Beursbox Nieuwsbrief Zo'n uitzonderlijke kans krijg je niet vaak

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zo'n uitzonderlijke kans krijg je niet vaak
Date: May 8th 2024
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 8 mei 2024
 
 

AEX 900,06 - Dow 38.884 - USD 1,074 - Btc 58.279 - Goud 2,317.57    

 
 

Beurskoersen (Tom Lassing)

08/05 6:45

Het zijn soms net ongehoorzame kinderen.

Denk je dat ze eindelijk de goeie kant op gaan, draaien ze ineens om waar je bij staat.

En jij hebt het nakijken.

Wil jij als belegger eindelijk grip krijgen?

Peter Meijburg heeft een Masterclass Technische Analyse gemaakt.

17 praktische video’s die je laten zien hoe je structureel meer rendement uit de beurs haalt.

Lees hier verder

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer even aan qua waarde. De maanden voor de laatste stijging heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Zeker nu crypto's zwaar corrigeerden de laatste dagen. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/05 7:01

  • Gaat zilver dit jaar schitteren? Steeds meer analisten zien een opkomst van de zilverkoers in 2024 wel zitten.

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een in mijn ogen interessant bedrijf uit de olie en gas sector bespreken. Juist nu het steeds moeilijker wordt om olie en gas aan de bodem te onttrekken kan dit bedrijf profiteren. Ben je er bij om 12:30 uur? Het is gratis. Klik hier.

  • Gisteren heeft Stormy Daniëls bijna vier uur lang een getuigenis gegeven bij de rechtszaak tegen Don Shitzinpants. Donny klaagde over het feit dat zijn team niet op tijd wist dat Stormy Daniëls zou getuigen. Nu heet deze zaak de Stormy Daniels Hush money rechtszaak. Zou je dan écht niet begrijpen dat Stormy Daniëls ook wel eens een getuige kan zijn?

  • In Florida heeft de rechter die alles voor Shitzenpants wil doen de rechtszaak over de geheime documenten verder in de toekomst geschoven. Deze rechtszaak zou 20 mei beginnen. Dit is precies wat Don graag wil, want hij hoopt op een rechtszaak die voorbij de verkiezingen gaat komen.

  • De AEX is gisteren voor het eerst boven de 900 punten gekomen. De AEX sloot gisteren de dag af op 900,06 punten.

  • TikTok klaagt in de VS de overheid aan. De aanval is de beste verdediging zullen we maar zeggen. In de VS gaan stemmen op TikTok te verbieden omdat de angst er is dat de Chinese overheid de data over de gebruikers kan inzien.

  • De hoop is er in Frankrijk dat het bezoek van Xi aan Frankrijk de relatie tussen deze landen goed heeft gedaan. Vooral de verkopers van dranken hopen dat de Franse dranken daarmee meer populariteit in China krijgen.

  • Er zijn veel meer Russische aanslagen geweest dan in de pers zijn gekomen. De hybride oorlog van Rusland tegen Europa is al vanaf het begin van de inval in Oekraïne in 2024 aan de gang. Eerst vooral nog in Oost Europa, maar nu ook in West Europa.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Zo'n uitzonderlijke kans krijg je niet vaak! (Jack Hoogland)

08/05 7:22

Onlangs vertelde ik u al over het belachelijk goedkope aandeel van een grote staalproducent, dat we voor ons nieuwe ‘Super Rendement Rapport’ ontdekten.

Dat tijdens de vorige bull markt (2003-2008) in grondstoffen met maar liefst 6200% in koers steeg.

Het grappige is dat die wereldwijde bull markt vrijwel geheel werd veroorzaakt door Chinese investeringen in infrastructuur.

Nu zien we $1200 miljard aan investeringen in de VS, enorme bedrijfsinvesteringen door deglobalisering, snel stijgende defensie-uitgaven en mega investeringen in de energietransitie en stroomnetten. 

  Dat terwijl het snel groeiende India nu net zo hard in haar infrastructuur investeert als China 20 jaar geleden deed.

Onze conclusie is daarom dat de vooruitzichten voor de komende jaren véél beter zijn dan tijdens de vorige bull markt.

Terwijl de winst dit jaar met 55% en volgend jaar met nog eens 54% stijgt, koop je dit aandeel voor slechts 7,2 keer de voor komend jaar verwachte winst.

 Kort gezegd profiteer je voor een absolute spotprijs van meerdere megatrends tegelijk.

Terwijl de geschiedenis al heeft laten zien dat dit aandeel tijdens een bull markt met duizenden procenten in koers kan stijgen.

Zo’n uitzonderlijke kans ga je niet vaak meer krijgen!
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Optie beleggen (Tom Lassing)

08/05 7:41

Wil je als belegger meer rendement op je aandelen portefeuille, dan is aanvullen met opties een mogelijkheid.

Ik moet daarbij zeggen, de meeste beleggers doen dat vervolgens fout.

Die gaan met opties gokken.

Dan KOST het geld.

Er is echter een manier waarop je alleen maar geld kan verdienen met opties in combinatie met aandelen.

Die manier ga ik 24 juni in Maastricht live bespreken.

Het is verdacht simpel. Daarom is het eigenlijk best wel gek dat zo weinig mensen er gebruik van maken.

Je hoeft geen Einstein te zijn om dit te kunnen. Je moet slecht het inzicht een keer krijgen. Dat ga ik 24 juni doen.

Het beste ben je er live bij. Dan leer je er het meeste van. Je kan echter ook via de live feed online volgen. Die keuze laat ik aan jou.


Maastricht (24/06)

Live in Maastricht

Livestream online, dus thuis te volgen

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Zonnepanelen rendement (Tom Lassing)

01/05 7:52

Steeds meer energie aanbieders geven zonnepanalen eigenaren een boete als ze energie terugleveren. Zodra een energie leverancier daar mee begint, sluiten sommige klanten wel over, maar van een massaal 'stemmen met voeten' is geen sprake. De energie leveranciers komen er dus mee weg. In feite is het een soort wetsverandering, zonder dat de overheid de wet heeft veranderd. De markt bepaalt dat de huidige wet niet voldoet. Ik ben het daarmee eens. Ik ben het echter niet eens met de boete van de energiebedrijven naar de klanten toe. Die energieleveranciers eten nu immers van twee walletjes. Ze krijgen vanuit de salderingsregeling compensatie voor de teruggeleverde stroom EN ze geven terugleverende klanten boetes.

De wet moet dus veranderen en wat mij betreft moet de salderingsregeling er uit. Daarmee vervalt ook de reden om energieleveranciers verplichtingen rondom terug moeten kopen van stroom op te leggen. Rechtstreekse of verbogen subsidies vanuit de saldering is dan ook niet meer nodig. Ook moet er subsidie komen op thuisbatterijen en de software die er voor nodig is. 

Maak ook dat de elektrische auto batterij deel gaat uitmaken van het geheel. Die kan je als consument in de avond deels leegtrekken, om op een zonnige dag weer gratis of voor weinig vol te laden.

We zouden het elektriciteitsnet er ook enorm mee helpen.

Waarom doen we het niet?

De politiek in Nederland heeft geen haast. Ze doen er 3,9 jaar over om een kabinet te vormen en een maand later zijn de volgende verkiezingen. Daarom is de markt nu de wetten maar aan het maken. Het punt is dat dan alleen commerciële regels gelden en daar worden we als consumenten niet beter van.   


Greenchoice

Ik ben energie klant bij Greenchoice. Voor mij als bestaande klant doet deze aanbieder nog niet mee aan het in rekeningen brengen van teruggeleverde energie. Op hun site staat daar voor mij als bestaande klant ook niets over.

Nu.nl gaf een ruimte week geleden in een artikel aan dat dit echter WEL het geval was. Ik heb Greenchoice daarop om een reactie gevraagd en ze gaven me aan dat ze er wel aan dachten om het in te voeren, maar dat het nog niet zo ver was.

Ik vroeg ze of ze NU.nl nog zouden laten rectificeren, maar daar kreeg ik geen reactie op.

Tot mijn verbazing las ik gisteren dit op NU.nl: 

"Ook Greenchoice zegt geen grote uittocht te hebben gemerkt. "Wij merken dat klanten er wel begrip voor hebben." Dat herkent Eneco: "Tussen de negatieve reacties zitten ook klanten met veel begrip voor ons besluit." 

https://www.nu.nl/economie/6311483/zonnepanelenbezitter-stapt-vaker-over-na-invoering-terugleverkosten.html


De vraag is nu, liegt Greenchoice de klanten voor, of is NU.nl de artikelen uit de duim aan het zuigen?


Ik heb Greenchoice weer om een reactie gevraagd.

Greenchoice reageerde binnen enkele uren en dit keer met een heel ander antwoord dan vorige week. 

Het punt is dat bestaande klanten met een lopend contract er nog geen last van hebben en het bij inloggen ook niet zien. Ze merken het pas als het contract afloopt. Dan pas ga je geconfronteerd worden met de boete op terugleveren. Dat dus Greenchoice nog weinig vertrekkers heeft, heeft deels te maken met het feit dat de meeste contracten die na de energiecrisis van 2022/2023 gesloten zijn nog lopen. Ook ik heb toen een twee jarig contract gesloten.

Dat was iets duurder, maar achteraf bezien is het nu dus toch mogelijk goedkoper. Ik ontloop hiermee de honderden euro's aan teruglever boete nog even.


Dit is wat Greenchoice nu officieel stelt

NU.nl kon ik overigens niet om een reactie vragen omdat die een waardeloos cookie beleid voeren en ik mijn PC voor hun advertenties open moet zetten om ze iets te kunnen vangen.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd