Beursbox Nieuwsbrief Olie gaat naar $200 per vat. Profiteer daarvan

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Olie gaat naar $200 per vat. Profiteer daarvan
Date: June 15th 2022
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 15 juni 2022
 
 

AEX 652,87 Dow 30.364 USD 1,045 Btc 20.358 Goud 1,819.07

 
 

Voor de fundamentele belegger

FinancialStockData.com is een Nederlandse data aanbieder die fundamenteel ingestelde beleggers via de aangeboden data een enorm inzicht geeft in de ontwikkeling van beursgenoteerde bedrijven. Met code 'beursbox' krijg je een 30 dagen gratis toegang tot hun volledige systeem. Pak die kans! Hoe werkt het? Kijk hier

Kijk hier voor het proefabonnement
 

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone staat nu op een fors verlies. Dat is helaas realiteit. Aan de andere kant kan ik nu wel goedkoop bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalt. Heb je vertrouwen in die markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Olie gaat naar $200 per vat. Profiteer daarvan! (Jack Hoogland)

15/06 7:00

Maandag liet ik u al zien dat de olieprijs de komende tijd fors zal blijven stijgen omdat minimaal 3 miljoen vaten per dag aan Russische olieproductie definitief verloren zal gaan.

Gisteren kwam daar het nieuws bovenop dat ook de Libische olieproductie (1,2 miljoen vaten per dag) vrijwel geheel is gestopt wegens politieke onrust.

Dit scenario is ideaal voor olie-aandelen!

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand een fantastisch én spotgoedkoop olie-aandeel.

Bedrijf met 330 oliebronnen in productie, dat daarnaast maar liefst 4000 bronnen heeft die gemakkelijk in productie kunnen worden gebracht.

Verdient geld als water, en keert haar winst grotendeels uit door inkoop eigen aandelen en forse dividendverhogingen (nu 7% dividend).

Winst stijgt dit jaar met bijna 150% terwijl ook voor de komende jaren forse winstgroei wordt verwacht.

Aandeel is spotgoedkoop, want je koopt het voor slechts 8 keer de voor dit jaar verwachte winst.

Koers moet binnen een jaar met 125% stijgen om het aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Dat terwijl we ook méér dividendverhogingen mogen verwachten!

Olie gaat naar $200 per vat. Profiteer daarvan!
Bestel hier het  nieuwe “Super Rendement Rapport”!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/06 7:18

  • De dalende waarde van met name bitcoin brengt heel wat marktpartijen in de problemen. Binance en Celsius bijvoorbeeld. Zie mijn video daarover.

  • Zijn Tech aandelen nu in de daling koopwaardig? Zie in deze video hoe ik daar over denk!

  • Oliemaatschappijen maken enorme winsten op hun verkopen. In de VS wordt daarom gesproken over een eenmalige windfall profit tax op die oliemaatschappijen. Ze hebben namelijk ook écht hun wintmarge extreem verhoogd en consumenten betalen de prijs aan de pomp.

  • Ook uraniumaandelen daalden fors gisteren. Geen enkel aandeel is immuun als de beurzen keihard dalen.

  • Warren Buffett is bankaandelen aan het verkopen, behalve aandelen van Citigroup (C). Naar de reden hiervoor is het gissen. Buffett kocht 55 miljoen aandelen Citigroup. Ik maak hier mogelijk vandaag even een video over.

  • Het Oekraïense leger krijgt klappen rond Charkiv en bij Severodonetsk. Het maakt juist vordering in het zuiden bij Cherson.

  • Gazprom Germania dreigt failliet te gaan. Deze voormalige dochter van het Russische Gazprom mag liefst niet failliet gaan omdat daarmee de gasvoorziening Duitsland dan in gevaar komt. Berlijn wil nu miljarden in het bedrijf pompen. Duitsland zit shocking klem door de enorme afhankelijkheid van Russisch gas.

  • De waarde van alle digitale munten is van een toppunt van 3 biljoen dollar nu gedaald naar 1 biljoen dollar. vergelijk dat met de Amerikaanse aandelenmarkt die 49 biljoen dollar waard is.

Naar het Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Aankomende week vijf rechtszaken (Tom Lassing)

15/06 7:42

Ik heb de aankomende week vijf rechtszaken op de rol staan. Vijf huurders die ik voor de rechter sleep omdat ze al meer dan drie maanden geen huur betaalden.

De afgelopen weken is er naar aanleiding van in totaal tien aangekondigde rechtszaken bijna 12.000 dollar aan achterstallige huren alsnog overgemaakt.

Mijn eerdere vriendelijkheid is dus dankbaar misbruik van gemaakt.

En bedankt hoor.

Dit leert me dat ik geen uitzonderingen meer moet maken. Hoe menselijk het ook lijkt te zijn om dan maar weer een telefoontje er aan te wagen en weer een maand mee te gaan in hun zielige verhalen.

Wie nu 7 dagen te laat is met betalen van de huur krijgt een herinnering die tevens als zeven daagse waarschuwing telt. Als 30 dagen na de huur binnen had moeten zijn de huur er nog niet is volgt de aankondiging dat de uitzettingsprocedure wordt ingezet. Altijd. Ook als je als huurder een zielig verhaal hebt. Dat verhaal mag je bij de rechter staven met bewijzen en dan bij de rechter een regeling treffen om alsnog aan de huurbetaling te voldoen.

Blijkbaar moet het maar zo. Ik was veel te vriendelijk en dat heeft me in 2021 meer dan 50.000 dollar aan niet gekregen huur gekost. Sukkel dat ik ben... 

Detroit Vastgoed
 
 
 

Koers DWAC daalt fors (Tom Lassing)

15/06 8:00

De SEC doet onderzoek naar DWAC. Dat is de SPAC van de vorige Amerikaanse president. De koers van DWAC ging gisteren bijna 30% onderuit en is in totaal van rond de 97 gedaald tot rond de 28 dollar.

Het onderzoek van de SEC richt zich op de fusie tussen Digital World en Truth Social.

Men zoekt naar bepaalde documenten die blijkbaar nog altijd niet gevonden zijn.

Men vroeg er maanden geleden al om, maar blijkbaar is er nog altijd niet genoeg aan informatie ontvangen.

Mocht de SEC niet tevreden zijn wat er alsnog aan documenten geproduceerd gaat worden, dan kan het leiden tot hoge boetes.

De fusie tussen Truth Sociual en DWAC zou volgens wel geproduceerde documenten niet tegengehouden worden mocht er sprake zijn van onethisch of zelfs crimineel gedrag van Trump. Wat een rare clausule. Zoiets zet je er toch alleen maar in als je 100% zeker weet dat er sprake is van onethisch en crimineel gedrag?

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Een groot meer in Utah droogt op (Tom Lassing)

15/06 8:21

Het Great Salt Lake in de Amerikaanse staat Utah dreigt op te drogen.

Mocht dat gebeuren, dan is dat een enorme milieuramp, want op de bodem van het meer ligt arsenicum. Zodra dat droogt, vormt het stof en die stof is zeer giftig.

Helaas heeft de VS al ervaring met een ander meer met op de bodem arsenicum dat ooit opdroogde.

Heel de streek raakte onbewoonbaar.

Voor de staat Utah zou het opdrogen van het Great Slak Lake een ongekende milieuramp betekenen en het zou miljoenen mensen dwingen te moeten verkassen.

Het is vijf voor twaalf voor Utah.

Het probleem is echter dat het inwonersaantal in Utah in de laatste twintig jaar verdubbelde. Al die mensen verbruiken veel water en steeds meer water.

Zelfs initiatieven om water schoon te maken en daarna weer opnieuw te gebruiken zijn een druppel op een gloeiende plaat.

Het meer is nu al veel kleiner dan voorheen en nu al neemt de stof vervuiling toe. Die stofvervuiling zorgt er ook weer voor dat de sneeuw sneller smelt en dus ook sneller verdampt. Het probleem neemt nu dus al extra toe.

De opwarming van de aarde, die zeker in Utah goed voelbaar is, werkt ook niet mee.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd