bescherming biedt. Het betreft een vaccin dat in drie injecties toegediend moet worden. Ze vaccineren kinderen al vanaf twee jaar. Het gaat om subunit protein vaccines, dus niet de mRNA versies zoals die in het westen worden gebruikt en die zeker geen 90% halen. (De vraag is of de Cubaanse variant die 90% uiteindleijk ook wel haalt)
  • Ik maakte vorige week een video over Alibaba. Mijn conclusie toen was dat er nog geen redenen voor aankoop waren. Er is wat veranderd... kijk hier

Mijn visie op goud
 
 
 

Mijn eerste Crypto index dag (Tom Lassing)

13/01 7:16

Zoals ik gisteren al schreef, had ik de nodige moeite mijn rekening geopend te krijgen. Mijn fout, maar die fout pakte wel gunstig voor me uit. Ik miste hierdoor de daling van de crypto's van vorige week.

Gisteren ging mijn account dan eindelijk open en om 18:15 uur stond mijn account al 3,5% hoger! Vanochtend is dat al ruim 4% geworden.

Dat geluk kan je dus ook hebben.

Ik zit nu in 18 verschillende crypto munten op die rekening.

Mijn grootste positie is bitcoin met een weging van 22%. Ethereum 16,5% en dogecoin 13,3%.

Over 18 dagen wordt er weer een herweging in de portefeuille doorgevoerd zodat ik ook altijd in selectie van de 25 meest verhandelde munten zit. Ik heb geen 25 munten omdat in die 25 meest verhandelde munten ook enkele munten zitten die niet overal verhandeld kunnen worden. Ik heb mijn rekening via Kraken lopen. Die kan 18 van de huidige top 25 munten aan.

Het blijft de speculatieve crypto markt, maar door met een index te werken, is het risico wel veel lager. Juist de herweging iedere maand zorgt er voor dat je ook altijd actueel in de meest populaire munten zit.

Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat lopen. Het mooie is, ik hoef niets te doen, niets te kunnen. Deze portefeuille doet alles zelf. Ik heb de rekening geactiveerd en dan gaat de machine lopen.

Interesse? Kijk hier. Geef je Beursbox als kortingcode op, dan krijg je korting op de accountskosten.

Mercury Redstone
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Welke of wat voor belegger ben je? (Tom Lassing)

13/01 7:35

Kan jij jezelf zo ver krijgen dat je huidige welvaart inruilt voor potentiële toekomstige welvaart?

Dát is het immers.

Je zet nu geld in om geld voor je te verdienen. Dat geld kan je dan nu niet uitgeven aan leuke dingen in de hoop dat je ooit meer geld hebt om het dan uit te geven aan leuke dingen.

In mijn ogen zijn er twee soorten mensen:

1. Hamsters

2. Zwervers


De hamsters zijn de mensen die vanuit hun basis instelling geen moeite hebben met het concept van beleggen.

De zwervers geven liever vandaag uit, want misschien is er wel geen morgen... Die mensen hebben enorme moeite met beleggen. Het voelt niet goed voor ze.


Dan heb je bij de hamsters de gokkers, de wetenschappers en de investeerders.

Alleen de laatsten begrijpen dat het een vak is dat je niet alleen moet kennen, maar ook moet uitvoeren wil je succes hebben.

De vraag is nu... Wat voor belegger ben je?

Naar het Beursbox videokanaal
 
 
 

Rechtszaak tegen wereldberoemde influencers (Tom Lassing)

13/01 7:47

In de VS is een rechtszaak aangekondigd tegen Kim Kardashian en Floyd Mayweather. Beide hebben ze de crypto munt EthereumMax aanbevolen en de eiser is van mening dat ze daarmee de koers kunstmatig omhoog hebben gejaagd om er zelf beter van te worden. Een pump and dump opzet dus.

Ik heb geen idee hoe de koers indertijd verlopen is, maar wat je tegenwoordig veel ziet, is dat influencers die extreem beroemd zijn een samenwerking aangaan met een aanbieder van iets en daarvoor een enorme beloning krijgen.

De vraag is dan of die 'samenwerking' legaal is.

Zeker als het gaat om beleggingsadvies zijn er regels. De vraag is natuurlijk waar de grens ligt. Een sticker op je broek naaien en veel in beeld laten komen tijdens een wedstrijd is maar niet zomaar bedrog.

Immers, dan zou Max Verstappen ook snel een probleem hebben en kunnen worden aangeklaagd vanwege gezondheidsrisico's waaraan hij consumenten blootstelt. Niemand die zoiets serieus zou nemen.

Waarom zou de rechtszaak tegen Floyd puur op die basis dan wel een kans van slagen moeten hebben.

De vraag is, wat deed hij daarbij? Bleef het bij die sticker, of deed hij meer?

Kim heeft een groter probleem. Als Kim wat ze heeft gedaan met een pennystock had gedaan, dan was ze mogelijk terecht aangeklaagd. Nog niet schuldig, maar de aanklacht was geen onzin geweest.

Punt is alleen, crypto's zijn nog niet gereguleerd. Ook bij Kim is er het feit wat ze gedaan heeft rondom de plaatsing van de tweet.

Als ze is beloond in munten die ze daarna direct van de hand deed, dan is een pump and dump zaak zeker te maken. Als ze die munten nog weken heeft aangehouden, wordt de zaak al zwakker... Ik weet het niet.

De rechter zal er vooral een kluif aan hebben omdat de aangeklaagden beroemd zijn. Op zich lijkt de zaak niet zo heel ingewikkeld. Het zal vooral af hangen van wat ze deden. De kans is klein dat dit succesvol voor de aanklagende partij gaat zijn. Het is nog te veel een cowboymarkt.

Bezoek ook deze site
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Waarom het OMT nooit snel wil versoepelen (Tom Lassing)

13/01 8:06

Het OMT is een orgaan dat is opgezet om veiligheid van mensen voorop te stellen. Het OMT kijkt dus niet naar andere factoren.

Het is als de brandweer controle in een restaurant. De brandweer wil een altijd dichte vuurvaste deur tussen de keuken en het restaurant. Dat is het veiligst. De bediening krijgt die gewenste superveilige deur niet open met alle bestellingen in hun hand.

De vraag is dan, wat moet er besloten worden tussen brandveiligheid en gebruikersvriendelijkheid en wie gaat dat bepalen? Immers, men gaat die deur tijdens openingstijden open zetten en dan heb je nog geen veiligheid. Er moet een werkbaar compromis gevonden worden.

Hetzelfde geldt voor het OMT. Die gaan alleen maar voor absolute veiligheid.

Een andere instantie moet uiteindelijk bepalen waar dan een redelijk alternatief ligt waarbij veiligheid goed genoeg gewaarborgd blijft, maar waarbij ook andere factoren meegewogen worden.

De laatste twee jaar heeft helaas die andere instantie (de politiek) het af laten weten.

De overheden in heel Europa hebben hun verantwoordelijkheden niet genomen en hebben te veel hun oor laten hangen naar alleen maar het advies van (in Nederland) het OMT.

Die situatie moet veranderen, want, om in restaurant termen te blijven, te veel voedsel komt op de vloer terecht omdat die deur te zwaar is en niet goed open gaat. In feite zelfs vaak op slot zit, als de brandweer is komen controleren.

Als de Nederlandse overheid nu vrijdag niet met flinke versoepelingen komt, dan verwacht ik dat voor veel winkeliers, restauranthouders, schoonheidsspecialistes, kappers etc. het einde van hun bedrijf nabij is en dat ze dus, omdat de zaak toch niet erger kan worden, een wanhoopsdaad gaan doen.

Overal in Nederland hoor je al dat men 'de zaak zaterdag open gaat doen'.

Het is geen lulligheid, het is pure wanhoop.

De overheid, waarbij de ambtenaren in deze tijd nooit een cent minder verdienden, verstaan die wanhoop niet en grijpen nog altijd keihard in. Zo ontstaat vanuit onbegrip chaos en ontstaat er een klimaat bij een deel van de bevolking naar de overheid toe waaruit uiteindelijk terroristen voortkomen.

Willen Engel is geen engeltje, hij is een toekomstbeeld van een toekomst die we niet zouden moeten willen.

Wil je dat niet, dan moet er NU wat bij de aanpak van de crisis gaan veranderen, anders staan er duizenden anderen met dezelfde insteek als Willen Engel op en ik vrees dan voor Rote Armee toestanden in Nederland en mogelijk heel Europa. Het feit dat tienduizenden mensen in België gaan winkelen, geeft wel aan dat een steeds groter deel van de bevolking er ook wel klaar mee is.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd