Beursbox Nieuwsbrief Extreme vastgoeddaling in Fort Worth

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Extreme vastgoeddaling in Fort Worth
Date: May 13th 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 13 mei 2024
 
 

AEX 919,59 - Dow 39.512 - USD 1,077 - Btc 56.723 - Goud 2,351.75 

 
 

Extreme vastgoeddaling in Fort Worth (Tom Lassing)

13/05 7:00

In de plaats Fort Worth, Texas, werd het grootste kantoorgebouw van de stad via een veiling te koop aangeboden.

Drie jaar geleden was het gebouw nog gekocht voor een bedrag van 137,5 miljoen dollar.

Het is een 40 verdiepingen hoog gebouw, dat in 1983 gebouwd werd. Het gebouw was voor 78% verhuurd. Dat bleek te weinig te zijn om de renovatiekosten en de leningkosten te kunnen dragen.

De toenmalige koper kon daarom de rente en aflossing op de lening niet meer betalen en daarom werd letterlijk op de stoep voor het gebouw een veiling gehouden.

Het gebouw werd gekocht door Pinnacle Bank Texas voor een bedrag van slechts 12,3 miljoen dollar. Een meer dan 90% daling van de prijs. Daar zullen de schuldeisers niet blij mee zijn, want de opbrengst moet nu gedeeld worden.

De kopende bank was tevens de uitlener van de openstaande lening. Alle andere schuldeisers hebben dus het nakijken. De bank krijgt het grootste deel van de opbrengst van de veiling EN heeft het gebouw voor een koopje te pakken.

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/05 7:21

 • Vrijdag zagen we in de VS dalende koersen. Met name de uranium aandelen hadden een slechte dag.

 • De aanhoudende problemen bij Boeing leiden er toe dat de toezichthoudende FAA nu ook onder vuur ligt. Hoe kan het zo fout gaan bij Boeing als de FAA goed toezicht zou hebben gehouden? Was hun relatie te innig geworden?

 • Zuid Korea gaat miljarden steken in de ontwikkeling van haar eigen chipindustrie. Slecht nieuws voor Taiwan, want als iedereen zelf computerchips kan maken, dan is de noodzaak om Taiwan zelfstandig te houden weggevallen.

 • Ook India heeft enorme investeringen gedaan om zelf haar computerchips te produceren. Hun doel is een top 5 speler in de wereld te worden.

 • QatarEnergy heeft een belang verkregen van 40% in twee gasvelden voor de kust van Egypte. ExxonMobil heeft er een 60% belang in. Het zijn lastig te bewerken gasvelden.

 • Op 4 mei heeft één persoon maar liefst 150.000 c.v's op de UWV site bekeken en mogelijk gedownload. De vraag is waarom dat gedaan is. Het UWV heeft aangifte gedaan. De angst is dat de gegevens voor verkeerde doeleinden gebruikt gaan worden.

 • Softbank hoopt in 2025 zo ver te zijn dat ze ook AI chips kunnen produceren.

 • In Rusland is de minister van Defensie vervangen. Hij krijgt een andere (hoge rol) Putin houdt zijn vriendjes in de buurt, maar zo mogen niet te lekker in hun rol gaan zitten. Daarmee voorkomt hij dat ze een directe bedreiging voor hem gaan vormen.

 • Helaas heeft de poging om tot een staakt het vuren in Gaza te komen het niet gehaald. Israël is nu dieper Rafah ingetrokken.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

De Russische economie (Tom Lassing)

13/05 7:51

De economische cijfers die we horen vanuit Rusland zijn onbetrouwbaar. Dat is niet nieuw, maar de schaal waarop ze onbetrouwbaar zijn is nu wel enorm. Het beste voor je leven is in Rusland nu om door te geven wat de grote leider wil horen.

Dat het dan niet klopt, dat is een feit, maar de realiteit doorgeven kan je als lokale politicus of econoom je leven kosten.

Dus liegen ze er allemaal lustig op los.

Gazprom heeft die luxe veel minder. Wil het als bedrijf in de wereld serieus genomen blijven worden, dan zal het toch echt met reële cijfers moeten komen.

Die cijfers lieten recent zien hoe slecht het met ze in Rusland gaat.

Het bedrijf was altijd zeer winstgevend en maakt nu een enorm verlies.

Gazprom is het grootste bedrijf van Rusland. Het maakt wat uit als dat bedrijf verlies moet rapporteren. Het verlies was omgerekend 6,5 miljard dollar. Ook dat komt wel aan, want het bedrijf was één van de melkkoeien van het regime.

Die melkkoe staat nu dus droog.

Dat gaat niet snel veranderen.

Ondertussen melden de regio's allemaal de geprognotiseerde cijfers. Het gaat goed in Rusland.

Droom verder.

 
 

Nog 31.300 euro te gaan (Tom Lassing)

13/05 8:12

Ik moet nog 31.300 euro bijeen sparen en in NEO Finance beleggen. Liefst binnen twee jaar.

Daarna hoef ik dan tot mijn 67e niets meer te doen voor wat betreft bijstorten.

Immers, mijn vermogen verdubbeld daar iedere zes jaar.

Als ik dus binnen twee jaar dat geld inderdaad op NEO Finance heb staat, dan werkt het geld vervolgens zelf voor me. Dat is het rente op rente principe dat voor me werkt.

Mijn doel is namelijk 250.000 euro in 2032.

Ik sta nu op 93.710 euro. Ik ben vrij fanatiek in mijn sparen. Iedere euro die ik er heen kan sturen, stuur ik er ook (privé) heen.

Ondertussen ben ik nu ook zakelijk daar begonnen met beleggen. Theoretisch is mijn rendement dan nog hoger. Met herinvestering sta ik daar nu op 15.97%. Dat is echter theoretisch, want ik moet de eerste maand aan rente nog gaan krijgen. Ik ben daar immers nog geen maand onderweg. Ik heb al wel zakelijk 7.740 euro in leningen gezet.

Ik neem deze beleggingen zeer serieus, want dat is het ook. In Litouwen is er behoefte aan dit soort leningen. NEO Finance is daar een belangrijke partij in de markt geworden.

Meer weten? Kijk op mijn website https://www.p2pfinance.nl

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Republikeinen willen aanpassingen (Tom Lassing)

13/05 8:29

De Republikeinen hebben een rechtszaak aangespannen om het voor elkaar te krijgen dat de ingestuurde stembiljetten echt alleen maar op de dag van de verkiezingen geteld mogen worden.

Dus zou het niet lukken om die stemmen die dag te tellen, dan vinden de Republikeinen dat die stembiljetten maar weggegooid moeten worden.

Dan denk je, dat menen ze toch niet?

Jawel hoor, daar zijn ze serieus in.

Wat ze dus willen is dat ALLEEN maar geteld gaat worden op dezelfde dag dat er ook gestemd wordt.

Gekkenwerk en kansloos dat je zoiets in een rechtszaak inbrengt.

Maar dat is waarmee Republikeinse kiezers nu gek gemaakt worden, want waarom zou je nadenken over wat ze hier stellen?

Het is nu één van de belangrijke verkiezingsonderwerpen voor de Republikeinse Politieke partij, want waarom zou je serieuze zaken bespreken?

De Republikeinen hebben geen beleid, geen plannen. Het is alleen maar onzin waar ze mee bezig zijn. Helaas werkt dat voor een flink deel van de Amerikaanse bevolking.

Het blijft een raar land... De Verenigde Staten van Amerika.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Interessant rendement voor grotere bedragen

Een rendement van 8 tot 8,75% is nu mogelijk voor beleggers die tussen de 50.000 en 200.000 te beleggen hebben.

Mail me op tom@PROTECTED

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd