Beursbox Nieuwsbrief Kansrijk aandeel voor 2023

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kansrijk aandeel voor 2023
Date: November 9th 2022
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 9 november 2022
 
 

AEX 683,96 Dow 33.160 USD 1,005 Btc 18.226 Goud 1,710.36

 
 

Voor de fundamentele belegger

FinancialStockData.com is een Nederlandse data aanbieder die fundamenteel ingestelde beleggers via de aangeboden data een enorm inzicht geeft in de ontwikkeling van beursgenoteerde bedrijven. Met code 'beursbox' krijg je een 30 dagen gratis toegang tot hun volledige systeem. Pak die kans! Hoe werkt het? Kijk hier

Kijk hier voor het proefabonnement
 

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone is weer iets teruggevallen qua waarde. De afgelopen tijd heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in die markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/11 7:00

  • Vandaag gaat het lunchwebinar over een bedrijf dat een omzet van 500 miljard dollar per jaar maakt. Een gigant derhalve en grote kans dat u het aandeel NIET in uw portefeuille heeft. Is dat terecht? Ik laat het na 12:30 live weten. Klik hier om er online bij te zijn.

  • De gigantische fraude binnen de FIFA heeft er voor gezorgd dat het WK voetbal in Quatar gehouden wordt. 16 van de 22 bestuurders die er voor kozen zijn al veroordeeld of gelinkt aan corruptie. Een aanfluiting op alle niveaus. Meer dan 2500 bouwvakkers zijn omgekomen tijdens de bouw van de benodigde stadions. Welke excuus kan je daarvoor verzinnen? Het is een schande dat het WK er plaatsvindt.

  • De FNV wil een looneis van 14,3% gaan neerleggen bij de werkgevers. De werkgevers denken niet dat die loonruimte er bij de werkgevers is. Het kan volgend jaar wel eens een warm jaartje gaan worden...

  • Iran wil veel herder gaan optreden tegen de protesterende bevolking. Bijna alle Iraanse parlementsleden roepen op tot veel harder optreden van de politie. Ze zeggen het niet hardop, maar ze bedoelen dat de politie dodelijk geweld moet gaan toepassen.

  • Rusland heeft nu waarschijnlijk al meer dan 300.000 soldaten dood, zwaargewond of gevangengenomen moeten incasseren. De cijfers vanuit OekraÍne worden door de meeste analisten als reëel beschouwd. Rusland verloor al 2.800 tanks.

  • Elon Musk overweegt om alle gebruikers van Twitter te laten betalen. Als ik naar mezelf kijk, dan zou ik op dat moment voor de service bedanken. Het is me dat simpelweg niet waard. Overigens wil Musk de resterende werknemers veel meer laten werken. Langere dagen maken, geen extra vrije dagen meer en niet langer is werken vanuit huis gewenst. Ik vraag me serieus af hoeveel mensen onder deze omstandigheden nog voor het bedrijf willen blijven werken.

  • De Amerikaanse verkiezingen zijn gisteren geweest. De uitslagen kom nu binnen en vooral in de swingstates gaat het spannend worden.

  • De koers van het aandeel Tesla is op het laagste punt van 2022 aangekomen. Gisteren ging er uiteindelijk weer 3,5% van de koers af. Beleggers zullen mogelijk wat ongerust zijn omdat de aandacht van Elon Musk nu volledig naar Twitter gaat.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Hier valt niet tegenop te produceren! (Jack Hoogland)

09/11 7:17

Als je dit artikel leest, en je beseft dat de vraag naar lithium voor een belangrijk deel wordt bepaald door de verkoop van elektrische auto’s, dan weet je direct hoe hard het gaat.

De vraag naar lithium voor nieuwe elektrische auto’s steeg in de eerste helft van dit jaar al met 76%. Zie onderstaande tweet.


En die vraag stijgt iedere maand stevig door.

Hier val niet tegenop te produceren! 

Waardoor het gouden tijden zijn voor lithiumproducenten én voor lithiumaandelen.

Vrijdag vertelde ik u al over een  lithiumaandeel dat we écht niet konden laten liggen.

Grote, winstgevende lithiumproducent die twee mijnen in productie heeft, met daarnaast maar liefst 11 projecten in verschillende stadia van ontwikkeling.

Komend jaar gaan 3 van deze 11 projecten in productie, waardoor productie stijgt van ongeveer 50 naar 80 kiloton.          

Winst stijgt dit jaar met bijna 60% terwijl we voor volgend jaar minstens 50% winstgroei verwachten.

Op basis van het enorme groeipotentieel berekenden wij een koerspotentieel van maar liefst 600%.

En dan  houden we nog geen rekening met een enorme stijging van de lithiumprijs die onvermijdelijk is.

Ongelimiteerd koerspotentieel!
Bestel hier het  splinternieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Waterstof, wat wij hier niet willen begrijpen (Tom Lassing)

09/11 7:34

Japan is het land dat veruit het verste is in waterstof. Ze begrijpen het beste hoe het werkt en hoe het het meest rendabel werkt. (Maar vlak China niet uit)

OOK nu de techniek nog niet volledig uitontwikkeld is. Waterstof heeft namelijk nog een lange weg te gaan.

Dat is een feit, maar als we dat vergelijken met de accu's en batterijen van elektrisch rijden, dan zien we dat daar de techniek ook nog lang niet uitontwikkeld is. In autorijden staat elektrisch rijden ver voor. Dat is een feit, maar waterstof kan veel meer dan dat.

- Rode waterstof.

Hoorde u er al van?

Lees hier verder
 
 
 

Neo Finance omzet (Tom Lassing)

09/11 7:51

Eerder deze week werd bekend gemaakt hoe het Neo Finance platform het in oktober 2022 gedaan heeft.

Er werd ter waarde van 3,7 miljoen euro aan nieuwe leningen verstrekt en via de Secundaire markt werd ter waarde van 193.000 euro aan leningen verhandeld.

De gemiddeld betaalde rente was 12,65%.

Nu moet u wat betreft het laatste weten dat uw rente enorm kan afwijken vanuit een gewenst ander risico profiel. Zo zit ik rond de 11,9% rente die ik krijg voor de door mij ondersteunde leningen. Ik zoek het dus toch in wat minder risicovolle leningen.

De gemiddelde looptijd van de leningen is nu 51,8 maanden. Dit cijfer is nog altijd aan het oplopen, naarmate het platform ouder wordt. Aan de andere kant is het ook zo dat de omzet nu veel hoger is dan bij de start van het platform. Leningen mogen nu echter ook veel langer lopen dan in de beginjaren. Ik verwacht dat de gemiddelde looptijd dus nog wel even blijft oplopen.

In het totale derde kwartaal van 2022 werd 8,9 miljoen euro aan leningen uitgezet, een groei van 16% jaar op jaar.

FinoMark was goed voor in totaal al 806.000 euro aan leningen. Dat platform is nog klein, maar groeiende.

Ook een account bij Neo Finance openen?

Kijk hier
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Kansrijk aandeel voor 2023 (Tom Lassing)

09/11 8:09

Gisteren heb ik in het lunchwebinar het aandeel besproken dat ik afgelopen vrijdag op de Beleggersfair in Amsterdam besproken heb.

Ik denk dat het één van de allergoedkoopste aandelen van dit moment is en naar mijn idee nog amper ontdekt voor beleggers. De PEG ratio is 0,2 en dat voor een bedrijf dat nu al 16 miljard waard is.

Wel is de realiteit dat de grote hedge funds er al heel diep in zitten.

De grote drie hebben meer dan 25% van alle aandelen in hun bezit. Dat is geen toeval. Die hebben de kans al lang ontdekt.

Uit het zicht van beursanalisten hebben ze hun positie opgebouwd.

Het bedrijf heeft zelf 10 miljoen aandelen weten terug te kopen voor een gemiddelde koers van slechts 33,85 dollar. De huidige koers is 49 dollar, dus het is duidelijk dat ze daarmee de zittende aandeelhouders een enorm plezier doen. Dat is heel efficiënt je kapitaal inzetten.

Ze gaan nu 1 dollar per aandeel aan dividend uitkeren. In Suriname hebben ze aangetoond dat er olie is in hun concessie. Dat gaat nog wel even duren voor er sprake wordt van productie, maar het is goed nieuws.

Kijk hier naar mijn analyse


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd