Beursbox Nieuwsbrief Ook voor beleggers een game changer

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Ook voor beleggers een game changer
Date: August 10th 2022
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 10 augustus 2022
 
 

AEX 716,93 Dow 32.774 USD 1,021 Btc 22.483 Goud 1,789.38

 
 

Voor de fundamentele belegger

FinancialStockData.com is een Nederlandse data aanbieder die fundamenteel ingestelde beleggers via de aangeboden data een enorm inzicht geeft in de ontwikkeling van beursgenoteerde bedrijven. Met code 'beursbox' krijg je een 30 dagen gratis toegang tot hun volledige systeem. Pak die kans! Hoe werkt het? Kijk hier

Kijk hier voor het proefabonnement
 

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone herstelt zich flink. De afgelopen tijd heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in die markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/08 7:00

  • Vanmiddag in het lunchwebinar van 12:30 uur ga ik een aandeel bespreking waar Warren Buffett de laatste tijd fors aankopen in heeft gedaan. Geef je hier op om er live bij te zijn!

  • Gisteren werd bekend dat Denison (zie mijn video) een bod in aandelen op UEX Corp. heeft gedaan. Het bod komt neer op 0,51 per aandeel UEX. De koers van UEX was gisteren 0,48

  • India gaat het Chinese firma's verbieden om smartphones te verkopen onder de prijs van omgerekend 150 Amerikaanse dollar tegenwaarde. Ze willen die wet invoeren om hun eigen smartphone industrie te ondersteunen. De vraag is of dit een rechtszaak voor een internationaal instituut voor de vrije wereldhandel (WTO) gaat worden.

  • Tesla gaat haar aandeel op 24 augustus 3 voor 1 splitsen. Meestal is zoiets interessant voor aandeelhouders.

  • In de VS geven steeds meer leerkrachten hun baan op nu de (rechtse) politiek zich steeds meer met de inhoud van het lesgeven begint te bemoeien. Gemiddeld kunnen ze in andere banen 20% meer verdienen en hebben minder sores. Het komt de kwaliteit van het Amerikaanse onderwijs niet ten goede.

  • Paul Manafort, de campagneleider van Trump in 2016 heeft op tv toegegeven dat hij inderdaad informatie verstrekte aan de Russen. Hij was er al voor veroordeeld, maar kreeg een presidentieel pardon. Hij kan het dus zonder sanctie angst toegeven en doet dat nu ook.

  • Het gaat niet goed met Coinbase dat een 63% verlies aan omzet moest melden. Tijdens beursuren verloor het aandeel al 10,5% en nabeurs kwam daar nog eens 5,3% bij.

  • AMTD Digital verloor gisteren de helft van de beurwaarde. Het is een meme aandeel dat recent steeg van 59 naar 2.555 en nu weer gedaald is naar 206. Puur gekkenwerk van beleggers die die gek laten maken in Reddit groepen. Op een koers van 206 is de K/W 2280. Hoe ver kan die gekte gaan?

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Ook voor beleggers een game changer! (Jack Hoogland)

10/08 7:18

Het investeringspakket van ruim $400 miljard dat zondag door de Amerikaanse senaat is aangenomen, wordt door de media als een absolute game changer bestempeld.

De impact op de Amerikaanse economie, klimaattransitie en samenleving gaat volgens de media gigantisch zijn.

Maandag vertelde ik u al over de ruim $30 miljard die in kernenergie wordt geïnvesteerd.

Daar bovenop wordt ruim $360 miljard geïnvesteerd in subsidies voor de aanschaf van onder meer zonnepanelen, windmolens en elektrische auto’s. Zie onderstaande tweet.

Opvallend is dat de vraag naar windmolens, zonnepanelen en elektrische auto’s enorm wordt gestimuleerd…

…maar dat politici niet hebben nagedacht over waar alle daarvoor benodigde koper, nikkel, kobalt, lithium, rare earths etc. vandaan moet komen.

Donderdag liet ik u al zien dat er tot minstens 2038 ieder jaar te weinig koper wordt geproduceerd om aan de stijgende vraag te voldoen.

Dat jaarlijkse tekort wordt hierdoor uiteraard nóg groter.

 Omdat dit pakket als een enorme impuls voor de klimaattransitie wordt beschouwd, is het...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Nieuwe mijlpaal voor neo Finance (Tom Lassing)

10/08 7:38

Dit jaar doorbrak het beursgenoteerde peer-to-peer leenplatform NEO Finance de magische grens van 100 miljoen euro aan verstrekte leningen. 

Met de introductie van nieuwe leningcategorieën (A+ en C-) en bedrijfsleningen via het platform van Finomark hopen wij deze snelle groei in de komende jaren voort te zetten. Graag informeren we u in deze nieuwsbrief over de mogelijkheden voor Nederlandse en Belgische klanten om nader kennis te maken met NEO Finance en presenteren we een interessante investeringsmogelijkheid met een vaste rente inclusief onderpand. 

WEBINAR

Graag nodigen we u uit voor het gratis Nederlandstalige webinar op 8 september a.s. om 20:30 uur i.s.m. Beursbox. Tijdens dit webinar vertellen we u meer over de laatste ontwikkelingen rondom de platformen NEO Finance en Finomark, alsmede de belangrijke verschillen. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

REGISTREREN VOOR DE WEBINAR

Klik hier voor een opname van het recente Finomark webinar

7,5% VASTE RENTE

Heeft u interesse in het verstrekken van een lening tegen een vaste rente tot 7,5% per jaar, met volledige garanties van NEO Finance en onderpand (bedrijfsleningen) van maar liefst 125% van de investering? Neem dan contact op met Mark Leenards via mark@PROTECTED voor meer informatie.

Mijn website over Neo Finance
 
 
 

Niet het meest ideale moment voor daytrading (Tom Lassing)

10/08 7:58

De vakantieperiode is niet bepaald het meest ideale moment voor daytrading. Wat je namelijk wilt, is beweging en handel.

Nu, beweging is er wel, maar door de dunne handel is het veelal een zaagbeweging. Klein beetje omhoog, klein beetje omlaag. Dat is een heel lastige markt. Veel liever heb je uitschieters.

Nu ben ik dus nog in de proefperiode bezig.

Ik moet dus oefenen.

De eerste week deed ik het heel serieus. Alleen instappen als alles goed stond.

Maar zo had ik op één dag afgelopen week slechts één actie. Ik had over de week gezien ene prachtig resultaat, maar...

Dat is ook oefenen, maar zo leer ik het systeem zelf amper kennen.

Deze week ben ik dus bewust aan het stunten. Dat is in de resultaten goed te zien... Die vallen dan ook enorm terug. Te snel in, te snel uit, te vaak instappen op een beweging die niet doorzet. Maar ... ik kan nu wel op de knopjes drukken en kijken wat er dan gebeurd...

Het doet me pijn om de handel even niet serieus te nemen, maar ik moet nu eenmaal ook de software onder de knie krijgen.

Meer weten? Kijk hier
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Minder aandacht voor de portefeuille (Tom Lassing)

10/08 8:37

Waar het bij veel beleggers fout gaat, is dat ze te veel met hun aandelen portefeuille bezig zijn. Het punt is, je voelt je dan sneller genoodzaakt om iets te doen. Iets doen kost meestal geld en vaak rendement.

Je moet dus minder doen!

Hoe doe ik dat dan?

Ik heb een aanzienlijke portefeuille, waarbij ik aandelen koop en call opties schrijf.

of... als ik geen callopties kan of wil schrijven omdat de premie me te laag is of er geen optie op het aandeel uitstaan, dan leg ik alvast hoge langlopende verkooporders in.

Om een voorbeeld te geven... ik heb een aandeel gekocht voor 22,90 dollar. Ik wil dat aandeel niet volgen en ik kan er ook geen call opties op schrijven. Ik heb daarom een doorlopende verkooporder ingelegd op alle aandelen met als limiet 43,80.

Daar is de koers voorlopig nog niet, maar zou ik iets missen en knalt de koers omhoog, dan pak ik alsnog de winst als de koers hoog genoeg komt.

Dit is vooral een leuke strategie voor aandelen waarop al eerder een 100% winst genomen is en de helft van de positie verkocht is. Je kan natuurlijk altijd die ingelegde order weer aanpassen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd